Hogyvolt? Így volt!

Először jelentkezünk hírösszefoglaló rovatunkkal, mely többé-kevésbé igyekszik majd megemlékezni, és alkalomadtán véleményezni 72/96/168 óra sajtótermékét.

Hodgson pozitív verdiktje a tegnapi napról, melyben kiemelte tartalékos csapatának küzdőszellemét, és elégedettségét fejezte ki az egy ponttal kapcsolatban, továbbá hangsúlyozta, amennyiben komolyan akarják venni a sorozatot, szükség van a kulcsjátékosok pihentetésére is.

Nemcsak nekünk tűnt fel Jonjo Shelvey tegnapi teljesítménye, a Sky Sports is a Liverpool legjobb embereként értékelte a fiatal tehetséget, akit Hodgson mellett Poulsen is dicsért. Az U-19-es angol válogatott karrierjének legnagyobb estéjeként aposztrofálta debütálását, ami biztos így volt, de hányszor fogja még ezt mondani? Ezért utáljuk a focista-interjúkat.

A cikkek nagy általánosságban megérdemelt döntetlenről írtak, melyet inkább „pozitív” teljesítménnyel érdemeltek ki a vörösök, semmint gyengével, ami jól jelzi, a sajtónak már fel sem tűnik, hogy a három éve BL-döntőt játszó gárda nagyot küzdött az ikszért egy közepes olasz csapat ellen.

Apropó mélyrepülés, a héten szárnyra kaptak pletykák, miszerint Roy papa már a Napoli elleni mérkőzés után lemondana (why-oh-why kérdem én), ám ő maga cáfolta meg ezen állításokat. No persze hallottunk már ilyet is… Én inkább úgy fogalmaznék, vasárnapig megmarad állásában az angol, de a hétvégén mindenképp produkálnia kell. Egy biztos, jól fog járni így is, úgy is, mint azt anyánk, NSO-néne megírta, kirúgása esetén 3 millió font üti a markát, ami aligha nevezhető barátságtalan összegnek.

Ugorjunk az örök klasszikus átigazolási szezon híreire: Babel nem óhajtotta kommentálni távozásáról szóló híreket – mi viszont igen. Amennyiben Babel télen nem igazol el, akkor az az ember Liverpoolban fog megőszülni. Egyszerűen semmi nem tudja elhitetni velem, hogy a hollandnak lenne még keresnivalója az Anfielden, ellenben a profizmus jeleit vélem felfedezni abban, hogy régóta nem látott napvilágot egy hisztis panaszáradata sem.

Kerzhakov, Benzema, Mexes – újabb nevek az éterben, természetesen ezúttal is bizonyíték nélkül pletykálkodunk csak. Messze még a január, de még milyen messze!

Ennyit mára, zárásképp össznépi hip-hip-hurrát rendelek el habi és művének tiszteletére!