Everything is cool!

Amikor múlt héten a Liverpool csatársorában lévő siralmas helyzetről kérdezték Kloppot, annyit felelt, hogy „Everything is cool”. Szóval minden cool, és úgy készüljetek, hogy az lesz a Kazany ellen is, az umlaut első hazai meccsén.

kazany

Nyakig benne vagyunk a Klopp honeymoonban. Most már részben hozzászoktattuk az agyunkat ahhoz, hogy ő az edző és nem csak Daily Mail cikkek szerint lehet ő az edző egyszer majd. Részben viszont még mindig elmorzsolunk egy aww-t akkor, amikor látjuk egy nem shopolt képen a New Balance melegítőben. A csütörtök esti EL csoportmeccs lesz a hazai debütje, ennél jobb programot pedig nem is tudnánk elképzelni egy olyan 90 percre, ami alatt háttérzöngeként menni fog egy EL csoportmeccs is. Mivel Jürgen Kopp ide vagy oda, az EL csoportmeccsek még mindig merényletek a szurkolók ellen.

A Rubin Kazany egy nemrég szebb napokat látott, éppen leszállóágban lévő orosz csapat, mely a csoport utolsó, illetve a Premjer Liga 13. helyén szerénykedik éppen (nagyon szeretem így leírni a PL-t, úgyhogy mindig örülök, amikor bármilyen orosz vonatkozású anyagban leírhatom a Fonaton).

Ami a mieinket illeti, a szombatihoz hasonló kezdőt várok még annak fényében is, hogy Benteke és Firmino is újra bevethetőek. Mindketten elég jó töltények a menedzser fegyverébe, de meglepne, ha rögtön két félidőre bedobná bármelyiküket. Szóval Origi kezd. Everything is cool!

Pontosan nem tudom, hogy mikor fognak véget érni a mézes heteink Kloppal, de még tartanak, és a jó egyévnyi Rodgers ködöt követően élvezzük ki őket rendesen.

Zárásképp pedig a hír, amire hetek óta vártál: Lovren újra a keretben van!