A titkárnő probléma

Vannak idők, mikor egy kicsit úgy, hát, leszarod. Nem hoz tűzbe, az esti játék nem az igazi, az állandó vitatémák pedig visszatérnek. El fog ez is múlni, és vissza fog jönni a tűz, mert ennek a vörös klubnak van egy mindenki számára érthetetlen, de pont ezért egyedi dinamikája. Máshol is vannak kilengések – ha akarsz és akarod, statisztikai zajok -, csak nálunk valamiért minden sokkal nagyobb. Lovren pálfordulásai, a CB (és kapus) poszt nyári elmismásolása, csúnyán elmaradó outscore, ilyesmik. Felbasz, és kicsit érdektelenné tesz most erre a hétre, de el fog múlni. Neked is, ígérem. Addig pedig castingoljunk titkárnőket.

Súlyos alulteljesítés. Túl nagy ok nincs a pánikra, ez a statisztikai zaj is el fog tűnni az ősz folyamán. Forrás: Steve Jackson.

Kicsit én még mindig rá vagyok pörögve a félresikeredett nyári ablakra, és régi jegyzeteimet leporolva bukkantam a titkárnő problémára, ami reményeim szerint a ti ízléskörötökbe is beleférve fog illeszkedni a fociról alkotott színes világképetek és filozofáló remeték valóságtól elrugaszkodott elméleti konstrukcióinak metszethalmazába. Ennek még a Gininél is kevesebb köze van itt mindenhez, de rosszabb szájízű heteket szokatlan agymenésekkel érdemes palástolni.

Ez a kis alap valószínűségszámítás példa arról szól, hogy van n darab jelentkező a titkárnő pozícióra, akik szépen sorban jönnek interjúzni. Minden titkárnőről csak az interjún derül ki, hogy mennyire lenne jó számunkra, és az interjúja végén azonnal kell dönteni, hogy őt vesszük-e fel, vagy behívjuk a következőt.

Létezik számos optimális stratégia attól függően, hogy mi a célunk. Ha az, hogy kimaxoljuk annak a valószínűségét, hogy a legjobb titkárnőt találjuk meg, akkor a következő az optimális stratégiánk: az n darab titkárnő első 37%-át utasítsuk el, akármilyen jók, onnantól pedig vegyük fel a legelsőt, aki minden addiginál jobb volt. Érdekes, hogy pont így, és persze annak is megvan a lehetősége, hogy pont az első 37%-ban volt a legjobb, meg az is, hogy a 20-ból a 10.-et kiválasztjuk, de mondjuk a 17. jobb lett volna. Viszont ezzel a stratégiával a legnagyobb a valószínűsége (38.4%) annak, hogy a számunkra tökéletes titkárnőt kiválasztjuk, míg a 20 főnél maradva egy random választásnál csak 5% sikerrátát ad.

(Ezeket a számokat házi feladat kiszámolni és csekkolni. Nem olyan nagy ördöngösség, de kell hozzá valamennyi valszám alapképzettség. Pont ezért ismét senkit nem untatok a levezetéssel. Ha viszont a második Lovren-hibából kapott gólunk után átszúrni lenne kedved kedves monitorod pofádba röhögő képpontrengetegjét, akkor inkább végy elő öklözőzsírt tollat, papírt meg ezt a példát, és hagy szóljon. Megnyugtat, hidd el egy matematikusnak. (Meg egy nagy lófaszt, a tollat fogod a Lovren arcát sugárzó képernyőszelet közepébe döfni.))

A mérhetetlenül idegesítő VvD saga után én most Edwards vagy bármely átigazolásról döntő stratégánk fejébe próbálom képzelni magam, és alkalmazni ezt a matek elméletet. Tegyük fel, hogy van 20 potenciális kiszemelt CB-nk, és egyet akarunk igazolni. Igaz ugyan, hogy fociban az interjúzás messze nem mondd el annyi infot, mint a titkárnőről, de majdnem ugyanúgy sorban felkeressük a játékos (ügynökét), elbeszélgetünk vele, tapogatózunk, a klubjánál is, a scoutok és data analystek a klub hátországában pedig értékelnek mindenkit. Ha – figyelembe véve persze a sok fenti egyszerűsítő feltevést, ami egy elméleti modellnél nyilván nem fog most minket mellbe verni – tényleg a legjobb hátvédet akarjuk megszerezni, akkor a 20 jelentkezőből 0,37*20 = 7,4, mondjuk 7 játékost élből el kell utasítanunk, az utána következő 13-ból pedig a legelsőt kell felvennünk, aki az addigiaknál jobb. Legrosszabb esetben senkit nem veszünk fel, de ezzel a stratégiával a legnagyobb az esélye annak tehát, hogy ha sikerül valakit felvenni, akkor az tényleg a legjobb.

Talán felesleges magyaráznom, hogy VvD-nél nem éppen ilyen stratégiával indultunk: a legelső embert akartuk felvenni, de őt sem tudtuk. És a híres 50%-os – Kloppnál egyelőre ennél jobb – játékosbeválási arányban ki garantálja, hogy tényleg ő a legjobb választás?

A fenti példa persze nyiklik-nyuklik abból a szempontból, hogy a kiszemeltek értékelésének veleje már korábban megtörténik, és nem csak sorban. Úgyhogy fordítsuk meg a matek példát, és alkalmazzuk a titkárnő-válogató stratégiát a játékos szemszögéből. Ehhez érdemes megnézni a téma híres TED-előadását, melyben egy csinos vörös matematikus nő magyarázza el a példát a párválasztásra(!). Nem fogsz meglepődni: mondjuk 15 és 35 éves korod között randizol 20 évig, ezalatt jön számos csaj/pasi, akit „kipróbálsz”, felmérsz; és itt is a legkifizetődőbb stratégia, ha tényleg a legjobbat akarod megtalálni, hogy az első 7,4 évedben dobod az összes partnered, azok közül, akiket pedig 22,4 éves korod után ismersz meg, hozzámész az elsőhöz, aki jobb volt addig mindenkinél. Lehet, hogy nem a legjobbadat fogod ki vagy hogy macskákkal együtt mész nyugdíjba, de így maxolod ki az esélyeidet. Gusztustalan száraz matematizálása az életnek és az érzelmeknek – mondhatnád –, de a természetben tényleg hasonlóan viselkedik az ember és sok állat is, csak persze nem direkten átgondolva. (Meg hát faszom, ez egy cyberpunk blog.) De ez így már tényleg borzasztó off topic, váltsuk át agyunkat Oxlade Chamberlain-re július 1-jén.

