Fuck-kupa behergelő

Most őszintén, ki pöcsömet érdekli, hogy mikor esünk ki ebből a fityfasz kupából.


A mai posztban Crouchy szórja a nem éppen kedves igét az ördögökre és kedvelt kupánkra.


Ötödik helyek meg januárra elbukott bajnokságok mellett egy egyszerű sorsolás esetén, ha nincs jobb dolgunk, persze lehet itt bohóckodni, de egy ilyen szezonban, ha nem szeretnénk, hogy Klopp Claudio Ranierivel és Artetával megegyező számú PL serleggel vonuljon vissza, ugyan küldjük már fel a sántikáló Clarkot, Dunnst, McGalagony professzort meg az osztálytársaikat, hogy ha van kedvük futkározzanak pár kört, aztán vegyünk példát az azóta bombaformában focizó Arsenaltól is essünk ki szépen a gecibe. Április 7-én meg mindezt majd jól megtorolhatjuk a Uniteden.

A nyári Shemale sorozatban ebben a szezonban ugyan nem indultunk, viszont a háromfülű Mikiegér már megvan, az újak is nyertek már valamit, Nunez is elhiszi már, hogy be tudja rúgni a ziccereket, március van a BDSRSTNT, most már próbáljunk meg a lényeges sorozatra koncentrálni. Aztán ha közben szerencsénk van, behúzhatjuk mellé még az egyetlen trófeát, amit Kloppnak eddig nem sikerült. Kellehernek igazán kijárna egy hazai pályán megnyert EL-serleg. De ez így pont elég program is lesz tavaszra, ne járjunk úgy, mint a Newcastle drukker, aki sokat akar, de nem bírja a farka.

Persze most hiába tartalékolunk a következő bajnokira, mert a válogatott szünet alatt majd más országokban rúgják le fiainkat, de akkor legalább lehet majd a kolumbiai, egyiptomi, északír szövetséget szidni, hogy mégis mi a hancúrvesszőmért kellett fent tartani a pályán a legnagyobb sztárjukat az Anguilla/Dél-Szudán/Transznisztria elleni barátságos mérkőzés 108. percében. De saját akaratunkból eszünkbe ne jusson az első csapatból bárkit is ennek a negatív xg-jű rugdosódós kiscsapat omladozó stadionjának a közelébe engedni. Szépen menjen fel a C-csapat, aztán köszönjük meg a Unitednek, hogy nekünk áprilisban már nem kell azzal foglalkoznunk, hogy melyik hétre szeretnénk harmadik meccsként betenni a Fulham elleni újabb elhalasztott bajnoki pótlását. Mondjuk az a baj, hogy ezek valószínűleg még a C-csapatunk ellen is képesek lennének elcseszni.

Seven Hag mostanság láthatólag a világáról nem tud, így nehéz eldönteni mennyit érdemes elhinni a nyilatkozataiból, de elvileg Maguire és Wan-Bissaka mellett Hojlund is keretben lehet már ellenünk, így 215 millió €-nyi prémium játékossal megerősödve várhatják az összecsapást. Az Everton és a City elleni utóbbi két bajnokin hátul az Onana – Dalot – Varane – Evans – Lindelöf ötös kezdett, reméljük megtartják azt a jó szokásukat, hogy 20 fölötti lövésszámot engednek az ellenfélnek. Ha kezd Casemiro, akkor könnyen megtudhatjuk, hogy amennyiben a fejbe talpalás játékvezetői labdát, a mellen talpalás pedig szögletet ér, egy sípcsonton talpalásért vajon mi jár. Mellette valószínűleg az üde színfolt, idei felfedezett és szurkolói kedvenc Kobbie Mainoo és a házi gólkirály (lol) Scott McTominay kezd majd, elől pedig Rashfordon kívül a tekintélyes mennyiségű rágcsálóírtót igénylő argentin-portugál Garnacho-Fernandes páros várható.

Arcod, mikor hétfőn, a várható kezdőt írva hirtelen megijedsz, hogy ezzel meg kéne várni még a MU hétközi európai kupameccsét

A 2 girls 1 cup futball menedzseres verziójában Klopp mackó egész biztosan soha nem szerepelhet majd, mert amennyiben nem 2 nap alatt kell 2 kontinensen 2 meccset játszani bevallottan képtelen beleszarni a kupába. Ennek megfelelően nehéz elképzelni, hogy olyan kezdőt pakoljon fel, aminek ezellen a tizenegy ellen ne lenne jó esélye, és hála az angol FA bölcs vezetőinek idén a nyolcaddöntőben egy őszihez hasonló nívós seggelés már tehenész barátainknak sem biztosít lehetőséget, hogy körülnézzenek a mi legelőnkön is, ez a párharc legkésőbb vasárnap este eldől. (Negyeddöntőkben 2016 óta, 5. fordulóban 2019 óta nincs már újrajátszás amúgy, hogy repül az idő!).

