Játék kismintákkal

Azt gondolom, ma este az egyik – ha nem – a legnehezebb idegenbeli BL-meccsünk következik. No, nem feltétlen az ellenfél erőssége miatt, hanem a hosszú kimerítő utazás és időeltolódás miatt. Azt is gondolom, hogy még szerencsésnek érezhetjük magunkat, hogy ilyen korán – még szeptemberben – letudhatjuk a moszkvai látogatást, még az igazi hidegek és fagyok előtt.

A Szpartak nem áll túl fényesen az orosz bajnokságban, hiszen 11 forduló után csak a 9. helyen vannak a nem túl acélos 14 megszerzett ponttal. A BL-helyektől 9 pontra vannak lemaradva, úgyhogy lassan a bajnokságuk felénél járnak. A nem túl jó szereplésüket nagyon simán alá lehet húzni statisztikákkal, hiszem sem a 11 meccsen szervezett 16 góljuk, sem a kapott 17 nem jó. Kicsit mélyebbre nézve érdekes, hogy ellenfeleiknek nem engednek túl sok lövést (4. legkevesebb), ellenben ők lőnek a legtöbbször kapura, ami alapján sokkal jobban kellene szerepelniük. Kicsit másképpen megfogalmazva: mind támadásban, mind védekezésben hatékonysági problémáik vannak. A BL-t a Maribor elleni idegenbeli döntetlennel kezdték. A formájukra azt lehet mondani, hogy közepes, hiszen a legutóbbi 6 meccsükön nem kaptak ki, viszont a 2 győzelem, 4 döntetlen nem a legacélosabb.

Tavaly nyár óta olasz edzőjük van: Massimo Carrera, akinek ez az első vezetőedzői melója. Ebből azt a következtetést vonnám le, hogy nagyon simán hajlandónak kell lenniük hazai pályán is betolni ellenünk az Ikaruszt, de ugye tudjuk, hogy olasz edzőtől meglepő módon sok gólt kapnak. Szóval jó kérdés, hogy mit akarnak majd a meccsen. No meg az is jó kérdés, hogy a szar bajnoki kezdés miatt a bajnokságot elengedik és a BL-re koncentrálnak?

A csapatuk legjobbja a holland szélső, Quincy Promes, aki egyben a házi gólkirályuk is (aki lehet, hogy sérülés miatt kihagyja a meccset). A brazil támadó Luis Adriano szokta még a gólokat szerezni náluk.

Összességében azt gondolom, hogy egy nem kiemelkedően erős, és nem kiemelkedően jó formában levő ellenfélhez megyünk ma. Azt gondolom, hogy ránk nézve nyilván önmagunk és a hosszú utazás jelentik a legnagyobb veszélyt. No meg, ha jó olaszos módra betolják az Ikaruszt. Azt gondolom, az indokoltnál jobban tartok ettől a meccstől.

A Moszkvánál érdekesebb szétnézni a saját portánkon. Most már lement a szezonból tíz meccs ezért lehet kismintás – ezért nem tévedhetetlen – megállapításokat tenni, hiszen a várható szezonunkhoz képest lement a meccsek nagyjából ötöde.

Szeretnék egy-pár dolgot helyre tenni.

Nyilván a védelemmel kell kezdeni az elemzést. Alapvetően az van, hogy idén kiugróan rossz eddig a védekezése a csapatnak – ebben persze benne van a kiállítással felinflált City meccs is, de anélkül is egy jó 25 százalékal gyengébb a védekezésünk eddig idén a Klopptól megszokottól – ezzel persze újat nem mondtam. Azt szeretném leszögezni, hogy 9 kloppi szezon – tekintsünk el attól, hogy a Dortmundos csak bajnoki a Liverpoolos adat minden meccses – alapján elég egyértelműen lehet a kloppi focit kategorizálni, hiszen 9 szezonból 6 alkalommal a kapott gólok száma a meccsenként 1-1,25 kapott gólos sávban végzett, azaz tekinthetjük ezt a normának. Alapvetően azt gondolom, hogy ez nem elit, de nem is pocsék kapott gól szám. Ehhez szorosan tartozik az, hogy ezt egy elit kevés engedett lövésszám tartozik, hiszen 9 szezonból hét évben meccsenként tíznél kevesebb lövést engednek az ellenfeleknek, amiről tudjuk, hogy elit teljesítmény. Nyilván a kettőből nem nehéz kihozni azt, hogy az engedett lövések és kapott gólok hányadosa, azaz a védekezés hatékonysága – emlékeztetőül nagyminta alapján a norma, avagy az átlag az, hogy 10 lövésből lesz egy kapott gól – alacsony a kloppi fociban, hiszen 9 alkalomból hétszer rosszabb a védekezési hatékonyság, mint a norma. Sőt a nyilván nem jó 7-8 engedett lövésenként kapunk egy gólt a kloppi norma. Abból fakad, hogy Klopp és csapata, hogyan szereti játszatni csapatait, hiszen szeretnek agresszívak lenni, gegenpressingelni, magas védelmi vonalat alkalmazni és szeretik, ha a védőik agresszíven kitámadnak a védelmi vonalból. Ez az agresszivitás eredményezi, azt hogy kevés lövésig jutnak el az ellenfelek, viszont ha ebbe az agresszivitásba hiba csúszik, akkor egyből nagy helyzete van az ellenfeleknek, ezért sok a kapott gól. Azt gondolom, hogy ez a kloppi foci, avagy játékstílus egyik legalapvetőbb tulajdonsága. Ezért tévesek azok a nézetek, hogy majd jó lesz a védekezés Klopp alatt, avagy egyszem VvD érkezésével minden rendben lenne és elit lenne a védekezésünk minden szempontból. Azért azt is látni kell, hogy két alkalommal a Dortmund két bajnoki címe alkalmával, bizony Klopp és Buvacék meg tudták oldani, hogy két teljes szezonon keresztül elit legyen a védekezése a Dortmundnak, tehát nem kizárt, hogy ezt a Liverpool esetében is meg tudják oldani, hiszen két teljes szezon (34-34 meccs) az nem véletlen és nem statisztikai hiba. Ha figyelembe veszem, hogy ezt egy közepes kapussal (Weidenfeller) hozták össze, akkor a mi kapuskérdésünk is veszít kicsit jelentőségéből.

Rákanyarodva az idei szezonra statisztikus szemmel rápillantva a számokra, azt lehet látni, hogy az 1,8 kapott gól és a 4,89 lövésenként kapott gólarány annyira pocsék, hogy hosszabb távon – nagyobb mintán – “fenntarthatatlan”. Ergo javulnia kell, mert annyira rossz, hogy elenyésző a statisztikai valószínűsége, hogy így maradjon. Tudom, hogy nem ez a legbiztatóbb érvelés, de ettől még ennek elvileg, így kell lennie.

A védekezésünk kapcsán a még kisebb minták felé haladva – kisebb érvényességű -, de nagyobb érdekességeket találunk. Alapvetően nem szeretem a havi forma bontásokat, mert automatikusan egy új hónap nem bír érvényességgel. Azonban most adja magát, hiszen pont a válogatott szünet választja el augusztust és szeptembert (frankón elírtam a táblát) és mind két esetben 5-5 meccs van, így már csak az ellenfelek erőssége tér el nagyban egymástól. Az érdekesség az, hogy augusztusban, avagy a válogatott szünet előtt a megszokott kloppi védekezést hozta a csapat 8.6 engedett lövés, 1,2 kapott gól és ennek következményeként 7,17 lövésenként kapott gól. Ez nem jó, de a kloppi normában benne van. Azonban a válogatott szünet után szeptemberben nagyon meredek az esés, hiszen ez elmúlt 5 meccsünkön ugyan ez az adatsor a nagyon brutálisan pocsék 9 engedett lövés, 2,4 kapott gól és emiatt 3,75 lövésenként kapott gól. A védekezésünk hatékonysága nagyon pocsék. Elég, ha arra gondolunk, hogy a 9 engedett lövésnek több, mint a fele kaput talál 5,6 és ennek majdnem feléből 2,4 gól lesz. Fun fact, hogy az 5-5 meccses mintát végig nézve augusztusban mikor még vállalható volt a védekezés 5-ből 4 alkalommal a Matip-Lovren duó volt, ergo a legerősebb CB duó játszott és volt állandóság a védelemben. Szeptemberben ellenben 3 féle CB duó is volt pályán és Matip-Lovren páros csak két alkalommal szerepelt (emlékszünk még, hogy tavaly ez a duó tök jó védekezési számokat hozott), azaz nem a legerősebb védelmünk szerepelt és nem volt állandóság. (A Matip-Lovren duó idén nem megy akkorát:1,67 gólt átlagolunk velük, viszont 2 kapott gól az átlag, ha legalább egyikük hiányzik).

Ezen számok tükrében a nyári CB vásárlási kérdés/vita kapcsán azt tudom mondani, hogy nem értek azzal egyet, hogy az egyszem VvD hatalmas változást hozott volna, viszont az is elég egyértelmű, hogy Klavannál kellett volna egy jobb opció.

Ha lenne idő a támadás kapcsán is végig nézhetnénk ugyan ezeket a szempontokat, de nincsen ezért csak felvillantanám a kismintás havi bontást.

Összességében a 2 rúgott gólunk a szezonban elég jó, Kloppék hoztak már jobbat, de nem a Liverpoolnál. Azonban azt látni kell, hogy az eddigi szeptemberi mélyrepülés. Az augusztusi 2,6 PPG után a januárira emlékeztető 1 PPG-t a csapat hozta össze. Hiszen a válogatott szünet előtt hasított a támadása a csapatnak a 2,8 rúgott góllal, viszont az azóta elért 1,2 gól/meccs nem csak Kloppéktól pocsék, hanem összértéken is. A gond alapvetően a támadó sor kapcsán is a hatékonysággal van, hiszen a 22 lövés/meccs az piszok sok, viszont az 5,6 kaput találó lövés már nem sok és a szerzett gólok száma meg kevés. Ergo nem csak a védelem, hanem a támadó sor sem teszi oda magát az outsorehoz a válogatott szünet óta és erről azt gondolom, hogy kevesebbet beszélünk. Mané eltiltásnak és a B-C csapatos liga kupa meccsnek nem kellene ekkora vissza esést hoznia a támadások esetében.

A mai meccsre rákanyarodva. A támadósorban az elmúlt néhány meccsen tapasztalt hatékonysági hiányosságokat remélhetőleg erősen fogja csökkenteni, hogy ma először adott a lehetőség, hogy majdnem teljesen összeálljon a nyáron épített csillagromboló. Coutinhoval (később Lallanával vagy mindkettővel, bár utóbbit nem hiszem) és a szélsebes Mané-Salah támadó duóval. Ez még Firminoval kiegészítve elég nyálcsorgató lehetőség.

Összességében egy nehéz meccset várok, ahol remélhetően jól szerepelünk majd.

A Szpartak elleni meccs 20:45től lesz Közép-Európai idő szerint.

 • Ja a legfontosabb megállapítás kimaradt.
  Egyelőre a szeptemberi védekezési mélyrepülés nem több, mint kismintás kisiklás ezért nem is kell még vészharangokat kongatni.

  • balint0806

   Köszi Máté! A posztot és a megnyugtatást is. Még három győzelem zsinórban és megnyugszik a nép… :)

   • Poco77

    Abban benne van az MU is?

    • balint0806

     Igen. Szpartak, NU, MU.

    • Tompy
     • nordsee

      miafasz, megint válogatott kikúrt szünet lesz?

     • Tompy

      Kibizony

     • Aha. Én már várom mert kicsit sűrű, így Fonatilag a dolog.

     • nordsee

      Basszus, tényleg. :) Megpróbálom ilyen szemüvegen nézni, hátha kellemesebb. Annyira elidegenítették tőlem a magyar focit, hogy rendesen felhúztam magam.
      Mindazonáltal senki nem harapná le a fejeteket egy-egy kommentfogó poszt miatt. De tudom, hogy ez a kényelmes mód egyenes út az enestésedés felé.

 • Pingback: Játék kismintákkal | Zongoracipelő()

 • István Várszegi

  Kitűnő írás, szerintem is nehéz lesz. Kapus kérdés nincs, mert van 3 kitűnő kapusunk…

  • urmom

   Már csak az a kérdés mivel tűnnek ki… A benny hill show nem futball pályára való

  • Taccsi

   És Ádi számodra már smafu? Vagy a Minyon, Karius, Ward trióból ki nem elit számodra? :D

 • bakfi

  grat. guthmate a titkos buvac?

  • Tompy

   Buvaty is fonatot olvas, remélhetőleg.

 • Enzo

  Remélem a csodanégyes összeáll és ellensúlyozza az orosz tajgát.

  • bakfi

   a műfüves tajgát. nem ellensúlyozzuk. legyaluljuk

 • liverbörd (cluster headache)

  kösz a melót, Mate!

  hozzátenném, hogy a bvb a bajnoki éveiben(amikor is jó volt a védekezése) még a bl-ben is jól szerepelt, tehát nagy terhelés mellett tudták a védekezés megoldani kloppék 22 ill 25 kapott góllal!!!

  • fantom

   viszont hosszú távon az sem volt fenntartható, nekünk egy sokkal konzisztensebb teljesítményre lenne szükségünk.

   • macca8

    két bajnoki cím után én leszarnám :D

    • fantom

     höhö, jogos :)

    • balint0806

     Nagyon leadtad az igényeidet… :D

     • macca8

      Adom én lejjebb is: hol az az egy? :)

     • Seduxen

      Atyaúristen, az éves szabadságomat kivenném egyben, hogy legyen időm kijózanodni :)

 • fantom

  Bizony a történelemben is sokan nem számoltak az orosz faggyal (és az ország méretével) ami aztán a vesztük lett, szóval tényleg jókor ütközünk meg velük így szeptemberben.
  Tippem szerint inkább Mariborban fogunk megégni, csak hogy érezzük a törődést.