Ox el akar menni – tegyük fel. Van még kerek két hónapja augusztus 31-ig. Ahogy a párválasztós példában, itt sem tudja, hogy hány klub fog érte bejelentkezni, ezért az idővel számolunk: 0,37*2hónap, azaz kb. 3.5 hétig bárki jön, jobb elutasítani. Talán a deadlány day közeli sűrűsödés miatt még tovább, de ne torzítsuk most a modellt. Talán tudat alatti titkárnő-választó stratégiája miatt is mondott nemet a Chelsea-nek (és ugye az Arsenalnak) még az elején, majd a Liverpoolra – mint elsőkénti jobbra, aki a 3.5 héten kívül érkezett – igent. (Simán lehet, hogy máshogy volt a sztori, csak a példa érdekességéért hoztam ide.)

Ugye, Mr. Edwards, kérlek, és jövőre átgondoltabban. Az elején tényleg nem kell sehova sietni, de tudni kell nemet mondani, és igent is, mikor jön a választós időszakban az addigi legjobb. Nem biztos, hogy megéri várni a legvégéig, ahogy az most nyáron is kiderült.

Az igazolós kesergés eheti hab a tortán élménye a második Leicester meccs lehet. Ahogy mondtam és olvashatjátok, nem tudtam felizgatni magam annyira, hogy újabb csapatbemutató kerüljön megírásra a rókákról. Van olyan, hogy nem áll fel, de hát itt a hétvége, ki lehet pihenni a stresszt.

Talán elég izgalom lesz a CB-párosunk választása, és aztán összeszámolni, hogy vajon sikerült-e több gólt kiszedni a kékek hálójából, mint a mienkből. Rezegni fog a háló, nem kevésszer, ha tippelnem kéne.

Meccs szombaton 18:30-tól, ismét idegenben. Hajrá, szépségeim!

 • macca8

  Hát ez kiba jó lett! Külön köszi james spader és maggie gyllenhaal titkárnőjéért

 • Pingback: A titkárnő probléma | Zongoracipelő()

 • slowmotion80

  engem az érdekelne, hogy ha mondjuk 19 jelentkező van, és ugye a hetedik versenyzővel 36,8% “megy le”, akkor a hetedik után lehet már az addigi legjobbat választani, vagy várni kell még egyet, és a nyolcadik után kimaxolni?

  • GlenTheMathematician

   Igen, ez egy diszkrét eset, itt külön kell kiszámolgatni, a 8. már játszik, őt már szabad választani.
   (Csak nem utánaszámolsz az asszonynak, hogy ilyen pontos számokat hozol? :D)

   • slowmotion80

    én már rég nem tudok számolni :)

 • Kriccs

  Ezért van ennyi adat a scoutok birtokában, hogy ne legyen a választás véletlenszerű. Ha egy csoportról ennyi adatod áll rendelkezésre, akkor óhatatlanul sem ezt a rendszert fogod használni, pláne, hogy az interjú közben egy másik vezető is felrakhatja a leányzót az asztalra. :)
  Ettől függetlenül tetszett nagyon! (legyen még ilyen)

 • Random

  Leteszteltem a modellt a holnapi kezdőnkre egy random generator segítségével.
  Ezek szerint így fogunk felállni (dupla ha-ha) [30 fős kerettel számoltam, a sérültek is benne vannak]

  ———–Karius———–
  ——–Ox Matip———-
  Clyne————- Moreno

  ——— Milner ————
  Can—————–Firmino
  Salah————–Solanke
  ———-Coutinho———–

  • balint0806

   A nyerő tizenegy… :)

  • Chris

   Clyne serulten?

  • Gin(i)ever

   Ox az új Milner?

 • dr.C

  van egy örök igazság: Meghallgathatsz rengeteg titkárnőt, de végül úgy is azt veszed fel, amelyiknek a legnagyobb a melle … hogy ez most hogyan jön Ox-hoz és pláne a Leicesterhez, azt én sem tudom

 • urmom

  Off: Glen, ha épp munkát keresnél/váltanál:)

  https://saas.ngahr.com/liverpoolfc/wrl/pages/vacancy.jsf?latest=01000092

  • GlenTheMathematician

   Oh, köszi, megkaptam már mástól is, megtiszteltek. :D Sajnos a phd hiányzik…
   Viszont tényleg épp data scientist pozikat keresek itthon, na abból (is) jöhet dögivel link. :D

   • macca8

    gyorsan egy phd az ecseriről ;) és lenne tényleg egy beépített embere a jakuzzinak

    • GlenTheMathematician

     Adom. :D
     Bár lehet, hogy Klopp annyira akarna a CV-m alapján, hogy a szerelmes sms-ei után a jelenlegi munkáltatóm letiltaná az átigazolást. :)

     • macca8

      :D:D

     • dr.C

      hehe: tiltott kapcsolatfelvétel

     • chefbacsi

      Ès akkor glennek hirtelen elkezdett fàjni a hàta… ;)

     • balint0806

      Ugyan már… Mi az esélye, hogy Glennek elkezd fájni a háta? :)

   • Kriccs

    Ha kell Data mining, big data, machine learning, deep learning, artificial intelligence vagy hasonló anyag, akkor szólj ;)

    • GlenTheMathematician

     ment mail

   • Konig74

    Nekem ez a link hozta el az első pillanatot, amikor elgondolkodtam a phd-n. Mi motiválja az embert a tanulásra, ha nem ez?!

  • TT

   Valaki tud nekem kölcsönadni egy doktori címet addig? A valszámot átnézem, azzal majd csak boldogulok. :)

 • Enzo

  Fantörpikus lett megint :) ismerős a valszám része is, a gifek meg hatalmasak :D
  és mintha a “Liverpool=csajod” metaforával fémjelzett posztsorozat egy újabb állomását látnám, vagy tévednék? (amihez most lusta vagyok visszakeresni az eddigieket, de legalább 2 tuti volt)

  • Enzo

   also, “rosszabb szájízű heteket szokatlan agymenésekkel érdemes palástolni” -> Fonat in a nutshell :D

  • GlenTheMathematician

   fuh köszi :D
   bonyolultak azok a csajok :) de igen, mostanában tényleg keverednek ezek a modellezős agymenések a fenti hasonlattal (talán nem is annyira véletlenül :P)

 • Poco77
  • balint0806

   Gomez nem játszott sosem Matippal még CB-t?

