Nekromanták vs fekete lovak

4411liverpoolvssouthamptonMozgalmas nyarunknak köszönhetően az idők homályába vész már a legutóbbi meccs, aminek értelme is volt. A Newcastle találkozó óta 98 nap telt már el. Igaz voltak sörmeccsek, meg VB enyhíteni a hiányérzetet, de azok maximum csak kicsit tudtak csökkenteni a kínzó hiány érzésen. The wait is over! Ma már végre MECCSÜNK lesz, igen végig nagybetűvel, hiszen nagyon hiányzott már ez az érzés. A nyarunk mozgalmasan telt kismillió érkezővel, a hiányposztok erősítésével és a keret bővítésével, így a csapat kapcsán nem kellett unatkoznunk. A keret nagyjából készen van, már csak egy csatár fog érkezni BR szerint, így azért a perverzek (az átigazolási ablak szerelmesei) sem fognak unatkozni a szeptember 2-ig visszalevő időben. Egészen elképesztő neveket tud generálni a “sajtó” random “hír” generátora. Ha vannak még hozzám hasonlóak, akik utálják a pletykagyárat, ami ezerrel fog pörögni Mr. X csatár leigazolásáig, éppen ezért tudom javasolni az érdeklődőknek az ECHO napi blogot (nekem ez segített a nyáron képben maradni és közben megőrizni az épp elmémet). Marad addig is az össznépi reuszolás. No de a csapongás után lassan kanyarodjunk is rá az aktuális ellenfelünkre és a meccsre magára.

A Southampton tavaly szerintem nem meglepő módon a PL meglepetés csapata volt. Az a csapat, amely bőven az általános várakozások felett szerepelt és képes volt sajátosan egyedi stílusával a nagyokat is megszorongatni, esetenként megverni. Ők voltak a szimpatikus középcsapat. Azt mindenki tudja, hogy rendszeres a modern fociban az, hogy ezeket a szimpatikus középcsapatokat a nagyok szétkapják a következő nyáron. A szentekkel is pontosan ez történt, valahol nem meglepő módon. Azonban sokan nem gondolkodnak el a miért kérdésén. A miért ez esetben egyértelmű és kevésbé egyértelmű. Elég homályos így már? Akkor kifejtem. A Soton a mintapéldája annak, hogy nem csak a játékosok ereje, az edző képességei befolyásolják a csapatok szereplését, hanem a vezetőség/tulajdonos teljesítménye is mind pozitív, mind negatív értelemben.

cortese_2561941b

Cortese. A sikereik mozgatórugója volt.

Az alapvetően erős, jó utánpótlású és minimum PL-be való Soton korábbi tulajdonosai csődbe vitték a csapatot gyenge menedzsmentjükkel és ennek köszönhetően kiestek 2009-ben a harmadosztályba. Mélypont volt ez a klub életében. Viszont szerencséjükre megvette ekkor az öreg Markus Liebherr a csapatot. Ő egy pénzes, de üzleti szemléletű pali volt, aki nem értett a focihoz, viszont az üzletvezetéshez igen. Ezért kinevezte Nicola Cortesét a csapat vezetésére és hagyta dolgozni, ha pedig kellett, biztosította neki a forrásokat, bevételeket. Az eredmény meglett, hiszen elég gyorsan a harmadosztályból a PL-be jutottak, az akadémiájukra alapozva és olyan igazolásokkal a 3. osztályban, mint az idei VB-t megjárt Lambertünk és a francia Schneiderlin, vagy Fonte. Végig pozitívak voltak, befektettek és felfelé építették a csapatot. A probléma nem az, hogy az öreg meghalt és az örököse, Katharina nevű lánya vette át a vállalatbirodalmat, így a csapatot is, hiszen történetünkben elég hamar, 2010-ben, még a 3. osztály idején meghalt. A probléma az, hogy a leány úgy érezte, nagyobb hatalom kell neki és ezért idén januárban menesztette Cortését, a Szentek felemelkedésének fő letéteményesét, aki biztosította a megfelelő stabilitást és hozzáértést a vezetőség részéről. A leány pedig átvette az irányítást. Cortese helyére azt a kanadai-német hokiedzőt és hokivezetőt Ralph Kruegert nevezte ki, akinek értelemszerűen semmi előzetes tapasztalata nincs a fociban. Ezzel a bizonytalansággal és káosszal telt a tavaszuk, ami azt hiszem a gyengébb eredményekben meglátszott már a pályán is. No meg ebbe belegondolva nem csoda, ami nyáron történt, hogy edzőjüktől kezdve a fél kezdőn át menekült, aki csak tehette. Nem csoda, hogy lassan találtak új edzőt és lassan jönnek a távozók helyettesei is, hiába vannak tele lóvéval az eladásokból és a TV pénzből. A sztori nagyon egyszerű: korábbi tulaj rossz, új tulaj és Cortese jó döntései után, a leányzó hatalomátvétele és azóta a rossz döntések sorozata.

££Katharina-Liebherr

Liebherr “kisasszony”

Viszont ha kicsit más oldalról nézem, egészen más képet kapunk. A szentek egy kis angol város csapata, igaz az “angol Riviéráról”. Elérték a fejlődési pályájuk maximumát a brandépítéssel, pénzügyi háttérrel, az akadémiával, az okos igazolásokkal és a progresszív, fiatal edző. A 8. helyig voltak képesek menni, így versenyeztek az Evertonnal és a Newcastle-el a Top 6 mögött a PL pénz mozgatta világában. Azaz idén télen a maximumon voltak és 3 lehetősége volt a vezetőségnek:

 • eladni  a klubot valami cukros-bácsinak;
 • belebukni a szükséges extra befektetésekbe és a versenybe az európai helyekért;
 • beváltani a sikereket a pénztárnál és elérni, hogy benn maradjanak a PL pénzes bödönében.

Azt hiszem, az elég valószínű, hogy a leányzó mit akart, hiszen ez valósult meg. Az is elég valószínű, hogy Cortese ebbe a “váltsuk be a csekket és vegyünk vissza egy biztos bennmaradás reményében” koncepcióváltásban nem volt benne, ezért is kellett távoznia. Az is biztos, hogy ebben a hatalmas felfordulásban eléggé kockázatos a döntés. A szurkolóinak és a tavalyi csapattal szimpatizálóknak fájdalmas ami, és ahogyan történt.

Maradva náluk, most jön az a rész, hogy megnézzem a fejük felett lebegő igen komoly kérdőjeleket: Mennyit is gyengült Soton? Mit fog játszatni a Koeman duó? Mi lesz a formáció? Mi lesz a presszinggel? Mennyit is érnek Koemanék? Mire lesz ez elég? Megpróbálok választ találni rájuk.

2014-7-Southampton-XIhighesstratedNehéz kérdések. Cortesét szerintem nem tudják pótolni Kruegerrel. A Pochettino-Koemanék cseréről később. A keretük gyengült, mivel távoztak a tavalyi szezon legjobbjai: ment a legjobb bal bekkjük, ment a védelmük vezére, ment a legjobb támadó középpályásuk, ment a legjobb csatárjuk, elment a csere jobb bekkjük, no és az Oswaldo gyereket is megint kölcsönadták. Továbbá a legjobb védekező középpályásuk (Schneiderlin) és a maradék támadó középpályásuk (Rodríguez) feje felett lebeg a távozás lehetősége. Ugyan még nincs vége az ablaknak, eddig érkezett nem hiányposztra az egyébként tehetséges és hatalmas – 202 cm – Forster a kapuba. Shaw helyett az általunk is üldözött Bertrand érkezett kölcsönbe. Lovrent Florin Gardosnak kellene minőségben pótolni, amiben nem hiszek. Lallana helyett jött az Eredivisie egyik legjobbja Dusan Tadic személyében (16 gól + 14 gólpassz), aki ha beválik, hatalmas igazolás lehet. Lambert helyett ketten is érkeztek mostanra: a PL-hez szokott, de nem kiemelkedő Shane Long, valamint egy 29 éves hórihorgas olasz szintén Hollandiából, Graziano Pellé (az elmúlt két évet Koeman kezei között tolta 66 meccsen 55 góllal). Ő zsákbamacska PL-szinten, mint minden Hollandiából érkező támadó. Rajtuk kívül jött az Interből kölcsönbe a Saphir Taider gyerek, akinek elég meggyőző statjai vannak a középpálya közepére. Mostanra elmondható, hogy legalább darabszámban és egyes esetekben talán minőségben is pótolták a távozókat. Továbbá nem távozott az a Clyne, aki a legjobb jobb bekkjük. Nem ment el (eddig) a PL szinten is védekezésben kiemelkedő double pivotjuk, a Schneiderlin-Wamanya. Presszinghez szokott középpályásaik Cork, Ward-Prowse, Davies, Rodríguez (ő jelenleg sérült). Gyakorlatilag, HA a Tottenham által vágyott Schneiderlin, Rodríguez duót nem engedik el, akkor az idei célhoz, a nyugodt bennmaradáshoz megvannak.

2014-8-Chambers-ClyneHa a keretből indulok ki akkor szerintem marad a Pochettino-i 4-2-3-1, hiszen ehhez vannak szokva. Ha Koemanékből (no igen, Ronaldnak a segítője, Erwin a volt magyar szövetségi kapitány) akkor a holland iskola alapján 4-3-3-nak kellene lennie, viszont az is igaz, hogy Koeman féle Feyenordból nyúlta LvG a 3-4-1-2-t a VB-re. Ezt biztos nem fogják játszani, de Koeman ezek szerint nem ragaszkodik az előbbi formációhoz. 4-5 meccs múlva már tudni fogjuk.

2014-7-SchneiderlinAz biztos, hogy Pochettino után jövőre nem a Szentek lesznek a liga legaktívabb, legerőszakosabban presszingelő csapata. A kérdés az, hogy mekkora lesz a visszaesés. Hiszen Ronald Koeman az Ajax, Barca iskolában tanult (LvG asszisztense is volt a Barca padján), így nem áll elvileg tőle messze a presszing dolog. Játékosainak jó része meg is van hozzá. Ez is olyan, amit 4-5 meccs múlva fogunk megtudni.

2569Ronald Koeman pedig azt hiszem, egy eléggé alulértékelt edző. Sikeres volt az Ajax, PSV, Feyenord élén is. Nem bukott meg Vitese és Benfica edzőként sem. Ugyanakkor sokan a sikertelen Valencia és AZ-os korszaka alapján ítélik meg. Nem mondom, nem kockázat nélküli, de az alacsonyabb eredményszintet (biztos bennmaradás) hozni tudja. Segítőnek ott van mellette a tesója, Erwin (nekem szimpatikus volt, mint szövetségi kapitány) és, hogy PL tapasztalat is legyen – a mi volt Rafa-segítőnk, későbbi bukott Bolton menedzser – Samy Lee.

600x700xSaphir_Sliti-Taider_2013-14.png.pagespeed.ic.fOsYIhtFMLElső ránézésre hatalmasak/pótolhatatlanok a veszteségeik Cortese, Pochettino szakmai tudása és fél kezdő távozásával. A szezonjukban simán benne lehet, hogy akár még ki is eshetnek. Azonban számomra igazi sötét lovak, hiszen ugyanolyan komoly érveket tudok felhozni amellett, hogy minimális pont veszteséggel a 10. hely környékén végeznek mint, hogy a káosz túl nagy lesz és kipottyannak a végén. Most úgy néz ki, hogy nem bizonyított arcokkal, de jól pótolták a távozókat, és az igényszintjük is sokkal lejjebb került. Írás közben magamat is sikerült meggyőzni, hogy simán benn fognak maradni.

498x388xSouthampton.png.pagespeed.ic.4Whvqf4q0-Ha már a Szentek az ellenfél, akkor beszélgessünk megint a presszingről, miután ahogy eddig fejtegettem, lehet utoljára tehetjük meg. Ennek a bekezdésnek az az apropója, hogy belefutottam a statsbomb-on egy zseniális cikkbe, amiben a szerző, Colin Trainor a támadóharmadbeli presszing statisztikai mérhetőségét taglalja. Bevezeti a PPDA (Pass Per Defensive Action: ami a támadó csapat passzainak és a védekező  (a letámadást végrehajtó – macca8) csapat támadóharmadbeli (egészen pontosan a saját kapujuktól 40 méterre, vagyis a saját térfelük kezdő félkörétől kezdődő és az ellenfél kapujáig tartó – macca8) védekező akció (tackle, interception, szabálytalanság és sikertelen szerelés) számának elosztásából képződik) fogalmát, ami gyakorlatilag egy presszing intenzitási mutató. Nem kis munka lehetett összetenni az adatbázist, hiszen OPTA és társai meccsenként 1500-2000 eseményt rögzítenek, ezeket elhelyezni a pályán baromi melós lehetett. A cikk szerint legalább 5 évre visszamenőleg, az 5 nagy bajnokságra megcsinálta. Kalapom le. No de ez miért is most? Először is, mert mint azt tudjuk, a tavalyi Soton baromira jól presszingelt, olyannyira, hogy az angol ligában elsők voltak ebben a mutatóban, nem is kicsivel, ahogyan a lenti ábrán is látszik. Ezen persze Pochettino hatása – fenti ábra – is látszik (nem értem azt, aki nem tart az általa irányított Tottenhamtől). Szerintem nagyon durva, hogy egyből meglátszott az érkezése. Mondjuk az is igaz, hogy a tavalyi tavaszukra eltűnt a presszing, aminek 3 oka lehet: a vezetőségbeli válság, a motiválatlanság, illetve belefáradtak saját játékukba. Legvalószínűbb, hogy a három keveréke együttesen eredményezte ezt. A másik, hogy már tavaly is BR Liverpoolja volt a 2. legaktívabban presszingelő csapat, ami az idén az új fiúkkal csak erősödhet. Az ábra legnagyobb meglepetése, hogy a rangadókon Ikaruszos Mourinho-féle Chelsea volt – velünk holtversenyben – a 2. legerősebben presszingelő csapat (a kicsik ellen tuti mást játszik, mint azokon a meccseken, amikor látom őket). Azonban a többiek jól belőhetőek fejből is. A nagyok, modern edzőkkel elől vannak, míg a kicsik az olyan mamutokkal, mint Pulis, Steve Bruce és Big Sam, buszos hajlammal hátul. Érdekesség még, noha annyira nem meglepő, hogy a nagy ligák közül Angliában presszingelnek a legkevesebbet a csapatok, ergo itt a legtöbb Ikarusz csapat. Mondjuk az meglepett kicsit, hogy az olaszok előrébb járnak. A másik, talán szintén nem meglepő dolog, hogy a presszing kicsit visszább szorult Guardiola utolsó barcás éve (2011/12-es szezon) óta. Csak ajánlani tudom a cikk átböngészését a Fonat matekbarát népének.

