Babelcopter – EAE

Itt van újra a nap, ami idén kicsit korábban érkezik. Zárul a PL piac 18:00-kor hazai idő szerint, ezután már csak külföldre lehet eladni a hízókat.

Részünkre sok izgalmat nem tartogat a nap, nyitva felejtett ügyeink: Origi, Mignon, Ings, Grujics, Ojo, Chirivella és mindannyiunk nagy kedvence Markovic.

Az elkesz hókuszpók kegyeiért a @mellekalja hírügynökség szerint valószínűleg Palack és Szoton versenyfutás várható, 20 millió font környékén. Sír érte szívünk, de játszani akar. Sokkal kevesebbek nem leszünk nélküle a pályán, de egy remek embertől búcsúzhatunk.

Grujó visszatérne kölcsönbe a frissen feljutó Cardiffba, aminek meg is van az értelme, egy fél évet lehúzott, feljutottak a Csampóból és fél év alatt játszott annyi meccset, mint érkezése óta másfél év alatt Liverpool mezben, a játékperceiről meg ne is beszéljünk. Lehet az ő kölcsönadása áldozatul esik a középpálya mélységének legalább létszámban való látszatkeltésének. Személy szerint mint a vihar zavarnám vissza kölcsönbe, téli visszahívási opcióval, ha kitör a hamstring specifikus szuper éc a csapatban januárra. Jót tenne neki a PL-ben játszani ráadásul nem ismeretlen csapattal, ahol már ismerik és játszatnák is. A jó oldala, hogy végignyomta a csapattal az alapozást, így legalább nem teljesen került ki a csapat vérkeringéséből.

Ojo kegyeiért a West Brom, a Middlesborough és az Aston Villa versenyez, ha nem is végleg mi adnánk kölcsönbe is.

A maradékról még várjuk a befutó a hírügynökségünkbe befutó információkat.
Origi nagyon érdekes, hogy vágta el magát Kloppnál, pedig fizikálisan és sebességben is rendben volt. Kíváncsi vagyok, hogy elindul-e a toronycsatár irányba és megy egy kört alsóházi PL csapatoknál, mint Benteke.

Mignon létszám felettivé vállt ez tiszta sor, Markovic meg sose volt létszám alatti.

Kefír a frigóban, borsófőzelék a gázon, rotorok fordulatszámon, dőljünk hátra és élvezzük versenytársaink eddigi szerény aktivitásuk utáni pánik költéseket.

A cikket a @mellekalja hírügynökség támogatta.


Tipperkedni ide gyertek:
http://tipper.io/hu/voros-fonat-5b6821f3553df
végleges keretek után valószínűleg gólkirályra is lehet majd tippelni