 • falonpok

  én még mindig azt mondom, hogy Klavannal nincs akkora baj, amire hoztuk arra pont jó, csak hát most többször szerepel a kezdőben (főleg fontos tétmeccseken) mint kellene. Lovrennek pedig VVD csereopciójának kellene lennie, azaz ülnie a padon, és sérülés/fáradtság esetén 1-1 meccsre beugrani. Most ez a szerep Klavanra hárul ő meg azért korlátozottabb képességű

  • Ez az Klavannak nagyon örültünk anno hiszen Touré papához képest 4. számú CBnek előrelépés volt. De nem 3. számú opciónak jó a vikingünk.

 • Oneil7

  ezt a meccset MEG KELL NYERNI, ha tényleg komoly ambícióink vannak idén.

  • Fowler_

   igen, ha ma nyernénk, akkor a Szpartek maribori pontvesztése miatt nagyon jó pozícióba kerülhetnénk

 • Norbert Szalai

  Azt gondolom,hogy kicsit sok az “azt gondolom”. :D De ez csak szőrszál-hasogatás, jó írás. :)

  • ktamas

   Azt gondolom, ettől még ez egy elit poszt :)

  • macca8

   Nem tudtam kiirtani az összeset :(

   • Miért kellene.
    Kisminta esetén annyi a beláthatatlan változó tényezó, hogy nem véletlen kerültek bele.
    Még akkor sem ha fogalmazásilag nem szép. Ellenben így tényszerű.

    • macca8

     Mert én a stílust próbáltam csiszolni :)
     Az un. Szerkesztőnek a nyelvi megformálás is feladata ;)

  • bakfi

   aki gondolkodik…

  • Kis mintából nagyon könnyű téves következtetéseket levonni.
   No meg a kisminta nyílván nem reprezentatív ezért nem akartam és nem is lehetne kismintából nagy és tévedhetetlen következtetéseket levonni.
   Még akkor sem ha korábbi nagyobb mintákkal való hasonlóságokkal vagy különbözőségekkel próbáltam a magyarázó erőt erősíteni. Statisztikailag helytelen másként lenne nem változtatható tényként kezelni az 5-10 meccses mintákat.

  • DirtyFrank

   Azt gondolom, hogy az “azt gondolom” is bevonulhat a Fonat szótárba. :-D

 • Gúnár

  Azért eléggé erekciós lenne majd egy Mignon, Clyne-Matip-Lovren-Moreno, Lallana- Hendo – Coutinho, Salah-Firmino-Mane

  • kerteminde

   Hát akkor már tényleg a full outscore-ra mennénk rá :)

  • fantom

   Erekciós lenne egy: Kapus, Clyne-Matip-VvD-LB, Lallana-Keita-cou, Mané-Firmino-Salah.
   Na de ezzel a kerettel is illene verni az oroszokat, kérdés hogy hány gólt sikerült lőni, mert kapni szinte biztos hogy kapunk.

   • bakfi

    mai 1enlet: rúgott gól=kapott gól +x (x>0)

   • Tompy

    Én most clean sheet szagot érzek. Meg másmilyet is, de azt most inkább nem részletezem.

   • Cou

    Mignonnak a tavalyi kitűnő szezonja után van egy rossz meccse (ahol tizit fogott!) és már nem való a csapatba..jaj:)

    • Oneil7

     valamint Moreno továbbra sincs emberszámba véve, amikor idén eddig felfelé lógott ki a csapatból… :/

    • fantom

     Nem azt mondtam hogy nem való a csapatba, hanem hogy az erekciós csapatba esélye se lenne bekerülni. Nyomába nem érhet degea, neuer, buffon, courtois, cech, lloris etc..szinthez.
     Bravúrkapus, de amikor azt mondjuk hogy jajj hát leütközték, nem tehetett róla, meg zavarták…. hát ilyen egy klasszis kapusnál nincs. Egy klasszis kapus takarít, vagy fellökik és akkor szabadrúgás kifelé, és nem is a magabiztosság szobra Minyon.
     Perssze ebbe a csapatba bőven jó, de KP és védelem után nálam ő lenne a következő akit upgradelnék.
     De szinte biztos hogy ha az egészsége megengedi akkor itt fog megöregedni, amit nem is feltétlenül bánnék. (bár Kariusban azért bizakodtam)

     • macca8

      hogy ne lenne. degeának folyamatosan gondja volt ezzel a leütközésekkel

    • bakfi

     megszépülnek a tavalyi emlékek

   • Kariusnak olvastam a Kapust :o

  • Ez nagyon outscore lenne mert azért a Hendo – Lallana, Coutinho középpálya azért a klasszikus védekezésben hagy kivánni valókat maga után.

   • Gúnár

    Nyilván :) De egyszer megnézném.

 • Még annyit tennék hozzá a támadó statokhoz, hogy ugye alaptétel, hogy a kőművesek és jómunkásemberek mellé azért kell 2-3 kreatívabb támadó játékos a gördülékeny busztöréshez, illetve a ránk készült ellenfél meglepéséhez egy-egy váratlan kiugratással, passzal. Nálunk ezek nagyjából Lallana, Coutinho, Mané, Salah, és Firmino, ha épp olyan a kedve.

  Ezek közül ugye Lallana sérült, Cou kihagyta az első pár hetet, Mané másfél bajokit meg a kupát, Salah pedig, bármennyire is jól vette fel a ritmust, újonc még, nem szokott hozzá a többiekhez teljesen. Ha ennek a fényében nézzük a dolgot, akkor magyarázható (picit talán) a visszafogottabb teljesítmény támadásban – azt gondolom :-D

  • Nem egészen mert augusztusban hasított a támadás, tehát Salah nem ismeri a többieket érv nem áll erős lábakon.
   Szeptemberre két dolog változott Mané el volt tiltva a bajnokikról és Cou vissza tért. Ennek a kettőnek ki kellene ütni egymást és mégse ezt láttuk.
   De továbbra is nagyon kis mintákról van szó.

   • Nem tudhatjuk, hogy hány góllal rúg többet a csapat, ha Lallana egészséges, Salah már teljesen beilleszkedett, stb… Cou visszatérésével meg ismét csak az a problémám, hogy nem játszott a csapattal már hetek óta előtte.

    De nem is ez a lényeg: az előbbi posztomban nem a sima meccsekre gondoltam, nem a keret általános tudásában, gyorsaságában, minőségében stb. kételkedem egyáltalán. Arra próbáltam utalni, hogy ha egy adott meccs különösen nehéz, akár azért, mert 12 emberrel védekezik az ellenfél, akár azért, mert olyan szinten felkészítette az edző a másik oldalt taktikailag (megdobva esetleg egy csak erre az alkalomra szóló formációval), akkor ebből a helyzetből egy-egy váratlan egyéni megoldással, vagy ami még jobb, két kiszámíthatatlanul kreatív játékos mellényzsebből előrántott parádés összjátékával lehet ügyesen kilépni.

    (szerk: nem kötözködöm)

 • Poco77
  • slowmotion80

   műugró

  • Chris

   mezbitorlo

 • realface

  Oroszul is van “beharang” bár ahogyan a terjedelmét nézem, nem olyan alapos, mint Gutmate posztja. 😁
  https://uploads.disquscdn.com/images/1ae320270949d55009f1849a142449d80d073829a8176329720d40a1a962c46c.jpg

 • livman

  dobozból: “Klopp on defending work: Work better together. Defence is a team thing. We have to do that better, we work on that all the time.”

 • astonmartin
  • Adamn

   Full metal!

  • RQ17

   mutatjuk nekik a fakkot

  • Semmi meglepetés nincsen ebben a kezdőben.

   • astonmartin

    de gondolom az nem baj :) vasárnapig tudnak majd pihenni

   • Chris

    Ugyanezt tippeltem en is. Bar igazabol Studgeot valamelyik meccsen csak kezdobe kene dobni. Majd az Ujkastely ellen (talan)

  • Oneil7

   hirtelen megijedtem, hogy mit keres Balo megint a csapatban… :D

   • Enzo

    dettó :D

  • Chris

   Flanno padon mit keres ott?

   • ki lenne ott védőként helyette?

    • Poco77

     Gomez ha nem lenne eltíltva

   • RQ17

    45k fontot hetente

  • AdamJa

   Nagyon odabaszos az a negyes.

  • Suarez 07

   Szomorú vagyok, mindenki kedvenc kőművese megint csak csere max. Pedig a Fulham jövendőbeli kapitánya helyett jöhetett volna.

 • Enzo

  A Sport1 adja a meccsünket! (a posztban nem volt benn, én meg ezen kívül is meglepődtem rajta, már lélekben készültem streamet keresni :))

  • The Pertő

   emma…emmeg hónap…

   • Enzo

    jóvanna, én nem találkoztam vele, viszont hasznos és most aktuális infó :)

  • Chris

   (kerlek adja az uristen hogy ne Tocsa legyen, kerlek ne Tocsa legyen)

   • The Pertő

    De, de, de, DEEEE! Annyira irritáló, h már szinte jó…

   • fantom

    Sport 1 en tudtommal nem szokott élesben BL meccset közvetíteni. Remélem Méhes lesz ;)

    • Chris

     Tocsa dobjak at a City meccsre pls

     • fantom

      Az lesz

 • fantom

  Bazz ez a sziti keret + kispad

  • Chris

   Delph balbekk

  • macca8

   Konkrétan 9 ugyanaz, mint szombaton

 • ekiyeki

  Mit összefantáziálnak Kloppról a Sport Tv-n :o

  • Oneil7

   annyira fogalmatlanok ezek a “szakértők” az angol focival kapcsolatban, hogy az már botrány… :D bár lehet ez egy ilyen general probléma náluk

   • ekiyeki

    Honnan veszik vajon az információikat?

    • Oneil7

     nem tudom, de le vannak maradva egy évtizeddel

     • ekiyeki

      Kb. a Bagolyra illő dolgokat hoztak fel, igen…

     • Oneil7

      de nem csak a Liverpool-al kapcsolatban, hanem a teljes angol bajnoksággal, illetve hülyeségeket is beszélnek folyamatosan :D

     • ekiyeki

      “Az angol játékosok nagydarab erős emberek”
      Kivéve Kane…
      Oké.

     • fantom

      Ám ilyen munkáért vajon milyen fizetést ad a sporttv?

     • ekiyeki

      Biztos sokat, ha ilyen cuccra telik belőle.

  • LFCPride

   hadd szörnyülködjek, na!

   • ekiyeki

    Tedd azt!

    • LFCPride

     ahhoz le kell írnod! várom

     • ekiyeki

      Ja,nem nézed? Röviden: Klopp megosztó figura, aki most is(!) csak odalökött néhány szót, hogy osszátok be. Amúgy majdnem elüldözték a szurkolók, de váltott és most maradhat(???)

     • LFCPride

      na, ha ez elhangzott így ahogy leírtad, akkor megspóroltam magamnak egy kőkemény rage-t

     • ekiyeki

      Összehozták.

     • Fogyatékos illibsi

      Bólints Tibor is szakért?

     • ekiyeki

      Puhl, László Csaba, Kemenes trió van, meg a műsorvezető hölgy.

     • Fogyatékos illibsi

      Az alkesz, a sírós és a fakezű kapus. Szép trió.

 • kerteminde

  megy a karakterezés :)

 • macca8

  Én viszont keresem a legjobb streamet plz:)

 • dr.C

  azok nyertek, akik Tocsa-ra szavaztak :)

  • fantom

   Na én mentem orosz sztrímre

 • Suarez 07

  Tóth Csaba 😂

  • Poco77

   Emma

   • Suarez 07

    eh! kép nem jár?

 • Chris

  A dontoig o kozvetiti a meccseinket

  • ekiyeki

   Ott meg már kabalából se váltsunk:)

 • Poco77

  3 védős felállásban a Moszkva. Biztos átgondolták ezt?

  • kerteminde

   Én is épp ezt néztem… hááát… outscore :)

   • Poco77

    Szerintem ez inkább 5 védős

    • kerteminde

     jaja… jó kis 5-4-es Ikarus…

 • macca8

  Vicces volt az utolsó 4-5 emberünk milyen picike

 • falonpok

  van padunk

 • bakfi

  csak ne úgy mint az ifik

 • Enzo

  Come on you Reds….mármint őőő izé

  • RQ17

   ha azt mondod hogy Come on you Whites az meg rasszista :D

 • Fogyatékos illibsi

  Can aláírta már az új szerződését?

  • Chris

   Nope

 • Poco77

  Ez műfű?

  • Chris

   Állítólag ez valami hibridfű amit még az angol edző komplexumnál is használnak. valami sigrass technológia

   • Poco77

    Mi az, hogy hibrid?

 • Can maris besargult. :(

 • Wisdom13

  Bazzzz a csávó a lelátón nyomja a kubait :D :D :D

  • ma(jd jövöre)dskillz

   tipikus orosz idill

  • Poco77

   Vodka nem volt?

   • Wisdom13

    Szerintem az már nem látható helyen van

    • RQ17

     Benne?

     • Wisdom13

      Pontosan :D

 • ma(jd jövöre)dskillz

  na itt van szurkolas.

  • RQ17

   travelling kop

   • Fowler_

    Ruszkira itták magukat

 • Fogyatékos illibsi

  Szép támadás volt

 • Enzo

  Jaaaj Trencsi, pedig mekkora akció volt

 • Chris

  Azok a Mane cselek ♥️

 • kerteminde

  óóó, de szép lett volna….

 • HJ

  BABEL! <3

 • Chris

  Babel közben gólt lőtt a Leipzig ellen

  • kerteminde

   Jól tolja, 2 BL meccsen 2 gól… le kellene igazolni :)

 • kerteminde

  és Babel gól Isztambulban :)

 • Wisdom13

  Le-Sané-zta a kommentátor Manét :D

  • Chris

   Majdnem ugyanaz. Névre

   • Wisdom13

    Madio Sané :D

  • macca8

   Na pont ezt írtam én is :)

 • macca8

  Bakker ez angol kommentátor sanezza manet :O

  • Chris

   Bezzeg Tócsa :D

  • Pašalić nevét sem bírta még egyszer sem kimondani :D eddig legtöbbször palisics volt, meg paszilics

 • Chris

  Moreno golvonalig viszi a labdát

 • Poco77

  Na megint a 200 millió

  • ekiyeki

   Na ja…

 • kerteminde

  na de szép volt….