516x356xEPL2013_14.png.pagespeed.ic.-mBVt4bDSmAkkor most már nézzünk szét a mieink háza táján is, a hosszú felvezetés után. Jelenleg Markovics, Lallana, Agger, Flanno sérülés miatt biztosan ki fogja hagyni a meccset. Lallana és Flanno jövő héten már elvileg a többiekkel edzhet, a többi sérültnek viszont hosszabb kihagyás néz ki. Moreno már együtt edzett pénteken a srácokkal, pedig még nem is volt bejelentve, de ettől függetlenül ha addig hivatalossá válik is közben hivatalos lett, maximum csak perceket játszhat. Ő eddig az utolsó érkező a hosszú sorban. Lesz még rá alkalom, ezért most különösebben nem elemezném őket. Az viszont biztos, hogy most jöhetnek nagyobb számban a keretből a távozások. Ki-ki mehet vagy végleg el vagy kölcsönbe. Érdekes lesz: milyen stratégiát követ a TC. Főleg a két spanyol fiatal érkezésével mit kezdenek a FB szituációval, ami még Wisdom, Smith kölcsönadásával és Kelly távozásával is  eléggé zsúfolt. Minimum 2 távozó várható. A nagy kérdés az, hogy a szerződésének utolsó évébe lépő, magas keresetű, de mindkét oldalt bevethető Johnsont eladják-e? Esetleg a professzor – nagyon szeretném, de erre kicsi az esély – viszi el balta arcát és FIFA skilljeit? Avagy a McLaughlin – Robinson duó megy kölcsönbe (esetleg ők is a nagy Finnhez) tapasztalatot gyűjteni? CB-ből is túl sok van, 2-3 távozó kinéz. Az ablak slágertémája lesz a sokaknak, köztük nekem is fájlalmas dolog: Agger esetleges távozása, aki elvileg nem akar 3.-4. opció lenni, ami megérthető 29-30 éves korában. Esélyes még a távozásra Touré, bár már egy jövedelmező török ajánlatot visszautasított (jó eséllyel ezért, hogy a családja közelében maradhasson és nem az emlegetett küzdőszelleme miatt). Ugyanígy a sörmeccseken jól szereplő Coates eladása/kölcsönadása is benn van a pakliban. Hármójuk közül kettő szerintem menni fog. Az még tuti, hogy Illori megy kölcsönbe fejlődni (elvileg a francia és spanyol élvonalból vannak ajánlatok érte). A nyári 3 transfer sagából kettő még lezárásra vár. Assaidi kapcsán a Stoke csapatával már rég megegyeztünk, a bérigényéből meg csak visszavesz előbb-utóbb. Borini esetében is régen megegyeztünk az árban, szintén a Fekete Macskákkal, de ő sem akar menni. Mondjuk Mr. X csatár érkezéséig nem is baj ha nem megy (felőlem lehet ő is Mr. X, még ha Sturridge sérülése ebben az esetben fájóbb lenne) (Ide illik még egy zárójeles gondolat biztos csatár kell nekünk? Nem pedig valaki baromi sok lövéssel meccsenként? Érdemes lenne a Depay gyereken elgondolkodni.). Az ifik közül még várható 1-2 kölcsönadás, Dunn, Yesil, Peterson mind kinőtték már az u21-es bohóckodást. No és persze itt van még a mi kis Adorjánunk is, neki is kellene csapatot találni. Egyszóval lesz még mozgás bőven Babelcopter Day-ig, csak nem az érkező rovatban.

600x352xSterling-YoY.png.pagespeed.ic.mlajzOX_LP

Egyszerűsítve a dolgokat minél nagyobb a lefedett terület annál jobb.

Az idei szezontól a játékunk finom áthangolása várható. Magasabban lesz a védelmi vonal, hiszen Lovren, Moreno és Manq mind proaktív és gyors védők. Can is elég gyors, így bőven van elég sebesség Gerrard körül, hogy ez ne lehessen öngyilkos hozzáállás. A támadó játékunkat az új érkezők ellenére is a CSS fogja meghatározni, hogy ők mit nyújtanak éppen az adott meccsen, illetve hova pakolja fel és milyen szerepben őket BR. Még mindannyian fiatalok, így természetes módon fejlődnek. Elég csak rápillantani Sterling teljesítmény radarjára és láthatjuk, hogy ez igaz.

Soton1408A mai meccsen azonban még egy mélyebben meghúzott védelmi vonalat várok, mivel a Dortmund ellen látott sort gondolom kezdőnek. Elsősorban azért, mivel ők játszottak együtt a héten a nyilvános edzésen is, így a Manq, Skrtel, Lovren, Johnson négyes boldogít majd minket. Skrtel szereplése miatt lesz mélyebb az a védekezés, hiszen elsősorban ő az, aki szeret behátrálni és ő elsősorban a tizenhatoson belüli védekezés és a “felszabadítások” nagy királya. Ezért is gondolom, hogy előbb utóbb összeáll a Lovren-Sakho duó. Mondjuk ma éppen a hórihorgas olasz ellen nem árthatnak a fejelési képességei. A középpályára Gerrard controller, előtte a legfizikálisabb duónk, Can és Hendó, hiszen az ellenfél egyik erőssége a double pivot. Az sem mellékes, hogy ez a sort simán át lehet variálni 4-2-1-3, de még inkább 4-2-3-1 formációra (Can megy hátra a double pivotba, Hendo meg ki a jobb szélre) az eredmény őrzésének céljából. Előlre a CSS játéka várható, ami miatt kissé féloldalas lesz a csapat. Sok szempontból ez a legerősebb sorunk, de most a sérülések miatt más felállás nem is valószínűsíthető. Csak remélni lehet, hogy a Dortmund után megint jól fognak játszani.

article-2407374-1B7D89B4000005DC-439_634x384A meccstől mi várható? Az első meccsen, hazai pályán a meggyengült ellenfelünknek nekiesünk az elején. Remélhetőleg ebben az időszakban sikerül is megszerezni a vezetést és lesz egy kényelmes délutánunk. Alapvetően jó lenne megnyerni ezt a meccset, mivel a Szentek a sok változás miatt még nincsenek igazán összeállva. No meg ezután két pokolian nehéz idegenbeli meccsünk jön. A jó kezdés pedig fontos lenne, ahogyan az is, hogy kicsit elcsendesítsük a Suárez távozása miatt minket temetőket. Illetve nem utolsó sorban remélem Lambert megkapja az érzelmes bemutatkozását.

Lezárásként beszéljünk még egy kicsit az esélyekről. Szerintem nagyon dulván optimista a Fonat olvasók szavazása, kb. 20% szerint bajnokok leszünk. Mi van? 40% dobogóra és 30% a 4. helyre várja fiainkat és szinte senki sem számol a négyből kicsúszással. Nagyon optimista, túlontúl is az szerintem. Közben a szakértők az 5. helyre várnak minket átlagban. Nézzünk két, főleg statisztikákon alapuló előrejelzést. A statbomb az ExG és a blokkolt lövések kiemelkedően jó volta miatt a 3., a másik szerzőjük a 4. helyért versenyre teszi fiainkat. Eközben Beez modellje a tavalyi számított gólpasszok alapján a 3. helyre hozza ki a Liverpoolt. Meglássuk kinek lesz igaza.

season-preview-pellegrini-rodgers-mourinho_3190073Kezdődjék is az eddigi legizgalmasabb, legszorosabb, legfontosabb leg-leg-leg bajnokság!

_________________________________________________________________________

Ma két szolgálati közleményünk van: Az első a szokásos közös meccsnézés a Macskában lesz (a linken a FB event hozzá).

A másik kommentelői kezdeményezésre Fowler_ alapításával idén van Vörös Fonat Liga néven fantasy foci liga, ahol többek között engem is könnyű lesz megelőzni. A részletek az előző poszt kiemelt kommentjében.

+1 a bajnoki táblát a 10 forduló környékéig felesleges komolyabban elemezni

 • Fülöp-a-Varázsló

  Elso

  • Fülöp-a-Varázsló

   Ezaz !! Ezt is lehúzhatom a listámról!!(proud)

 • chefbacsi

  juhééé!

 • Mister Eko

  Sturridge holnap betalál

  • vmi ilyenre gondolsz?

   • Mister Eko

    igazam is lett :) 1.9 szorzóért eszembe is volt , hogy megteszem, de utolsó pénzeimet azért nem teszem ilyesmire

 • CUTÍZ

  Ha jól tudom a héten Markovics már a csapattal edzett csak mára nem kockáztatják! https://www.facebook.com/OfficialLazarMarkovic/photos/a.245285495521900.82490.204957482888035/799291783454599/?type=1&theater

 • tothpapa

  Máté, kalapom le!
  Mekkora poszt. Szinte semmit nem tudtam a szentekről (a focijuk mellett), nagyon érdekes és tanulságos. És mekkora? Már csak nem akarjátok így folytatni végig?:) Az sem baj, ha igen. Csak így tovább! (Keményen osztom azon véleményedet, h a spurs tökösebb lesz attól, mint ahogy itt nagyon sokan hiszik….) TKS.

 • LudasMatt

  Durván alapos poszt, szegény sotont szerintem darabokra szedjük. Amúgy Moreno nincs regisztrálva erre a meccsre így tutko nem játszik.

 • JordanuumMobile

  “ami a védekező csapat saját védőharmadbeli passzainak és a támadócsapat támadóharmadbeli védekező akció (tackle, interception, szabálytalanság és sikertelen szerelés) számának elosztásából képződik)”
  Ez a fogalmazás nekem kicsit furcsa. Nem az a védekező csapat aki nem birtokolja a labdát?Lehetne mondjuk labdatartó csapat vagy ilyesmi. Legalábbis párszor újra kellett olvasnom, tán már késő van ehhez. Assaidi meg nem a Stoke felé tart?

  Amúgy jó poszt, rendesen körbejártad a témát.

 • LFCPride
  • GlenTheMathematician

   A lot of Spaniards have played for Liverpool – have you spoken to any of them about the club and what have they told you?

   I spoke with Xabi Alonso, Pepe Reina and Alvaro Arbeloa and they told me this is a spectacular club whose fans follow it in a very special way. They all told me I can grow a lot here as a footballer as this is a massive club.

   • tnorbi

    azért már közönség kedvenc lett volna, ha ilyet mer mondani a csodás Aspasról :D

 • bag

  csakúgy mint tavaly, most is fontos egy jó kezdés..A dortmund ellen mutatott igen tetszetős játékunk alapján azt gondolom, hogy a csapat összeállt és van átgondolt alapos taktikánk és a nyári lényeg, hogy végre jól igazoltunk. magabiztos győzelmet és clean sheet-et várok.
  Egyébként meg:
  “No pressure then Daniel. All I ask is that you dominate the league, score 30 goals and win us the title. Cheers.”

  Egyúttal megkérnék minden fantasy rajongót, hogy NE offolják szét a blogot!!!

 • Angelous

  Nagyon jó, alapos poszt, a Soton-ról eddig nem tudtam ezeket a háttérinfókat, köszi!
  Amúgy meg jó meccset, és persze győzelmet várok.. :)

 • deter

  Köszönjük szépen, ismét zseniális lett, megint sokat tanultam. Egy megjegyzésem lenne: ki legyen optimista, ha nem a VÖRÖS FONAT olvasója, azaz egy Liverpool drukker (látva az előző idényt).:)

  • The Pertő

   Mindkét mondatod a szívemből szólt! Meg lusta vagyok még gondolkodni… :D

   • deter

    köszi

 • GlenTheMathematician

  Durván nagy beharang lett, az idénykezdéshez méltó.
  BTW Liebherr kisasszony csak szerintem néz ki úgy, mint egy idősödő, fogyókúrát hanyagoló PalvinBarbi?

  • drama

   szerintem úgy néz ki, mint aki megette Palvin Barbit.

   • CoutinhoBlocked

    Ki a f*szom az a palvinbarbi?

 • tnorbi

  fasza lett a poszt, mint mindig. bár végigolvasni is nagy meló, de megírni.. jó ég, elképesztő munka lehetett, le a kalappal.

