Ez az igazi felhívás keringőre

Mármint úgy értem, hogy komolyan, ez egy felhívás. Itt van nekünk a válogatott szünet, és bár a heti egy meccsel a mi ráncaink is simulnak végre, meg az alvásmennyiségünk is egy egészségesebb állapotba tart, azért egy további pihenést még beiktatnánk magunknak itt a jacuzziban.

Meg egyébként is rég volt már körkérdés, úgyhogy pontosan itt van már az ideje egy újabbnak, és nem lesz könnyű. Az lenne a kikötésünk, hogy Lovren köré építse fel a gondolatait a vállalkozó kedvű, és igen, tudjuk hogy ez szopatás, de cserébe nem kell hosszúnak lennie, mert olvashatatlanul hosszú poszt lenne belőle. De a hosszú gondolatokat is szeretjük amúgy, Skrtelt úgyis elmeszelték, úgyhogy van miről elmélkedni.

Szóval aki érzi magában, hogy fogékony a téma iránt, és tudna írni róla egy jó hosszú kommentet és/vagy gondolatsort, az most inkább juttassa el hozzám mailben vagy a postai címemre galambbal. Stílust tekintve Sakho csípőjénél is lazábbak vagyunk, várunk mindent, legyen az egy FonatZoo-s faszkodás, egy Guthmate-féle szakmázás, vagy az utóbbi napok slágere, egy jó konspirációs teória. Vagy csak egy jó gondolatmenet. A beérkezőkből válogatjuk majd ki a posztra valót, és ahogy időmből futja, úgy mindenkinek fogok válaszolni ha van rá igény.

Kérjük szabadideje tetszőleges százalékával támogassa a Fonat többi írójának szabadidejét.