 • Á pedig de szép fejes volt

 • Zoolee76

  Vazz Skrteel óta mikor szereztünk szögletből fejesgólt?

 • Enzo

  Wooohooo össztűz! Az első helyzetről a spori, operatőr, mindenki lemaradt :D

 • p_berger

  Nemrég értem haza, egy darabig a pirosaknak szurkoltam :)))

  • RQ17

   te ordibáltál olyan hangosan akkor?

  • kerteminde

   oszt láttad, hogy milyen kutyaütők? :)

   • p_berger

    Ja, úgyhogy inkább váltottam.

    Barca nincs?

    • kerteminde

     Dehogynem…. állítólag 200 millióért adtuk volna csak Cout :)

   • ekiyeki

    Meg se lepődött:)

  • Chris

   És láttad hogy nincs helyzetük, és ebből majdnem stimmelt

   • p_berger

    Meg elég szarul is védekeztek, úgyhogy nem volt gyanús :)

 • RQ17

  Egyelőre nekem kicsit úgy tűnik mintha Cou jellenléte túlságosan a vonalra szorította volna Manét.

  • Poco77

   double pivot kellene, Cou-val középen elől

 • bakfi

  salah a következőt bekotorja

  • ekiyeki

   Insalah

 • Enzo

  Kiváló sales-osztály eddig a Szpartak védelme és középpályája… amennyi labdát eladnak….

 • kerteminde

  Can b+

 • Istenem. Can. Megint.

 • Poco77

  Tócsa! ?D Salah későn ért oda

 • ekiyeki

  Na…

 • Suarez 07

  hm.

 • Ennyi

 • Poco77

  Cou-volt?

 • Enzo

  Annyira éreztem…

 • kerteminde

  fasza……

 • The Pertő

  Ahogy szoktuk…

 • Jajj de jo istenem

 • Fogyatékos illibsi

  Nem is azt fújták le, te idióta Tócsa.

  Amúgy köze nem volt a szabálytalansághoz

 • Poco77

  Na most jön a busz

  • Mityka

   Ikarus?

  • punkfrog

   Moszkvában már csak nagyon öreg Ikaruszok vannak.

  • Dehogyis. Most megérezték a vérszagot.

 • RQ17

  Nagyon fogalmatlan ez a rendező basszameg.

 • Enzo

  Mané mondjuk felugorhatott volna

 • kerteminde

  Karius…..

 • Suarez 07

  Liverpool way

 • RQ17

  Hihetetlen baszki :D

 • ma(jd jövöre)dskillz

  jé, golt kaptunk

 • Fogyatékos illibsi

  Karius úgy dőlt el, mint egy zsák krumpli. Ezt egy klasszis kapus kiszedi

 • bakfi

  az első kapura lövésük ….

  • Grobbelaar

   Sajnos eddig a szokásos formát nyomjuk. :-(

 • p_berger

  Ikarus mellé ütött?

 • Karius elég lassan indult el rá :(

  • Welsh Xavi

   Tetszik hogy gyakorolsz önkritikát. Nem tudom amúgy mit látsz a paliban, de ha fele annyi lesz benne már megérte.

   • nem szoptam fel azért soha annyira, egyszerűen csak közlöm a meglátásaimat, amellett, hogy imádom a kinézetét :D Eddig szerintem egyedül a lábbal való képességeit védtem, aminek kapcsán egyesek az önbizalomhiányt, én meg a magabiztosságot véltem felfedezni.

 • RQ17

  Nincs olyan mód ahogy ne tudnánk a semmiből gólt kapni.

 • dmk

  Mi minden kaput talalo lovesbol golt kapunk? Faszom

  • Random

   Mi nem, csak Karius.

 • Poco77

  Kairus első védése lett volna a BL-ben. Na mindegy majd legközelebb

  • Welsh Xavi

   Unbolck a szezonban (Arsenal ugye)

 • bakfi

  sztem szarul állított sorfalat

  • macca8

   Későn reagált

   • Mel

    Szepen meglotte a srac, de ezt ki kellett volna szedni akkor is, annyira nem ment szelre

    • p_berger

     Mondhatni majdnem középre ment…

  • punkfrog

   Saját magát állította szarul

 • Mel

  1 kapuraloves, 1 gol. Csak a szokasos.

 • Welsh Xavi

  Karius díszkapus, ott van, de mégsincs.

 • Faszom les de keplett volna a gyors gól

 • RQ17
  • RQ17

   a lesnek is a kurva anyjat

 • Rambo

  Wardot már komolyan megnézném…nem hinném, hogy nagyot kockáztatnánk

  • bakfi

   jobb

 • Fogyatékos illibsi

  Lényeg hogy a sérója be legyen lőve

  • Zoolee76

   Belőném neki,mint Kurt Cobain magának.

  • Enzo

   nem tudtam elsőre eldönteni, hogy ez most Kariusnak vagy Cannnak szól

 • kerteminde

  És megint Can balfaszkodásából indult minden….

 • comebackXabi

  Kozepre tarto loves, ki kellett volna utni…

  • RQ17

   Kiszedtem volna

   • comebackXabi

    Sztem vetodes kozben is azzal volt elfoglalva, hogy ha foldre erkezik, vajon utana hogy fog allni a haja..

  • Zoolee76

   Ezt kipaskolni kellett volna,ha meg nem oda állítom Manét akkor mellre venni!

   • comebackXabi

    Az edzom mindig azt mondta a kapusunknak ha beszopott egy szabigolt “ezt en kihugyoztam volna a kapubu fiam!!!”

 • p_berger

  Én Kariust innentől csak a Liga kupában védetném :)

  • Ennyit Bogdán is csinálna

   • Poco77

    Ward meg méginkább

    • p_berger

     Ezt nem tudhatjuk, de rutin nélkül a BL-ben érdekes lesz.

     Sokszor szidjuk Minyont de ő a vonalon legalább kiváló, ezt nagy eséllyel fogta volna…

    • ma(jd jövöre)dskillz

     mit?

  • RedHotChili

   Ja, csak most esett le, hogy ez mekkora poén.. :D

 • RedHotChili

  Pocettino Kanebe, Klopp meg Kariusba szerelmes…

  • Fogyatékos illibsi

   Bár lenne elől egy Kanénk

 • Adamn

  Can minek b+szta hàtra a labdàt mintha szögletet mentene? Semmi nemmlett volna ha félpàlyànàl dobnak be…

 • Fowler_

  Cseréljünk kapust az oroszokkal

 • Cou nagyon elvan tunve

 • Fowler_

  Növekszik a kis minta

 • Suarez 07

  Nyugi srácok, mi a top4re hajtunk, a bl ejtve van 😀

 • RQ17

  40 méterről próbálunk átpasszolni egy kettős védelmi vonalat :(

 • bakfi

  nyerünk. nyugi

 • Mel

  Jo ez az orosz kapus.

 • Fowler_

  Ennyike

 • ekiyeki

  Na!

 • Vladimir Kozlov

  kispályás gól

 • Poco77

  Couuuuuuuuuuuuuuuuu

 • The Pertő

  Ennyike…

 • Enzo

  “Sané” gólpassz :D szépvót!

 • Suarez 07

  oppá 😀

 • kerteminde

  királyság Cou :)

 • macca8

  Sajnos firmino megint láthatatlan

  • feature, nem bug. mármint komolyan

   • RQ17

    amúgy tényleg, a középső védők általában a semmit fogják csak

   • macca8

    Úgy értem, a labdával teljesen gáz

    • RQ17

     vezetés után jön Studge kontrázni

 • Enzo

  na ilyenből még hármat

 • RQ17

  Sajnos benne van az is, hogy Karius nincs meccsben, de nem emlékszem egyáltalán jó időszakára még. Reméljük idővel majd jobb lesz, de Achterberg van továbbra is, nem?

  • Welsh Xavi

   Ebben az esetben a forma dolog full kamu,Ter Stegennel úgy nyert Bl-t a Barca, hogy Bravoé volt a bajnokság. A qualityn múlik meg a csapatvedekezesn.

 • Ez az!!!! :)))

 • RQ17

  MINDEN SZAR!!!!

 • RedHotChili

  Ez viszont gyönyörű volt

 • RQ17

  Salah fejében ez a ficakba ment, én szoktam ilyeneket villanyfényesen :D

 • Enzo

  Can-t meg Salah-t átlagoljuk: előbbi túl sokat tötymörög, utóbbi meg kapásból elkapkodja a dolgokat

 • adamsky

  Cou a kis durcás, minden meccsen lő golt, mi lesz ha nem lesz durcás?? még egy golpasz várat magára… amugy a szpartak gyenge csapat, találtak egy golt

  • Zoolee76

   Hát a kontrájukból ítélve nem olyan gyengék labdával.Viszont taktikailag gyengék tényleg.

 • Poco77

  Ez nem 11-es?

  • Poco77

   A mezőnyben meg lefújja ellenünk

  • RQ17

   Megérkezett a napi futballközhelyed, örülünk hogy előfizettél a 1792-es számon.
   “Az a tizenegyes, amit a bíró megad.”
   A szolgáltatásról leiratkozhatsz a “HAGYJ A FASZOMBA” szavak elküldésével.

 • kerteminde

  ennél jobban nehéz valakit kilökni a labda alól…

  • Mel

   Lesen volt szerintem Salah amugy

 • Fowler_

  Spori kezd taylorosodni

  • Suarez 07

   hazai pálya

 • macca8

  Egy tizi elmaradt

  • Welsh Xavi

   Salah nem volt lesen előtte? -nem láttam az ismétlést-

   • macca8

    Ha nem fújta le, akkor tizi

    • Tornando Ferres

     Pont hogy akkor tizi ha lefújja :D

     • macca8

      Ha a lest nem fújta le, akkor tizi

     • Tornando Ferres

      Szóval nem volt jó poén :/

     • comebackXabi

      Ne birozzunk kerem, rugjunk rendes, tisztesseges golokat az atlagos 20kapuraloves/ meccs bol

     • macca8

      attól még ez a helyzet

    • Welsh Xavi

     De vannak asszisztensek akik akkor emelik a zászlót mikor hozzáér a csatár. Mindegy mindenesetre érdekes

   • Mel

    Valszleg les volt

   • RQ17

    Mellekalja lehozta a lest már. #confirmed

 • Poco77

  Mi maradt ki

 • kerteminde

  úúú, bassza meg :)

 • RQ17

  Spartak lövések: 1
  Spartak gólok: 1
  LOL

  • Suarez 07

   Mint a mesterlövészek, 1 lövés-1 ember

   • RQ17

    De most konkrétan ha a meccs előtt rászarok a gólvonalra és benevezzük kapusnak akkor is így állnánk.

    • Suarez 07

     Szegény Minyon meg aki top4be védte a csapatot nem védhet bl meccsen…

     • Welsh Xavi

      Ő szerintem ilyenkor nyugszik meg, hogy nincs veszélyben a status quo, Karius se hozza a pluszt-sőt-, amivel beljebb lenne a csapat

     • Suarez 07

      de neki ez kellene legyen a jutalomjáték, a jól végzett munka gyümölcse.

    • realface

     Ez eddig az este legjobb hozzászólása. 🤣🤣🤣

  • adamsky

   sporolnak az erővel

 • Enzo

  Firmi erre nem számíthatott, ráadásul meg is csúszott a védőn a labda

  • RatkóLaci

   Mi az h nem számíthatott erre. Akkor mit keresett ott?

   • Enzo

    arra hogy elcseszi a védő

    • RatkóLaci

     Egy beadásánál 4 lehetséges dolog történhet: rossz, jó, elcseszi vagy kirúgja a védő. Ebből 2 eset jó a csatárnak, erre kell készülni.

 • Mel

  Firminot pihentetni kellene mert ugy nez ki rafer.

  • Chris

   “Klopp pihenteti Bobbyt? R U crazy?”

   • RQ17

    Ha nem lenne ott Bobby, nem tudná melyik kapu felé támadunk.

  • macca8

   nem fáradtság ez, szar forma

 • macca8

  Firminot bírom nagyon, de ez sem az ő meccse eddig

  • moveandpass

   Nem volt még értékelhető labdaátvétele sem, botrány.

  • nem sajnos.

 • “liverpooli laokoón csoport” leszakadt az arcom

 • falonpok

  firmino bazzeg

 • bakfi

  az oroszok – a gólon kívül – rúgtak kapura?

  • RQ17

   nem, de mellé se

  • Adamn

   Nyet

  • Welsh Xavi

   Nem sokkal lejjebb ott a válasz :)

 • Poco77

  Kő kemény busz

  • Adamn

   Csak nem double-decker

 • p_berger

  Úgy látom a target man-ünknek adogatjuk befelé a labdákat.

  Kéne oda egy jó Carroll :)

  • Adamn

   Aki nincs/làthatatlan

 • Egy jó szöglet a végére

 • Enzo

  MIAFAAAAAAAAAAAAAAAASZ 5v2

 • kerteminde

  NEM HISZEM EL!!!!

 • Salaaaaaah

 • Poco77

  Nem hiszem el!

 • Suarez 07

  ez most komoly?

 • The Pertő

  Valamit még be kéne baxni…

 • Superglenko

  Tudtok streamet vagy vmi más egyebet? akármit inditok el, mindegyik akad…

  • adamsky
   • Superglenko

    Köszi szépen.

  • slowmotion80

   minek patak, amikor itt a Duna, neki lehet menni ekkora balfaszságoktól, amiket csinálunk

 • Chris

  Salah a kurva anyád

  • Poco77

   Nem csatár

   • Suarez 07

    😁 napi kvóta letudva😀

  • slowmotion80

   tudta, hogy les, nem akarta elpazarolni a kapuba akadó lövések mai adagját

 • Benny Hill zene hiányzott megint csak

 • punkfrog

  Salahnak megvan a kihagyott ziccere. Jöhet a gólja!