  BR: “I’m pretty happy with the strength of the squad at the moment, though ideally I’d like to bring another striker in.”

  BR: “Someone with experience who could go straight into the team. Not necessarily someone for the future, someone who can make an impact.”

  • GlenTheMathematician

   Reus? XD
   Eto’o? lol

   • tnorbi

    állítólag Eto’o csak vészmegoldás, Br nem nagyon akarja csak ha nem lesz más.. Lavezzi jobb lenne, igaz drágább, de jobb is szerintem..

    • GlenTheMathematician

     Múltkor azt nyilatkozta, vészmegoldást nem hoznak, ahogy eddig sem. Támogatom.

     • Ryjnaldum

      Nem, szerintem azt mondta, hogy pánik igazolás nem lesz. (Pl veszünk sok millióért egy csatárt, akit alig ismerünk). A vészmegoldást, hogy hozunk ingyen valakit 1 évre, azt sztem nem zárta ki

 • AdamJahar

  Fasza poszt, jo olvasnivalo kave melle, szep reggel, megszebb delutan, remelem idegeskedes nelkul. Papirforma alapjan tenyleg konnyen meg kene vernunk ezt a Soton-t, de azert en nem vagyok teljesen nyugodt. Mint ahogy sohasem ha Liverpool meccsrol van szo.

  Ja amugy megkozelitoleg a mai napon szurkolok 10 eve a csapatnak :D Fasz se tudja datumra pontosan, de az elso bajnoki meccset tekintem az evfordulonak :) (koszi Milan Baros)

  • tnorbi

   10 év szép idő, mennyi idős is vagy?
   amúgy én a 2002-es szezontól drukkolok ennek a csodás csapatnak, Owen, Gerrard voltak még a kedvenceim,
   kb azóta drukkolok a csapatnak mióta rendszeresen focit nézek, 9 éves korom óta, a fanatizmus meg 2005 óta tart, kb 1 meccset ha kihagytam, az mindent elmondd,hogy a Dortmund elleni meccset úgy láttam,hogy felmondtam a munkahelyemen (igaz csak 1 hete volt meg) :D
   ez a rövid storym :)

   • AdamJahar

    22 leszek Oktoberben :)

  • JordanuumMobile

   jé, az a nap nekem is ebben a szezonban lesz.

 • Már alig vártam az első beharangot, és nem csalódtam. SŐT!
  Bravó Máté!

 • tnorbi

  szánalmas mirror pletyka! hihetetlen,hogy mekkora baromságokat írnak,

  Liverpool have made a loan offer for Monaco’s Radamel Falcao with a view to buy for £35million next summer (The Mirror) ‪#‎LFC‬

  • Sladin

   Ésszerű lépés lenne… tőlünk.

   Egy évre kell megoldani a második számú csatár kérdését, ennek van egy ára, amit hajlandók vagyunk megfizetni.

   • Kevin

    mellesleg más kérője nem is akad , Ancelotti tegnap kijelentette ,hogy a Real kilépett a piacról :D

 • Hiri Halcón

  láláláá, nem volt még időm és lehetőségem a boldogságomat kifejezni, amit a mú gáláns veresége okozott. a tavalyi szezon folytatódik, mindenkinek tétlen, békés, meccsnézős boldog vasárnapot!!!

 • CoutinhoBlocked

  Egy utolsó visszaemlékezés az előző szezonra. Idén se legyen rosszabb!

  • geryszon

   zseniális ez a videó, végig libabőrös voltam. Mintha vért ittam volna :D jöhet a soton seggre pacsira. köszönet és hála a vidiért. ui: nem tudom eldönteni, h a Suarez-es részeket jó vagy rossz visszanézni node ez legyen az én bajom :D

   • CoutinhoBlocked

    Nekem egyértelműen jó volt visszanézni. Én nem tudok rá haragudni, ahogy itt egy páran. Nélküle nem lennénk ott ahol vagyunk. De túl fogjuk élni, ahogy eddig is túléltük a hasonló szituációkat. Addig nem fosok, amíg BR itt van :)

 • jeto

  grat a poszthoz, sokszorosa lett a Sotonról a tudásom mint eddig volt :)
  meg ahogy elolvastam reggeli mellé, egyre inkább meccshagulatom lett :)

 • Guest

  Gyakorlatilag nincs jelentősége, csak kis pontosítás: Southampton kb. 200 km-re van az angol rivierától, és kisvárosnak sem mondanám.

  • 250e lakos az angliában kicsi. Egyébként is nemrég volt poszt, hogy Liverpool is az.

   Southampton meg az angol riviéra szerintem. Brightan meg ami a leghíresebb üdülő városa az angol riviérának kb 90 km.

   Így asszem ez a pontosítás nem pontosítás.

   • Guest

    A 250e lakos, az csak a város belső területe. A külterületekkel együtt közel 1 millió ember él ott. Az angol városok felépítése teljesen más mint Magyarországon. Ilyen alapon London is csak egy 2 milliós város lenne. Liverpool meg angol szinten nagyváros, még ha Londonhoz képest nem is számít annak. Az angol riviéra pedig Brightontól még sokkal messzebb van mint Southamptontól. Az angol riviéra Torquay és környéke (lsd. még Torbay).

 • Kevin

  három civilizáció nélküli nap után , visszatértem az “élők” közé , és meccsnapra hazaérni felbecsülhetetlen érzés :D
  a poszt meg parádés lett , ha lenne magyarországi southampton taccs akkor ők is meg irigyelnék ezt az írást :)
  délután meg csapjunk a lovak közé !!!!!!! :D

 • macca8

  sztem a fonat szavazásának végeredménye nagyon bölcs lett: csak 20% tippeli bajnoknak a csapatot, és 70% várja a top4-be

  • CoutinhoBlocked

   A maradék 10% meg a troll ellenfelek szurkerei.

   • jeto

    top4-be gondolom benne van a bajnokok leszünk is, nem? úgyhogy az a 10% az 30% troll

    • CoutinhoBlocked

     “Szerintem nagyon dulván optimista a Fonat olvasók szavazása, kb. 20% szerint bajnokok leszünk. Mi van? 40% dobogóra és 30% a 4. helyre várja fiainkat és szinte senki sem számol a négyből kicsúszással.”

     Máté: gondolom itt durván-t akartál írni
     jeto: Ha az olvasók 20%-a szerint bajnokok leszünk, a 40%-a szerint dobogósok és a 30%-a szerint TOP4, akkor értelemszerűen 10% marad. Vegyük példának, hogy 10 olvasója van a Fonatnak. Na, ekkor ugye 2 ember szerint bajnokok leszünk, 4 szerint csak dobogósok (de nem bajnokok, szóval 2-3 hely), 3 figura szerint top4-esek leszünk (de ugye mivel ők nem szavaztak arra, hogy bajnokok leszünk vagy dobogósok, így ők pusztán a negyedik helyet vélték reálisnak) és a maradék 1 ember szerint nem végzünk a top4-ben.

     • Guest

      nem, dilekt ílt dulvánt.

     • CoutinhoBlocked

      Gonosz gazembel. Átveltél.

     • Angelous

      Lökjétek a padlóla le. De dulván!

     • jeto

      ok, azt kora reggel olvastam, Macca kommentjéből számoltam most csak :)

    • macca8

     nem, külön van. de elég kevesen szavaztak, úh mindegy is :)
     a dobogó (42%) és a 4. hely (29%) van külön

     • jeto

      tényleg mind1 :)

     • Hiri Halcón

      hát ez eléggé visszafogott, nem kifejezettem szurkolói várakozás. alaposan lehűtik a fejeket a statisztikák tömkelege. (ide Reus kell.)

 • Robbie_Fowler

  A szakértők azért várnak az 5. helyre minket, mert nem olvassák a Fonatot. Egy kicsivel nagyobb rálátásuk lenne a dolgokra.

  • bag

   vagy csak szimplán utálják a Poolt, mint a sallói-monoki rémálompáros

 • astonmartin

  jó kis poszt lett
  ilyenkor mindig elgondolkozok, hogy a Mennyei Bajnokságban vajon milyen alapos, átgondolt, statisztikai adatokkal fűszerezett információkkal készítik fel az aranylábúakat…. :D mert a pályán semmit nem látni viszont
  de végre kezdődik a kacsaszezon/nyúlszezon
  sztem sima 2-0 ide
  és a szezon végén a top4-be várom magunkat, természetesen

  • Táblán a kezdő és annyi. Persze azért kiegészítve a behúzkodott nyilakkal néhány szituációhoz (hogy próbáljuk meg kihozni a labdát, védekezésbe hogy húzódj vissza, ilyesmik). Meg még ilyen alapinformációk: “a 10-esre figyeljetek, mert szeret középen húzogatni”. stb.

   • astonmartin

    én is ilyesmire gondolok :)
    “ne bántsd!” “húzd meg a szélen Kicsi!” “tolódjatok ba.meg”

    • az meccs közben van. ütközzbazmeg, passzoljmá, nagykeró, veddmeg, feeeej, föjjeb, kimegy, haggyad, ááááá, sporimiakuvvanyád.

 • JamesMilnerAKőműves
 • Kevin
 • jeto

  és a nap átigazolási “meglepetése” (persze ha igaz)
  TOTTENHAM have held transfer talks with Everton and Liverpool target Samuel Eto’o.

  • drama

   vigyék.

  • tomecs

   Augusztus eleji “hír”, amúgy mondanám, hogy csak azért mert velünk is szóba hozták.

 • Suarez07

  Alig várom már a kezdést. A múlt szezonbéli böjt után, most kiélvezem a pillanatokat:)

  • Pety91

   Ne merészeld kockáztatni a csapat jó szereplését! :D

  • Gunny

   Remélem ezt te se gondoltad komolyan…

  • CoutinhoBlocked

   Tűnés füvet nyírni!

   • LFCPride

    vasárnap nem nyírunk füvet!!

  • deter

   a nyakkendő segítségével?

  • Suarez07

   Sajnálom Uraim, de most meccset fogok nézni. A jó hír, hogy a Dortmund ellenit is láttam, ugye emlékeztek rá micsoda derby volta az:)

   • geryszon

    óó dicső szép idők! és a félidőben még majdnem Reus-t is leigazoltuk :D

 • AdamJahar

  Confirmed #LFC team v @southamptonfc: Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge

  • CoutinhoBlocked

   Lucas????

   • jeto

    hát igen…mért?

  • CoutinhoBlocked

   Confirmed #LFC subs v @southamptonfc: Jones, Toure, Sakho, Allen, Ibe, Can, Lambert

  • Guest

   #LFC subs v @southamptonfc: Jones, Toure, Sakho, Allen, Ibe, Can, Lambert

  • Konig74

   Can? :(

  • Felverjük az árát, hogy többért menjen a Napoliba, v most nem értem

 • CoutinhoBlocked

  Sajna Ő sem lesz fiatalabb :/ http://instagram.com/p/rzDcI1tuBg/

  • astonmartin

   csinos a tündérke :)

   • CoutinhoBlocked
    • ilMagnificoFabio

     Nem azért, de a fentin szerintem jobban néz ki.

     • astonmartin

      a kosztümös képen nekem is jobban bejön, persze nem válogatok :P

     • sucre

      szóval nem szereted a szendeszüzeket. kár

     • ilMagnificoFabio

      Imádom őket, de a fenti képen jobban néz ki. Ezen meg még hülye fejet is vág.

     • BoC1

      Nem azért de először a fiatalon kapnám el, majd cigiszünet után a milfen. :)

     • dragao

      kár hogy biztos leszbikus :D

 • CoutinhoBlocked
 • JamesMilnerAKőműves

  Hát akkor másodiknak én is beírom a kezdőt… Liverpool XI in full: Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge.

  Substitutes: Jones, Toure, Sakho, Allen, Ibe, Can, Lambert.

 • bag

  Hát ezt komolyabb csapat ellen nem léphetjük ám meg. Gerrard és Lucas egyszerre a pályán sajnos lassúsági verseny…

 • CoutinhoBlocked

  Southampton XI for Liverpool: Forster, Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand, Wanyama, Schneiderlin, S. Davis, Ward-Prowse, Tadić, Pellè

  • Telitalálat részemről :)

   • CoutinhoBlocked

    Grat! Ha lesz pénzed, igyál egy sört :D

 • macca8

  reggeli komment:

  Apparently, Can has an injury and Lucas will be playing. Only a Twitter rumor but still, meh…

  • jeto

   kispadra meg még jó? fura, úgy h Suso nem fért oda
   lehet Lucast még el akarjuk adni, hátha felfigyel rá valaki :)

  • sucre

   Can-Lucas cserével tökéletes lenne a kezdő, de így eléggé kevés az a Gerrard-Lucas kp.

   • Konig74

    Azért elbírna még egy b2b középpályást ez a keret, de nem vagyok telhetetlen, ha jön egy csatár még elégedett leszek az ablakkal.

    • macca8

     már magázódsz?

     • ilMagnificoFabio

      Nem, önöz :)

     • macca8

      sőt, önző!!!

     • Konig74

      :)

    • sucre

     Can elég lesz b2b-nak, tudja azt Allen meg Hendo is játszani.

    • Carter94

     azért egy biztosabb csere kapust is kellene kukázni

     • Konig74

      Kellene, de az elégedettséghez a csatár már elég lenne.

 • vadkacsa

  Lucas? Akkor már inkább Allen. Valaki mogyorózza ezt el nekem.

