Felderítőnk jelenti

Nemsokára nekivágok a városnak, megfelelő előzetes ezért csak Donnellytől várható. De mivel nem ígérte magát biztosra (én meg délelőtt megnézem Liverpoolt, utána egyből megyek ki), úgy gondoltam a reggeli eszmélés (8:40) perceit kihasználva írok egy beharangozót. Hajtás után pár kép, és a jóslatok.

A vezető itt azt ecsetelte, hogy az öltözőben szép sorban ülnek a játékosok, balról jobbra: „There’s Pepe, then the defenders, then our midfielders, the strikers…and Ngog.”

A Centenary Stand a Main Standről. Jobbra a Kop, balra a vendégszektor. A képen ugyan nem látszik, de szakadt az eső és körülbelül 10 fok volt.

Torres távozása ellenére még mindig egy polcnyi termék szól róla a hivatalos boltban – persze komoly leértékelések mellett. Hiába, a pénz nagy úr.

A mai napot illetően: a sérültek közt nincs nagy meglepetés, Gerrard, Kelly, Agger, és Meireles maradnak le a meccsről, így egy 4-4-2 várható: Reina, Johnson, Carragher, Skrtel, Flanagan, Spearing, Lucas, Kuyt, Maxi, Suarez, Carroll.

A tegnapi stadiontúra alkalmával csak úgy repkedtek a tippek, az óvatosak 3-0-ra szavaztak, a bizakodók egy ötösre, de elhangzott 10-0 is Suarez, Kuyt és Maxi tripláival, valamint egy megpattanó Joe Cole-lövéssel. Egy biztos, az általános hangulat nagyon jó. A Tottenham is eladta jegyeit, így biztos teltház lesz ma az Anfielden.

Már csak az időjárással kellene valamit csinálni…