  • macca8

   Les volt

   • Poco77

    De nem ő volt

    • macca8

     Tudom

   • punkfrog

    Tudom de attól még kihagyta!:)

 • kerteminde

  ezt lefújja mezőnyben….

  • Poco77

   Másodjára

 • bakfi

  öcsém!!!!!!

 • Enzo

  Hendo rákúrhatta volna amúgy, Mané lesen volt

 • Vladimir Kozlov

  ezektől szoktam sirógörcsöt kapni,mármint,hogy még kapura rúgás sincs egy ilyen szituból

 • p_berger

  Bazeg Salah, hogy áll a lábad, fiam? :)))

  • bakfi

   hendo baszta el

   • Drommedahl

    Salah nem tudta berúgni 3m ről a 7m es kapuba

    • macca8

     Már rég lefújta Mane lese miatt

     • RQ17

      Mondjuk az úgy még bánatabb, Mané az előző lesénél is full vakon volt.

     • Drommedahl

      Akkor Hendo volt bocs.
      De Salah attól még béna volt,a rúgáskor még nem hiszem hogy fújt a bíró

   • Fowler_

    Firmak helyeben én eleve salahnak adtam volna hendo helyett

 • slowmotion80

  jézusombazmeg

 • macca8

  De vannak bajok a helyzetkihasznalassal. Nem kicsik

  • kerteminde

   hol az optimizmus? :)

   • macca8

    Ezt csak arra a vitára, h ne vegyük elő a támadókat, amíg hátul bakiznak. De, vegyük elő

    • Mel

     Persze, elo kell venni.

     De az azert idegesito, hogy megint 1 kapuraloves, 1 gol az ellenfelnel.

     • macca8

      Az, persze. Csak már az is, h milyen helyzeteket hagyunk ki, megint

 • RedHotChili

  Salah csak ki akarta maxolni még egy visszapasszal

 • bakfi

  a city nem vezet:)

  • Poco77

   Mi sem

   • adamsky

    a kicsinek is örülni kell.. amugy nekem tetszik a játék:D csak kár szar a helyzet kihasználásunk

    • Poco77

     Sevilla 2.0

 • Mel

  Can meg nem irta ala a szerzodest amugy?

  • Remelem nem is fogja

   • Suarez 07

    írja csak alá, kapjunk érte pízt, ingyen nehogy má lelépjen

    • adamsky

     ma nincs toppon, igy aggódni nem kell ha ma nézik a játékát, Lallana hiányzik nagyon

 • adamsky

  az a szerencsénk hogy az oroszok azt hiszik van kapusunk… majd ha rájönnek, hogy lőni kellene na akkor lesz cumi… Ez a Kariust honnan szedték?? nb3-bol??
  amugy firmino-stu csere, can helyett meg a kömüves jöhet

 • falonpok

  azért maradjunk annyiban, hogy onnan hendonak be kellett volna basznia

  • macca8

   Annyiban igaza volt, h ha jó bepassz, azt gyakorlatilag nem lehet kihagyni

   • Vagy csak növeszthetne tököt lassan. Mert már úgy eltűnt neki, mint egy post-op transzvesztitanak

    • RQ17

     Azért a leszter ellen ott volt az.

 • liverpudlian93

  valaki tud ajánlani egy megbízható streamet?

 • slowmotion80

  én megértem, hogy a 4v2-t nem gyakorolják edzésen, mert általában busz ellen játszunk, ott meg nincs ilyen kontra. no de akkor is…
  egyébként már félpályánál ki kell tenni szélre, begyalogol vele a szélső, és attól függően, hogy kilép-e rá a védő, rá lehet lőni, vagy betenni középre. ha középen cipeled fel, akkor csak betömöríted a védőket.

  • Fogyatékos illibsi

   Balszerencsénk, hogy Hendora jött ki a támadás.

   • Suarez 07

    Balszerencsénk, hogy nem a Fulhamben játszik.

    • macca8

     Hülyeség

     • bakfi

      sztem is túl erős a fulham neki

     • Suarez 07

      Idén nemhogy jó meccse, de jó 5 perce sw nagyon volt. Akkor már inkább játszon a kőműves

     • Táltos Touré

      cirminek majdnem gólpassz. gól előtt az indítás. és csak a félidő felétől néztem

   • slowmotion80

    vagy ha Bobby még tíz métert hozza, akkor vagy kilép rá a jobb oldali védő, és odateszi Salahnak, vagy nem lép rá ki, és akkor begyalogol vagy ellő tizenhatról

 • moveandpass

  Szeretem Firmit, de tipikusan az a játékos, akinél a második labdaérintésénél látszik, milyen napja van. Ha nem olyan, akkor a 10. percben érdemes lenne lecserélni, mert addig semmi haszna, sőt.

  • Wisdom13

   Lenne értelme egy Cirmi-Studge cserének 60. perc körül

   • adamsky

    most a szünetbe

   • moveandpass

    Vagy inkább most.

   • Suarez 07

    ugye úgy érted 40 percel ezelőtt.

  • RatkóLaci

   Ezt nem lehet bemelegítésnel már látni?

   • moveandpass

    A kezdőrúgást még biztos trükkösen megvárja.

 • Oneil7

  Sevilla meg már 2-vel vezet…

  amúgy egy Firmino Stu cserét most nagyon adnék, Dániel is hozzá tudna tenni annyit, mint eddig Firmi. és benne az a zseni is megvan, ami ha megvillan, akkor gól, nem pedig fejfogás, égretekintés…

  • RQ17

   +1 Továbbra is Studge a leggólérzékenyebb játékosunk.

 • Fogyatékos illibsi

  Cirmire ráfér a pihenés. Jöhet a Főnéger

 • Random

  Minenki nyugodjon le, Karius első védése a Barca elleni BL döntőben lesz.

  • Fowler_

   Skorpiórúgással véd majd

   • Random

    Vagy épp belövi a séróját, és közben kiöklözi.

    • adamsky

     gondolom most is a sérot izgatta, ezért késett a vetödéssel.. vagy filozott hogy belöjem e vagy inkább védjem

    • Suarez 07

     Esetleg bemutatja az új arcát, mint Derek Zoolander

  • Fogyatékos illibsi

   Karius védés nélkül nyerünk bl-t.

  • adamsky

   Barca el se jut a döntöig… már le van beszélve

  • bakfi

   46:36-os gólaránnyal jutunk el addig

   • adamsky

    felőlem lehet 46:45 is csak ott lennénk már

    • Random

     Azért nem kis szerencse lenne továbbjutni a csoportból 8 ponttal aztán tizenegyesekkel végigmenetelni.

     • adamsky

      liverpool way…. meg se lepödnék:D ha valakik akkor azok mi lennénk

 • Enzo

  60.percig bezárólag Firmino, Can le, Studge és Wijn/Milner be

 • Owen közben nem állítana sorfalat a szabadrúgásokhoz, mert csak blokkolják a kapus látását

 • neeskens81

  Szerintem kurva jok vagyunk.Karius benyelte,Firmino kihagyta,de kurva jok vagyunk.

 • Fogyatékos illibsi

  Mióta lett ilyen cicis a Rita?

  • Chris

   Kérdezd meg tőle

   • Táltos Touré

    miért, tud beszélni?

  • kerteminde

   mióta pusápot nyom, gondolom….

 • bakfi

  ki nem kapunk, inkább nyerünk

 • RQ17

  A Realban bezzeg még Ramos is védett egyet két kézzel.

  • Chris

   Most nézem. Unbelievable. Viszont Bale nem sokat gondolkozott a gólnál

   • Mosolyur

    azért lett gól :))

  • bakfi

   ott céer a legiskolázottabb

 • kisdobos77

  Szabadrugast, es ebbol a golt Can totymotyolesebol es a pocsek visszapaszbol kaptuk!

  • RQ17

   hulye nemetek, nemet hulyek

   • Chris

    Germany out

    • punkfrog

     Raus!

  • macca8

   és két olyan labdavesztése volt, meg veszélyes belépője, h rossz volt nézni :(

 • The Pertő

  Basszus, ha ezt nem nyerjük meg…

  • bakfi

   nem lesz semmi basszus. nyerünk

   • The Pertő

    Akkor tenor!!! :D

 • Fogyatékos illibsi

  Ismét visszanézve csak szerintem nem történt szabálytalanság a Szpartak elsó gólja előtt?

 • Az elso komolyabb csapat gurít nekünk egy 10est ha valami csoda folytan megis tovabbjutunk a csoportbol. Persze ahhoz lassan nyerni kellene

  • Fogyatékos illibsi

   Lol

  • bakfi

   ne viccelj már. simán továbbmegyünk

 • Poco77

  Most nézve Cou szerelése nem is volt szabálytalan

 • ekiyeki

  Puhl próbált viccelődni.

 • Enzo

  azta mit védett a kapus így fölöslegesen is

  • Fowler_

   Nem értem miért nem fejeljük le a földre. Firmák is az első félidőben

 • Fogyatékos illibsi

  Most mit fújt ez a barom?

 • Klavan?

  • Fogyatékos illibsi

   Hol?

   • Chris

    A tévében

   • RatkóLaci

    Mikor?

    • Chris

     Mit?

  • RQ17

   Klanincs

   • Aztmondja tócsa Klavan bomba fejese raadasul 2x is

    • RQ17

     Ő a padot nézte, ahol épp megfejelte Flandót mert befingott.

    • slowmotion80

     még ha össze lehetne őket keverni… de van két feka középhátvédünk, egy fehér de sötét hajú, meg egy fehér de kopasz. pont Klavan meg Lovren az, akit messziről is simán meg lehet különböztetni.

    • kiégett klasszis

     pedig valójában Gibbs fejelt

  • Welsh Xavi

   Próbált rebootolni Tocsa de nem állt fel időben a rendszer és tovabblepett

  • Skumfuk41

   Próbálj meg 5 jobb védőt mondani nála a piacon. :D Ugye, hogy nem tudsz?

 • Klavan bombafejese. OMG. Nem kicsit van vakon

  • dr.C

   annyira ciki

 • kerteminde

  a bíró megint velünk van….

 • bakfi

  sztem nem volt sárga

 • Chris

  Már vezet a City

  • Fogyatékos illibsi

   Mi is mindjárt

  • punkfrog

   A lőtéri kutyát…

 • Fogyatékos illibsi

  Imrét le kell vinni. Nagyon gyenge ma.

 • TT

  Off:
  Én nem szoktam szidni a magyar közvetítéseket, meg a stúdióbeszélgetések milyenségét, de amit most a stúdióban műveltek, az kritikán aluli. Az egyetlen mentség az, ha nem látták az első félidőt, de igazából az sem. Az egy dolog, hogy Puhl Sanyi rányomja a bélyegét, de hogy a többi 3 is csak makog… Követelem szlamb Dinit.

  • Chris

   Majd jövőre a Spilleren

 • kerteminde

  cseréljük már le…..

  • Poco77

   Kit?

   • Chris

    Can

 • macca8

  Can és firmino is gyenge ma sajnos

  • Mersey Paradise

   Eltolta őket az idő

  • Fowler_

   Kloppo még erőlteti őket kicsit. Cannak pl összejöhet még a piros

 • dr.C

  na, itt a vezető gólunk

  • The Pertő

   Akkor bebaxok…

 • slowmotion80

  AA rúgja, léccilécci

 • Fogyatékos illibsi

  Rebrovot le kéne igazolni

  • Chris

   34 éves

   • RQ17

    fiatal

   • Fogyatékos illibsi

    Buffon meg 39

  • kerteminde

   Achtenberg hónapok alatt hazavágja… :)

  • The Pertő

   Minden ellenünk védő kapust, azért nem lehet.

 • Poco77

  Ezt Kairus nem védte volna

  • RQ17

   nem volt elég erős

  • Crevna

   Semmit nem véd amire vetődni kell de néha azt se amire nem.

 • Fogyatékos illibsi

  Karius vëdes. Pattintom is a sört

  • punkfrog

   Hendo field gólnál iszunk, héló!:)

 • Poco77

  Kairus első védése!!!!

 • Enzo

  “Karius védett” kommentek 3..2..1.

  • kiégett klasszis

   megpróbált elugrani előle, csak nem reagált időben

   • Kićo

    Szerintem pont fejre ment neki a lövés, és féltette a séróját, úgyhogy inkább kiöklözte. :-)

  • Welsh Xavi

   Koccintani kéne rá, ritka volt idáig mint a szökőév

  • Random

   KARIUS!!!

 • RatkóLaci

  Nekünk 10 szögletet el kellene cserélni 1 szabadrúgásra.

 • Chris

  Karius védett. Álmodok?

  • belelőtték :D

   • Chris

    De nála felér egy bravúrral

   • Mel

    Elugrani sem tudott volna elole.

  • bakfi

   útban volt

  • p_berger

   Nem tudott elég gyorsan elugrani.

 • p_berger

  Nem tudom hogy már megint jobb az ellenfél kapusa mint a miénk, vagy csak szokás szerint ellenünk hozza élete formáját…

 • Poco77

  Hallottátok úgy tűnik Keitát át tudjuk hozni a Lipcséből

  • RQ17

   #confirmed

  • Chris

   Jó hát, ki nem szarja le a jövőben kötetett igazolásokat

  • Fogyatékos illibsi

   Nem férne be a kezdőbe

  • Nem kell ide. Can majd fejlodik.

   • Chris

    Őőő..

  • RedHotChili

   És Hyypia a finn jegenye…

 • Fogyatékos illibsi

  Tizi

  • Chris

   Hol?

   • Fogyatékos illibsi

    Egy másik idősíkon

 • Poco77

  Ez sem 11-es?

 • Enzo

  az hogy nem büntető??????