  • macca8

   jogos. én sem értem, hacsak nem akarunk hátul védekezni…

   • ilMagnificoFabio

    Lucas jó volt a Dortmund ellen a 2. félidőben, Allennek meg kifejezetten gyenge preseasonje volt.

    • macca8

     hát azért ez sem túl acélos. allen sztem jól tolta a milan ellen

     • ilMagnificoFabio

      A soton kp-ja is inkább fizikumban van ott, nem gyorsaságban, plusz nekem kifejezetten tetszett Lucast eddig, én is őt raktam volna be. Már ha érdekel valakit.

     • geryszon

      BR tehát nemcsak a fonatot, de a gondolatokat is olvassa!

     • ilMagnificoFabio

      Lehet. Vagy én vagyok BR.

     • sucre

      akkor gondolom Borini marad.

     • ilMagnificoFabio

      cséká

     • sucre

      29es mez visszavonultatva.

     • macca8

      reaktívabb a kezdő, mint amire számítottam, de ahogy te is mondod, van benne logika

   • CoutinhoBlocked

    Lóf*szt! Végig támadni fogunk!!

  • Kevin

   BR out ,Can kell ide !

   • macca8

    cannak, ha minden igaz, kisebb sérülése van, nem kockáztatja a 90 percet vele

    • Kevin

     láttam lejjebb, hogy írtad , nagy kár érte :/

  • Fizikálisan erős double pivotja van a Sotonnak ellenük nem árt az erő amit Lucas is tud. Mellesleg pontosan passzol.
   No meg lehet ma inkább 4-2-3-1-et tolunk.

   • macca8

    igen, erre gondoltam én is, amikor azt mondtam, h hátul védekezünk

   • Ami érdekes, mert a pályán a két double pivot páros a legritkább esetben szokott találkozni

    • ilMagnificoFabio

     Nem hiszem, hogy mi is double pivotban nyomjuk.

   • vadkacsa

    Kösz a válasz(oka)t. Ha szarban leszünk Lucas úgyis lejön.

 • Carter94

  remek poszt mint mindig, nagyon tetszett a posztban az ellenfél bemutatása :)

 • Konig74

  Lassan aktuális. Aki jó streamet talál ne tartsa meg magának. :)

 • Suarez07

  melyik tv adja nálunk?

  • geryszon

   dagi 1

 • Kriccs

  acestream://11f2eb93cfe49106b5336b9d36ce05de493c5692 (bloodzeed, sky)
  acestream://8882f482abc5d8b42e770bd155fc26b520c79ce9 (BT)
  acestream://b3b3048acd53c5881894065fdda3785db1ff37d3 (delvey)

  sop://broker.sopcast.com:3912/146475 (delvey)

 • csöpi

  Jóreggelt, jóreggelt!!!!
  Mi a kezdőnk segítség!?

  • csöpi

   Manquillooooo!!! ^^
   Öööm ee bóódottá

 • Suarez07
 • Konig74

  Úgy járt már valaki acestreammel, hogy olyan értelemben megbolondult, hogy a Delveyt akárhányszor állítom meg és indítom újra a tegnapi Arsenal meccs egy részletét mutatja?

  • moldarnagyur

   ha az én gépem folyton arsenal meccset akarna mutatni, kidobnám a picsába

   • IdegCsótány

    Kivétel ha az 5-1-et adja.

    • CoutinhoBlocked

     Az le van töltve.

   • Konig74

    Én is gondolkodom rajta, de egyelőre még csak az acestream letörlésén a pi***ba…

    Amúgy sem tudok vele pl bloodzeedet nézni, mert csak 10 megás netem van, bezzeg a jó kis sopcast megoldotta ezt régen valahogy a minőség kicsi rontásával…

    • moldarnagyur

     lol akkor már értem, hogy miért nem megy nekem se, mert 10 megás a netem, thx :D

     • CoutinhoBlocked

      Nyugi, 30 megással se megy.

     • moldarnagyur

      mondjuk nekem perpill egyik acestream se megy, bejön egy kép és megáll

    • Ddodi

     a bloodzeed amúgy is fos, mint az összes többi is szinte. Oroszt kell/muszáj nézni, a nyelv szokható, nem egy holland, de azért van hangzása is :) amúgy az aceplayert én is gondolkodom, hogy törlöm. eleinte működött, de hónapok óta semmi… sopcast, nincs más opció

     • Konig74

      De jelenleg sopcaston nem angolt sem találok…

      Tudsz egyet mondani?

     • Ddodi
     • Ddodi

      tegnap kapott tipp. próbáld az orosz 2000-eseket, hátha, nekem most (amíg el nem kezdődik a meccs) 100% körül mozog

     • Ddodi

      egyébként valaki próbálta már a MinDig TV-t?? Tudtok róla, hogy augusztustól van(?) digi sport is rajta? nekem sajnos thome van itthon, szóval csak a mindig tv vezethető be mellé értelmesen. valaki?

  • Ddodi

   működik bármi? nálam totál elszállt az összes sopcast… minden offline :(

 • ToMMo

  Remélem mutatják normálisan a You’ll never walk alone-t mert sok volt a szünet egy igazi tétmeccses YNWA óta már megőrülök érte :D

  • bag

   monoki majd széttrollkodja úgyis

   • ToMMo

    Akkor jön el az ideje, hogy írok egy szép hangvételű levelet…nem mintha számítana…de akkor is :D

 • p_berger

  Kellemes izgalom a gyomor környékén… :)

  • Omlás

   kannás bor?

   • p_berger

    Majd utánna :)))

 • macca8

  ez a forster jó kapus…

  • drama

   jaja, a sky-os bejátszás róla durva volt…

 • deter

  Make us dream! Go Reds!!

 • Gunny

  Hajrá srácok!

 • juango

  Kellemes szezont mindenkinek! C’mon reds!

 • astonmartin

  ez a dal…mindig kiráz a hideg akármikor hallom..

 • tothpapa

  De rég volt ilyen!!! Hajrá fiúk, nyernünk kell, nincs mese…

 • Ddodi

  Zúg az orosz sopcaston a You will never walk alone :) :) :)

 • YNWA közbe benyomják a bet365 reklámot… grt

  • juango

   :-)

  • tothpapa

   A foxtelen ilyen elképzelhetetlen.

 • juango

  Skysporton beraktak alatta egy bet365 reklamot…

 • Gunny

  Angol nyelvű csatornákon legalább nem pofáznak bele a YNWA-ba

  • geryszon

   most végig kussoltak a digin :)

   • Gunny

    Akkor oké :D

 • Laxa
 • geryszon

  Oh Stu pedig mi labdát adott

 • csöpi

  ezt be kellett volna lőni
  #BROUT

 • drama

  Hendo kurvajól letámadja az egész Soton védelmet, csak előre tudják rúgni, nyilván Johnson 100 méterre helyezkedik az emberétől és inkább Skrtelt fogja… amúgy ez sima 4231 eddig.

 • geryszon

  Glen te balta….

 • Gunny

  He Johnson…

 • hagyma

  Johnson balhátvéd, ennek mi értelme?

 • glen a kurva anyád

 • Costigan

  Glennek nem akar egy madár beleszarni a szájába?

 • Gunny

  Ez nem szabad?

 • geryszon

  glent le! azonnal

 • Angelous

  Remélem ez Glen búcsúmeccse..

  • Gunny

   Pont ugyanezt akartam…

 • hagyma

  Morenoval mi van?

  • LudasMatt

   nincs még reggelve erre a meccsre

 • Ddodi

  kezdődik a meg nem adott tizik éve :P

  • Angelous

   Mert ez nem is volt tizi, azért lehet..

  • a norbi

   Szabadrúgás lett volna.

   • Ddodi

    ok, valóban. de az lett volna :)

 • a norbi

  Várom már Morenot., hogy ez a f@x Johnson oda kerüljön, ahova való. A kispadra.

  • Angelous

   A WBA kispadjára, remélem így érted..

   • a norbi

    Igen.

 • Carter94

  most jut eszembe hogy ez a tadic gyerek szomszédos városban született és ott is nevelkedett, a faterom ismeri az ő faterját és a tatám pedig ismeri a gyereket még mikor szertáros volt akkor az ifiben tolta :D

  • drama

   van egy topolyai ismerősöm (kb ugyanannyi idős), majd megkérdezem, hogy ismeri-e :)

   • Carter94

    na az király :D

  • Bálint

   Ha tudják, hogy hogy lehet jól levédekezni akkor kommenteld csak ide és majd BR elolvassa.

  • Rpi

   Csantaver? :)

   • Carter94

    nem, te odavalósi vagy? :)

    • Rpi

     Nem, onnan csak baratnom volt, de az vn topolya szomszedsagaban amit tudok is :) amugy becsei..

     • Carter94

      én kishegyesi vagyok :)

 • LudasMatt

  Nemtom mi lenne nagyobb szenvedés. José Enrique agynélküli beadásai, vagy Glen agynélküli labdáratekeredései…

 • Csatlakozom a johnsonozók tömegéhez!

 • moldarnagyur

  Nem azért, de mit kéne egy olyan játékossal kezdeni, aki még akkor sem képes megerőltetni magát, amikor tényleg nem az hogy versenytársa van, konkrétan második számú? smemi bizonyítási vágy

 • KisRafa

  látszik, hogy ennek a Tadic gyereknek van esze a játékhoz, Manquillónak figyelni kell

  • a norbi

   Eddig meg is gyűlik vele a baja Manquillonak.

 • a norbi

  Mignon vazzeg!!

  • jeto

   csak megszerezte :)

 • deter

  kellett

 • geryszon

  HENDOOOOO <3

 • Angelous

  Yipppiiiiiii!!!!!

 • Gunny

  Sterling :D

 • GlenTheMathematician

  Csődöőőőüüüüür!

 • KisRafa

  Hendoooo!

 • Warrior Can

  yess

 • CoutinhoBlocked

  HENDERSOOOOOOOOOOOOON!!!

 • Gunny

  Hendo mi passz vazzeg

 • Pety91

  Hendo micsoda labdát adott! :)

 • mekkora labda

 • a norbi

  A csődör!!! Jár a pacsi Hendonak!!!!

 • lbuda

  Sterling!!!

 • tothpapa

  Bravó Sterling, feledhetetlen.

  • Angelous

   Hendo labdája legalább akkora volt, mit a befejezés.. :)

 • Clapko

  Henderson b@szki!!!!!

 • YNWA21

  Hendo hatalmas labdát adott

 • LudasMatt

  elment a stream eszem faszom megáll

  • Ddodi

   detto…

  • Costigan

   szintén zenész…

 • tnorbi

  tudtam,hogy be kell tennem a csapatomba :)

  • IdegCsótány

   Szintén, de nálam még Hendo is bent van :)

   • Sladin

    Hendo-Sterling alap… :D

 • mezter14

  Hendóóóó mit harcolt, és mekkora laszti :))

 • hagyma

  Nagyon okos gól és óriási passz.

 • ToMMo

  Henderson = Hollywood Reloaded :) :D

 • Még hogy Hendó csak vízhordó. #lófaszt

  • CoutinhoBlocked

   Meg az hogy nem tesz hozzá a játékhoz…

  • juango

   O az ifju skywalker:-)

   • CoutinhoBlocked

    Skyrunner

  • Kevin

   elég Gerrardos mozdulatsor volt :D

  • macca8

   megmondtam vagy megmondtam? :)

 • Ddodi

  100% – playing the channel – kép az nincs… agyam eldobom komolyan :@

 • geryszon

  Clattenburg te szőröspöcs

 • csöpi

  7/1 bet365 :DD

  • csöpi

   és vésessék kőbe, hogy Csöpi aszondja, Hendo lesz a Sztividzsí bé

 • since Istanbul

  pont írni akartam, hogy Gerrardnak nagyon fel kell készülnie fejben, hogy kurva sokat fogja hallani a slips on his arse… gúnynótát, aztán jött Hendo. Nagyon remélem, hogy az év további részében is így fogjuk elhallgattatni a csürhéket, MAKE US DREAM!

 • Carter94

  basszus a bet365 reklámban 7/1 ad, ha Sterling lövi az első gólt, ez volta az a sz*r ami miatt nem mutatták a YNWA-t

  • juango

   Az jo szezonkezdes:-)

 • ilMagnificoFabio

  Johnson kurvajó ma

  • drama

   ma is.

  • Balázs Boros

   Mindig az

 • Gunny

  Johnson inkább ne próbálkozzon ilyen távoli lövésekkel

 • Pety91

  Glen ma ingyenlabdákat osztogat a KOP-nak

 • Adjuk el Glent punternek az MLSbe

  Szerk: NFL az az MLS. no more kannásbor

  • Punternek az MLS-be? Lehetne kapus is a norvég sakkválogtottban.

   • Lol most esik le

    • ToMMo

     Én nem tudtam eldönteni hogy poén akar lenni vagy NFL-t akartál írni :D

  • Sladin

   Vagy csak felejtsük valahol külföldön… :D

 • ToMMo

  Lehetséges hogy mégis léteznek a Jedik és Gerrard padawanja lenne Henderson? :) Ha elkezd 30ról gólokat vágni akkor nyer végképp bizonyosságot ez :D

 • moldarnagyur

  Reus sérült vagy miért nem játszik? padon se láttam

  • Clapko

   Még nem edzett együtt a csapattal. Várható volt, hogy nem egyből kezdő lesz.

  • Bálint

   Én olvastam olyan pletykákat, hogy adminisztrációs hiba miatt a Boston Red Socks játékosa lett.

