Folytatásos teleregény – második epizód

Pókfoci kezdőknek

Pár órán belül kezdetét veszi az idei második Bajnokok Ligája mérkőzésünk, amely ott maradt abba, hogy hideg volt az Anfielden, fújt a szél és még eső is esett. Gólok nem pottyantak, bármennyire is erőlködtünk, de szépen védekeztek a bajorok. Innen megyünk tovább, de németül esik az eső és fúj majd a szél is.

A konszenzus szerint egyik csapat sem lehetett nagyon elégedetlen, mi VVD, Gomez és TAA nélkül is lehoztuk a meccset kapott gól nélkül, míg hasonlóan ennek örültek a bajorok is, hogy nem ment át rajtuk a fab3. VVD és TAA is visszatértek a keretbe, viszont Keita nincs, holott hasonló szerepe lehetett volna ezen a meccsen is, mint az odavágón. A meccs képe nagy valószínűséggel sok meglepetést nem okoz majd. Bajorok próbálnak balanszírozni a támadások erőltetése és a ne nyíljunk ki nagyon mert ezek a gyors négerek futnak ám gondolatok között.

Ne legyél már buzi, fogjál kezet! vol.0

Ezzel egy baj van, hogy Kovac mester kontrafocija pont ennek ellenkezőjére jó. Már pedig nálunk sem lesz a fejvesztett rohanás a jellemző. Klopp végre egy olyan meccset nyomhat, ami igen ritka a szigeten. Nyugodtan helyezkedhet kivárásra és kontrázhatunk a németek ellen. Ennek megfelelően sem Lallanát, sem Shaqirit (senki sem tudja hová jegelik / melyik az átlagostól eltérő méretű testrésze sérült), sem a hiperkreatív Milnert nem várom a kezdőbe. Hendó Fabinho és Gini lesz akik masszívan lapátolják a sódert a védelem betonkeverőjébe, míg a Fab3 meg csak úgy lesz elöl.

Láttunk már ilyen meccseket tavaly ősszel a BL-ben, mondanom sem kell a sajtreszelő és a rejszolás kapcsolatát mindenki fel tudja idézni Nápolyból (a korrekt énem itt megemlítené, hogy de Keita sérülésével sokat módosult a meccsterv ott és abban nem vagyunk jók, hogy ehhez alkalmazkodjunk, vagy mert nem tudjuk, hogyan kell, vagy mert annyira ki van hegyezve a taktika egyes emberek szerepeire, hogy azért nem, de mivel szuper geci kedvem van és sokkal jobb hőzöngeni meg hangulatot kelteni ezt le sem írom).

Fiatalok és szépek

Egyéb döntő faktor lehet, hogy Kimmich eltiltott a meccsre, illetve Alaba is kérdéses, ami a öreg Rafinha hattyúdalát vetíti elő Salah+ TAA vagy Mané + Robbo oldalán. Riberynek most nem született gyereke, így valószínűleg a kezdőben rohamoz majd. Gondolom kiemelnem nem is kell, hogy az idegenben lőtt gól már csak nálunk játszik, elmorzsolok gyorsan egy Zombori Sándor alakú és ízű könnycseppet az ujjbegyeimen.

Garancia a pengés megoldásokra (amúgy tudja ő, csak nem freestyler már)

Nem említettem még meg az 5 BL győzelmünket, Shankly-t, Paisley-t, Gerrardot, Rusht, Dalglisht, a YNWA magyar vonatkozásait, valamint Salah nyári lehetséges 300 milliós távozását, de majd a tv-ből ezeket is megtudjátok mind. Kurvára remélem, hogy nem lesz igazam, és jó meccs lesz, de az elmúlt hetek nagy BL meglepetései után szerintem ez egy langyos 0-1 lesz, Gini fejessel.