 • Crevna

  Piros salah

  • Enzo

   ha most nem tévén nézném, megijedtem volna

 • Suarez 07

  Spori menj a jó anyádba!

 • Fowler_

  Salah piros fejberúgta a kapust (irony)

 • Fogyatékos illibsi

  Tiszta PL szintű a bíráskodás.

 • Aztmondja a bíró itt tizi nélkül is nyerni kell

  • Poco77

   Firmino úgy sem lőné be

   • Akkor meg felesleges befujni csak időhúzás

 • Ezen mi lenne a tizi, el sem érte a labdát…

  • Fowler_

   Kapus nem ért labdát a védő meg lökött hátulról

  • Mel

   Sarga Salahnak szineszkedesert max.

   • slowmotion80

    nem színészkedett, belerúgott a földbe

 • astonmartin

  Stu Firmi helyett, Milner Can helyett pls. Now

 • Azt hitte az asszony csak hülyéskedek, hogy Karius eloszor vedett. Aztan megmutattam neki a kommenteket. :D

  • p_berger

   Ez nálam még nem védés, most is belerúgták :)

 • macca8

  Ez hogy a faszba lehetett szabályos?!

  • sztem most túltolod a bírózást, ezen nem volt mit lefújni

   • Chris

    De jó lett volna ha befújják? Kivel vagy? Velünk vagy a szabályokkal? :D

 • bakfi

  1 ütemmel előbb és balra kellett volna

 • Welsh Xavi

  Mane olyan zsogakat oszt mint Cou az ezüstös szezonban

  • macca8

   Ez pl egy picit hosszú volt

   • Welsh Xavi

    Tény, de nekem nagyon tetszett.

 • Chris

  Most ezzel próbáljuk gyengíteni a kapust

 • TT

  Can be van baszva.

  • Poco77

   Nem lehet. Muszlim

   • TT

    Akkor kólába keverte a vörösbort, úgy állítólag nem látja Allah.

    • Poco77

     Vagy paplan alatt ivott

   • mondd ezt II. “Részeges” Szelim szultánnak (a “Nagy” Szulejmán utódja)

 • bzsolesz

  Lovren amúgy ma nagyon jó

  • Csak altat 😃

  • ma(jd jövöre)dskillz

   ugy tudja ma klavan

 • The Pertő

  Firmino helyett Stu? Mér nem?

 • Fogyatékos illibsi

  Kapus húzza a lábát. Minden szögből tüzelni kell

 • Mel

  Kene cserelni

  • slowmotion80

   nyolcvanadik perc előtt minek, és különben is csak max kettő lesz

 • Chris

  Most jól jönne a Főnéger

  • adamsky

   nem hozza be… lehet azért mert elmondhatjuk van egy egészséges csatárunk… fene enné meg cserélhetne már:D

 • Fogyatékos illibsi

  Klopp se tanult meg meccselni

 • Fowler_

  Szerintem egy uccsó csoportkörös 92. perces ohyoubeautys továbbjutásra gyúrunk

  • Tompy

   Mint a Basel ellen? Oh wait… :-)

 • Crevna

  Ilyen gyenge játékvezetést se gyakran látni.

  • Crevna

   Jah de

  • Chris

   Biztos?

  • Fowler_

   Plt nézed?

  • Poco77

   szombaton volt utoljára

  • slowmotion80

   úgyrémlik, mintha valamit nagyon elbaszott volna az előző körben pont ez a bíró

 • Enzo

  ha máshogy nem megy, rúgjuk le a remekül védő kapusukat, nemdebár?
  (irónia)

  • Fowler_

   Mané ezt látványosabban tolja

   • RQ17

    jobb a helyzetkihasználása mint Salahé, #prolific #deadly

  • RatkóLaci

   Jön az 1. számú kapusuk

   • RQ17

    tartalékolták eddig a helyzetkihasználásunk miatt

 • vadkacsa

  60. Percben fetrengenek már. Mi meg cserèljünk.

 • The Pertő

  Mindegy, bejön a cserekapus, az is kivédi a szemünket…

 • Fogyatékos illibsi

  Salahot utólag el kell tiltani

 • Chris

  Kane meg mesterhármast lő

  • The Pertő

   Pochettino’s Lover…

 • astonmartin

  Közben Kane mesterhármas…

 • dr.C

  Kane már a 3.-t lövi, igazán elvihetné valaki Angliából :)

  • RQ17

   most se ott van

 • slowmotion80

  ez mi lehet, szárkapocscsont?

 • Poco77

  Besiktas meccs miért szakadt félbe?

  • Chris

   Már megint?

  • kerteminde

   biztos ott is ilyen jó bíró van…..

  • slowmotion80

   mert biztos a Pancsó tervezőjével építtettek ők is

  • Enzo

   “nem megfelelő fényviszonyok”

  • astonmartin

   Áramhiba

 • p_berger

  Kár ezért a kapusért, kiváló sportteljesítményt nyújtott.

  Mi viszont így nyerhetünk :)

 • Fogyatékos illibsi

  Jürgen cserélj már. Mire vársz?

  • slowmotion80

   tessék

 • LFCPride

  MEKKORA POÉN TÓCSA! AHAHA EZ IGEN

  • avass be!

   • LFCPride

    hatalmas kifli volt Mané labdájában. bármennyire hihetetlen, egy labdában is lehet kifli. azért ne tessék otthon szétvágni a labdákat.

  • Nem vicces én szétvágtam a labdám es nem is volt benne kifli..:(

 • astonmartin

  Ennek a kapusnak rúgunk kettőt. Ijedt a tekintete :)

  • vadkacsa

   Èlete mccsèt hozza majd :)

 • Enzo

  Jön Studge

  • Mersey Paradise

   Mané meg le

 • The Pertő

  VÉGREEEEEE!

 • De jo lenne Stu gollal nyerni

 • RQ17

  Sajnálom azért a kapusukat, lehet ez élete meccse volt :(

 • bakfi

  lassan rettegnek a kapusok tőlünk

 • Adamn

  Főnéger ON

  • Enzo

   SadiOFF

 • Poco77

  Mané?

  • Chris

   Végülis nem játszott múlt héten. Nem egészen meccs fit :D

 • slowmotion80

  Manéval mi van? túl van terhelve? ez a sok meccs…

 • Crevna

  Na akkor bizzunk az xben

 • Fogyatékos illibsi

  Mané le? Noooooooooormális?

 • Welsh Xavi

  Gebedjek meg, de nem értem ezt a cserét

 • kerteminde

  hát… komolyan nem értem Kloppot…..

 • Mane le??? Öcsém…

 • realface

  Manét hozza le Firmio helyett? #faszkivan

 • RQ17

  Firmino a loverje Kloppnak, #confirmed. Utána jött ide, még németben jöttek össze.

  • Chris

   Ezt már tavaly óta tudjuk. Klopp vagy szerelmes vagy puha

  • T.Watson

   Firmino Klopp Kaneje.

  • slowmotion80

   semmi extra, Klopp gerjed a PL-proven HELYETT a Bundes-proven játékosokra

 • Suarez 07

  Firmino lecopta Kloppot, vagy mi a fac?

 • macca8

  Salahnal ezt nem fújtak le, most a mezőnyben meg a hazaiaknak igen

 • Poco77

  Átállunk 2 csatárosra?

 • Ezek után tuti Firmino lövi a győztes gólt :D

 • Vladimir Kozlov

  A második félidő nem túl jó, eddig.

 • Fogyatékos illibsi

  Karius összeborzolta a sérót

  • Welsh Xavi

   Lesz ideje belőni sok dolga nincs

 • falonpok

  remélem 2 csatárral nyomjuk akkor, egyébként faszkivan

 • RQ17

  Valamiért azt érzem ezt nem nyerjük meg, remélem kurvára nincs igazam.

 • bakfi

  karius:))))

 • Na vegre

 • kerteminde

  Végre….

 • Enzo

  Can le, Wijn be végre

  • Táltos Touré

   dzsidzsi

   • Poco77

    Radics

    • Enzo

     ugyanezt sztem eljátszottuk a múltkor is :D

     • Poco77

      Igen?

     • Enzo

      szó szerint ugyanez a kommentfolyam kb lement :D sztem a Sevilla ellen

  • Poco77

   Idegenben Gini?

 • k.balint

  Gigi

 • Adamn

  Ezt vàrtam Can rajongóként, sztem gyenge volt ma

  • Mel

   Horrorszar volt. Jon helyette a lathatatlan ember.

   • itt még égnek a reflektorok :D

   • Suarez 07

    Lassan gyanús lesz, h9gy Klopp tipszmixöl

    • Mel

     Vagy hogy megiscsak szerelmes valamelyikbe.

   • Adamn

    Jobb lesz… v Milnert szeretted volna?

 • Chris

  Lőhetnénk végre már egy kurva gólt

  • Mel

   A vegen meg lonek egyet kapura majd…

 • RQ17
 • slowmotion80

  na mondjuk ez minden volt, csak sárga nem

 • Lovren ma jobban nyomja Matipnál is, sokkal inkább együtt él a játékkal, ma Matip lóg végig hátrébb (nemtom ez mennyire szándékos).

  • Vkinek muszaj szarnak lenni. Hogy nezne ki ha mindenki egyutt elne a jatekkal. Erted.

   • nem mondom, hogy Matip szar, csak hogy mostanában ő is kicsit beleszürkült, fejben belelassult a mezőnybe

 • kerteminde

  az lesz a Liverpool way, mikor a 90. percben beszopunk egy gólt….

 • Nagyon gyenge ez a félidő..

 • k.balint

  Jajjj istenem. Szar.

 • Seduxen

  “Jó az X a moszkvai pokolban” – szólt Jürgen von Kloppovitz SS-Obersturmbannführer, és irányba fordította a PanzerkampfwagenIII-t…

  • Poco77

   Végül is Hitler eddig nem jutott el

   • Seduxen

    Huuhh, most egészen tébolyult feje volt, mlért nem tolódtok baszdmeg…

 • Enzo

  Trenttel gyakoroltatni kell a kapuralövéseket…

  • Enzo

   mármint akcióból

  • Welsh Xavi

   Megy az neki, csak még tini hullámzik.

   • Enzo

    “ő még csak most 14”

 • RQ17

  Az valami bírói praktika, hogy ha faltnak tűnő dolog van akkor megállsz, mint aki épp beszarik, és akkor nem veszik észre hogy nem fújsz?

 • kerteminde

  találjuk már el azt a szájbakúrt kaput….

  • Poco77

   Nem is lövünk kapura

 • Fogyatékos illibsi

  Hol a heavy metal?

  • RQ17

  • Chris

   Gondolom mindenki rohadt fáradt

   • Welsh Xavi

    Azért ha szeptember lenne az új január az már rég rossz lenne.

    • Chris

     Hosszú volt a tegnapi repülőút, meg ki a franc akar ruszki földön lenni

 • Jo lesz az AA. Sztem jol jatszik ma. Fiatal meg, nem neki kellene beloni ezeket.

  • falonpok

   azért ő is belőhetné, de értem a lényeget :)

 • Welsh Xavi

  Istenem, miért..

 • Fogyatékos illibsi

  Cirmi hovvvvvvvvvvvvvvvvvvva

 • Poco77

  Firmino

 • Atyaeg. Firmino

 • Firmino baszki

 • kerteminde

  de tényleg… meddig kell még nézni ma a szenvedését?

 • The Pertő

  Nyugodjunk bele: X lesz…

  • Poco77

   Biztos vagy hogy nem kapunk már?

   • The Pertő

    Nem vagyok. De, lehet, persze…

 • slowmotion80

  de miért nem kaptunk érte három pontot?! bírau!

 • Chris

  Bobby te hülye fasz

  • vadkacsa

   Field goalnak is rossz volt.

 • bakfi

  nyugisabb lenne még 1-t lőni

  • TT

   És még több pontot is érne. Csak jó oldala van.

 • Pedig felvillant előttem, hogy az imént írtam, hogy Firmino lövi a győztes gólt…

 • Crevna

  Szerintem akkor se rúgnák be ha a kapus letenné a védők meg sorfalat állnának

 • Adamn

  Fernando Fernando…

 • Enzo

  sírok ezeken, hát mi a fasz?
  na Ox be Firmino helyett, aztán az ő góljával nyerünk

 • macca8

  Nem, ez kibaszottul gaz. Ennyi helyzetet elszorakozni Fuck

 • RQ17

  hogy a faszomba lehet 16 méterről 10zel fölé lőni

  • Fogyatékos illibsi

   Brazil, nah.

  • slowmotion80

   kis gól nem gól

  • Ugy, hogy barmennyire is szeretnek Firmino nem csatar. Akarhogyan is probaljuk eroltetni, nem az. Kozeppalyas, szelso de nem csatar.

   • macca8

    Tavaly ezeket simán berugta
    Szar formában van sajnos

  • Poco77

   Field Gol

  • punkfrog

   Marha nehéz de Firmi megoldotta! 😀

 • kerteminde

  na kezdődik a fetrengés…..

 • Welsh Xavi

  Így haladunk lesz vagy 10 perc hosszabbítás

  • RQ17

   a bíróból kiindulva 1 perc de ha mi támadunk lefújja

 • Fogyatékos illibsi

  Maradék 10 percből 5 fetrengéssel fog eltelni

 • Vladimir Kozlov

  Az X gyakorlatilag vereséggel érne fel….

  • RQ17

   minden szempontból kéne a győzelem a csapatnak

  • The Pertő

   Akkor a Maribor elleni is annak fog számítani? :D

   • Vladimir Kozlov

    Ellenük csak meglesz a 3 pont

    • The Pertő

     Így legyen!

  • LFCPride

   majd jön a szokásos meccsvégi relativizálás, hogy más is szenved Oroszországban. mark my words

   • Vladimir Kozlov

    Szerintem a Sevilla simán fog itt nyerni

 • RQ17

  Kurvára Solanke kéne ide amúgy a végére.