 • LudasMatt

  Johnson mióta tud nagy gólokat vágni 25ről??? Semióta. Akkor a faszért próbálkozik.

  • Sladin

   A Chelseanek lőtt párat ballal…

   • LudasMatt

    azok a ritka véletlenek…

  • csöpi

   mert majd most fog lőni mindjárt egy k.rvanagyot figyeld!

   • LudasMatt

    hát ha ezzel szopat meg a karma akkor ám legyen:D

  • BoC1

   Azt hiszi Riise.

 • GlenTheMathematician

  Lucas sztem qrva jó
  Cou többet jöhetne hátra labdáért
  Johnson pedig annyira szar, mint tán még soha, és az már megsüvegelendő teljesítmény

  • BoC1

   Glenpapa: fut fut fut mondom figyelj eladja. éés eladta :D

 • ilMagnificoFabio

  Cout rendesen zsebre rakja Wanyama.

  • BoC1

   Cou el van tűnve :(

   • ilMagnificoFabio

    Mert Wanyama zsebében van.

 • a norbi

  Clattenburg, AKA!!!

 • Gunny

  WOW

 • YNWA21

  lehet h Webb mégsem vonult vissza

 • geryszon

  Clattenburg te csupaszfasz. Mankóból Cserepesi meggyfát aprítottak már erre ő kap sárgát… eszem megáll

 • Clapko

  Sterling volt, de mind1

 • Juan_Manuel

  Who,Ward-Prowse mit tekert

 • Gunny

  Elég langyi meccs

  • Poco77

   A szurkolás is az sajnos. Normál körülmények között nem volna szabad hallani Lovren fújolást!

  • Bálint

   Rodgers valószínűleg az egész nyarat azzal töltötte, hogy elérje hogy ne legyenek annyira izgalmasak a Liverpool meccsek.

 • a norbi

  Rossz hallgatni ezt a síri csendet.

 • LudasMatt

  Hendonak nem az igazi ez a szélső poszt, sokkal kevesebbet van játékban. Persze lehet a védekezés miatt van ott h kisegítse Mankót.

  • LFCPride

   ugyanezen a véleményen vagyok. illetve, hadd elégedetlenkedjek picit, lehetnénk egy kicsit élesebbek, sok a tökörészés. na, megvolt a napi adag is.

 • CoutinhoBlocked

  Mankó elfáradt.

 • Gunny

  Sturridge látszik hogy nem szeret labdát szerezni…

 • Gunny

  MIGNON…

 • tothpapa

  Rengeteg a tökölés hátul. Szentek jobban passzolnak megint tőlünk. Nálunk nehéz előre passzolni. És nem is merünk. Ha nincs 10 méteres tiszta kör, nem merünk oda passzolni. Hendonak már megtiltanám a vissza passzot.

  • moldarnagyur

   Nekem az is elég ha néha csinál egy ilyen kiugratást…

   • Clapko

    labdaszerzés után.

  • ilMagnificoFabio

   Még a tavalyit nézed Papa?

   • macca8

    lehet, h föld túloldalán azt adják :)

    • tothpapa

     Nem, itt már a májusi kupaátvetelről álmodoznak.:))

     • Angelous

      Melyik kupa?

     • tothpapa

      A PL kupa pajtás.

     • Angelous

      Amen.

   • tothpapa

    Igen, hisz azt játszák. Dete ettől Te még láthatsz amit akarsz.

    • macca8

     opsz, ezt megnyertük, tavaly meg nem :D

  • Kevessebbet passzoltak, rosszabbak százalékkal (89 vs 74%). Több helyzetet alakítottunk ki (6/2), többet lőttünk kapura (8/3). Akkor miről is beszélsz?

   • tothpapa

    Keresd már ki, h a 89%-ból mennyi volt hátul a tili toli. A jókat én nem cáfoltam, és még azt is elfeledtem, h glen megint csodás. Veréb egyse a tetőn. Ja.

    • Én szidtam a legtöbbet glent. Azért is írtam, a kialakított helyzetek számát, mert nem csak hátul tilitolizunk.

 • hagyma

  Elég simán leveszik a pályáról a Sterling – Sturridge – Coutinho hármast. szvsz Counak nem fekszik a jobbszélső szerep.

  • ilMagnificoFabio

   Inkább középen van

  • LudasMatt

   nagyon mélyen ül a soton, kevés a hely. De mi vezetünk szal ha csak így ücsörögnek, ám legyen.

  • hendo van a jobbon.

  • BoC1

   Jah..nem megy a támadás még. és nem is ez a szezon legnehezebb védelme

 • Ricky

  Sterling elég jó játékos azért:)

 • Flannóval amúgy mi van, sérült? Mert Manquillóban eléggé benne van a veszély, a félidő feléig tele volt a gatya, utána meg már ott vette a levegőt…

  • ilMagnificoFabio

   Sérült

 • BoC1

  Bár lenne Minyónak egy emberhez tartó kirúgása… :(

 • Nem ilyenre számítottunk, de nem rossz.
  A legdeffenzívebb taktikánkat (4-2-3-1) toljuk egy nagyon óvatos, konzervatív, rigid módon. Nincs meg az a szellemesség, helycserék, posztcserék amit megszoktunk és szeretünk.
  Van cserében nagy labdabirtoklási fölény, kevés helyzet az ellennek így nagy fölény helyzetekben is. Kicsit pontosabbak lesznek a kiugratásaink kontráink meglehet ez kényelmesen.

  • Lucas-Gerrard párossal mikor volt “szellemesség, helycserék, posztcserék”?

  • BoC1

   Én már annak örülök ha mostantól lehozzuk kapott gól nélkül. Legalább most van rá esély :)

  • Poco77

   Tavaly is így kezdtük az első 4-5 meccsen.

 • a norbi

  Szerintem BR már fél szemmel azt figyeli, hogy jövőre kit hozhat el a Szentektől!!!

  • Bálint

   Elhozza Erwint asszisztensnek.

 • bag

  mindkét csapat nyíltan játszik, jó a meccs. támadásban több kellene, dehát Lucas…Tadic nagyon él, meg kell akadályozni a jobbhátvédünk kipontozódását egy Sakho cserével.

  • Angelous

   Élvezetes a meccs, de ez a City ellen így kevés lesz. Remélhetőleg akkor már Moreno játszik, és hátha Lallana is bevethető lesz..

   • BoC1

    Ha Hendo húz még egy Hollywoodot én Gerrardot levenném Can ra kövi kezdőre. Johnson ugye kövi meccstől már csak a padon fog szurkolni. Lallana Cou helyett kezdőbe.

 • geryszon

  Ez a double pivot Lucas támadási potenciáljával és lassúságával így 0. Lényegében Gerrard, Lovren és Henderson Hollywodd labdái adják a csapat veszélyességét. Manquillo-n nagyon látszik hogy hajt, megy, küzd de már a 30 valahanyadik percben a seggén vette a levegőt, nincs még meg a fizikuma ehhez (Viszont ha meglesz nagyon nagy király lesz, nagyot fogtunk vele). Johnson a félidő második felére szerencsére eltűnt.

  • Poco77

   Lucas-Gerrard együtt sok.

 • LudasMatt

  Lovren hozott egy hibátlant, és nem csak Skrtelnek passzolt..
  https://twitter.com/Squawka/status/500995609294540800/photo/1

  • BoC1

   Lovren szerintem Skrtel és Agger szerelemgyermeke :D

 • Egyszerű a matek: A két fullback nem tud befelé passzolni, mert Lucas-Gerrard pivot páros még a saját térfélen kóricál. Ezért kell Sterlingnek – Hendónak visszajönnie, de így meg nem marad támadó harmadban csak Cou és Sturridge –> hátrafelé lehet passzolni, repeat until.

  Továbbra is ott van a kutya elhantolva, hogy bár hasznosan játszik, Lucas le, Allen / Can be.

 • sucre

  Lucas-Can csere, így a kpn totális dominanciánk lenne. Döcögős azért még a játékunk, bár ez lehet taktikai húzás is. Sterling meg még jobb, mint tavaly. Ez az ember…

  • BoC1

   Pont lucas nem volt szar szerintem :) Gerrard szürkébb

  • mezter14

   Egyikük se szar, csak a rendszert lassítják, de amit most tolunk abba jók.

 • Gunny

  Oda kéne adnunk Johnson-t a Sotonnak ajándékként a 3 játékosukért

 • Lucas-Ibe csere + Can-Manq/Johnson csere és álljunk át 433-ra.

  • ilMagnificoFabio

   Mármint 343-ra? Vagy Cant akarod valamelyik szélre rakni?

   • BoC1

    Can johnson helyére :) szélre aha

   • Jaja szélre. Még az a legkisebb rossz.

 • tnorbi

  vkinek van egy jó flash linkje?

 • tnorbi

  ez az acestream csak nekem szar? egyik se jön be, ha meg igen akkor szakad..
  sopcaston meg egyáltalán nem jön be semmi..

  • Ddodi

   mindenkinek szar…

   • Dagger

    nekem tökéletesen működik

    • tnorbi

     érdekes, melyik?

     • Dagger

      bloodzeed-et nézem. persze 2-3 perccel le van maradva de a minőség nekem megér ennyit

     • tnorbi

      értem, mennyit vártál míg betöltött?

     • Balint Botond

      link?

     • Dagger

      wiziwig -en keresd

     • Dagger

      gyorsan bejön de az elején akad. várni kell 1-2 percet még stabil lesz

     • tnorbi

      érdekes, 2 perce várok és még be se jött.. faszom..

     • jeto

      próbáld ezt:

      sop://broker2.sopcast.com:3912/189898

     • Balint Botond

      offline

     • jeto

      nekem eleje óta megy, fura

     • Dagger

      VLC fenn van?

     • tnorbi

      azért ennyire hülyének ne nézz, már néztem ott meccset régebben, de soha nem volt folyamatos a kép.

     • Dagger

      akkor passzolok. akárhányszor is csináltam nálam mindig működik. Pedig csak a Vlc-t utána meg az acesrteamet rakom fel. Lehet a gépeddel van valami baj

     • tnorbi

      most megy az arenavision-os nagyjából jól

     • tnorbi

      most bejött az arenavision, de akadozik ez is..

  • Warrior Can

   A livetv bizonyult stabilnak, bár a minősége inkább csak közepes
   http://livetv.sx/en/eventinfo/245087_liverpool_southampton/

  • Szabolcs1899

   Szia,nezd itt,en itt nezem,es nem szakadozik.

   http://streamking.org/skys1.html

   • tnorbi

    megnézem, kösz

 • geryszon

  Ezt a pivot párost egy Can – Allen duóval nézném meg, ahol meg van a mozgékonyság és az előre paszzok is jönnek, csakhát akkor Hendersont még mindig a szélen kellene használni annak meg annyi értelme van mint hajszárítóval fogat mosni. De szivem szerint én átálnék a 4123, 433 vagy gyémánt formációra, természetesen Lucas nélkül.

 • LudasMatt

  0 – Last season Liverpool were the only Premier League side not to lose any points from leading positions at home. Control.
  Akár huzhatnak is haza :D

 • Dniel5an

  Lehet valakinek le kéne előre gyártani Csonzonnak egy “goodbye” videót, hogy magától menjen el. Voltak jó meccsei meg bírtam, de szegény annyira lassan gondolkozik, hogy az valami borzalmas. Jó matematikusként úgy néz ki mint aki a pályán kidolgozza cerkával a vázlatot aztán radíroz, mint az őrült. Volt egy helyzet amikor simán csak be kellett volna adnia… erre szerencsétlen jött a nemlétező cseleivel és nagy nehezen összehozott egy bedobást.

 • drama

  Glen….. :DDDD

 • Gunny

  Johnson már labdát se tud kezelni…Benny Hill zene kéne alá :D

 • Angelous

  Rohadj meg Glen Johnson..

 • deter

  lucasnak 5 percen belül 3 eladott labda

 • Fowler_

  Lucas meg Johnson nagyon kilóg a csapatból

 • jeto

  valamit kéne változtatni, mert ez igy nagyon nem ok…

 • Gunny

  Na király

 • geryszon

  pivot…

 • Ha kapunk egy gólt, kurvára nem tudom, hogyan fogunk felpörögni

  • jeto

   most megláthatod…:(

  • tothpapa

   Megmondjam??..

   • Sztem te most kussolj

    • tothpapa

     Ezt a rokonaidnak mondjad, PLS.

 • Angelous

  Óó b+

 • Poco77

  Ennyi! Érett

 • GlenTheMathematician

  Lukács…

 • Ennyi, megérdemeltük

 • YNWA21

  Lucas faszán végignézte az egészet…

 • ilMagnificoFabio

  Na jó, Lucas tényleg nem olyan Lucas már

 • csokirepa

  nyomtunk ugyanazt a fost mint első félidőben, a southampton meg felkapcsolt 1-gyel és máris gól..

 • Lucast, Lovrent jól megszopatták #sakho&can

 • HJ

  Nyugi, majd Lovren fejel egyett a futyülő Soton drukkerek előtt!

 • csöpi

  komolyan a Soton tábor hangját hallom??

  • bag

   ez már jóideje így van, a középosztály nem szurkol, csak néz mint a birka

   • csöpi

    értem én, de ennyire?

 • Gunny

  Na akkor Suárez most rúghat egy mesterhármast…ja hogy izé

 • Mel

  Na betoltuk a kozeppalya kozepere a fostalicskat, ami fel is borult menetrendszeruen.

