Ave Slot!

Bedurrantottuk az idei évet Ipswich-ben, az első hazait pedig a méhecskékkel játsszuk vasárnap 17:30-kor.

A PL kedves 13:30-as kezdésétől sokunknak, de a csapatnak biztosan PTSD-je van, nemúgy Slotnak, aki gondolt egyet, és Houllier után az első edzőnkké vált, aki megnyerte a nyitómeccsét. Magát a találkozót nem láttam, de az összefoglaló (meg a Szauna meccs közbeni felöntése) által kaptam egy képet, ami alapján a második félidőre sikerült is felébredni, onnan viszont sima volt a sztori.

Valami hasonlót várok a hétvégén a Brentford ellen is. Mármint szenvedősebb első félidőt, és sima győzelmet a végére. Slotnak meglesz az első kis hidegrázós erekciója élménye a Kop előtt, több ilyen nem lesz neki, úgyhogy remélem egy győzelemmel teszi még emlékezetesebbé a debütálást.

HH kolléga eltalálta az első gólszerzőt a beharangban, én a meccs emberét a szezonváróban, úgyhogy maradva jó szokásomnál, most is Salah lesz a meccs embere, boldolok neki egy klasszikus mesterhármast, amiből a másodikat (!) bal herével fogja a kapuba juttatni.

Mivel a kommentszekcióban nem szoktam túl aktívan belefolyni a diskurzusokba, itt tudom kifejteni véleményem az igazolási piacunkról. Én a magam részéről

ad1) Edwards baszki.

ad2) Slot baszki.

ad3) Hughes baszki.

Hagyjunk már időt nekik, hogy seggrepacsiban lejátsszák, hogy ki tud nagyobbat belerúgni kislábujjal a szekrénybe, és majd lesz igazolás is, ha ők úgy látják jónak.

Moneyball you know!

 

A Brentfordról sem sokat szeretnék értekezni, elöl fogjuk meg Tónit és Mbuemot, meg bizonyítsuk be magunknak, hogy Carvalho miért nem volt elég erős a PL-hez nálunk, a többi meg gatya. Azért amúgy nem rossz csapat ez a Brentford, szóval jó lesz velük vigyázni.

 

Meccs tehát vasárnap 17:30-kor a Spíleren.

 

ui.: köszönjük a sok kitöltött kérdőívet, 75-nél lelőttük az opciót, de mivel ilyen sikeres volt, lesz még hasonló a jövőben is, az eredményekről pedig nemsokára külön posztban jelentkezünk (vagy nem külön posztban, de a Szauna újításait csúnya dolog előre lelőni).