  • Chris

   Vagy Origi..ja

   • RQ17

    Origi a Wolfsburgban is szar eddig. :(

    • Chris

     Más a germán föld

  • Poco77

   Mindig az a jó aki nincs pályán

 • Fogyatékos illibsi

  Szarics sem a régi már

 • neeskens81

  Szarra dominaljuk mindket meccset.Edzo ennel tobbet nem tehet

  • kerteminde

   mondjuk cserélni lehet…..

   • neeskens81

    Jo oke,de nem az van,hogy nem nem jatszunk jol.

  • Mel

   Max az atigazolasi szezonban.

   • neeskens81

    Az kevesbe az ő sara

 • vadkacsa

  gól (főnév)

  1. Labdajáték pontszerző célja, amikor a labda (vagy korong) szabályos körülmények között az ellenfél kapujába jut, teljes terjedelmében túlkerül a kapufák között a kapu területét jelző vonalon.

  Ha esetleg a srácok nem tudnák…

 • Fogyatékos illibsi

  Kár hogy csatár sem kellett Kloppnak

  • Chris

   Ott van Bobby

   • O nem csatar. Attol, hogy kozepen jatszik meg nem az

    • Chris

     Kloppnak mondjad. Neki és a rohadt hamis 9-es játékának

   • Fogyatékos illibsi

    Sosem volt csatár

  • Chris

   Majd megveszük Cavanit télen

  • vadkacsa

   Milner fellèp.
   Amúgy elöl megvagyunk, csak senki nem szeretne gólt rúgni.

   • Fogyatékos illibsi

    Egy klasszis center hiányzik. Aubameyang, Kane félen

 • Fogyatékos illibsi

  Mi kell még?

 • RQ17

  Egy pár les még kéne, végülis nem unom őket még eléggé kurvára.

 • Welsh Xavi

  Mostantól csak Beny hill zenével nézem a meccseket.

 • Rpi

  Most értem haza. Az oroszoknál 2 CSKA szurkoló közvetíti a meccset..ezek visítani fognak, ha megnyerjük..😀

 • bakfi

  mongyuk tök x a meccskép

 • Salahnak am volt ma jó megmozdulása? én csak olyanra emléxem, hogy belevezette az emberbe…

 • Crevna

  Inkább maradt volna itt origi stu helyett

  • RQ17

   0 gólnál tart németben úgy hogy ahogy néztem végig kezdő volt

   • Mel

    Egyet mar tuti lott

    • RQ17

     akkor elneztem, azt hittem 0.

    • The Pertő

     Igen.

    • RQ17

     Mondjuk azért az se veretes, de legalább vert egyet.

   • Welsh Xavi

    Not true.

   • Chris

    Fake. 1 gólja van

  • punkfrog

   Nem.

 • Poco77

  Durva hogy egy busszal mennyire nem tudunk mit kezdeni

  • kerteminde

   ez így ebben a formában nem igaz… be kell verni a helyzeteket….

  • Busszal? Üres kapuval sem tudunk. 5v2-vel sem tudunk.

 • slowmotion80

  szar volt a passz. annyival kell Salah elé adni, hogy éppen elérje, és ne maradjon hely és idő cselezni.

 • Mel

  Lesz vagy 10 perc hosszabbitas

 • Fogyatékos illibsi

  Sturridge te balfácán

 • mi a kurva anyját fogunk ma belőni?

 • Enzo

  Hendo, inkább küldd rá

 • Welsh Xavi

  Ilyen a mesében nincs de már tenyleg

 • realface

  Nevetségesek vagyunk… komolyan.

 • Seduxen

  Bazze Stu

 • comebackXabi

  Mi lett volna ha egy nehez csoportba kerulunk, de komolyan.. van vagy 6 hianyzoja a 9. Helyen allo moszkvanak, es nem tudunk veluk mit kezdeni..

 • Az első csoportmeccs előtt aztírták hogy a poolnak van a legnagyobb esélye tovabbmenni a csoportbol az angolok kozul .. ahoz kepest rajtunk kivul mindneki hozza az eredmenyeket

  • adamsky

   ne izgulj… jo játék és eredményes majd tavasszal lesz

 • bakfi

  ezt az öklözést minyon is megtanulhatná

  • p_berger

   Minyonné biztosan örülne neki.

 • vadkacsa

  Henderson, good ball. AA, not such a good ball.

 • dmk

  Belebaszom a tvbe a taviranyitot eskuszom

 • RQ17

  Mané az egyetlen prolific játékosunk, és Cirmi fennmarad helyette :(

  • Enzo

   én félek h vmi sérülés lehet a dologban

 • Crevna

  Balotellit vissza

 • slowmotion80

  pedig Stu-nak nincs meccshiánya, ezeket be kellene lőnie.
  oh wait

  • macca8

   Ezt amúgy is be kene loni

   • slowmotion80

    amíg nem jön vissza az önbizalom, addig az életbe nem fogja ezt beverni.
    az meg nem lesz meg, ha sokadik opcióként tart számon az edző.

 • Chris

  Looserpool.komolyan

 • LFCPride

  Hendo simán ráverhette volna, kapásból ha kell! (lol, ezt leírtam?)

  • Rpi

   Nem. Meghekkelték az acc-od.

   • LFCPride

    spartak drukker oroszok voltak

    • Rpi

     Vagy macca8.

  • jól csinálta, akkor itt fieldgoaloznánk

   • LFCPride

    irony mate :)

 • Enzo

  8 perc!

  • Chris

   Azalatt lőjjünk már egy kurva gólt

 • comebackXabi

  Stu netto emberhatrany

  • Mityka

   Nyugdíjas, hova rohanjon

  • LFCPride

   érted, az egyedüli, aki képes olyan mozgásokat végezni, hogy szinte mindig megjátszható legyen. megint a végjáték hiányzik… de studge képes megteremteni a lehetőséget, szal nem lehet emberhátrány.

 • Seduxen

  Orvooooost!

  • Poco77

   Itt már nem segít csak a piócás ember

   • RQ17

    lejjebb 4gyel :D

   • Seduxen

    Mekkora szimuláns köcsög a ruszki…

   • Mityka

    Szoríjja kend a hóna alá

 • Vladimir Kozlov

  Magabiztosan tartjuk az X-et 😎

 • k.balint

  Jöhet a pap

 • slowmotion80

  és bazmeg lefújja.
  hát ez a bíró tényleg fasz

 • Fogyatékos illibsi

  Sturridge helyett is jöhetett volna egy gólvágó, aki ilyen fizetésért hozza a fontos gólokat

 • bakfi

  8 perc

  • Chris

   +4 perccel

 • Adamn

  Életükmeccse megszakadnak a pàlyaàn a Sevilla majd gurít hàrmat

 • falonpok

  Stuval sem vagyunk előrébb

 • elmegy 2 perc a hosszabbításból fetrengéssel, de ugyanúgy fogja lefújni…

  • Mel

   Tokmindegy, a kaput ugysem talaljuk el, meg ha probalkozunk is.

  • RQ17

   jobb is

 • Fogyatékos illibsi

  Wijnaldum a pályán? Nofene…

  • Poco77

   Idegenben vagyunk

  • Chris

   Mindenki leakarta küldetni Cant, de őt legalább észre vettük

 • Kom

  hatalma szégyen megint! Jó lesz ez az év…

  • kerteminde

   Az majd a Maribor ellen jön…..

   • Kom

    ki a faszom az a spartak moszkva Istenem! Szememben egy szinten van a mariborral vagy a videotonnal pl.

    • p_berger

     Ebből is látszik hogy nem értesz hozzá.

     Azért nézd már meg a keret értéküket mielőtt ilyen hülyeségeket beszélsz…

 • Vladimir Kozlov

  Atyaég….

 • k.balint

  Oké joejt

 • Poco77

  Hát ez már vicc

 • Seduxen

  Salah basszus…

  • RQ17

   Firmino

 • Enzo

  igazából már csak sikítok folyamatosan

 • Ilyen nincs bazdmeg hat nem hiszem el

 • TT

  Hát a faszom kivan-e? Cirmi!

 • Chris

  Vicc

 • Sturridge-ot csak a mozgás, meg a labda zavarja

 • Hát mekkora labdát adott Moreno de keptelenseg goltszwrezni

 • Poco77

  Pedig az oroszok kivannak

 • bakfi

  mint rodgrers mélykorában…

  • RQ17

   mondjuk az pont nem

 • ma(jd jövöre)dskillz

  nem baj, majd jovore

 • Vladimir Kozlov

  Bazdmeg komolyan,

 • kerteminde

  ezt nem hiszem el…

 • Mel

  Itt az ideje golt kapni

  • The Pertő

   Ez annyira gyenge csapat, h ezek többet nem lőnek… Nem a mieinkről beszélek.

 • Mityka

  El vagyunk átkozva

  • Chris

   Úgy erted Oxolva vagyunk?

 • Ilyen nincs…

 • Fogyatékos illibsi

  Ez is középre. Senki nem tudja a kibaszott 7 méteres kapu szélébe fejelni a labdát

  • TT

   Zavarbaejtően nagy.

  • macca8

   Nem kell, csak le a kibaszott földre

 • Na jooooooooo szerintem ha mezonyjatekos allna a kapuba az is kivedene a szemunket 😃

 • Superglenko

  Katasztrófa ez gyerekek, helyzetkihasználás megint ott van a köbön, mit gyakorolnak ezek edzésen? Hogyan hagyjuk ki a helyzeteket?

  • Welsh Xavi

   Akkor Karius áll a kapuban -elnézést-

 • AdamJa

  Hat mi a fasz

 • RQ17

  NEM HISZEM EL BAZMEG

 • macca8

  Ez nevetséges

 • k.balint

  Miért ívelünk, ha nem tudunk/nincs kinek?

  • Seduxen

   Kéne egy bója…

 • Chris

  Most ebben a pillanatban megérdemelnénk a kiesést

 • Csak lekéne tenni Aubameyanger a lovet januarban

  • Fogyatékos illibsi

   Öreg

   • Seduxen

    Nem olyan öreg Klopp, nincsés még 50, nem?

  • Chris

   Állítólag Klopp nem akar Aubaval dolgozni. Klopp out

  • Welsh Xavi

   Hogy ő is elfelejtsen gólt lőni?

  • Arsenal Bl nelkul meg eviszi kazettat

 • Vladimir Kozlov

  Ez gyenge volt….

 • kerteminde

  mindenki mongyon le…..

 • LFCPride

  miért fújja le 8:30-nál, ha a csere maga 1 perc volt, a fetrengést nem is számolva. wut?

  • k.balint

   Mert reggelig se rúgnánk gólt

  • Superglenko

   Minek többet? :D

 • Superglenko

  Sevilla simán húzza be majd ezeket a meccseket, mi meg majd küzdhetünk a második helyért a tudatlan suhancokkal.

 • The Pertő

  Valaki védje meg már a csapatunkat!

  • ma(jd jövöre)dskillz

   we are liverpool

   • The Pertő

    Ez is igaz.

  • Welsh Xavi

   Ezen nincs mit

   • The Pertő

    Igaz.

  • Tompy

   Hátrányból visszajöttünk. Megint. :-)

 • Poco77

  Utoldó Bl idényünket idézi. A végén csak a Maribort fogjuk megverni

 • Fogyatékos illibsi

  8 percből 3 fetrengés s lefújja 8:30-nál.

  • Pety91

   nekem az az érzésem van, hogy ha 2×15-öt játszunk akkor se rúgunk ma gólt

 • vadkacsa

  “It’s not the end of the world if Lpool don’t win.” Vègülis…

 • Fowler_

  Asszem oktoberben nem nézek meccset

 • RQ17
 • p_berger

  Megőriztük a veretlenségünket.

 • T.Watson

  Híányzik a gyilkos ösztön,egy játékosban van meg a keretben,azt lecserélték!kua gyenge ez így

 • Mel

  10 meccset meg lehetett volna nyerni ennyi helyzettel.

  • kerteminde

   mondjuk a riválisok meg is nyerik ennyi helyzetből a 10 meccset….

 • Fél percet csak rátett…

 • AdamJa

  Hogy a csatkai szuzmaria faszaba nem nyertuk ezt me?

 • fantom

  Vicckategória bazdmeg, ez a spartak egy talicska fos, tálcán kínálták az ánuszukat.
  Maradt 4 meccs és a győzelmi kényszer ebben a szar csoportban, brávó

 • Chris

  Másodikok vagyunk!!!

 • Oneil7

  ezt a bírót, ha fordítva fújt volna, nem engednék haza a sztyeppéről…

  • Mel

   Azert nem kellene a ma este utan birozni

   • Oneil7

    elbalfaszkodtuk, szokás szerint, nincs ezen mit magyarázni. csak az oroszok már az első perctől kezdve húzták az időt, a bíró meg asszisztált hozzá. nevetséges. (bár biztos kapott egy telefont Vladimirtől…)

    • Kićo

     IPhone10-est. ;-)

 • punkfrog

  Tovább lehet jutni 6 döntetlennel! A Juventus egyszer megcsinálta.

 • macca8

  Most egy darabig nem akarom hallani, h mennyire gaz a védelmünk

  • Poco77

   Nem is volt dolguk.

  • AdamJa

   Majd legkozelebb, ha hibaznak egy nagyot :)

  • Chris

   Az egész csapat szar megfelel?

   • macca8

    Nem. Mert nem szarok, csak a faszer nem rúgják be a helyzeteiket?!

  • falonpok

   az is gáz, csak az nem ezen a meccsen derült ki

  • haha, értem a viccet, nincs is védelmünk :D

   • macca8

    Ezen a meccsen jók voltak

  • RQ17

   Mondjuk meg se próbáltak támadni

   • macca8

    De, csak csírájában fojtottuk el

    • Kićo

     Az az egy szem csatáruk ma csírának is gyenge volt, úgy könnyű…

  • Mel

   A tamadok lecsusztak a vedok szintjere.

  • LFCPride

   azt a demagógiát, gyerekek. kiemelést neki

   • macca8

    Miért is lenne ez demagógia?