  • Rpi

   mar vartunk :)

 • Crevna

  Hát ez elég karcsú

 • Dagger

  ezt glen és lucas szépen végigmozizta

 • Kevin

  csak nekem tűnik úgy, hogy Sturridge mintha nem is lenne a pályán ???

  • Gunny

   Nem

  • geryszon

   labda sem jut szerencsétlenhez…. a pivottal tavaly is szenvedtünk nincs ez másképp most sem, el kell felejteni

  • Gloria Mundi

   pont írni akartam, hogy népszerű dolog Glent és Lucast szarozni, de valójában Sturridge és Coutinho sem csinál semmi hasznosat…

   • GlenTheMathematician

    nem kapnak labdát, nem ők a szarok, hanem akitől nem jön a labda

  • Crevna

   Ha csak ő lenne az egyetlen aki nincs pályán..

 • Dniel5an

  Kléjn úgy beleszart a palacsintánkba, mint a madár Young szájába…

 • tnorbi

  gyerünk, lassan jön Lambert

 • Kevin

  Mignolet életet ment :D

 • geryszon

  Atyaééég Mignolet

 • Poco77

  Érik a 2-

 • Gunny

  Jó akkor Mignolet-nak mindenki vehet egy sört meccs után

 • geryszon

  VÉÉÉGREE

 • csokirepa

  ez nagyon gáz

 • Kevin

  Lucas helyett Allen ???? NA NE

 • HJ

  Végre, pályán a messiás!

 • csöpi

  méénemcan??

  • Gunny

   Sérült elvileg

 • geryszon

  Mondjuk most pont nem Allent kellett volna behozni…

  • geryszon

   helyesbítve, végigtekintve a cserepadon még mindig ő volt a legjobb opció

 • CoutinhoBlocked

  Fejel majd egy gólt és csak pislogtok :D

 • hagyma

  Szólni kéne a srácoknak, hogy ez már nem sörmeccs.

 • Mel

  Szopoagon vagyunk rendesen.

 • LudasMatt

  Mint párszor el lett mondva Can valszeg sérült egy picit. Amugy gondolom játszana.

 • Gloria Mundi

  ez a szétszedett Soton jelenleg azt csinál velünk, amit akar :(

  • moldarnagyur

   mint sterling a nőkkel

 • HJ

  Suarez07, menj ki füvet vágni vagy valami!

  • Suarez07

   Megyek, játszok vmit inkább

 • HJ

  Szerintetek ez a Coutinho-Wanyama eset tizi volt?

  • CoutinhoBlocked

   nem

 • Poco77

  Tadic aláz minket rendesen

 • Gunny

  Istenem ezt a szarakodást

 • Kevin

  teljesen össze vagyunk zuhanva , főleg mentálisan :/

 • csokirepa

  jezusom, jezusom.

 • Dniel5an

  Jövőre amúgy kik jönnek? Tadic, Ward-Prowse?!

  • hagyma

   Már télen.

  • hagyma

   Egyébként Wanyama hasznos lett volna mondjuk Lambert helyett.

  • Mel

   Mondtam hogy az egesz sotont el kellett volna hozni. A maradek soton is siman rughatott volna mar negyet.

   • bag

    hát lefociznak minket

 • a norbi

  Mi a f@sz ez? BR b+, még a fél Sotont le kéne igazolni!!!

 • jeto

  ez a meccs benne volt a Soton különitmény árába :)

 • LudasMatt

  Lucas 0 tackle. Pedig elvileg ezé tartjuk.

 • Mel

  Szar szelsovedok, nem mukodo kozepso kozeppalya, gyenge tamadojatek. Oruljunk ha meglesz a pont a vegen.

  • CoutinhoBlocked

   Elkezdjük a betagozódást?

  • bag

   a kezdő felállás mindent eldöntött, így nem lehet támadni

  • Angelous

   És rögtön 3 pont.. :)

 • GlenTheMathematician

  Ki a faszom ez a pár ezer bérletes a Kopban? Idénynyitón síri csend…

 • ToMMo

  Ez a Soton jól igazolt megint…mondjuk ezt fentebb kifejtette mate is hogy vannak jó igazolásaik meg kérdőjelesek is…nah most akkor kijelenthetjük, hogy nagyon jól pótolták a hiányokat…hasonlóan jó játékosokkal, és ez a Southampton a többi csapat életét is meg fogja keseríteni nem csak a mienket…ez tény…ettől függetlenül mi nem játszunk jól, és ami a legszörnyűbb az egészben, hogy senki sem a csapatból…márpedig így nehéz nyerni :/ Ilyenkor jött tavaly Suarez :P Jó lenne ha BR bele tudna valahogy nyúlni pozitívan a meccsbe :/

  • geryszon

   Azért annyira nem kell szopkodni ezt a Sotont, egyáltalán nincs ez annyira egyben mint tavaly mi viszont hát….hagyunk némi kívánnivalót

   • ToMMo

    Senki sem szopkodja…de mindenki azt hitte hogy hajj de szét lett kapkodva majd örülhet ha bentmarad…hát azért ennél jobb ez most is minthogy ettől kelljen félnie szerintem.

 • LudasMatt

  na azé ne csináljunk már egy meccs után bajnokesélyest a sotonból és középcsapatot belőlünk. Még ennek sincs vége…

  • GlenTheMathematician

   De a közönség a kiscsapatok szintjét hozza…

   • hagyma

    Épp mondani akartam, rég láttam olyan Pool meccset ahol hallani az edző bekiabálásait.

   • bag

    ez már rég így van , csak a vendégtábor hangját lehet hallani, a huligánok kiszorultak, a jól szituált polgárság meg nem szurkol

 • Gunny

  Szépen szól a “Saints go marching in” legalább

  • geryszon

   elég szomorú…

 • LudasMatt

  jön a dájmond.

  • Warrior Can

   Jön a második sör.

 • HJ

  Na és akkor most jöhet a csoda, a dráma, a hollywoodi sztori!

 • Gloria Mundi

  elől teljesen súlytalanok vagyunk, senki nem tud akkora nyomást gyakorolni, pánikot okozni a védőkre, mint Suarez tudott, még akkor is, ha esetleg formán kívül volt.
  talán ezért lenne jó egy Falcao/Cavani tekintélyű csatár…

  • LudasMatt

   nagyon nem a Lajos hiánya miatt vagyunk gyengék.

 • csöpi

  segitséég meghalt a streamem!

 • KisRafa

  góól

  • GlenTheMathematician

   góóól ;)

   • Sladin

    góóól?! :D

 • Angelous

  Stuuu!!!!!!

 • hagyma

  valahogy csak sikerült

 • Gunny

  yeah

 • Fowler_

  ezazzzzzz!!

 • deter

  ezt beizzadtuk

 • Gunny

  Daniiiiii

 • Kevin

  na csak mondanom kellett hogy Sturridge milyen halvány :D

 • jeto

  csak összejöhet, még ha szar is a játék :)

 • CoutinhoBlocked

  STUUUUUUUUUUUUUUUUU

 • tothpapa

  Jaj de kellett. Hatalmas. Allen szint adott a játékunkba…

 • Poco77

  Rickie hihetetlen ellánal állt be!

 • Balázs Boros

  Lambert hatalmas vétel

 • a norbi

  De kellett ez B+!!!!!

 • moldarnagyur

  ooooooooooooooh ya beauty

 • geryszon

  Sterling fejjel is isten

 • ToMMo

  Nagyon értékes 3 pont lehet ez, ha meg tudjuk tartani…

 • Szabolcs1899

  Igeeeeeeeeen!!!!!Sturridge!!!!!!!

 • deter

  rodgers jobban örült a gólnak, mint a city ellenieknek

 • LudasMatt

  megjött a dájmond. Ezzel toltuk a tavaszi nyerősort is…

 • Carter94

  már vártam ezt a pillanatot mikor stu meglövi az első gólját most kellene ide egy stu dance gif de nem találok :D

 • csokirepa

  csak ne álljunk be légysziii

 • Na akkor a szar kezdőt kompenzálandó a következő meccsen kérek egy diamondot Lambert- Sturridge párossal elöl.

 • CoutinhoBlocked

  Látszódott a megkönnyebbülés Stu arcán.

 • Poco77

  A SaS lecsapott ma

  • a norbi

   Az új SaS!!

   • Poco77

    SaS fióka

 • LFCPride

  bár még nincs vége sajnos, és a védelmünk is trágya, de Allen nagyon jól szállt be, csak szólok aki nem látná.

 • LudasMatt

  végre lehet faszán cserélni, ebben benne volt Lambo is szépen tartotta a lasztit a támadás legelején.

 • falonpok

  Na de aztán ezt most már el ne qrni kérem szépen!!!

 • Angelous

  Johnsonnak sikerült ma egy beadása!!! Oh wait..

 • bag

  kezdődik a konyhai le-fel járkálásom, mert nézni már nem bírom… kicsit korai

  • Angelous

   Te a konyhában nézed a meccset?

   • jeto

    tévé a szobában, net a konyhában :)

    • bag

     jól látod

   • HJ

    elírta a kocsmát. :D

   • Sladin

    lehet máshol? pánik zabálás, sör, stb… :D

  • falonpok

   konyha-sört bont-tv-konyha-sört bont-tv….

 • Gunny

  Az hazaadás? :D

 • Gunny

  MIért kell mindig ilyen szorosnak lennie a végén?

  • Rpi

   jobban orulsz, h vege :)

 • geryszon

  nem tudom mondtam e már de…. Clattenburg te fasz

 • ilMagnificoFabio

  Lambert megáll valahol, aztán reméli, hogy ráesik a labda

 • Kevin

  a tűzzel játszunk

 • CoutinhoBlocked

  Huhhhh

 • a norbi

  Most megállt a szívem!!

 • Gunny

  mi az isten?

 • Warrior Can

  uhhhhh

 • jeto

  aztarohadt $łł$€łß€

 • Warrior Can

  ezt már a streamem sem bírja

 • geryszon

  Mignoletnak fizethetünk egy sört

 • a norbi

  Ha már Soton, BR a jobbhátvéd Clynet elhozhatta volna!!

 • LudasMatt

  ezé jo hogy késik a stream, nem kapot infarktust:D

 • hagyma

  Fortuna is vörös mezben játszik.

 • Gunny

  Megint Mignolet-nak köszönhetjük

 • dmk

  jezusom Mignolet megint megmenti a nyitomeccset

 • Angelous

  Öreg az én szívem már ehhez..

 • GlenTheMathematician

  Idei nyitómeccsen is Minyon hozza a 3 pontot…

 • moldarnagyur

  egyébként az egész onnan indult, hogy glen az ellenfél jobbekkjének a beadását nem tudta blokkolni

  • geryszon

   az egész onnan indult hogy volt olyan marha aki az édesannyát blokkolta…

   • HJ

    comment of the day!

 • LudasMatt

  Javier Manquillo has been impressive on debut. 86% pass accuracy, 4 interceptions, 8 clearances, 4 blocks. Solid.

  • geryszon

   zseniális a srác már most a kedvencem habár támadásban sokat nem tudott hozzátenni

   • Warrior Can

    lefoglalta a védekezés, Tadic megizzasztotta

    • Angelous

     Tadic nagy falat volt így elsőre..

   • KisRafa

    nem baj, úgyis a második oldalon egy támadásban erős Johnson játszik.. oh wait… :)

   • LudasMatt

    szerintem ha megszokja a tempót és a társakat az is jobb lesz. Ahogy megjön az önbizalom. De mennyivel jobb hogy nem megy agynélkül 3 ember közé.

   • Csak az ő oldalán ment támadás, ahhoz képest elég sokat ment előre is.

  • sucre

   Nekem is tetszett, de még talán inkább Flanno jobbosra, balosra meg Moreno.

 • Gunny

  Johnson fussál már bazdmeg

 • Angelous

  Időhúzó csere??

 • jeto

  ki lesz moses helyett az időhúzócsere?

 • HJ

  Elég kemény eddig ez a nyitóforduló. Senki nem nyert egy gólnál nagyobb különbséggel.

  • LudasMatt

   majd a newcastle :D

   • KisRafa

    vagy a Burnley

 • a norbi

  A csapat elég gyenge volt ma, de a szurkolóknak ezt is sikerült alulmúlni. Színház az egész.

 • Angelous

  Ugyanolyan nehéz, szar meccsen hozzuk az első 3 pontot mint tavaly..

 • easy win

 • BoC1

  Első meccsen izgulni kell…

 • Gunny

  Vasárnap délutáni szórakozásnak nem mini szívrohamok sorozatát vártam :D

 • deter

  hát, nem volt egyszerű, de megvan az a lényeg.
  ez a soton nem lesz gyenge az idényben

 • hagyma

  Nem kell még temetni a csapatot, minden nagy gyengélkedett a nyitányon. A lényeg a 3 pont. Lesz ez még jobb is.

 • GlenTheMathematician

  Minden olyan, mint tavasszal: kurvára végig kell izgulni minden rohadt meccset… idény végére tényleg alkoholistává leszek.

  • Omlás

   én már tavaly az lettem…

 • Bálint

  Ez ijesztően hasonlított egy Suarez nélküli tavalyi Liverpool játékára.

  • a norbi

   Ne is várj jobbat, amíg a sérültek nem épültek fel.

  • Warrior Can

   Mert ez egy Suarez nélküli csapat, elöl ugyanazokkal, mint tavaly. Majd ha felgyógyulnak az új szerzemények, akkor jobb lesz.

