isztamBuLi rotakapa

A hétvégi rosszul sikerült gerelyhajítás után már robog is tovább a VFonat, utazunk a divathétre a Giuseppe Meazzába, ahol az újjáalakult BL első meccsét játsszuk a régi jó riválisunkkal.

paint masterpiece

A megfázós szopórollert Crouchy Kolléga már szépen megénekelte, mondjuk a meccsben sok szépség nem volt, de legalább tudjuk, hogy idén sem leszünk veretlenül bajnokok. Van ez így, korai pofon jó hatással szokott lenni (vagy nem), mindenesetre az látszik, hogy a válogatott bohóckodások után továbbra is vakon vagyunk, mint szegény Stevie Wonder.

Kedden viszont visszatérünk a BL-be egy év kihagyás után, hogy történetünk egyik, ha nem a legnagyobb fordítós meccsének sokadik újrajátszását ünnepelhessük a Milannal.

Legutóbb a 2021/2022-es BL évadban találkoztunk velük, akkor 2021 decemberében idegenben is nyertünk 2:1-re Salah és Origi góljaival, itthon még korábban 3:2 lett, szintén nekünk. Micsoda előjelek!

A szombati meccsen sokan reklamáltak a rotakapa hiánya miatt, ezért úgy gondoltam, hogy a Fonat történetében először – de lehet, hogy nem utoljára – a csapat számára szeretnék indítani crowdfundingot, hátha Slot is híján van egy jóféle rotakapának. A felajánlások mértékének függvényében az alábbi lehetőségeket tudja felkínálni a Szauna a Mesternek:

A Milan jelenleg 4 meccs után 5 ponttal áll a bajnokságban, két döntetlen és egy vereség mellett most hétvégén nyertek először, így jelenleg kilencedikek a bajnokságban. A csapatukkal ennyit bőven elég is foglalkozni, maradjunk inkább a crowdfundingnál. Ha támogatnád szeretett csapatunkat egy ilyen csodás eszközzel, akkor kicsit rakj most még félre, várjuk meg a Milan kezdőt, hátha lapul egy valahol Slot farzsebében is.

      az ott rotakapa?

Epekedve várom a BL-t az új kiírással, idéntől ott is csak 104 forduló után nézzünk rá a tabellára. Nameg kishazánk csodás újítása is hozhat még kellemes vagy kevésbé kellemes meglepetéseket is a közvetítések terén, bár a szombati Match4 stúdiójának bármelyik falusi késdobálóba költözése után lehet, hogy magasra nem kell tenni a lécet.

A meccset most mindenesetre nem streamen, hanem az RTL hármon 21:00-tól követheti, akinek van ilyen, nekem van, éljen soká!