Kérdezek-Felelsz

Tetatomka keresett meg minket a beharangnak szánt vendégposztjával, és miután Donnelly megadta a licenszet, minden akadály elhárul a publikálás elől. Hetente legalább egy vendégposztot kapunk egyébként a különböző csatornákon (ez lehetőleg az e-mail címeink, illetve a Fonat Facebook oldala legyen a jövőben, és ne a személyes adatlapom, köszi /szederbokor), és nagyon szívesen foglalkozunk velük egyébként, már amennyire időnk engedi. Segítünk egy kicsit formába szedni, ha olyan, illetve megmondani, hogy min kéne javítani legközelebb, ha nem olyan. Témáját tekintve egyedül a beharang-összefoglaló páros sajátítjuk ki, ezeket jobb szeretjük mi írni, de bármi, amit hiányoltok a blogról, az jöhet vendégposztba. Teszem azt egy stadionkérdésről szóló nyomozás, egy mély taktikai elemzés, egy jegyszerzési/utazási tanácsadás mind-mind hasznos lehet, így jöttek például juangonak is a töriórái. A lényeg, hogy szeretjük az ilyeneket, és ahogy időnk van rá, foglalkozunk is velük. De most már hajtás után tényleg megkapja a szót Tetatomka.

Az NST-n megjelent röpdolgozatok mintájára a WHU elleni meccs előtt mi is kiosztunk egy cetlit. Nem kell félni, kis jegyet adunk, de ha valakinek jól sikerül, beírjuk.

1) Ha 1 Allen 1 meccs alatt 50 alibipasszt oszt ki, akkor a 38 meccses szezonban átlagosan hányszor küldjük el az anyjába? Karikázza be a helyes választ!

a, meccsenként ötször biztos
b, ugyan már, ő igenis kreatív
c, a velszi Xavit hogy meritek bántani
d, nem tudom, de szarjon sünt

2) A „Debatable Decisions” honlapja szerint eddig a szezonban 15 jelentős játékvezetői döntés történt a Liverpool kárára, ezzel a PL csapatai közül a bírók nekünk kedveztek legkevésbé. Ezt az adatot felhasználva írjon rövid oknyomozó riportot, amiben kedvére felhasználhat különböző összeesküvés-elméleteket, DE kerülje az S,A,F betűk egy mondatban, sőt egy szóban történő együttes felhasználását!

3) Carragher visszavonul, Skrtel teljesítménye visszaesett. Kell-e védőt vennünk nyáron?
Karikázza be a jónak ítélt választ!

a, nem, mert a védelmet nem kell megszervezni, az jön magától
b, igen
c, nem, Carrollt hasznossá kell tenni valahogy, ha nem tudjuk elpasszolni
d, nem, Skrtel jó lesz, csak duzzog, mert Agger megint vezet a „Kinek van több tetkója?”- versenyben
e, az előzőek közül egyik sem

Ha a b, vagy e, lehetőséget választotta, fejtse ki véleményét! Az b, esetben nevezze meg kiszemeltjét, majd méltassa egy-két mondatban!

4) Hétvégi ellenfelünk köztiszteletben álló managerének mi a beceneve?

a, Bigfoot
b, Big Sam
c, Big Shout
d, Big Bang Theory

5) Nevezze meg a PL-tabella alakulásának egy lehetséges forgatókönyvét, ami szerint jövőre kijuthatunk a nemzetközi kupák egyikébe, vagy válasszon az alábbiakból, ez esetben indokoljon!

a, Wilshere és Diaby után megsérül az Arsenal összes többi játékosa és szurkolója, egyedül Gervinho marad egészséges, aki a rendkívüli helyzetre való tekintettel Adebayor mellé a Spursbe igazol. Double kill!
b, Benítez kirúgja a másodedzőjét és Hyypiät nevezi ki a helyére, aki átmaszkírozva és ürgebőrbe varrva átadja nekünk Juan Matát.
c, Moyes rájön, hogy ebben az életben nem nyer trófeát az Evertonnal, ezért elkezd hinni a lélekvándorlásban, és egy tibeti faluba költözik.
d, Az európai Fair Play tabellán Angliának osztják a +1 EL helyet, és ezt kaparintjuk meg annak ellenére, hogy Clattenburg Suárezt négy sárga lap után állítja ki a QPR elleni szezonzárón.

6) Ősszel mi látogattunk az Upton Parkba, és egy fasza kis meccsen 2-3-ra kalapáltuk el a West Hamet. Mi volt az Ön számára a londoni mérkőzés legszebb pillanata?

a, Johnson dugója, mostanában úgy sem tud védekezni a srác.
b, Joe Cole gólja, hát ki a francnak lőtt volna fontos gólt, mint a nevelőegyesületének.
c, Shelvey gólja (neki adták!), eldöntötte a meccset, és feljebb tudja srófolni az árát.

7) Ön szerint mitől kell tartanunk legjobban a vasárnapi meccsen?

a, a saját védelmünktől
b, Joe Coletól, mert ha azt is megoldja, hogy kalapácsos mezben lő a Poolnak gólt, szikrákat és fénycsóvát árasztva magából a pályán hirtelen átváltozik Messivé.
c, Carrolltól, tudom, hogy nem játszhat ellenünk, de én amúgy is félek tőle.

 

Közöljük a jövő heti színház és dráma pályamunkákat is:

1. Társaságában Ön az egyedüli Liverpool-szimpatizáns. Próbálja minél rövidebb idő alatt meggyőzni a többieket, hogy jövőre a Liverpool TÉNYLEG kvalifikálja magát a Bajnokok Ligájába.

2. Csoportmunka: írják meg a szövegkönyvet, és vigyék színpadra a „Liverpool FC védekezése a 2012/13-as szezonban” című tragikomédiát!

A megoldásokat a kommentmezőben várjuk, jó szórakozást!