Valentin már a spájzban van

A hétvégi meccs a szokásos Klopp TM-jének számító bounce back effektel be lett darálva. Mondhatnám úgy is, megkaptuk a Bálint napi ajándékot előre, cserébe az annyi nívós játékosért cserébe.

Mané megkezdte a gólgyártást, Robbo assziszt után Gini a fosatás másik oldalára állt és a második félidőben Bobby is megmutatta a foga fehérjét Keita kiugratása után. Salah pedig Salah. Jó volt látni, hogy bújik már elő a medve a barlangból, letudtuk a kötelezőt eggyel ideálisabb körülmények között és jöhet a felkészülés a rangadókra. Ennek örömére már Marbellán nyomulgatnak kihelyezett edzőtáborban a srácok, ahol már Ox is edz!

Nem véletlen, hogy eddig vártunk a „kiharanggal”, hiszen az internetekben is tematikus nap van így fogadjátok szeretettel a következő csokrot. Ha szeretnétek meglepni kedveseteket a mai napon, hát a Vörös Fonaton ne múljon. A nyelvi korlátokat letudva a legmodernebb szerkesztő (Paint), a legprofesszionálisabb font (Comic Sans) és a legjobb robothangú felolvasó (Google Translete) segítségével gyorsan lehet magyarítani is a kártyákat.