   • Chris

    It’s time :D

  • HH

   ebből nem Lovren jön ki szarul

  • Gin(i)ever

   az se mindegy ki az ellen.

  • RQ17

   ennek a kapott gólok számának mi az isten értelme van, ha nem per90-ben van? :D

 • Chris

  Lehet emma

  ez a keret megy Lejcseszterbe
  Provisional squad: Mignolet, Karius, Alexander-Arnold, Gomez, Klavan, Moreno, Henderson, Wijnaldum, Coutinho, Salah, Sturridge, Firmino, Flanagan, Matip, Milner, Robertson, Grujic, Can, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Ings.

  • Chris

   Ez alapjan sztem : Mignolet – AA, Gomez, Klavan, Moreno – Hendo, Can, Gini – Coutinho, Salah, Bobby

   • Poco77

    Matip kezdeni fog

  • King Kenny

   Aligha helytálló ez a keret, Lovren is elutazott.
   Várhatóan ő is és Matip is kezd majd. (Joyce).

 • Enzo

  Ajhe, NST-n poolos-gerrardos a legújabb poszt (és betűk is vannak hozzá!)

 • Enzo

  Dudek reklám volt már? Mondjuk 12.-én rakták fel, szóval tippelnék egy Emmát :D
  https://youtu.be/O6vRY1QaCv4

 • Bócz Zoli

  Semmi jóra nem számítok ezen a meccsen. Vardy-val nem nagyon tudtunk eddig mit kezdeni. Ráadásul Moreno oldalán is klasszis játékosa van a rókáknak.Ha valaki eltüntetné Okazakit, akkor talán nem kapunk egynél többet. Remélem Klopp kitalál valamit, nem rohanunk önként a késbe.

  • HH

   meg leszenk baszva. Moreno – Klavan – Gomez – Flano lesz szerintem a védelem és valaki formában lesz most már középen is.

   • Gloria Mundi

    ezzel a “meg leszenk baszva” tippel nagyon sokat nem kockáztattál: ha kikapunk, ráfoghatod, hogy elírtad az “ü”-t “e”-nek, ha nyerünk, akkor meg simán csak felcserélted az “e” és “n” betűket,,, :D

   • Bócz Zoli

    azé kettőt piszkált!

 • balint0806

  Can gólja nincs a Puskás díj jelöltjei között… :(

  • fantom

   ha reál játékos lenne akkor már azelőtt megnyerte volna hogy belőtte az

   • Chris

    vagy ha del-amerikai

  • Chris

   Dembele miazistent keres ott? Oke, szep akcio volt, de akkor is

  • gyongyi69

   ez sem volt rossz (vhol olvastam):

   • Chris

    Amen

   • RQ17

    <3

 • Mosolyur

  3 pont amikor kevesen számítanak rá,így még jobban ízlik majd nektek

 • Chris

  A Spartakban Promes megserult

  • livman

   pedig nagy promisz volt

  • Enzo

   akkor ki kell vennem fantasyb… ja várjá, ellenük játszunk, akkor amúgy is ki kéne vennem :D

   • nordsee

    Miért kell _akkor kivenni? Ez valami elvi izé?

    • Enzo

     persze, nem rakok be olyat, aki épp ellenünk játszik (bár jinx-kísérletnek lehet jó lenne)
     meg olyan csapatból se, akit utálok (ezt mondjuk az utóbbi évek elődöntői/döntői felülírták)

     • Chris

      FPL csapatomban tobb Chelsea, Spurs, City, MU jatekos van a csapatomban mint Pool. Pontban ki is fizetodik. Mane van benne oszt ennyi. #imajudas

     • Enzo

      jó, PL fantasyban azért ez nyilván nehezebben lenne kivitelezhető, ott ezt szerintem nem is tartanám, de azt (még) nem játszok :) #majdjövőre

     • nordsee

      Nagyon cuki

 • balint0806

  Cou saga utózöngéi. Nyílvánosságra került a levelezés amiben többek között az szerepel: “Barca returned with a bid of £90m in early August at which point Michael Edwards, Liverpool’s sporting director, asked the La Liga club to “stop harassing Coutinho”.
  “I ask you amicably to stop harassing Coutinho publicly and privately. No amount of money will change our minds,” the email claims via Der Spiegel.
  The emails also show that Liverpool did not ask for £183m for Coutinho in the latter stages of the transfer window, as had been claimed.”
  Szóval az is világos lehet most már mindenkinek, hogy a Barca sportigazgatója hazudott, amikor azt mondta, hogy 200-milláért eladtuk volna nekik.

 • tothpapa

  (Nem egészen) OFF: hulla rossz a n Castle, félidő 2-0 purs javára….

  • dr.C

   lehet, de West Ham- Spurs van :)

   • Chris

    Nem, nem erted, o mar a jovot latja

    • dr.C

     ja, persze, mindig kimegy a fejemből, hogy AUS-ban él :)

     • Chris

      Marcius kozepen jar, amikor is a negyeddonto kisorsoltak hogy a Pool a Barcaval jatszik

   • nordsee

    Kurva iPad mindig kijavítja. ;)

    • tothpapa

     Joooooohöhö:)

   • tothpapa

    Ja, valóban. Nem szabad sokat inni, mert keverődnek a dolgok….

    • Mosolyur

     főleg,ha keverjük az “innivalót” is :-)

     • tothpapa

      Én is uerre gondoltam, mert a többi oké…DD

 • Chris

  Na Auirier a PL-ben is alkot

  • nordsee

   Visszahozza Rafáékat a meccsbe?