  • csöpi

   kétszer annyi gól lövünk mint tavaly ilyenkor, ameddig ezt elmondhatjuk, nagy baj nincs.
   A védelem, meg majd összeáll, két új ember volt benne, Johnsonnal, meg Lucas-Gerrarddal megtámogatva, én annyira nem féltem magunkat.

 • tothpapa

  Jaj de jó, h győztünk. Ezt az égieknek és mignoletnek köszönhetjük, mert ha 4-2 oda, egy szavunk sem lehet.

  • macca8

   meg akik a gólokat lőtték. meg a többieknek, akik játszottak :)

  • Miről beszélsz?

   • tothpapa

    Kapsz egy hetet kitalálni….
    Ha neked ez jó meccs volt, szíved rá….
    Az összefoglalókat látva is könnyebb felfedezni hiányosságainkat, mert volt bőven (persze csak nálam, de ez már nem új).

 • Bandibácsi

  Ez necces volt. legalább a madár nem szart a szánkba

 • Roli

  mult evben is ugy kellett imatkozni a gyozelemert, csak ugyanugy kezdjuk a szezont :)

 • LudasMatt

  Sztem Lucas ezzel ki is játszotta magát, kövi meccsen is jöhet a dájmond, ha Lallana felépül akkor mehet 10esbe és Sterling második csatárnak. Vagy ugyan ez Couval.

  • geryszon

   done deal :)

  • csokirepa

   sztem is ezt a 2en hátul Gerrarddal dolgot végleg el kéne felejteni, tavaly se működött, most sem értettem miért így kezdtünk.

   • Warrior Can

    A brazilok is sz*tak vele egy hetest a vb-n, mármint a formációval.

 • sucre

  Legfontosabb a 3 pont. City ellen ez kevés lesz, de talán addigra Can felépül, Moreno meg már kezdhet, mert Glen…

 • jeto

  verjük úgyanilyen sz@r játékkel a szitit jövő héten :)

 • Sladin

  Ez a Southampton nem lett rosszabb tavalyhoz képest… Behúztuk, de egyáltalán nem volt könnyű, a többiek is nagyon meg fognak szenvedni… :D

  • csöpi

   Tadic nagy fogás

 • HJ

  1/38!

  • liverpudlian93

   37 kupadöntő van még hátra

 • Gunny

  Johnson örüljön ha időhúzó csere lehet mostantól…Lucas csak a második félidőben volt gáz szerintem,de kezdőbe semmiképp nem raknám már be ha van Can vagy Allen

  • geryszon

   Lucas az első feléidőben is ugyanolyan gáz volt, csak a Soton a második félidőben tudta ezt kihasználni

   • Gunny

    Akkor csak nekem nem tűnt fel..Lényeg a lényeg,hogy nem kezdőbe való

 • CoutinhoBlocked

  Ha minden meccsünket így hozzuk 2:1-re akkor egy szavam sem lesz.

 • Dagger

  kellet ez a 3 pont e nagyon. a kövi két meccs kemény lesz.
  BR pedig összeteheti a két kezét mert Lucas kezdetése egy hatalmas nagy melléfogás volt

  • Mister Eko

   ehet a búcsúmeccse volt :D

  • Semmi baj nincs Lucassal, csak Gerrarddal egyszerre ne legyen pályán. És mikiegér meccseken játszon.

   • Dagger

    emlékeim szerint egy percet nem játszottak együtt a preseason alatt. nem tudom honnan jött Rodgersnek ez az ötlet. Can tökéletes lett volna, ráadásul harcolhatott volna wanyamával.

    a kemény 0 tacklere meg nem mentség semmi

    • Jah, de Can sérült volt. Én akkor is inkább Allennel kezdtem volna.

     • Dagger

      de akkor minek volt a padon ha sérült? Suso vagy Coates is tudta volna melegíteni a padot.

     • Dunno, lehet vmi kisebb húzódás, valszeg nem volt biztos, hogy végigbírja a meccset. De ha gáz van, 20-30 percet bír.

     • Dagger

      volt gáz és mégse jött. Susoval is ugyan úgy meg lehetett volna oldani.
      Nálam BR ezt a meccset nagyon elszúrta taktikailag. Még szerencse hogy a végén a diamond nagyjából bejött.

 • Konig74

  Jóval húzósabb lett a kezdés, mint vártuk, de legalább tudtunk csúnyán is nyerni. A védelemnek a City ellen már jobban kell muzsikálnia, ez ott kevés lenne.

  Mindenkinek egy fokozattal feljebb kell kapcsolnia, Rodgersszel az élen. 3 formációt is játszottunk, de néha úgy tűnt, mintha csak random próbálgatná őket.

 • hagyma

  Az viszont aggasztó, hogy új védőkkel is hasonlóan bizonytalan a csapat, de ez betudható egy normális szűrő hiányának is. Morenora kíváncsi leszek, Manquillo eddig kevés ide.

  • LudasMatt

   Manquillo védekezésben baromi jó volt, és ez a legfontosabb. Majd javul támadásban is.

   • JordanuumMobile

    Tadic meg Bertrand párszor megverte a meccs elején, szerintem van még hova fejlődnie.

    • tothems

     Manquillo még nem vette fel a PL ritmusát,sőt a mai nap sok pool játékoson látszódott az idény eleji forma,de ez később jobb lesz. Ne vonjunk le következtetéseket az első 5-10 meccsig.

  • Mister Eko

   basszus első tétmeccsük ne őrjítsél már

   • hagyma

    Sosem vonok le következtetéseket egy meccs után, most sem. Csak leírtam amit láttam.

    • Mister Eko

     jó, szerintem mindeki látott védelemingadozásokat

  • Gunny

   Szerintem Manquillo nagyon is jó volt..Bár igaz nagyon elfáradt második félidőre

  • CUTÍZ

   6 tackleje volt az első PL meccsén a profhoz képest klasszis védekezésbe

  • liverpudlian93

   ha Manq kevés ide, akkor Johnsonról mit mondjunk?

  • Nem tudom, kinek mi baja van Manquilloval, de sztem kurva jó volt. A lelkét kifutotta, de csak azon az oldalon ment támadás. Majd támadáshoz is fel fog érni. Tavaly az Atleticoban összesen nem futott annyit, mint ezen az egy meccsen

   • Dagger

    egyetértek. Manq bőven jó volt első meccsén. jó kis harcos FB lesz belőle , nem kell aggóni.

  • geryszon

   Manquillo istenkirály volt… just sayin’

  • tnorbi

   semmi baj nincs Manquillo-val.. egész jól nyomta, 1-2 hibával.

 • moldarnagyur

  Tavaly végülis egy hasonló meccsen kikaptunk, most viszont nyertünk. Johnson viszont mi afaszomért nem megy el kőművesnek vagy valaminek, amit szívesen csinál? mert hogy focizni kurvára nem szeret, az biztos

 • ToMMo

  Azért olyat sem sűrűn láttam még gyerekek eddig hogy a 87ik percben Skrtel úgy szenvedjen hogy levegőt kapjon úgy elfáradt…szal azért igen kemény erőforrások mozgósítására kényszerített ez a Soton…azért mondom hogy jók ezek idén is másoknak se lesz könnyű :)

  • Sladin

   Nagyon látszik, hogy ez a szezon nyitó, nagyon kell még ide fitnesz… Talán ezért is kezdett Lucas és nem Allen vagy Can.

  • liverpudlian93

   már az 50. perctől látszott, hogy elfáradt a hátsó kettős, de főleg Skrtel, Manqnak is szokatlan ez a tempó, Johnson az meg Johnson. Most vagy az a helyzet, hogy nincs meg a kellő meccsfitnesz, vagy túl vannak edzve. Mindenesetre örülnék ha kövi meccsen M&M’s-ék kezdenének és egy kicsit jobb erőnléttel összekapnák magukat a második félidőre is, mert az első félidő az szerintem korrekt volt tőlük.

   • Dagger

    egyébként érdekes , ha visszaemlékezünk a tavalyi idénykezdetben is voltak erőnléti problémák a szezon kezdetén. az amerikai hakni helyett inkább a meccsfitnesszre kéne koncentrálni

    • macca8

     Ez tudatos volt tavaly is. Az eronletnek nem most, hanem szeptember kozepere kell felepulnie fullra, rohadt hosszu a szezon

     • tamasgolf1

      De akkor miert nem cserelunk harmat? Vagy meg most sincs meg a keret hozza? Ez idegesitett igazan ma.

     • macca8

      Es kit akartal volna meg lehozni?

     • tamasgolf1

      Barkit. Ha maskor nem akkor 92. percben 2-1-nel egy idohuzo cseret. Minek van 3 lehetoseg ha nem hasznaljuk ki? Volt eleg faradt jatekosunk.

     • LudasMatt

      ha meg behozol valakit aki nincs bemelegedve, és hibázik egyet már nincs idő javítani.

     • macca8

      Lehozod skrtelt? Lovrent? Gerrardot? Johnson helyere kit?studgeot, h bekkeljunk? Idohuzonak sztem felesleges lett vilna, de sztem eredetileg nem errol volt szo

     • geryszon

      volt egy sérült Can még a padon és egy még nem pl szint Ibe. Ezenkívül csak védőt tudott volna behozni BR azt meg már nem lett volna ildomos megbontani, feltéve ha posztra cserél. ha meg nem akkor nem tudott volna kit lehozni

    • Poresz

     2-3 forduló alatt meg lesz a kívánt meccsfitnesz, nem augusztusban kell csúcsformában játszani akkor még senki sem nyert bajnokságot. Ez egy hosszútávú futó verseny amit nem a Bolt féle első százzal szokás megnyerni.

 • Hiányzott már a szívemnek a szezon.

  BR az alaptaktikát nagyon elcseszte, viszont jól cserélt és a szerencse is nálunk volt.
  Azt viszont nem tudom megérteni miért kell párhavonta kipróbálni a Lucas-Gerrard kooperációt, sosem működött. Manquillo rohadt jó, viszont nagyon meg kell szoknia a PL-t, mert a fél meccsen a seggén vette a levegőt.
  Johnson meg johnson.

  • BoC1

   Miért, szívrohamot akarsz kapni?

  • bag

   Ezt a manq rohadt jó dolgot azért erősen árnyalja, hogy Tadic kiemelkedően a mezőny legjobbja volt…

   • Kétszer cselezték le, emellett 6ot szerelt és 4-et előzött meg. Tadic meg befelé húzódott általában abban meg Skrtel és a double pivot a ludas.
    Nem mondom hogy Manquillo az új Lahm, de úgy hogy fél éve játszott utoljára tétmeccset, életében először játszik tétmeccsen a poolban és összvissz kevesebb mint 20 tétmeccs van a lábában klubszinten akkor kifejezetten jó volt.

    Nekem ő, sterling és hendo volt ma kiemelkedő.

    • tothems

     Sterling Henderson Mignolet ;) ma ők hárman vitték a csapatot a hátukon

   • Ez igaz, de amikor Manq felé járt, ette a kefét rendesen, ez is a spanyolt dicséri.

 • since Istanbul

  Legfontosabb a győzelem és Mankó biztató játéka, de a City meccsig össze kell kapni a csapatot. Nagyon várom már Morenot, és Lucas helyett Allent/Cant a kezdőbe, illetve Markovic és Lallana közül valamelyik remélem már leülhet a padra. Sterlingnek és Mignonnak jár a sör, meg persze Sturridge is jókor volt jó helyen.

 • CoutinhoBlocked

  Második hely a tabellán!!!

 • ilMagnificoFabio

  Hozzátenném, hogy senkinek nem szart egy madár a szájába, ami szintén nem elhanyagolható tény.

  • ToMMo

   Aláírom! :)

  • Crevna

   sajnos johnsonéba sem :/

   • Oda remélem egy lamantin fog miközben helikopáterrel viszik egyik medencéből a másikba

 • Guest

  Lovren előrefelé védekezése nagyon kijött párszor, zseniális!!

 • Manquillo 6 tackle :))

  Wanyama meg 9. BR rászabta a taktikát.

  • ilMagnificoFabio

   Kibaszott zseni az a csávó

   • macca8

    Manq, wanyama vagy br? :)

    • Én

    • ilMagnificoFabio

     Mindhárom, de most Wanyamáról beszéltem.

 • ian1976

  A lényeg ,hogy megvan a 3 pont ,a City könnyebb lesz :D

 • ilMagnificoFabio

  Na még két hazai győzelem, oszt’ kalap kabát, jöhet a jövő hét.

 • sucre

  Lovren nagyon jól olvasta a játékot, mégis szenvedett egy kicsit a védelem. Szerintem ez Glen + a kp-s védekezés hiányának köszönhető. Lucas-Can/Allen csere, Moreno-Glen csere, aztán a kezdőnk meg is lehet a City ellenire.

  • Ayala

   A kapott gól egyértelműen Lovren sara.

   • LudasMatt

    szerintem nem. Skrtelnek kellett volna közelebb zárni, illetve Lucasnak.

    • geryszon

     csak halkan jegyzem meg hogy azt hiszem a kocogó, lábujjkörmöt vágó Johnson mellett szaladt el Clyne de ezt csak halkan mert tényleg nem vagyok benne biztos és a végén még kijönne hogy ok nélkül szidom Glennyt :D

   • sucre

    Azért mert a csávónak az erősebbik lábát fedezte, de Tadics a gyengébbik lábával sarkazott? Szerintem meg Mignolet hibája, mert nem védekezett a 16os vonalán. Nem!

