Dallamok kommentfogáshoz

Szerdán 20:00-kor újabb felkészülési meccset játszunk a Fleetwood Town Mac csapata ellen. Sok mindent nem tudok az ellenfélről, sokadosztályú kiscsapat, akik irdatlan sok slágert írtak lemezt adtak el. Egy jól sikerült uborkaszezon után kiadták az elsöprő sikert arató Rumours című albumot, melyről egy számot egyből Balotellinek dedikáltak.

Igazából Lindsey Buckingham írta a dalt, amikor épp szakító félben voltak Stevie Nicksszel. Csak a tisztánlátás kedvéért, Lindsey a férfi és Stevie a leány, ne zavarjanak meg a nevek senkit.

Hasonló nagy sikert aratott daluk pedig egy walesi istennőről írta Stevie. Rhiannont gyakorta kísérte három misztikus madara, de azt hiszem már eddig is egyértelmű volt, hogy ő Joe Allen középkori eljövetele.

Rhiannon bármelyik férfit képes elcsábítani, de fél attól, hogy ha átadja magát a szerelemnek fájdalom éri. Remélem Joe megtalálja azt a csapatot, ahol beteljesedik neki a stabil játéklehetőség és egy stílusához legjobban illő játékrendszer.

Másik nagy sikerű albumuk a Tango in the night címmel jelent meg 1987-ben, olyan über vidám slágerekkel, mint a Little lies vagy az Everywhere. Azonban én még is két másik kedvencemmel haladok a kommentfogó vége felé. Az első az album címadó dala, ami az elvesztett szerelem utáni sóvárgást és a szenvedést zenésíti meg, kicsit depresszív módon. Eret azért senki ne vágjon, akik még véletlen sem képesek szerelmi síkon megközelíteni a dalt, azok emlékezzenek mikor is nyertünk utoljára értelmes kupát.

Az ellenfelünket részletesen bemutató kommentfogót pedig a másik nagy kedvencemmel zárnám, mely dalnak a címe Seven wonders, tömören és egyszerűen egy olyan meghatározó pillanatot éltet, amiről egyből érezni lehet, hogy hozzáfogható nem biztos, hogy lesz még egy az életben.

Jó sörmeccsnézést, szerintem szerethető csapat ellen játszunk majd.