   • Chris

    Bedobjak meg Ayoze Perezt, es visszahozza oket a meccsbe

    • dr.C

     alakul … még egyet

     • Chris

      Ja, ez az Atsu szepen befejelte

     • nordsee

      Hülyefasz Andy, ha nem a homorításra koncentrál, beis fejelhette volna

 • Chris

  Fight, fight

 • bakfi

  nyerünk

 • bag

  Tavasszal egyszerű, prosztó módon átrugdosták a fejünk felett a labdákat, mi meg ráztuk az öklünket, mint az albán légelhárítás…Szerintem ez most sem lesz másként, remélem nem toljuk fel agyig a védelmet és nézzük Vardy hátát ahogy begyalogol az átívelt labdákkal

  • bakfi

   remélem támadunk. legjobb védekezés a góllövés

 • Chris

  Nekem ez a Lukaku mar kezd idegesiteni

  • bag

   No para, csak a kiscsapatoknak tud gólt lőni… Remélem minket nem oda sorolnak addigra…

   • RQ17

    Nem mintha az nem lenne pont elég Mourinhonak, az a pár gól ami a nagyok ellen kell, majd jön a középpályáról. Kiváncsi leszekem mire viszik idén, a cityt szerintem nem lehet megfogni.

    • bag

     de, de mou lemossa taktikával a mutogatós pojácát az összevásárolt zsoldosaival együtt

     • RQ17

      Te is jobban utálod Pepet még nála is? Akkor nem vagyok egyedül.

     • bag

      nincs bocsánat arra, mit a bvb-vel és Kloppal tett

     • drama

      :D miért, mit csinált a BVB-vel?

     • Angelous

      Szétszedte, elvitte Lewát, és Götzét..

     • drama

      Götzét Rummeniggéék vitték oda, Pep Neymart szerette volna, ez elég sok helyen le lett írva. és valószínűleg Lewa sem Guardiola ötlete volt, hogy valamivel még meg kellene szopatni a Dortmundot. értem én, hogy utálni kell Pepet, de ne találjunk már ki dolgokat :D

     • bag

      sajnos a tények makacs dolgok…

     • bag

      olvass utána, undorító, Götze és tsi sztori

     • drama
     • bag

      városi legenda, Götze meg tény…

     • drama

      városi legenda, hogy Guardiola főnöke azt mondja, hogy Pep nem Götzét akarta? :DDDDDDD

     • bag

      nem, biztos a szertáros akarta és a kopasz kézzel-lábbal tiltakozott, nyilván azért padoztatta 3 évig…

     • drama

      nálad valami nagyon bekattant :D fent van a link, amin Rummenigge elmondja, hogy két jelöltjük volt, Pep Neymart favorizálta, a klub Götzét vette meg inkább. szerinted városi legenda… :D Götzét 3 évig padoztatta? konkrétan az első két évében alapember volt Guardiolánál, a 3.-ban pedig sérülésekkel bajlódott. azt írod, hogy a tények makacs dolgok. valóban azok, de nem a te oldaladon állnak :D

     • bag

      Cou-ról hányszor írták, hogy a barca akarja? tökmindegy milyen cikkek születnek, sajnos a tény az, hogy elhozták, -tisztességtelen módon- Götzét, akire a világon semmi, de semmi szükség nem volt…hogy Neymart akarta, na ne röhögtess

     • drama

      azt ugye vágod, hogy a fenti az nem egy újságírói kitaláció, mint a katalán cikkek Coutinhoval kapcsolatban, hanem konkrétan a Bayern egyik topvezetője nyilatkozta? :D

     • bag

      aki az adócsaló után beült az elnöki székbe, hogy aztán visszaadja neki? hiteles…

     • drama

      szóval szerinted hazudott, hogy ezzel is levegye a terhet Guardioláról, de te átlátsz a szitán?
      érdekes… :D

     • bag

      néhány mililóról kétségkívül hazudtak a független bíróság jogerős ítélete szerint és letöltendőt szabtak ki, csodálkozol ha nem mindet kajálok be tőlük??? MUHAHA

     • bag ellen észérvekkel? haver, új lehetsz errefelé. vagy feledékeny

     • drama

      pontosan tudom, milyen, de most kifejezetten szórakoztat.

     • jó neked, engem általában felbaszni szokott. mondjuk vágom, hogy nem tehet róla, csak mégis mintha fociblog lennénk, nem lipótmező.

     • ez csak azért vicces, mert szerintem nálunk több soton játékos játszik, mint ahány dortmundos a bayernnél. :)

     • bag

      vö kéthéttel a BL döntő előtt bejelenteni az ellenfél legjobbjának leigazolását, majd 3 éven át padoztatni…rohadtul nem vicces

     • nagy dortmund fan lehetsz

     • bag

      van vmi problémád ezzel???

     • nyugi van. nincsen egyébként, de a foci nem valami lovagregénybe illő dolog, tele hűséggel meg ilyesmi. A bayern megteheti, hogy ha kell így biztosítja a fölényét. Lerabolja a riválisait ennyi. A dortmundnak meg szurkolhatsz azzal sincs bajom, csak megjegyeztem. engem mondjuk teljesen hidegen hagynak

     • bag

      engem alapvetően zavar a pep mítosz a barcával a labdaszedő is nyert volna, a bayernnel mondjuk a szertáros és a pályavonalazó is… másrészt semmit, ismétlem semmit nem tett hozzá a bayernhez, azonkívül, hogy szétverte a Heynkess féle halálcsillagot és pottyant ki a BL-ből az első szembejövő spanyol ellenfél ellen

     • Ancelottinak még annyira sem megy jelenleg, mint pepnek. fene tudja. Az a Heynckes féle bayern valóban félelmetes volt, hálistennek szétverették. mikor 7et rúgtak a barszának és messi még a pályára sem mert kiállni a visszavágón, na akkor tudtam, hogy nem igazi vezér és ezért nem lesz sosem egy lapon Maradonával. elkalandoztam :)

     • bag

      akkor volt a barcás tinik kedvenc itala a 7up…:D

     • lol

     • drama

      mondjuk a Barcával még a labdaszedő is nyert volna elméletet kicsit árnyalja, hogy előtte két évig semmit sem nyertek. nehéz vitatni, hogy valami újat vitt oda Guardiola, a sikereit pedig hülyeség megkérdőjelezni. ennél még az is validabb érv, hogy azért utálod, mert kopasz.

     • bag

      nem, egy túlhypolt, önmagát félistennek tekintő, ugyanakkor teljesítménykényszer esetén durván beégő hipszter

     • drama

      ezt ő mondta, hogy félistennek tekinti magát?

     • hagyjad már ezt a faszságot

     • Kriccs

      Ja, nyilván ezért az egyik legsikeresebb edző

   • elmúlt 21 PL meccsén 19 gólt lőtt. Sztem elég para.

