Aki Kozmát is alázza

Milan Jovanovics a Liverpool történetének legrosszabb igazolása. Sztárfizetés anyaszomorítóan fantáziátlan és ügyetlen játékért cserébe. Viszont a 30 éves szerb borzadály a legnagyobb örömünkre szabadon kereshet magának csapatot, vagyis Kenny természetesen nem tartott igényt a szolgálataira. Remélem, a csapat azért nem roppan bele a távozásába. Együgyű Milánt még Benítez szemelte ki magának, de a tudomány egyelőre nem áll olyan szinten, hogy választ adjon a kérdésre: Mi tetszett meg Rafának ebben a teljesen használhatatlan játékosban?

Talán a kommunikációs készsége?

A higgadtsága?

Jovanovics nem csatár, nem tud egyenesen lőni. Jovanovics nem szélső, lassú és körülményes, nem tud cselezni, se pedig passzolni. Viszont már az első bajnokin letette a névjegyét.

Valószínűleg az egész keret rajta röhögött, a szurkolók viszont a labdával együtt sírtak, ahányszor csak játékba avatkozott az antifutballista arche-típusa. Istenadta szerencséjének köszönhetően egy éven át le tudta húzni a Liverpool FC-t, – akkora fizetést kapott, hogy máig nem merik nyilvánosságra hozni az Anfield Roadon – de most már szívesebben költenénk másra azt az összeget, mert egy plusz pályamunkással vagy extra tejjel King Kenny teájába is jobban járnánk. (Ugye emlékszünk, hogy elég súlyos kárpótlást követelt a csóva, mikor megtudta, mi a helyzet? Nos, valamennyit biztosan fog kapni, mert ezek a dolgok így mennek, de legalább megszabadulunk tőle örökre.)

A szerb vipera lecsapni készül

Jova, most, hogy megkapta a papírt, melyre én legszívesebben csak egy eSanyi bácsi-féle hímtagot rajzoltam volna, már nagyon kíváncsi az Olimpiakosz terveire. A görögök ugyan formálisan még nem kerestek meg senkit, de elképzelhető, hogy szerencsétlenek tényleg a szerb támadóval (vagy mivel) akarják büntetni magukat. Bárkit, csak ne minket, megjártuk a 101-es szobánkat az ősszel, most már jó dolgoknak kell jönniük.