Babelcopter day – kommentfogó

twitter.com

Elérkezett a nyári húspiac zárásának napja, mely az utóbbi évek alapján igazi őrültek házát ígér. Repkedni fognak a nevek és a játékosok Európa szerte. Nekem ez az év egyik legidegesítőbb napja, viszont a média él-hal érte, lesz itt minden élő Sky közvetítéstől twitter-parákon keresztül, amit csak el lehet képzelni, amíg magyar idő szerint éjfélkor végleg be nem zárul az ablak. Magunk részéről egy nyugodt napban reménykedem, hiszen a tegnapi meccsen a lelátón látott Sakho, Ilori, Moses trió érkezésével gyakorlatilag megvagyunk, már csak hivatalosan be kell mutatni őket. A nap izgalmát az okozhatja, hogy a tegnap hatalmasat játszó szlovák terminátor hova igazol Nápoly, Wisdomot hova adjuk kölcsönbe, valamint, hogy a hatalmas tehetségnek indult Pachecot sikerül-e valakire rátukmálni némi apró fejében.

Szolgálati közlemény 1.: A nap folyamán fontos esemény esetén frissítjük a posztot

Szolgálati közlemény 2.: Az új fiúk bemutatását nem sietjük el a válogatott szünet miatt. // Az összefoglalót sem, mert úgyis három komment után már Mosesen pörögnénk, majd keddre lesz. – szederbokor//

Jöhet minden, ami átigazolásokkal kapcsolatos.

A tegnapi napon már tutinak lehetett venni, de azért biztos ami a hivatalos honlapon megjelenik Ilori és Sakho a zsákban. Sofar so good

Mózes kölcsön is hivatalos. Jöhetnek a távozók.

Hivatalos még nem hozta, de úgy néz ki csak sikerült a spanyol másodosztályba elsózni Pachecot. Most már hivatalos az AD Alcorcon együttesébe távozott. Nagyobb sikereket, mint eddig! Úgy néz ki pénzt nem kaptunk érte, kár ezért.

Aki kicsit röhögős stílusban, de mindenesetre erős scouse akcentust hallgatva akarja az utolsó majdnem 6 órát tölteni az nézheti a The Redmen TV élő közvetítését.

Úgy néz ki már csak max egy érkező lesz, ha lesz. Ami meglepő eddig még csak pletyka sincs Skrtel távozásáról, de még nem ért véget a nap.

A következő távozó kölcsönbe egy évre Sunderlandbe Borini sokan ennek biztosan örülnek. Mondjuk egy év PL tapasztalatgyűjtés biztosan jót fog neki tenni, de én nem örülök neki túlzottan.

Az őrület január 1-g véget ért. Hála a jó égnek. Nagyon utáltam. Skrtel maradása meglepő. Ennyit mára.