    • bag

     arra utaltam, hogy szórványos helyen-többek közt itt is- megjelent az a stat, hogy csak a kiscsapatok ellen eredményes

     • mi még azok ellen sem vagyunk eredményesek. De amúgy adom. Sajnos idén egyedül 1el lőtt kevesebb gót, mint nálunk az egész csapat.

  • Tökéletes igazolás volt oda Matic-csal egyetemben sajna

   • fantom

    ezt szezon előtt is elég sokan mondták már, és bejönni látszik a jóslat.
    Másrészt angol bajnokságot az ilyen hústornyokkal lehet nyerni. Szimpatikus tilitolival emberöltő óta nem nyert csapat angol bajnokságot, kíváncsi vagyok a sziti bírni fogja-e az iramot mordor fiaival.

   • Rpi

    *Matic-tyal.

    • fantom

     Matić-val :)

     • Rpi

      Nem vagyok valami helyesírási szakértő, de ez így hogy? 😊

    • angolosan indultam ki bocsáss meg :D

     • Rpi

      Semmi gond, ez a megszokott. 😊

  • Nem csodálom, 8 meccs 8 gól idén. Mourinho nem hülye sajnos, pontosan olyan játékosokat igazolt és oda ahova kellett.

 • RQ17

  Van Dijkkal amúgy most mi van a sotonban? Lassú rehabilitálás?

  • Chris

   Vagy utaljak csapaton belul is, vagy mert azert mert kihagyta az alapozast es az egesz pre-seasont, es teny lassan megy neki

   • RQ17

    Na, melegít is.

 • Chris

  Az lenne a szep ha Woy verne a Cityt. Idegenben. Egyenlore 1-0 Sane goljaval

  • AdamJa

   Majdnem.

  • macca8

   *Egyelőre

 • Egyébként csak én hallottam félre a leszter meccs utáni interjúban ahogyan gyorsan benyomja, hogy lehet még fentebb kell tolni a védővonalat? Remélem csak én hallottam rosszul vagy ő viccelt…

 • Koeman még a végén kiesik a nevertonnal.

  • RQ17

   Durva lenne, ha előbb repülne, mint Bilic.

   • remélem jó sok időt adnak neki és túl késő lesz pulisnak milliárdokat fizetni, hogy benn tartsa őket

  • Chris

   Palack utan?

  • Chris

   Es kilovi? Hat persze hogy a norveg

  • Chris

   Niasse megmenti Koeman segget most

 • Mignolet, Gomez, Lovren, Matip, Moreno, Henderson, Can, Wijnaldum, Coutinho, Firmino, Salah.

  • Chris

   Belsos infok?

   • Chris

    De sanszos, mivel AA fog jatszani a BL meccsen

  • RQ17

   Ez szerintem a legmasszívabb kezdőnk jelenleg.

   • Kriccs

    +Mané

   • Camee

    wijn helyett bárki és tényleg

   • Mosodás

    Gini idegenben átlátszó

   • bag

    reméljük, ezúttal végre CS lesz

   • Studgét betettem volna Wijn helyett, igazán kaphatna pár meccses sorozatot

    • Chris

     BL-ben?

    • nordsee

     A kupameccsen pont azt néztem, hogy el tudnám képzelni 10esben.

 • Chris
  • RQ17

   Cirmivel jól kijönnek majd.

  • Rpi

   Hát nem jön le ki ez..😕

   • Chris

    Keita

    • Rpi

     Akkor ezért. 😢

 • Chris
  • Chris

   Schmeichel, Simpson, Morgan (c), Maguire, Chilwell, Ndidi, King, Albrighton, Mahrez, Okazaki, Vardy.
   Subs: Hamer, Fuchs, Amartey, Gray, Iborra, Iheanacho, Slimani. #LeiLiv

   • Kriccs

    4-4-1-1, jó lesz

 • Chris

  OFF: Morata hat-trick

  • Őt is mennyire flop-pozitívnak jelezték szezon elején, hihetetlen

   • Kriccs

    én sem gondoltam volna, hogy így berobban

   • bag

    mint az eskövői mondás tartja: Majd elválik… egyelőre gyengébbek ellen remekel, Arse ellen teljes kudarc

    • Ahogy meg a PL mondás tartja, beat the dross, win the league. 6 meccs, 6 gólt nem kell megmagyarázni.

 • Chris

  RH- Palaceja

  2 PL meccs
  0 szerzett gol
  6 kapott gol

  • AdamJa

   2 het alatt meg O sem tud csodat tenni.

   • Kriccs

    dB sem kapott sok türelmet, Woy meg azt a focit tolja, amire a keret méretezve lett

 • Chris

  Mourinhot ismet felkuldik

  • Chris

   Illetve elkuldik

 • Kriccs

  Hát a Citynek ez olyan, mint nekünk az a bizonyos 2009 március-április

  • falonpok

   Brutálisan tolják

 • astonmartin

  4-2-re nyerünk

  • bag

   ránkférne már nagyon!

  • AdamJa

   Legyen inkabb 2-0 ide. Jol jonne egy clean-sheet.

 • fantom

  Most nézem csak az eredményeket, nagyon magas a labda hogy a forduló vesztesei legyünk. Lépést kell tartani, szóval bármi áron, de győzni kell ma.

  • bag

   egy kétemberes középcsapat az ellenfél nem a mu…

   • Chris

    Ok is tudnak verni minket :D Sot, legutobbi ket King Powersi meccsunket elveszitettuk

    • bag

     szóval nem lehetetlen…

   • fantom

    buszt azért keményen be tudják tolni, a túloldalon meg Okazaki, Vardy, Mahrez, (padról Iheanacho, Slimani) bármikor képes villanni, aminek következménye a mi védelmünk esetében eléggé egyértelmű.

 • Vladimir Kozlov

  2 rúgott gólt érzek a csapatban, a kérdés mennyit kapunk. Reménykedem a 3 pontban és egy kapott gólban.

 • urmom

  Btw Tornyival mi van?

  • fantom

   szerintem józan :(

   • Chris

    Szomoru hogy nemes hoseinkkel ilyen megtortenhet

  • Rpi

   Fogalmam sincs, engem is aggaszt már hogy nem tolja itt fullban. Hiányzik. 😢

  • realface

   Már én is kerestem itt a multkor, azóta sem jelentkezett.

