Nem ez volt a fő attrakció

Gyorsan el szeretném intézni a tegnapi meccset, hiszen láthatóan mindenki más is így volt ezzel.

Amit tegnap láthattunk az egy 40 pontot, azaz a biztos bennmaradást már elért Big Sam csapat és egy fontos BL mérkőzésre tartalékoló nagycsapat találkozója volt, ahol a döntetlen mindenkinek jó volt a meccs elején is, így nem túl meglepő módon nem is változott a meccs végére semmi. Mindenki elégedetten távozhatott, hiszen Big Sam nem kapott ki a nagycsapattól. A nagycsapatnál meg kellőképpen sikerült rotálni a csapatot, sikerült sérülésből vissza térő játékosnak fontos játékperceket adni. No és nem utolsó sorban senki új sem sérült meg (a meccsen), így a hajrára. Azt gondolom, hogy elégedettnek kell lennünk.

Ja, hogy ennek egy városi rangadónak kellett volna lenni? Big Sammel és a jelenlegi körülmények között azt gondolom, ez senkit nem érdekel, úgy igazán.

Azt gondolom az a fontos, hogy két fontos dolog maradt a szezonban. Egyrészt a bajnokságban a 38 forduló végére maradjon előny a Chelseavel szemben, lehetőleg, úgy hogy már túl nagy tétje ne legyen az ellenük a 37. Fordulóban vívott meccsnek. Valamint kedden a veszélyes 3-0-s előnyről a lehető legjobb eredményt tudjuk hozni, így megfogyatkozva is a szomszéd várban. Ehhez megnyugtató a tudat, hogy nekik városi rangadójuk volt tegnap, amin ők vesztettek is a buszozó ellenfelükkel szemben. Kedden folytatjuk a fontos meccsen.