Ők sem unatkoznak

Egyfelől mindjárt vége a Premier League 2010/2011-es kiírásának, másfelől viszont még egyáltalán nem körvonalazódott, hogyan is fog kinézni a tabella durván két hónap múlva. Körülnéztünk hát szomszédainknál és a riválisoknál, hogyan is készülnek a nagy befutóra – annyi biztos: nem unatkoznak ők sem. Hajtás után a már megszokott tárgyias és végtelenül objektív hírösszefoglaló következik.

Ferguson nem akar tizenkilencediket

A Manchester United managere a nemzetközi sajtó nagy megdöbbenésére Londonban bejelentette, semmi kedve megnyerni a tizenkilencedik trófeát. “Annyira gáz ez az egész” – fogalmazott meglepően egyszerűen a skót edző – “ most érted itt ez a Premier League, itt ez a trófea, itt ez a rekord, és mi körül vagyunk véve egy rakás szerencsétlenséggel. Ott van például az Arsenal, hát mennyire bénák már?? És a Chelsea? Ugyanmár, megvették azt a rinyáló spanyol kölyköt és egy feleannyiba kerülő védő lövi nekik a gólokat, hát ne röhögtessenek… A Liverpool? Na róluk tényleg nem akarok beszélni, csak habzana a szám… Ilyen konkurencia mellett nincs értelme nyerni, a Premier League presztizse nulla, NULLA, ÉRTIK, NULLA. Egyáltalán, hány balfasz van még körülöttem?” A klub vezetése egyelőre még nem kommentálta a skót szaktekintély nyilatkozatát.

ezeknek??

Kyrgiakoson életmentő műtétet hajtottak végre

A Liverpool hivatalos honlapján erősítette meg, hogy a görög védőt megműtötték, de már jól van, életjelei stabilak. A klub rendkívül diszkréten kezelte az esetet, de több angol lap szerint a West Brom elleni találkozón történhetett valami. Az első feltételezések felröppenése után nem sokkal egy neve elhallgatását kérő klubalkalmazott megerősítette, a hétvégi bajnoki után ült össze a csapat válságstábja, és hosszas vita után úgy döntöttek, a görögnek kés alá kell feküdnie, hogy elvégezzék a régóta esedékes agybeültető műtétet. A páratlan orvosi beavatkozás sikeréről Dr. Matthew Caldwellt, az operációt vezető agysebészt kérdeztük, aki kérdésünkre elmondta: Kyrgiakoson a javulás biztos jelei láthatóak: angol szókincse már tizenöt szóra bővült, a cipőfűzőjét is sikerült bekötnie, sőt rövid időn belül arra is képes lehet, hogy elsajátítsa az emberfogást.

Pacheco: hova kerültem???

torres: “a hajammal van a baj”

fernando torrest, a rekordösszegért szerződtetett spanyol csatárt nemrégiben Ukrajnában látták, ahol egy helyi hajspecialista segítségét kérte formája javításához. A Liverpooltól a Chelseahez január utolsó napján átigazolt játékos új csapatában még nem szerzett gólt, és ez különösen annak fényében kezd kínos lenni, hogy a vele egy napon érkező David Luiz már hat meccsen két gólt szerzett. torres elmondta, nemrégiben arra a következtetésre jutott, hogy új frizurája felelős sikertelenségéért, ezért radikális lépésre szánta el magát, íme az eredmény:

az ukrán szakember látványterve

Mario Balotteli állampolgárság nélkül maradhat

Úgy tűnik, a Manchester City csatára rövidesen állampolgárság nélkül maradhat, miután Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök nemrég közölte, Balotelli túl buta ahhoz, hogy olasz állampolgár maradhasson: “Olaszország – ahogy minden más ország is – tele van hülyékkel, de ez a srác mindenkin túltesz. Ostobasága párját ritkítja. Nekem nem elég, hogy a válogatottban nem szerepel, engem már az is zavar, hogy nálunk szavazhat! Talán még elnézném ezt neki, ha tizennyolc év alatti csaj lenne és viszonylag elfogadható mellei lennének, de így?! Ja meg persze rohadjon el, szerződött volna hozzám khmm.. akarom mondani a Milanhoz…”. A ghánai kormány is igyekszik a dolgok elébe vágni: az afrikai ország táviratban közölte az olaszokkal, nem veszik vissza Balotellit arra hivatkozva, hogy “ez a hajó már elment kisköcsögök”.

problémák