 • urmom

  Lovren “bemutatkozott”

 • dr.C

  Lovrent csak megelőzte Mahrez

 • leszter ugyanazt játsza, mint mindig. kontra, kiugratások, remélem mostanra már felkészültünk. Volt rá pár alkalmunk.

  • persze, ráállítottuk lovrent a kérdésre

 • RQ17

  HENDINHO!! (moderálva, a “!!” helyére “köcsögök” volt írva.)

  • Rpi

   Az orosz változatú ‘enderzon azért már hajaz a brazilra..kár hogy itt véget is ér az egész brazil hasonlat.

 • Seduxen

  működő streamet tud valaki?

 • Chris

  Somos: “Most van eloszor a kezdoben Coutinho a PL-ben.” Khmm, Burnley?

 • Vladimir Kozlov
 • Jaj nemar

 • dr.C

  :( Can

  • salah :(

   • RQ17

    McA :(

   • Rpi

    Ha nem nyerünk, a bűnös már az első 15 percben megvan. 😀

 • Chris

  Bazd meg

 • totumfactum

  Komolyan mondom. Salah üres kapu…..

  • RQ17

   onnan nem illik

   • totumfactum

    Majd a leszter…..

 • realface

  A kapufa sincs velünk… Salah sem…

 • Kriccs

  Mi maradt ki, bakker

 • Chris

  Salah baszki mar, ezt be kell rugni

 • üres kapura sem megy…

 • dr.C

  jóvátette

 • Ezazzzzzz

 • Vladimir Kozlov

  atyaég

 • ekiyeki

  Na!

 • Salahhhh

 • Kriccs

  jeeee

 • RQ17

  ne basszatokmá a mytv még nem ért oda

  • Chris

   Nalam igen

   • Chris

    Es ugyhogy NORVEGIABAN VAGYOK

   • RQ17

    közelebb laksz a telenorhoz?

    • Chris

     Vegulis norveg szoval..

  • Rpi

   Az oroszok már a spájzban vannak ismétlik.

  • Kriccs

   nekem is csak a sofascore jelzett, mindig elfelejtem lenémítani ezt a szart :D

 • Chris

  MOMO

 • National Hiphop

  Néha csak összejön Szalának :))

 • Mityka

  Salah

 • totumfactum

  Örülök hogy Cou gólpassza után ennyien odamentek őt ölelgetni. Jó jel

 • EZ AZ! :) de jó haha

 • sANYNWA

  azért nagy passz volt szó se róla

 • Vladimir Kozlov

  ez az !!!

 • RQ17

  BÓJA!

 • realface

  Salah a második helyzetét befejelte… javul a gyerek.

 • RQ17

  “Hiába érkezett Smejkkel belülről” az durva

 • Jezusom minyoon

  • totumfactum

   Nézzük a másik oldalról. Hatalmas minyon bravúr :D

  • RQ17

   unluckkyyyy

   • National Hiphop

    inkább szerencsétlen…

 • dr.C

  izgalmassá akarjuk tenni

 • ekiyeki

  Akkor most (a Mágust idézve) kéne egy gyors gólra gól…

 • Chris

  Mar ugyis reg volt a “minyon te fasz” kommentek

 • Gábor
 • bakfi

  jó szívű védelem

 • Vladimir Kozlov

  az orosz bstream kb 2 perc késésben van :D

  • RQ17

   ezért kell az A-t nézni

   • Vladimir Kozlov

    az mi,segítenél? fogalmam sincs ezekről :(

    • RQ17

     általában nekem fogalmam sincsen semmiről, csak szeretek pofázni, ne vegyél komolyan :D

     • RQ17

      RQ17 :(

     • Chris

      Most csak bemasoltad a ot perc ezelotti kommentemet?

     • RQ17

      Emma :(

     • Vladimir Kozlov

      baszod :D

    • Rpi

     Szegény jó nagyot sikított, mielőtt elpatkolt. 😀
     https://uploads.disquscdn.com/images/6f2fa8756697d22e6e45e6498142737b9a8efbfecfb344945d3ed26a12195bd8.jpg

     Amúgy meg ha acestreamen nézed, könnyen megesik, mert ha megakad a neted, nem az élőképre ugrik, hanem onnan folytatja, ezért lehet élvezetesebben nézni és ezért kell kikapcsolni mindent, ami jelzi az eredményt. 😀

     • Chris

      Lattad a Majmok Bolygojat? Szerinted artatlanok?

     • Rpi

      Ezt csak a gyíkemberek találták ki, hogy eltereljék magukról a figyelmet.

     • Chris

      Dehogyis, Soros utan a majmok fogjak leigazni a bolygot :D

     • Rpi

      Soros _a gyíkember. De ne mondd el senkinek.

     • Chris

      Becsszo :)

     • Vladimir Kozlov

      Pedig milyen szép szemei voltakl :(
      Amúgy köszönöm!

     • Rpi

      Nincs mit! 😊

 • dr.C

  Cou-szög

  • ekiyeki

   Mert Aa nincs…

 • Kriccs

  NBC-n sem sokkal magasabb a szakértés színvonala :D

 • RQ17

  Salah eddig szerelésben és megnyert fejpárbajban is jól áll, hátra kéne hozni CBnek.

 • realface

  Coutinho 2-0

 • Couuuuuu❤️

 • dr.C

  én már meg is bocsátottam

 • RQ17

  Cou nálam kihagyta

 • Chris

  COU <333333

 • National Hiphop

  Cou is baaaaack

  • LFCAnna

   A román kommentátor egy az egybe ezt mondta a gól után :D. Te is román eurosporton nézed, mondjuk gondolom véletlen, s még jó páran ordítottak így fel

   • National Hiphop

    Nem, a Spíler kiváló kommentátoraival követem, és szintén magamtól jutottam erre a következtetésre :)

 • Mityka

  jeeeeeeeeeeeeee

 • Chris

  Es ugyanazok lovik eddig a golokat akik az Asia Trophyn

 • dr.C

  nem egy adonisz???????? ez hülye?

  • stampedli

   • Rpi

    Infúziós állványnak is gyatra.

  • ekiyeki

   Dini? Nem ismered?