  • Welsh Xavi

   Pedig a Castle Benitezzel tuti kontrákra megy ellenünk majd.-bár 90% hogy nem látom szóval tőlem biztos nem lesz-

 • neeskens81

  Na,nem kell a Dunanak menni.Jobbak vagyunk mint a ket realisan a tovabbjutasra hajto rivalis.Ez ki fog jonni,nyugi

  • RatkóLaci

   Majd jövőre?

   • neeskens81

    Nem.meglesz ez.Nekem az jott le.ezeket otthon tuti ütjük,naluk meg a Maribornal jobbak vagyunk.Szerintem a Sevillanal is.

 • bakfi

  nem kell aggódni, a minimálcélt elértük

 • dmk

  6 pont helyett 2 BRAVO

  • Poco77

   2 Bravo?

   • az már bravi

   • AdamJa

    Bravo Bravissimo

   • dmk

    Elmaradt a vesszo, mybad

 • Fogyatékos illibsi

  Icárdiért le kell tenni 100 millát a télen

  • Poco77

   Repkednek a nevek. Szerintem Messi olcsóbb

  • Chris

   Cavanitol megakarnak szabadulni az FC Neym.. vagyis a PSG

   • Fogyatékos illibsi

    Icardi jobb és fiatalabb

   • kerteminde

    Na pont ő az, akinek minimum 3 helyzet kell egy gólhoz….

    • Seduxen

     Az nem Salah?

    • Chris

     Sturridgenak meg.. jaa

     • kerteminde

      Ja, és akkor jobban állunk?

  • Thierry12

   Minek? A tipikus bólyát akarod? Összjátékban gyenge, megfullad, ha keményen fogják, gyorsasága nem kiemelkedő, és a presszingje nulla. Az asszony, aki a menedzsere, meg tuti az esős, szürke Liverpoolt választja a fényes, csillogó Milano után (plusz az olaszok felnőttfilmben is erősebbek)

   • RQ17

    Ő nem tipikus bója, mondjuk attól még rühellem.

    • Thierry12

     Inter szurkerként én örülnék, ha valaki elvinné nagy lóvéért, az egyik oka, hogy nincs csapatjáték Milano szebbik felén

   • Camee

    Azt nem értem, hogy miért hamis 9-essel állunk fel ilyen csapatok ellen, mikor az 90%-ban csak a nagycsapatok ellen működik…

    • Thierry12

     A helyzetek megvannak, és eljő a fényes jövő, amikor ezek bemennek

   • Fogyatékos illibsi

    Nem bója.

    • Thierry12

     Akkor csak a többi igaz. illik a Pool stílusába?

     • Fogyatékos illibsi

      Akkor kit javasolnál? Ki illene bele s rendszerbe s lőne 20+gólt?

     • Thierry12

      Mauro nem lőne Angliában 20 gólt. Korántsem érzem olya komplett csatárnak, mint pl a Kunt.

  • kicsit húzós, de ha tud CB-t játszani, én élem

  • csöpi

   Euro vagy font?

 • Enzo

  most már lehetne lassan megint egy olyan meccsünk, ahol egyszerre elfogadható a védelem és a csatársor

 • Crevna

  Nem az a legnagyobb szégyen hogy nem fújt a bíró tizenegyest hanem hogy ilyen okádék 0 focival valószínű tovább megyünk a csoportból így is.. egy dortmund vagy tottenham meg kiesik…

  • macca8

   A focink teljesen ok, ezen a meccsen lohettunk volna hatot és mindenki boldog lenne, h milyen faszak voltunk

   • RQ17

    rám licitáltál

    • macca8

     :)))
     Nem számoltam, de Sztem volt hat ziccerunk

     • RatkóLaci

      Szerintem is 6:0 kellett volna lenni az eredménynek

   • T.Watson

    Ok,ok,csak hetek óta ezt mondogatjuk.

    • macca8

     Ez világos, én is pipa vagyok, de a focink kurvara nem okadek, éppen ellenkezőleg

     • neeskens81

      Igy van

    • Fogyatékos illibsi

     Az jobb lenne ha helyzeteink sem lennének? Akkor aztán lehetne kongatni a vészharangokat

   • Mel

    Csak az a kibaszott elso kapuraloves mar megint…

   • Crevna

    Második félidőben semmittevés ment aztán a hajrában volt valami vergődés

    • macca8

     Ugyan, ziccerek garmadajat dolgoztuk ki vegig a második félidőben

   • comebackXabi

    Ezt hany meccsen fogjuk meg elmondani hogy lohettunk volna, HA??? Lottunk? Nem! Nem azert mert nincs szerencsenk, hanem mert nincsenek eleg jo befejezoink, idegesek vagyunk, nem jatsszuk ki elegge a helyzeteket, nincs prolific tamadonk. Unalmas mar hogy amugy minden happy a tamadojatekunkkal, mert nem az!

    • Mel

     Volt ket olyan fejes, amit nehezebb volt kihagyni mint beloni de mi megoldottuk.

    • macca8

     Ki a fasz mondta, h minden rendben van?! Pont azt mondom, h kurva gaz ennyi helyzetet kihagyni, de a focink, az speciel jó volt, mert gyönyörű helyzetekig jutunk, és ez a foci minősége

     • comebackXabi

      ELőször is, nem tudom mi indokolja részedről, hogy ilyen hangnemben írjál már másodjára nekem azért, mert nem egyezik a véleményünk, tőled ettől többet vártam azért :/

      Másodszor meg azt írod, hogy a focink ok, és gyönyörű helyzetekig jutunk, csak nincs gól, de a helyzetek adják a foci minőségét.

      Na erre azt tudom mondani hasonlatnak, hogy mondjuk van egy kőmüvesbrigád (khm.) akik fel akarnak húzni egy teljesen kész házat. Létrehoznak egy stabil alapot-és ezt most inkább csak értsük a támadójátékunkra, meg a középpályás játékunkra- , majd masszív falakat építenek, szépen bevakolják, gyönyörű fa ablakok, fa ajtók, a legjobb minőségből. Eddig eljutnak, majd rájönnek, hogy tetőszerkezetet senki sem tud készíteni a házra. Na most így a házat nem lehet késznek tekinteni, holott az alap az rendben van, a falak állnak, de az eső mégis beesik. Ez a ház nem tekinthető kész háznak, ez a ház nem elfogadható.

      Hogy lehet azt mondani, hogy a focink minősége jó, ha nincs gól? Minőségi fociról akkor beszélhetünk, ha van gól, és ezáltal jönnek a győzelmek. Mert az igaz, hogy szépen felépítjük az akciókat, eljutunk helyzetekig, de utána megáll a tudomány, és naggyá tesszük a sok középszerű kapust, vagy még a kaput sem találjuk el. A gólig történő teljes folyamat 90% ig eljutunk, de a 10% ot nem tudjuk hozzátenni. Mert ahhoz már nincs meg a MINŐSÉG. nincs meg a minőségi gólvágó. Klopp célja egyértelműen az, hogy nem egy emberre építsük fel a támadásokat, hanem a támadóhármas, meg a középpályás hármas közül bárki képes legyen gólt rúgni. Na ez az ami nem jön össze. És nem azért mert belszerencsések vagyunk, mondjuk 6-7 meccse, hanem mert nincs meg a minőség ahhoz. Várjuk azt hogy egyszer kiszakadjon a gólzsák. De az sem jó, egyszer kiszakad, aztán megint következik 5 “balszerencsés” meccs? nem, ezt nem lehet a balszerencse rovására írni.

     • macca8

      bocsánat, nem neked volt címezve, ideges voltam én is. csak azt rohadtul nem bírom, ha vki összekeveri a szezont a fazonnal.
      a minőségi foci alapja a jó játék, és az megvan. nem köd van, nem fogalmatlanság, jönnek futószalagon a szebbnél szebb támadások, helyzetek. a helyzetek kihasználása egy múló történet, nem marad így örökre, főleg azért, mert pont egy olyan poszt alatt írod, amiben ott áll, hogy a szünet előtt semmi bajunk nem volt a helyzetkihasználással, vagyis van mondjuk, 4-5 meccs, ami alapján te téves következtetéseket vonsz le, és arról beszélsz, h nincs minőség. láttad tegnap agüero miket hagyott ki? neki sincs meg a minősége? salah spec jobb helyzetkihasználással rendelkezik nála idén.
      akkor minek a számlájára lehet írni? hirtelen elfelejtett mindenki focizni? hirtelen firmino és mané meg salah meg a többi is mind középszer lett? ne nevettesd már ki magadat.
      ez a brigád tavaly bizonyította, hogy képes rengeteg gólt rúgni, nem négy, de 30 meccsen keresztül, most 4-5 meccs miatt eltemeted őket? ne haragudj, de ez a rövidlátó, szemellenzős látásmód a világból ki tud kergetni, főleg – még egyszer – egy bizonyítékokkal alátámasztott poszt alatt teszed mindezt.

   • p_berger

    Ja ja, mindegyik meccsen lőhettünk volna vagy hatot, de aztán valamiért mégse’ lövünk soha.

    Úgyhogy azt azért mégsem mondanám hogy teljesen ok.

    • macca8

     A focink teljesen rendben van, szépen látványosan játszunk sok helyzetet kialakítva, ez a jó foci definíciója

     • Thierry12

      Jó látni, hogy nem vagyok egyedül! 😉

   • tothpapa

    Macca, Te nem lehetsz józan…

    • macca8

     De bakker papa, te mit néztél?! Nem azt láttad, h egymás után alakítottuk ki a helyzeteinket?! Nem ez a jó foci?! Kihagyjuk, ami kurva idegesítő és faszkorbacs jár érte, és megőrülök, h ez a vége. De spec a futball, amit játszunk, az tok rendben van. Mit nem lehet ezen a különbségtételen érteni?!

     • RatkóLaci

      Blogtarsaink nagy része elfelejtette H Lajossal is volt egy időszak mikor nem lőttük be a ziccerek tömegét (ezüst szezon előtt)

     • macca8

      abszolút

    • punkfrog

     Pedig nagyon igaza van.

   • Camee

    Az a baj, hogy ez van már évek óta kb…

    • macca8

     sztem ez változó: hol ez van, hol a védekezésünk ergya

  • RQ17

   A focink egyáltalán nem okádék, csak be kéne verni a helyzeteket. Ha 4-1-gyel jövünk le most mi lennénk a királyok.

  • Fogyatékos illibsi

   Okádék foci? Ha van Isten 6 alatt nem ússza meg a Moszva

   • Chris

    Okádék hogy kimaradtak

    • macca8

     Az ok, így rendben, csak nem ezt írta

  • Ayala

   A Szpartak jatekat is ird le egy jelzovel kerlek.

   • comebackXabi

    1 pont

 • vadkacsa

  Babel ès Talicska góljával 2-0 a Besiktas Lipcse.

  • Poco77

   Legalább Keita jöhet a télen

  • RQ17

   Quaresma assziszt!!! bár ez rajtam kívül senkit nem érdekel :D

   • Enzo

    dede ;)

    • RQ17

     pacsi

     • Thierry12

      Azért a Mustangot mindig figyelni kell ;)

 • deter

  Nem ártott volna egy-két szem viagra a fiúknak…

 • Random

  Szerintem nézzük a pozitívumokat: Karius védést mutatott be.

  • Chris

   Sztem Mignolet védte volna a szabit

  • Welsh Xavi

   Fölösleges a többesszám, ennyi volt max.

   • RQ17

    AA megint bátran és jól játszott, sajnos a ziccereket nem verte be ő sem, de ezt 18 éves jobbhátvédként nem rónám fel neki.

   • macca8

    rengeteg ziccert alakítottunk ki, hátul a védők nem bakiztak

 • Chris

  Nem tudom eldönteni hogy ez most Liverpool-Burnley meccs volt vagy egy BL meccs? 🤔

  • RQ17

   de egyébként őszintén ellenünk csak be kell állni védekezni, én nem is tudom hogy vertük meg Contéékat tavaly

   • Chris

    Jók voltunk az első félidőben. Mignolet jól védett, de a másodikban összességében eléggé szarok voltunk. oda még Stewart is be lett cserélve

 • Tompy

  City hasonló statisztika mellett 2-0, Sevilla 3-0. Spurs ennél szarabbal 3-0.

  • macca8

   Pedig lloris elképesztő kapusbakit tolt megint

 • RQ17

  Reméljük a Sevilla nem lesz ilyen balfasz mint mi, és megcsapják őket.

  • Gúnár

   Legyen X

 • Chris

  – Mi az istenért van Karius a kapuban BL meccsen? Remélem Maribor ellen már nem látom.
  – Klopp mi a szart lát Bobbyban hogy minden tét meccsen játszatni kell?
  – Salah higfos volt, Sturridge már nem Pool szint, Can fos volt. Legalább védelmi balfaszság nem volt..meg is lepődtem

  • kerteminde

   Hát Can megmozdulása a gól előtt mondjuk védelmi balfaszság volt…..

  • Thierry12

   Azért messze nem volt ez érfelvágós meccs. Be fognak menni a helyzetek, csak kivárni nehéz!

   • Fogyatékos illibsi

    S ki fogja belőni?

    • punkfrog

     Mindenki! 😂

    • Thierry12

     Egyszer Cirminek is kiszakad a zsák! Stuvalamiért nem lövi el, amit el kellene. Egyedül Mo az, akiben nem bízom, hogy javulni fog a helyzetkihasználása, Rómában ugyanez volt a problémája…

  • LFCPride

   – Karius szar
   – Firmino játékintelligens, a workrate-je pedig pótolhatatlan. ma tényleg fáradtnak tűnt.
   – Salah mezőnyben sztem jó volt, sok labdaszerzés, kemény pressing, gól hiányzott. Sturridge simán Pool cserecsatár szint, ezt el se hiszem, hogy valaki megkérdőjelezi, főleg ha Origit kívánja helyette (lentebb vki). Can szóra se érdemes.

