Szezonzáró

Van egy gyanúm, hogy még nincs programod május 11-én délután négyre. Illetve más hónapok óta van, de azt is tudom überelni. Szezonzáró, Pista Néni. Van még kérdés?
Ami a programot illeti, nem bonyolítottuk túl a dolgot. Összegyűlünk, iszunk, szurkolunk, de főleg

Ünneplünk.

Azt még nem tudni, hogy a Newcastle-nek lőtt 9 gólt, és az ebben rejlő lehetőséget a Palack elleni 5-1 után, vagy, hogy egy egyszerű 1-0-át ünneplünk, mert az is elég lesz, a lényeg, hogy az alakalomban úgy van potenciál. De ha a Palack ellen ki is kapunk, és ott akkor helyben szintúgy, még akkor is van ok az ünneplésre; dobogó, BL, szezonvég, sör, soroljam még?

A helyszín a jó öreg Pista Néni lesz Albertfalva és Budafok határán, és bár mostanában már két kivetítőt kell használnunk a tömeg miatt, van egy harmadik is, ha úgy hozná a létszám. Részletek meg kívánságok teljesítése a Facebookos eseménynél zajlik, a főszervező a korábbiakhoz hasonlóan Zsolti (aki bölcsész, de ezt elnézzük neki), hozzá lehet olyan ügyekben fordulni, mint olcsó szállás, ha keményen be akarnál rúgni, vagy, hogy a Keletibe menjen ki valaki a vonatod elé, mert nem találsz el a város túlvégére – ahogy a tősgyökeres pestiek sem.

Ha még nem jöttél akkor azért gyere, ha már igen, akkor meg amúgy is jönnél, szóval csak bátran. Valaki egyszer egy Joe Cole-os mezben is túlélte már a meccsnézést, ha lesz valaki Konchesky-ben, akkor ő a vendégem egy jó korsónyi habos sárga tartalomra.P.S. A Tornyibarna kommentgenerátorra pályaművet még nem láttam, ha valaki próbálkozott volna, csak én nem láttam, akkor próbálkozzon jobban, ha a generátort össze tudta rakni, akkor engem is tud értesíteni valahogy. Aki meg eddig lustálkodott, annak jelentsen motivációt, hogy a 3 Carlsberget ismét belengetem, amiknek egész véletlenül pont a 2014.05.11. a dátum az alján. #such#coincidence

Szóval május 11. 16:00, Pista Néni, de értelemszerűen egy fél-másfél órával jó korábban érkezni. Ott találkozunk.