   • dr.C

    neki nem jön be :)

  • bag

   Elsö Emelet szám 85-böl…

   • realface

    Amin a Dadogós break is van?

    • bag

     Jaja

 • nem egy adonisz :DDD

  • National Hiphop

   Hát, kinek a papné… :D

  • Adamn

   Szerintem Herkulest akart mondani 😊

   • totumfactum

    Poirot? :D

    • Adamn

     Kevin Sorbo

   • National Hiphop

    Az ántik világ legnagyobb szabadrúgáslövője :))

    • totumfactum

     Csakis a klasszikusok

  • RQ17

   túl sok haja van, meg amúgyis egy kis alacsony köcsög, szakálla sincs, a 9ben az ilyenek csak labdát hordanak

 • Metka

  Bárki aki azt mondta-mondja, hogy elalibizi a szezont most gondolja újra a dolgot.

 • totumfactum

  Eddig ez nagyon jó meccs mentálisan az egész keretnek

 • Kriccs

  Akkor innentől jöjjenek a kontrák

 • balint0806

  Hipijjáááéééé!!! :)

 • sANYNWA

  Imádtam, hogy a szurkolók a szabad előtt Coutinho songot nyomatták, örülök, hogy nem hátráltak ki mögüle

 • Adamn

  Liverpool’s number 10!

 • Gin(i)ever

  állás?

  • RQ17

   http://www.profession.hu, itt van pár, mondjuk állítólag dolgozni gáz

  • Chris

   En egyenlore fekszem

   • RQ17

    rúgott gólonként liter sör?

    • Chris

     Nem most hutoben talaltam egy whiskyt. Szar az ize, dehat vegulis…

    • bag

     Dallasozzunk?

   • bag

    Egyelöre pls

    • RQ17

     Lehet hogy az ágya két felét fekszi éppen egyenlőre, sose lehet tudni!

     • Rpi

      Vagy McA faterja azért nem mond semmit, mert nem egyenlő az állás. Egyelőre.

     • Chris

      Errol nem merek nyilatkozni

   • azért azt elég meredeken nyalom, hogy mire felemelem a kezem, hogy trollkodjak, addigra már 2en csapják le a labdát, hogy csak porzik <3

    • Chris

     Faterod egyenlore mit mond a meccsrol?

     • “úgyis kapnak legalább egyet ezzel a szar védelemmel”

      Meg kifejtette, hogy milyen puhapöcs társaság az egész. Pölö amikor bobby kihagyta a tizit, úgy döntött, hogy akkor ő már nem focizik aznap, úgy megzuhant. Én meg pingvinezek hozzá.

    • RQ17

     ha valamit megtanulsz mikor a csapatod nézed az az, hogy ha ziccer van, be kell lőni

  • ekiyeki

   Cou szabadrúgására? Simán…

  • Vladimir Kozlov

   2 ide

   • Gin(i)ever

    végre vki!

 • ekiyeki

  A labdakihozatal nehéz szó:)

  • dr.C

   mint az útelágazás

   • JamesMilnerAKőműves

    Az ígéret szép szó, a landwirtschaftsaustellung pedig hosszú

  • RQ17

   főleg mert az embéegybe nem vót, csak baszdelőre

 • dr.C

  Matip sem volt most a helyzet magaslatán

 • RQ17

  Ha így marad akkor tuti a tapírfasz=0, az mondjuk más kérdés hogy annyi gombócot nyeltünk mint az első három összesen, de ugye szitimeccs.

 • bag

  Mák…

  • ilMagnificoFabio

   Les volt.

   • bag

    Hendo…

    • ilMagnificoFabio

     Előtte

   • dehogy volt

    • ilMagnificoFabio

     De

     • tétlen les. fejes pillanatában Okazaki nem volt lesen

     • ilMagnificoFabio

      A megcsúsztatásnál volt les.

 • Chris

  Hu… nekunk kene meg egyet loni

  • Mityka

   inkább kettőt, jön a második félidő….

 • Vladimir Kozlov

  puszi az asszisztensenk…..és ott állt ahonnan a japó elindult

 • balint0806

  Hendo vazze…

 • dr.C

  Emre táncol

 • Chris

  Can joga bonito

 • Gábor

  ez nem volt les. szerencsénk volt

  • Mityka

   les volt, minden kék a szabadrúgás pillanatában lesen volt.

   • öhm, tétlen lesen. utána a fejes pillanatában Okazaki bizony nem volt lesen

    • Mityka

     Amikor elrúgta a labdát, mind kék előrébb volt. Az is, aki odafejelte Okazakinak.

 • dr.C

  Azért Pacqiao-tól szép teljesítmény, hogy egy olyan bokszkarrier után még egész ügyes focista is lett :)

 • egyszer nekünk is elnézhetnek egyet. kapja be a leszter

 • Chris

  bassza meg

 • Wisdom13

  Sziasztok, HD (vagy nem HD) flashes streamet tudna valaki? Köszi

 • Vladimir Kozlov

  ez is ziccer volt baxxa meg!

 • Chris

  Romma adtam volna ha Lovren kulsos passzanal a 16-oson belul van ott valaki

 • Vladimir Kozlov

  Lovren Quresma-nak képzelte magát?

  • védekezni pont úgy tud

   Szerk: @RQ17 validálod?

   • Vladimir Kozlov

    Tényleg :(

 • Chris

  Ez meg mire volt jo?

 • drama

  itt mit látott a spori?

 • Kriccs

  Menjélmár

 • Vladimir Kozlov

  Vardy szépett esett….menjen a pitsába

 • Chris

  Migs !

 • dr.C

  jellemző

 • bag

  Szögletböl

 • Na hát ez gyönyörű gól bravo

 • Vladimir Kozlov

  na menjetek a piba!

 • RQ17

  Liverpool benyelt balfasz szögletgól 1.00001

 • Chris

  Biro egyet elvett, egyet adott. Jogtalanul

  • ilMagnificoFabio

   Nem, egyet adott, de azt kétszer.

  • petipool

   az első is les volt a néger akki előszőr fejelt

  • macca8

   okazaki góljánál a fejesnél minden leszter játékos lesen volt, helyen fújta vissza.

 • Faterom: egész sokáig sikerült kihúzni

 • AdamJa

  Nem birtuk ki.

 • Gábor

  ez les volt

  • Chris

   A jogos nem, a jogtalan gol

   #referrelogic

 • bag

  Hozzáteszem full szabálytalan a gol!

