Így kerestek ti

Liverpool blogra írni 2020-ban együtt jár azzal, hogy az embert (bloggert) könnyű megtalálni annak, aki elindul az interneten a klubhoz köthető kifejezésekkel. Van olyan, hogy YNWA, Klopp, Anfield, vannak a nem egykönnyen felcserélhető nevű világsztárok és még sorolhatnánk a kulcsszavakat. A Fonat adminban azonban látjuk azokat is, akik kevésbé egyértelmű kereséseken keresztül érkeznek hozzánk és nem vagyunk biztosak abban, hogy azt kapták tőlünk, amire vártak. Most nekik szeretnénk reagálni, hátha még nem veszítettük el őket. Következzen az elmúlt egy év bestofja!

Jugoszláv pornó: ez a koronavírus görbe adekvát kilapításának heteiben egy abszolút respektálható out-of-the box ötlet, avagy hipster válasz a rendszerváltás idejében megszokott kelet-német mainstreamre. Ha Grujics valaha visszajön kölcsönből, többet fogunk foglalkozni vele.

Rengeteg pénzt költött angol klub 2019: tökéletes, minden oldalról működő korrajz az évtized végéről.

Félelem a félrenyeléstől: mindannyiunk számára átérezhető előszobás hipochondria, és miután csak egyszer talált meg így bennünket a felhasználó, csak remélni tudjuk, hogy nem következett negatív fordulat kisvártatva.

Lehet dolgokat lenyelni egy ideig: némileg megnyugodtunk, úgy tűnik ez már egy működő kognitív terápia első eredménye. A módszer a pszichológiai szakirodalom szerint hosszútávon is hatásos, így ha minden jól ment, a megoldást már nélkülünk – habár feltétlen támogatásunkkal – érte el az alany.

Hogy kell nyelni: hm. Elsőre úgy tűnik, mintha hátralépés lenne, de abban bízunk, hogy valójában egyet hátra, kettőt előre.

Wörös fonat: megadjuk a kreditet, hogy finomnak nem mondható, de hatásos házasítása a névnek és a webnek. Nem ígérünk semmit, de gondolkozunk rajta. (update: átgondoltuk, nem)

Jakuzzi féreg: jobb lekapcsolni és szakemberekkel kitisztíttatni a jakuzzit otthon, ha ilyet észlel valaki. Nem tudjuk, mi másra gondolhatott a szerző.

Amazon: egy cég, ami nagyobb mint mi. Meg mint más cégek.