   • Camee

    Mondjuk igazán kezdhetne is ilyen csapatok ellen Studge, mikor semmit sem érünk hamis 9-essel. A másik amit nem értek az Milner mellőzése, mikor ma Can is hihetetlen fogalmatlan volt, Wijn-ről nem is beszélve.

   • macca8

    nem fáradt. szar formában van :(

    • Mel

     Ezert kellene leultetni kicsit a padra

     • macca8

      adom

   • nordsee

    Én ma pont Sturridge-ot kezdettem volna Bobby helyett, lehetett tudni, hogy nem jönnek át gyakran a felezőn. Sturridge kb 5-ször hatékonyabb, ha kezd.

    • Mel

     Ma mas felallas is kellett volna, ketcsataros.

     • macca8

      a felállással nem volt baj,ha baj lett volna, nem lettek volna helyzeteink

    • macca8

     tudom, h nem szereted, de hendo rengeteg kontrát akadályozott meg (meg a védők is). szóval jöttek volna ők

  • bakfi

   de jó is lenne, ha ilyen egyszerű lenne

 • Luisgarcia

  Gyerekek, nem lattam a meccset, de az lehet hogy nem jutunk tovabb ebbol a kisegito csoportbol? Azert az eleg ego lenne

  • Chris

   BL Nyolcaddöntőből hogy a francba nyered meg az EL-t?

  • stanley

   Maribort oda-vissza elpicsázzátok és ennyi. Inkább a csoportelsőség lesz itt nagy kérdés.

   • kerteminde

    meg kell b*szni a Sevillát idegenben….. kurvára megérdemelnék…

    • RatkóLaci

     Meg fogjuk

   • RQ17

    Hát ha a Sevilla nem balfasz, akkor az csak akkor lesz meg ha 4-ből 4-et hozunk innen.

  • Fogyatékos illibsi
 • RQ17

  highlights:

  • Chris

   Legalább egy FIFA meccs rövidebb mint egy Pool félidő

 • kozmadisk(fatalaa)

  Ritkan szoktam a falat utni es uvoltozni meccsek alatt, ma sikerult. Olyan erzesem volt a masodik felidoben, hogy ha 50 ziccerunk lesz, sem lovunk megegyet.

 • Fogyatékos illibsi

  Suárez, gyere vissza

 • Kom

  amúgy annyira elkeserítő, hogy ha ez van a moszkvai c- csapat ellen, akkor mi lesz a spanyol elklasszikánózók ellen, ha ne adj Iste ellenuk kerulunk…

  • stanley

   Alapból az angolok nagy baja, hogy a kettős terhelés smafu. De valóban reális, amit írsz. Sokat publikáltam már én is erről. Nehéznek hiszem megtörni a spanyol hármas, Juve, Bayern dominanciáját.

   • Kom

    az elmúlt meccsek alapján, ha valaki megtori oket nem a Liverpool lesz…

  • Fogyatékos illibsi

   Beindul a heavy metal

 • Mel

  Ujraneztem a szabigolt, hat, kapushiba.

  • kerteminde

   nem is kicsi….

  • Fogyatékos illibsi

   S előtte szabálytalanság sem történt.

  • punkfrog

   Bizony! Karius már többet hibázott mint Ádám! Minimum Ward mögé kéne kerülnie!(nem fog)

  • neeskens81

   Az.Szar helyen allt,lassan reagalt.

  • Poco77

   Az hagyján! De szabadrúgás sem volt.

 • RatkóLaci

  Az a hiba H nem igazolták le VvD-t.

  • Fogyatékos illibsi

   Milyen a befejező kézsége?

   • RatkóLaci

    Remek

  • RatkóLaci

   Megyek aludni mert nekem a meccs is elég volt, nem hiányzik az itteni letargia

   • nordsee

    Meg hamarabb is józanodsz ki

  • Mel

   Meg mindig max felig bevethető a serulese utan

   • RatkóLaci

    Nálunk gyorsabban gyógyult volns

  • RQ17

   csatárt tud?

  • Mosolyur

   San Gabrio te vagy az? :D

 • RQ17
 • Gúnár

  Csoportelsők leszünk és a Top4 is meglesz.

  • RQ17

   Úgy legyen.

  • punkfrog

   Ómen! Vagy mit kell ilyenkor mondani!?:)

  • LFCPride

   vazze Gúnár, megbeszéltük, hogy szer hatása alatt nem írunk kommentet.

 • Fogyatékos illibsi

  Nem lett volna ma jobb felállas 4-2-3-1 Elől Stuval mögötte Cirmivel?

 • LFCPride

  Firmino fáradtságának az oka, hogy egész héten egy kamionban partizott, aztán Thomas is lezúzta

  • RQ17

   a végén elsöpri a Vörös Vonat dühe

  • macca8

   ez de szar zene :O

   • LFCPride

    jó kis asmr. Thomas része kiváló csengőhangnak irodákba

 • RQ17

  Amúgy én még mindig nem értem hogy mi a faszért Mané ment le, hihetetlen.

  • Mel

   Az valoban érthetetlen.

  • nordsee

   Mondjuk én úgy vettem észre, hogy akkortól tűnt fel, hogy Firmino a pályán van, úgyhogy valami értelme volt, ha konkrétan nem is tudom, hogy mi.

   • csöpi

    ezért is kellett volna tán neki lejönnie

 • Mel
  • nordsee

   Ott én Bobbyt választottam volna.

   szakmailag is

  • RQ17

  • LFCPride

   slowmotion kurva jól leírta lejjebb, ha itt kiteszi Salahnak, talán a legnagyobb sakk-matt szituáció lett volna ever, az egyik valszeg kivált rá, mint labdásra, de ha nem akkor is megmarad a jó lövőszög, plusz 3 passzolási opció.

   • RQ17

    Kiteszi Salahnak, Salah megfutja a jobboldali védőt, a baloldali védőt kizárja Mané, Hendó érkezik a hosszún, keresztpassz, gól.

  • fantom

   de nemigeaz h nem gyakorolják badmeg, amikor az egész játék erre épül..

   • macca8

    Aa volt, aki meg ifjú és bohó

    • Enzo

     ez az 5v2 kontra ez nem AA sara (Hendo passzolta be, Mané lesen volt de így is lemaradt, Salah meg elrúgta keresztbe)

     • macca8

      aa hozta a labdát fel, és arról ment a kommentelés, h nem hendónak kellett volna passzolnia eleve, hanem salahnak balra

     • Enzo

      ja hogy az ő volt
      na az nekem kimaradt :D na mindegy, ott azért mindenki benne volt rendesen :D

  • punkfrog

   Ekkora helyzeteket dolgoztunk ki!

   • fantom

    de tényleg ez már nem Klopp sara…BR érában sokkal kevésbé volt ennyi kidolgozott helyzet, inkább Suárez egyéni megvillanásai zsepkendőnyi területen lehetetlen szögekből és pozíciókból. Érdekes egy dolog ez a statisztika

    • punkfrog

     Félig tele van az a pohár!

    • Borvirag

     Egy gólvágót két év alatt nem igazolni Klopp sarának tűnik…

     • HH

      Salah és Mané a nagyanyám szőrös füléből bújtak elő?

  • Oneil7

   Milner berúgta volna

 • csöpi

  xG mikor lesz a meccshez?

 • fantom

  Ezzel Klopp statja tovább romlott BR-ével szemben.
  Persze arról nem Klopp tehetett, hogy semmit nem képesek belőni a játékosok, míg Suárez fosta a gólokat a BR érában.
  Az inkább már probléma, hogy vérbeli támadót egyáltalán nem akar igazolni, amit nagyon elbírna ez a csapat, főleg a PL miatt.

  ..és hétvégén meg már Benítez kastélyába megyünk

  • RatkóLaci

   Ó az a szurkolói emlékezet! Ezüst szezon előtt Lajosék is ziccer hegyeket hagyták ki.

 • 42 (Jürgen Hasselklopp)

  Mondjuk közeleg a mu meccs és vmikor ki kell szakadnia a gólzsáknak…

  • fantom

   és ez pont a mu emberevői ellen fog kiszakadni.
   Ám legyen igazad nem akarok én semmi jó remény elrontója lenni :D

   • HH

    két gyors góltól ők is megrogynának. ha lenne olyan, hogy mús faszt kiállíta bíró a meccs elején, hát egy könyökösre mindegyik képes már a kezdőkörben.. bármi megtörténhet és amit tavaly túléltek, azt nem lehet megismételni.

  • RQ17

   nagyon kéne, Kloppó még nem verte el a Mous MUt, de szerintem 1.01 az x ott, Mou visszaáll

   • fantom

    simán, bajnok akar lenni, Xért fog jönni az enfildi pokolba, ha csak nem balfaszkodjuk el és kapunk ki.
    Bár a titkos vágyam még mindig egy elcsalt meccs ahol minden jogos góljukat tizijüket elveszi a bíró, majd a végén 1 helyzettel nyerni a hosszabbításon túl, szabálytalanul és lesről

    • bag

     A végén meg vezetöszáron viszik el safot…

     • slowmotion80

      nem, akkor a bírót vinnék el úgy

 • ma(jd jövöre)dskillz

  portugalia vegig ikszelte az eb-t… azt mi lett a vége?

  • Er_Pupone

   RH negativ modnana azt : “When you play tournament football….”

 • csöpi

  post match conference

 • BoC1

  Lehetne a kod a kovi osszefoglalo cime?

  • Poco77

   A kód?

   • Tompy

    Ez azért a ködtől messze van szerencsére. Inkább Benny Hill Show.

  • macca8

   ???? ha szted ennek köze van ahhoz, akkor sürgősen csináltass szemüveget

   • BoC1

    ????????? (Ez felesleges..) Ha megnezed az eredmenyeket a sorminta detto mint BR-i kodok idejen. Jah igen, magasabb az xG.

    • macca8

     nem felesleges. mert kurvára nincs igazad. a köd nem az eredményekre vonatkozott anno, hanem a kilátástalan játékra, amelynek következménye volt az eredménytelenség. nem csak az xG magasabb, hanem a kidolgozott ziccerek száma, a játék minősége egyszerűen ég és föld. akkor fájdalmas volt nézni, h mennyire nincs semmilyen elképzelés, flow a játékunkban, most meg “csak” a kihagyott helyzetek miatt lehetünk bosszúsak. ha ezt a különbséget nem érted, akkor tényleg fejezzük itt be

     • BoC1

      a sok kerdojel nagyon felesleges. Eleg egy, amivel te is gondolom egyetertesz. Laikus szemmel nezve ugyanaz van mint colt
      Br alatt eredmenyeket illetoen. Ott is mentunk oroszba, annyi a kulonbseg h egy lofasz ibe gollal jottunk haza de sok sok kihagyott helyzet. Ertem en h most van koncepcio es latom is, (amugy akkoris volt koncepcio csak szar mint utolag kiderult) de nem fogom hetrol hetre megvedeni kloppot csak azert mert o klopp. Es ebben benne van o is mint a jatekosai. (Ha Br hibas volt anno akkor ugyanugy klopp is az most) igaz h anno nem lottunk tobbet de ennel kevesebbet is kaptunk. Mint irtam, az eredmenyeket nezve full ugyanaz van. Es nem “csak” a kihagyott helyzetek a gond, tobb sebbol verzik a csapatunk. Az osszes vedekezo felfogasu poszton tudnank fejlodni….ja es vitazni egy forumon arrol kinek mirol nincs igaza… hat erre mit irjak? Elfogadnam ha azt irod h velemenyed szerint nincs igazam.

     • macca8

      mert a tények nem állnak a véleményed mellett, azért. az eredmények sem. mert br alatt 10-15 meccs volt, sőt, még több, most meg kb 5 meccsről beszélgetünk, és te ezt akarod megfeleltetni br több hónapos kínszenvedésével.
      és nem, nem volt koncepciója, és a mérkőzések túlnyomó részén nem voltak helyzeteink sem, nem volt se ritmusa a játéknak, se karaktere (!!). ennyire nem is értem, hogy lehet beleállni egy alig valamivel alátámasztható véleménybe.

 • Tompy

  Máté, ugye a kis minta a támadóink helyzetkihasználására is vonatkozik? Hosszú távon azért csak ve fogják b@szni ezeket a helyzeteket. Csak győzzük kivárni… :-)

  • Poco77

   Ez így van. Ez a sorozat nem tartható fent sokáig. Mint hogy az sem lenne tartható, ha 4-5 helyzetünk lenne és 2-3 góllal nyernénk minden meccset.

 • Oneil7

  annyira dühítő, hogy a hozható meccseket ennyire nem tudjuk megnyerni… szép játékból tele a padlás, de azzal senki sem fog törődni, ha nem lesz mellette eredmény is. és most már az sem ad erekcióra okot, ha néha úgy kijön a lépés, mint a múltkor az Arsenal ellen :/

  • Tompy

   Csak a gyomorgörcs a helyzeteknél, hogy ezt vajon sikerül-e berúgni… Az a baj, hogy az adott pillanatban a játékosokban is ez van valószínűleg. Edzésen vagy a Bayern ellen felkészülésin gond nélkül megcsinálják.

   • hajnaldzsi

    Ezt a gyomorgörcsöt gondolom tetézi az is, hogy be kell rúgni mert hátul úgyis kapunk legalább egyet.

  • macca8

   ezt nem értem. azért nem tudsz örülni egy 4-0-nak, mert máskor nem nyerünk/rúgunk négyet? hogy mi van?

   • Oneil7

    dehogynem örülök. csak jó lenne ha az “örök reménység” szerepkörből fel tudnánk már végre nőni, és az ilyen meccseket is magabiztosan hozni, akár unalmas, nem kifejezetten szép játékkal is. a tejszín meg jöhet ha már ez stabilan megy.

 • Mosodás

  Ez már Cou új szerepköre volt?

  • macca8

   igen

   • Mosodás

    reméltem, hogy középen fog játszani.

    • macca8

     ott játszik

    • Angelous

     Mané lecserélése után ment ki a balszélre csak, előtte középen volt.

 • macca8