Merseyball heads up

Kicsit úgy tűnik, mintha egy másik bolygón laktunk volna akkor, amikor a Merseyball könyvet útjára indítottuk. Nos, tényleg rengeteg minden változott, de két dolog nem: továbbra is velünk vagytok, magán a sztorin pedig nagy elánnal dolgozunk itt a karantén napokban. Mi több, már a vizuális tervezés is elindult!

Az első gondolataink mindenképpen a köszönetről szólnak: ugyanúgy, ahogyan az év eleji mellénk állást is óriásinak éltük meg, az még inkább megtisztelő, hogy a patronálok túlnyomó többsége ezekben a viszontagságos időkben is velünk maradt. Ennek eredményeképpen a Merseyball körülményei köszönik, jól vannak és a ennek mentén fókuszálhatunk az elkészítésre. A könyv egy részét már meg is írtuk itt a karantén árnyékában, meglettek a konkrét fejezet témák, illetve elkezdtek adatvizualizálódni adatok is.

Aki pedig esetleg lemaradt volna a Facebookon bejelentett hírről, feltoljuk itt is: a Vörös Fonat alapítója, Donnelly szerkesztőként csatlakozott hozzánk, ami úgy erősíti a könyvet, mint Prime Mascherano a középpályát.

Szóval heads up, dolgozunk serényen azért, hogy a 10. születésnapi tortánk mellett ott legyen a Merseyball. Hamarosan jelentkezünk még exkluzív tartalmakkal vele kapcsolatban, addig is kitartást mindenkinek!