   • moldarnagyur

    egyértelműen Rodgers hibája. BR OUT

   • dehogyis.

   • JordanuumMobile

    szerintem Sterlingé volt a gól. Lecövekelte nézve, hogy a Southamptonos besétál a 16osra. Lehet nem ez az elsődleges feladata, vagy valakivel nem értette meg magát, ő megakadályozhatta volna az egészet.

    • Konig74

     Na akkor már én is, szerintem Lucasnak kellett volna felvenni az embert. :D

 • LudasMatt

  sucre alábbi állítását megtámogatom egy stattal: Glen Johnson and Lucas Leiva didn’t win a single tackle between them for Liverpool against Southampton today. #LFC

  Ez két védekező játékostól sztem baromi gáz, még akkor is ha a proaktív védekezést preferáljuk.

  • sucre

   Énis most olvasom. Anyátok!

  • CoutinhoBlocked

   Bitófára velük

  • Ehhez képest Manq több interceptiont (4) hozott mint ez a kettő összesen (1+2)

  • geryszon

   nettó emberhátrány volt ma mindkét jómadár

  • Dagger

   Enrique legalább védekezni tud ( + fifázni) de johnson már tényleg mindennek a legalja. Az ilyen kiégett angoloknak a QPR tökéletes célállomás

   • LudasMatt

    nemtom hol van most Joe Cole, de pont oda kéne küldeni. Ezek ketten szépen szétoffolnák a meccset ott helyben élőben. Sztem egy negyedik ligában az ilyet meglincseli a közönség.

    • tamasgolf1

     Aston Villa

    • Azok után, h a WHU elvitte Joke-t, 15M-t adott Karoláért, meg még Glent is elvinnék… Hát nem is tudom, oltárt építenék kalapácsokból a tiszteletükre.

    • Dagger

     á csóró aston villa már elvitte Cissokhot. Így is kiesnek. QPR-nél van pénz bőven a kiégett hulldékoknak nagy fizetést adni.

 • Focimer

  Angol blogokon is ennyire kiutálták Johnsont, vagy csak nálunk látni hogy hulladék? Valaki konkrétumot?

  • LudasMatt

   ott is. A dortmund meccs után redmen tvn kérdezgettek arcokat a stadion előtt, azok is szidták.

  • ilMagnificoFabio

   Még Srí Lankán is

  • Ott mondjuk Lucast még jobban.

 • sucre
 • qq

  lucas out plx

 • liverpudlian93

  Meccs előtt: “Á f*szom, berakom egyszerre a kezdőbe Johnson’s babyt, meg Lucast is, had parázzanak a Fonatosok!”
  Meccs után minket olvasva: https://vine.co/v/MEwLK1zTPeM

 • tamasgolf1

  Elso meccs, gyozelem. Szerintem megteszi. Eddig semelyik csapat nem mutatott valami meggyozo jatekot. Jo lesz ez majd meglatjuk. Ejj de hianyzott mar a premier liga!!

  • Mister Eko

   és még másodikok is vagyunk :)

  • Focimer

   Így van, az ágyúsok is csak egy hosszabbításban kiszenvedett góllal hozták a CP ellen. A köv meccs jobb lesz még akkor is ha az a city lesz.

   • Mister Eko

    2-2 lesz pontos eredmény 10 es szorzó 10 000 el mehet :)

 • Az első meccsek döcögősek nem csak nelünk mindenkinek. Főleg VB évben így nem is rossz ez ha ezt figyelembe veszem.
  A lényeg a 3 pont és az meg megvan.

  A második félidőre sokkal rosszabban játszottunk főleg az elején. Szerintem 2 oka volt:
  takarékoskodtunk volna
  A Soton elkezdte azt játszani amit tavalyról Pochettinotól tud.
  Jobbak is voltak amíg az Allen cserével formációt nem váltottunk és átálltunk a 4-1-2-3-ra. Ezzel meg is szereztük a vezetést, de BR nem maradt adós a “B” tervekkel és a Lambert cserével átálltunk diamondra.
  Az öröm hír az, hogy a változatosságunk megmaradt.

  • bag

   így van azt a kezdőt felejtsük el.

  • Warrior Can

   Annyi korrekció, hogy a diamonddal szeresztünk vezetést Lamb beállása után.

  • geryszon

   az oké, de ezt az alapfelállást meglehetősen elnézte BR. illetve az első félidőben nem volt belőle komolyabb baj a 2.ban meg már nem Lucassal kellett volna kijönni és akkor nem egyenlít és szorongat a Soton.

  • Mondjuk nem akarok vészmadárkodni, de Lambs elég nagy homály volt. Mármint labdát nem tartott meg kb. egyet sem, másra meg sajnos nem nagyon jó (jó, okosan passzolni, de olyat se nagyon csinált)

   • Dehogynem. Azután kezdett el megnyugodni a játékunk, hogy folyamatosan visszalépett labdákért, és jól osztotta el azokat. Addig rohadtul ketté volt szakadva a pálya.

   • Dagger

    szerintem ennek az az oka hogy rohadtul nem azt játszatjuk vele amit kéne. Diamondba mindig kilép szélre ahonnan aztán semmit se tud csinálni. be kéne rakni igazi centerbe a 16-oson belülre hogy onnan lépegessen vissza vagy 1-2 érintésből tegye tovább a társaknak és tartsa meg a labdákat.
    Elvileg azért hoztuk hogy meccsek végén legyen egy erőcsatár ha baj van csak a baj az hogy közbe meg nem ezt játszatjuk vele.

    • De aztán Rodgers ki is küldte Sturridge-ot a szélre a gól után. Amúgy szerintem pont azért lépeget ki szélre, meg vissza, mert kettejük közül inkább ő az, aki el tudja osztogatni a labdákat. Ezt a beállása után tökéletesen meg is csinálta és betöltötte azt az űrt, amit korábban csak a hosszú passzokkal tudtak áthidalni.

  • BoC1

   VB minket nem érintett nagyon…

   • Angelous

    ??? Ott tiltották el Lajost..

   • 10+ játékosunk volt a Vb-n. Össze vissza jöttek vissza a srácok edzeni. Hogy a viharba ne érintett volna minket?

    • BoC1

     hamar kiestek a játékosaink…ahol meg nem ott meg nem játszottak. Annyira nem érintett minket mint pl egy cselzit.

     • csöpi

      De oda meg nem igazoltak hét játékost. Nekünk inkább szükség lett volna minden közösen töltött percre

 • deter

  a diamondhoz kéne még egy mozgékony gólerős csatár, rodgers talán nem véletlenül keres még egy csatárt

  • LudasMatt

   Coutinho vagy Lallana megy a diamond csúcsára és Sterling lesz a második csatár. Aztán szedjék le ha tudják…

   • Lol, akkor én nem is kellek :D Mármint nem itt írtad, hanem 300 hsz-el lejjebb. Mind1

   • deter

    sterling jobb szerintem 2. hullámban

    • LudasMatt

     a mai góljánát speciel pont csatárpozícióból szerezte, de amíg nem játszik ott kontstansan pár meccset addig nem derül ki.

     • deter

      igazad van, de sterling tavasszal is igazán jó a diamond csúcsán volt

     • geryszon

      és semmi nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy ne legyen esetleg még jobb 2. csatárként

     • LudasMatt

      ez is igaz, csak Lallananak is pont az az ideális posztja, ő tuti nem a padra jött. És Sterlingről kiderülhet hogy csatárban is u olyan király, mint igazából bárhol a pályán. + ha a tavalyi hátulról építkezős, kicsaljuk az ellenfelet aztán 4 passzból gólt rúgunk játékot toljuk oda nagyon fasza a sebessége előre.

     • BoC1

      Marko padra jött?

     • LudasMatt

      sztem ő lassabban lesz a kezdőbe építve, és eleinte inkább csereként meg a kupában számítunk majd rá. Meg ő inkább a 433 ba passzolna, de úgyis variálni fogjuk.

     • JordanuumMobile

      ha tudunk kontrázni tökéletes az a poszt, buszok ellen nem működne.

   • Dagger

    hazai pályán vagy buszozó csapatok ellen meg Lallana a gyémánt csúcsán Cou pedig egyel hátrébb b2b-ba

  • Ahogy Matt is írta, ha Lallana tud játszani, akkor Sterling jó lesz oda is.

 • miniCooper

  Manquillo érkezésével egyébként Gerrard is komoly vetélytársat kapott a “Csapat homlokráncolója” címért folyó küzdelemben.

 • Rpi

  Egy cikk a szerb mediaban:
  Koeman lehozta Tadicot es odaajandekozta a gyozelmet a Liverpoolnak
  Azeeee…khm.

  • Warrior Can

   Azt a cserét én sem értettem egyébként. Egyetlen védhető indok az lenne, hogy elfáradt.

   • bag

    lehozni a mezőny legjobbját??? wtf? hát ezt benézte a holland csávó

    • BoC1

     Szerintem sem nagyon nézte be. jól játszott

 • liverpudlian93

  Egyébként most már tényleg meg lehet arról győződni, hogy a Soton nem fog kiesni, bár erősen függ attól hogy ki fogja még elhagyni őket. Ezzel a DP-val (double pivot, nem a másik DP) Wanyamával, Schneiderlinnel + Ward-Prowse, Clyne gyorsaságával, Tadics kreativitásával bőven bent maradhatnak. Sőt még van ugye a kasszában bőven pénz, szóval meg fognak még pulykáztatni pár nagycsapatot a PL-ben, csak ne mi legyünk azok.

  • miniCooper

   Schneiderlin az a Sneiderlein ;)

   • liverpudlian93

    nem volt kedvem kiguglizni :)

  • geryszon

   “double pivot, nem a másik DP” :DDDDD ment a virtual highfive

 • geryszon

  Közben a City meccsen még fel-fel hangzik a Gerrard song, persze nem abban a verzióban amit mi szeretünk… szakadjon rájuk egy tucat Sakho meg vagy egy kvartettnyi Skrtel abban a becses sötét sikátorban

 • Adamn

  Közben a Newcastle pályáján a Szarka szurkolók éneklik a Steve Gerrard nevű dal, amiben azt éneklik “…he is better than Lampard”…
  ezek az angol szurkolók :)

  • liverpudlian93

   “he’s better than Fat Lampard”

 • Adamn

  A BBC szerint pedig a Newcastle ide neve Newchateaux

  • juango

   Franciaorszag is kepviselteti magat iden a Premier League-ben:-)

 • Bill F Murray


  mire visszajön hozzátok, be fogja tölteni a Suarez után keletkezett űrt ami a pályán lévő balhékat illeti :)

  • juango

   Hat ez a Kike egy igazi gyoker!

   • Bill F Murray

    ráadásul barátságos meccsen..

   • tamasgolf1

    Ez a kike nem valami szerencses nev, az usa-ban mondjuk…

 • workingclasshero

  Egy hét távollét után érkeztem haza és egy hétig netet sem láttam. Látom, hogy nyertünk, de van valami fejlemény igazolás téren? Moreno itt van? Reus? És Agger?

  • juango

   Moreno jott, mas nem tortent. Bocs, Kelly ment

   • workingclasshero

    Köszi, azért ez is jó hír.

 • geryszon

  íme a csapaton belüli verseny. nem is tudom kinek a nyakába lehetne varrni a gólt a Lucas-Skrtel-Johnson trióból, de elég ovis volt
  https://vine.co/v/M35vHVXDmrv

  • Mister Eko

   Lucas nem ment vele, Lovren jó helyen, volt, Skrtel még próbálkozott beleugrani, Johnson meg Johnson, elsétálgatott

   • CoutinhoBlocked

    A Lovren-Skrtel páros nagyon jó meccset hozott le szerintem.

  • Lucas aludt bele a kényszerítőbe ennyi. Karma tudja a módját, hogyan üzenjen a megfelelő kezdőről.

  • Kriccs

   Lovren? Ilyen sarkazást nem szoktak beszívni a CB-k.

  • Fowler_

   egyértelműen Lucas

  • jeto

   nálam is Lucas vezet

 • sucre

  “We’ve got young Moreno coming in as well – he’s a big talent. Markovic is now available, which is great, and Adam Lallana won’t be too far away in the next few weeks. The squad is shaping up very well.”

  Markovic már játszhat is a City ellen. Jupiii

 • LudasMatt

  nemtom ki ez a tarajos gyerek a chateauxban de elég ügyesnek tünik.

  • Laxa

   Remy Cabella. A Montpelliertől vették

 • Kriccs

  Nem tom vót’-e má’, de lehet nyúlni

  http://gfycat.com/FittingElasticInexpectatumpleco

 • The Pertő

  Éljen a 3 pont! Most ez a legfontosabb, szerintem. Qrva nehéz volt, mert nem játszottunk jól – Lukasz, meg Dzsonszn, pedig kifejezetten szarul -, és a Szoton ráérzett a gyenguszságainkra. Az elejét leszámítva Mankijjó kifejezetten jól tolta, de Skörtel volt sztem a legjobbunk. Mondjuk ez is kritikánk, hogy egy belső védő, no meg a kapusunk emelkedett ki. Bravó, Minyon!
  Felvételről néztem, nemrég értem a végére, de így régen fostam! Pörgettem, mint állat, nem mertem “real time” módban, annyira paráztam.
  Biztosan leszünk még sokkal jobbak! Jah, és azért Sztörling, meg Sztáridzs hozták magukat. YNWA!

 • Pingback: Terítés | Vörös Fonat()

 • Pingback: Stílusok csatája | Vörös Fonat()