Glorifikált Inter kommentfal

Igazából komment-elfogóvadász poszt ez, semmi igazán lényeges, csak pár információ azért csak legyen benne.

Már vagy egy hónapja elvállaltam ezt a posztod, de akkor még sem a békaembereket, sem azt nem sejtettem, hogy az egybeépült céges és magántelefonom egy liptószentmiklósi tüzéptelepi bácsinál fog kikötni vasárnap este, amiről egy budapesti vezetékes telefonon értesítenek majd. Mindezt hétfő délben, miközben én a Gyermekvasút csillebérci forgalmi irodájából az állomásfőnök vezetékes telefonján fogok tudni dolgozni. De még mielőtt mindenki elkezdené fekete-fehérben elképzelni az életem és a mögöttem daliásan éneklő és vonuló úttörőket, térjünk vissza a meccsre is egy picit, ha már itt ennyire nagyban magyarázom azt, hogy miért is nem lesz rendes poszt.

Szóval amiről szó van, hogy a milánói 2-0-ás győzelmünk után az Inter most már az Anfieldre jön, és az idegenben lőtt gól szabályának eltörlése után itt próbál meg még valamit kihozni a haccintérből. Könnyű dolguk biztosan nem lesz, a 2-0 nagyon nem egy rossz startpozíció nekünk, nekik pedig muszáj lesz rendes támadóarzenált felvonultatni abból ami van. Barella viszont még az eltiltás miatt biztosan nem lesz, Perisic meg egy méretes kérdőjel a relációban, mert pénteken kimaradt a keretből.

Az Interrel szemben mi viszont Salamon tökei vagyunk, az egyetlen hiányzónk Konaté (és valószínűleg Cirmi is pihen még), a BL-ben 7-meccses, amúgy egyébként pedig 12-meccses győzelmi és 16-meccses veretlenségi szériában vagyunk, miközben Milánóban meg erősen köhög a gyümigép. Ezek alapján ez a meccs eléggé be van már most árazva, nagyot nem lehet kaszálni egy hazai továbbjutással, ettől pedig nem is függetlenül nem ez lesz a meccsnap kiemelt meccse, nálunk a Sport2-n megy majd 21.00-tól.

Az idő angol, a bíró spanyol lesz, a VAR előtt ücsörgő félőrült pedig borítékolhatóan dilettáns. Remélhetőleg hamar véget ér majd az érdemi rész nélkülük is, aztán az 5 cserével szépen ki lehet forgatni a pihenők névsorát. rengeteg izgalomra reméljük nem kapunk majd okot.

Egy Origi ollózást viszont megnéznék, ha az Inter kapujába hullik, az se gond.