Rekordszerződés a Warrior Sportsszal!

Miközben a King Kenny a pályán bűvöli ellenfeleinket, Comolli pedig afgán menekülttáborokat kutat fel a jövő tehetségeit keresve, addig John W. Henry és a Liverpool vezetése fű alatt összehozta a Premier League történetének legtöbbet fialó mezszerződését: a 2012/2013-as idénytől ugyanis évi 25 millió fontos támogatás fejében a bostoni illetőségű Warrior Sports fogja készíteni a Liverpool új mezeit. Az üzlet érdekessége, hogy az említett összeg pont kétszerese az Adidas által fizetett pénzmennyiségnek és majdnem 2 millió fonttal több, mint amennyit a Manchester United kap a Nike-tól.

Agyő Adidas!

Évente hozzávetőlegesen 900 000 Liverpool-mezt adnak el, amit egyedül a United, a Real Madrid és a Barcelona eladásai előznek meg. Az Adidas 2006 óta készíti a csapat szereléseit, a cég akkor a Reebokot váltotta le.

Most már csak abban kell reménykednünk, hogy a bostoniak képesek lesznek dizájnban is felvenni a versenyt (számtalan amerikai sportot támogatnak, de a foci nem tartozik ezek közé) német riválisukkal – egy azonban biztos: ennyi pénzt és ilyen márkájú mezeket csak a Liverpoolnál lehet majd találni.