Babelcopterday January edition

twitter.comNo végre. Már csak egy nap az őrületből. Viszont ez a nap hozza majd ezerrel. Lesz itt minden: pletykahegyek, pánik vásárlások, repkedő játékosok, élő közvetítés a Sky-on. Mondjuk én inkább a jó kis scouser akcentust és humoros megközelítést javasolom ennek a napnak a követésére, akinek van egyáltalán kedve hozzá. A mieink kapcsán a vezető pletyka jelenleg az ukrán baloldali tükörszélső Yevhen Konoplyanka Jevgeny(ij?) Konopljanka, aki vagy jön vagy nem… Mellette most nem látszik más, de ki tudja. Igen persze ő sem nem szélsőhátvéd, se nem CM, így biztosan fogunk találkozni nevekkel erre a posztra, pl. Shaw és M’Vila tuti fel fog bukkanni. No de majd meglátjuk, hogyan alakul ez a nap. Emellett kérdéses még, hogy lesz-e olyan fiatal akit kölcsönadunk, pl. Ibe-nak biztos jót tenne félév tapasztalat.

A poszt folyamatosan frissül majd a tovább után.

Még semmi konkrét, csak pletykák. Ezek alapján egyedül megyünk az ukránért és ha lesz Ukrajnában lesz az orvosi.

Az Echo szerint a játékossal való megegyezéssel nem lehet probléma, csak a kluboknak kellene megegyezni.

A sky szerint a klubok megegyeztek 15 millió fontban és már csak a fizetés ütemezésen megy az alkudozás… Meglássuk.

Két dolog biztos jelen pillanatban: 1. a szokásos meccs előtti sajtótájékoztató magyar idő szerint 3-tól lesz; 2. magyar idő szerint éjfélkor zárul az ablak

A hivatalos még nem hozta de a TIA szerint McLaughlin kölcsönszerződését a Barnsley csapatával a szezon végéig meghosszabbítjuk.

Még semmi konkrét. A pletykák is leültek az elmúlt 1-1,5 órában, de kis kommunánk remekül szórakozik #borsófőzelék igazolása körül.

Hivatalos Ngoo a még mindig ifjú hórihorgas csatár sokadjára megy kölcsönbe. Most éppen a Walsall csapatába az év végéig. Reméljük, ez végre bejön neki.

A Skysport értesülései szerint a sráccal és ügynökével megállapodtunk egy 5,5 éves szerződésben. Mondjuk, eddig is hasonlóak voltak a pletykák.

Az Echo értesülése szerint vagy az ukrán jön ma vagy senki.

Rodgers sajtó tájékoztatójából sok újdonság nem derült ki. Érdeklődünk, dolgozunk rajta, bonyolult voltak a vezér motívumok.

A Világgazdaság értesülései szerint ma csökkent Magyarország GDP termelése, mégis „furcsa” módon jól szórakoznak az emberek.

A mai nap eddigi legjobb pletykája szerint Mózest megszereznénk végelegesen.

A Redmen TV élő közvetítése itt követhető.

A Mirror értesülése az volt, hogy nem valószínű az ukrán gyerek, mert a klub elnöke mégsem akarja eladni. Azóta úgy, tűnik vmi hamis ügynöktől jött az infó… -> Transferdeadlineday.

Az Echo-n egyre többet emlegetik, hogy bonyolult az ügy. Sejtetve, hogy talán meg sem lesz… Máshol azt rebesgetik, hogy jó ukrán szokás szerint 2-3 ügynöke van a srácnak, akik min akarnak hasítani egyet. Szóval semmi meglepő csak a szokásos Madness

Legújabb pletyka, hogy megnemnevezett játékos érkezik Melwoodba orvosira. HA egyáltalán igaznak bizonyul, szinte biztos, hogy nem az ukrán lesz az. Azóta az ECHO megerősítette, hogy bullshit volt az info.

Az ukrán ügye továbbra is bonyolult. A legfrissebb nem túl megbízható pletyka alapján a klubok még mindig nem egyeztek meg, de ő már átment az orvosin. Nem is lenne jó a nap ha nem az utsó pillanatban dőlne el a lényeg és közben nem jönnének ilyen csodás „hírek”.

No megvan az első abszolút nem megbízható csirip ITK, aki szerint befejeztük az ukrán leigazolását és este 10 (Magyar idő szerint) bejelentjük. Kíváncsian várom ez mennyire fog találni.

Köszönet ilMagnificoFabio-nak ezért a találatért.

Kicsit több, mint 1,5 órával a vége előtt még semmi hivatalos. A legújabb az, hogy BBC szerint az orvosi megvolt, de még nincs meg az igazolás :)

Kevesebb, mint egy óra és véget ér az őrület. Érkező oldalon egyenlőre csak pletykák. A lényeg, hogy nem kell kapkodni.

No végre! Hivatalosan bezárult az ablak. Úgy néz ki nem igazoltunk senkit, de Coatest kölcsönadtuk a nevelő klubjához. Mondjuk volt egy olyan pletyka, hogy meghosszabbítják az ablakot 1 órával, így még van egy minimális esély, hogy behúzzuk az Konó gyereket. HA mégsem, akkor sem dől össze a világ, hiszen nem hiányposztra jönne (FB, CM, DM). Sokat lehet majd vitatkozni ezen az ablakon. Most tuti nem megyek bele.

A plusz egy órából fél óra még vissza van de a SKY, BBC, ECHO egyöntetűen azt hozza, hogy nem sikerült az igazolás.

Köszönöm a kis kommunánknak, hogy a szezon számomra legutáltabb napján is legalább olyan jól szórakoztam, mint a rádiós tusikupa meccsen. Egész nap ilyen voltam agymenéseteknek köszönhetően.

Ui.: Az ECHO cikke szerint megadtuk a kivásárlási árat, megegyeztünk a játékossal, de világ 46. leggazdagabb embere „egyszerűen” nem volt hajlandó aláírni az átigazolási papírokat.