A Prága elleni könnyed átmelegítés alapján én egy Korda Györgyből heveny kiabálást kiváltó all-int várok, Kelleher – Bradley – Quansah – Van Dijk – Robertson/Gomez – Endo – Macca – Szobo – Salah – Nyunyó – Diaz formában, némi Elliott és Konaté játékidővel. Ezeket figyelembe véve bár „egy ilyen rangadón nem számít a tabellán pillanatnyilag elfoglalt hely”, a „futballban bármi megtörténhet” és a „labda gömbölyű” komolyabb egyéni vagy VAR hibák nélkül nekem kevés bizodalmam van benne, hogy a vágyott kiesést sikerrel teljesítjük.

Mármint nyilván nem vágyott, csak a még elérhető trófeák priorizálása alapján célszerű ez a kiesés. Mondjuk lehet persze nem jó ötlet elhitetni a szőrösmellkasú egyesülettel, hogy meg tudnak verni minket, hátha a bajnokságban is ilyen hátsó szándékkal jönnek majd ki ellenünk. Meg aztán igaz ugyan, hogy el kell halasztani egy bajnokit, de ráérünk még elengedni ezt a sorozatot a Wembleyüs elődöntőben. Nem hiányzik persze egy újabb City elleni mérkőzés a végéből, de elnézve a múltheti meccset a sejk háremfiúinak még annyira sem hiányozna.

A mai napig világosan emlékszem arra a kitörő örömre és izgalomra, amit 2015-ben Klopp ideigazolásakor éreztem, annyira hihetetlen volt az egész, mintha szezon közben hirtelen bejelentettük volna Messi érkezését. A világ egyik legjobbja minket választott. Egyrészt, lenne egy olyan jó oldala is a továbbjutásnak, hogy maximalizálhatjuk azt a meccsszámot, amit még eltölthet a kispadunkon másrészt meg kilenc év alatt bőven letett annyi kreditet az asztalra, hogy ha ő kicsapott kékeressel szeret belemenni minden biszbasz sorozatba, akkor egye-fene, csinálja. Végül is a 2021-es quadruple egy God mode Courtiois-n és egy utolsó negyedórás City fordításon múlott, nehéz ezeket a majdnem-címeket a rossz priorizálásra, vagy túlterheltségre fogni. Lehet, hogy a Klopp csapatok pont ettől működnek és egy pihentetés, egy elengedett meccs az, amitől földbe állnának. Mindenesetre, drága Jürgen, bár nem te vagy Fowler, legyen meg a te akaratod!

Meg különben is, álljon már meg a menet, nehogy már ez a tökéletesen valóságérzéket vesztett, önmagát Guardiolának képzelő németalföldi Rósa Dénes verjen ki minket egy kupából. Hát a tavalyi Kloppot nyugdíjba taszítóan nyomorúságos szezonban is volt legalább egyetlen örökre emlékezetes boldog pillanat, mikor ezeket a szerencsétleneket 7-0-ra elpicsáztuk. A beharangra készülve próbáltam végighallgatni pár Ten Hag sajtótájékoztatót, az ember még a megmenéseiben is annyira unalmas, hogy heveny Brendan PTSD közepette kellett pár perc után abbahagynom. Tényleg azt akarjuk nézni amint ez az ember legyőzi utolsó szezonjában a PL éra legnagyobb Liverpool edzőjét? Hát már önmagában egy hisztizve csapkodó Bruno is bőven megér egy újabb fordulót ebből a szarból.

Ráadásul ez az új bájitaltanban utazó Harry Potter, aki megvette őket, nem csak azért veszélyes, mert elkezdi beléjük önteni a Gringottsban őrzött végtelen galleonjait. Hát ez már nem holmi fogalmatlan MUgli gyerek, ért a varázslatokhoz. A következő évek nem a marketingromantikából hazahozott rendszeridegen Ronaldokról fognak szólni. Itt most érkezett egy szőröstökű faszagyerek, nincs több lézeres szőrtelenítés, helyette jön a Sir-ös glézertelenítés. Első körben megmutatta, hogy a Citytől is el lehet csaklizni szakembereket, így Erik barátunk utódja mögött biztosan egy sokkal stabilabb klubstruktúra áll majd. Koncentrálóképességem képletes falloszát kevés dolog lohasztja le jobban, mint a pénzügyekről beszélgetés, de nálam ehhez jobban értő emberek szerint a héten publikált rekord adósság mellett sem valószínű, hogy közvetlen FFP paráik lennének. (FFP-vel baszogatáshoz nem elég a kiesőjelölt szintű játék, ahhoz effektíve a tabella alján kell tartózkodni)

Ne kövessük el azt hibát, mint a Fergie éra előtt, ne gondoljuk, hogy az eredményeink, de főleg játékunk közötti osztálykülönbség hosszú távon megmarad. Ne nézzük le ezt a Unitedet, ne gondoljuk, hogy örökké az az elképzelés nélküli kiscsapat lesznek, mint amik most. Ellenben élvezzük ki ezt az utolsó előtti találkozást velük a Klopp érában, és tiszta erőből, full kezdővel basszuk szét őket úgy, hogy legalább még egy évre elvegyük a kedvüket tőle, hogy Európa Liga csoportkörnél komolyabb célokról álmodozzanak!

Vasárnap 16:30. Spíler 1, vagy szerencsésebbeknek Old Trafford.