 • Kriccs

  Így meg pláne. Nemlétező szabadrúgás, kapustámadás, gól. Watford…

 • RQ17

  Migs amúgy bárki kurvája az 5ösön belül, és én ezt bizony már nagyon unom, koponyákat kéne törnie ott (átvitt értelemben).

  • Rpi

   Mané mellé kellene ültetni meccs előtt.

  • balint0806

   Egyszer kellene rálépnie Okazaki lábfejére…

 • bakfi

  videjobíró nincs?

 • nehezen, de csak osszehoztuk nekik

  • balint0806

   Ezt le kellett volna fújni kapus akadályozásért. Még a PL-ben is…

   • RQ17

    Biztos vagyok benne hogy ezt amúgy már direkt csinálják Migsszel, mert lehet. Shakespeare simán kiadta a parancsot, és lásd, bejött.

    • balint0806

     Értem én, de ezért kellene a játékvezetőnek lefújnia.

 • Mel

  300 ojro a zsebben. Ennyikeh. 2-0nal raktam arra hogy meg a felidoben kapunk.

  • Random

   Még egy ilyen és visszajön a 600

   • Mel

    Most azon gondolkozom, hogy meg kene tenni a lesztert a vegere…
    De ennyire balfaszok nem lehetunk.

    • Random

     :)

    • RQ17

     Az már erkölcsileg nem megengedett

     • Mel

      Nem is teszek ra. De nagyon nem lepodnek meg ha bejonne.

  • BoC1

   Bar tenned csendbe komolyan egy pool blogon csapatod ellen raksz

   • RQ17

    Nem arra rakott hogy kikapunk, csak hogy nyelünk egyet, ami valljuk meg, teljesen jogos.

   • Mel

    Nem a veresegre raktam arra hogy golt kapunk ket golos vezetesnel.

    • bag

     Ami benne van a védelemben

    • Angelous

     Úriember biztosra nem fogad..

   • fantom

    ÉNIS megraktam. Nem vagyok saját pénztárcám ellensége, és teljesen kizárt volt hogy 2-0-al mennyünk a félidőbe.

    #könnyűpénz

    • King Kenny

     Teljesen kizárt? Lol. Azért majd a bukta-fogadásaitokat is nyugodtan osszátok meg velünk a jövőben, hadd röhögjünk néha mi is. :)
     Amúgy grat nektek.

     • fantom

      Teljesen kizárt volt.

     • King Kenny

      Valami tuti tipp a 2. félidőre srácok? :D

     • fantom

      szezonokén max 2-3x fogadok be meccs közbe ilyen hülyeségeket, a saját csapatomra, vagy az ellen mert ismerem őket, általában bejön, de persze nem mindig :)
      Néha -mert ritka- ha ráérzek akkor megteszem :D

 • liverpudlian93

  amúgy kurvára irritáló ez az Okazaki, nem tudom ti hogy vagytok vele

  • Seduxen

   különösen, amikor a ‘pool ellen rúg gólt :)

  • Kriccs

   nekem szimpi, mert hajt, mint az állat

  • RQ17

   kibaszott melós játékos

   • liverpudlian93

    számomra akkor is az :D

  • bakfi

   jól nyomja, persze rúghatta volna a saját kapujába is…

 • balfasz kapus

  • Chris

   Nyugi, kedden Karius ved

  • Kriccs

   azért ha a kezednél fogva húznak vissza, az ne a te hibád legyen, pláne, hogy előtte nagyot védett a jogtalan szabadnál

   • nehogymár visszahúzzák :D akkor üsse le, 5-ösön belül az a dolga

    • RQ17

     +1

    • Kriccs

     Akkor kiállítják. Ne gondold, hogy a selyemfiú mást csinált volna. Arra húznak amerre futsz, akkor azzal nagyon nem tudsz mit csinálni, ha el akarod érni a beadást. Nem sikerült neki, rábaszott. Ettől függetlenül egyértelműen szabálytalan volt Okazaki.

     • essen el/ugorjon rá az álmosszeműre, teljesen mindegy, 5-ösön belül nincs ilyen. Ki kell löknie onnan két kézzel a picsába már a szöglet elvégzése előtt, hogy ne legyen ilyen. Óvodás gólokat kapunk minden meccsen.

     • Így. Ha puhapöcs vagy, akkor szopatni is fognak, Amúgy meg 20 kilóval nehezebb is, nem egy ibra v egy lókuki állt a szájába. majd fognak

     • Kriccs

      Kb az lett volna az egyetlen esélye szabadot kapni, ha elesik. Abban semmi szabálytalan nincs, hogy ott áll, okosan csak akkor rángatta, amikor ment a labdáért. Faszért kell a bírónak kb. minden meccsünkbe belenyúlni. Esélyük nem volt az első 5 perc után, most megint temetőhangulat van és megkapták az esélyt a semmiből.

  • liverpudlian93

   Mondjuk a szabálytalanság is erősen kérdéses volt, Vardy beakasztott a lábát Matip mögött, a másik meg hogy 2 perc hosszabbítással sikerült kapni egy gólt a 48. percben. Ismét világszínvonalú játékvezetés.

  • Dési Áron

   hagyjuk márezt, előtte is balfasz volt hogy kivédte?

   • liverpudlian93

    Minyont savazzuk, nem Mahrezt.

 • p_berger

  Na csak sikerült hazaérnem egy szögletből kapott gólra…

  Hazaérek, benyomom a sztrímet, kettő null, hurrá királyok vagyunk, szöglet, gól.

  Elképesztő.

 • comebackXabi

  Valaki meglepodott? :) gagyik vagyunk. Minyon akkora homalyt utott

  • p_berger

   De legalább Okazakit rendesen megtaposta :)

  • Sladin

   örülj neki, hogy előtte egyáltalán szögletre mentette.

  • azért előtte nagyot fogott Vardy csúsztatásánál.

  • BoC1

   Elotte is honalyt utott nem?

   • comebackXabi

    Vedett, az a dolga

  • Dési Áron

   ezt nem mondaná. kapus hibának. simá kifelekellet volna fújni

  • macca8

   vezetünk, és egy többszörös bírói hiba miatt rúgtak egyet
   te milyen meccset nézel?
   picsába már

  • kevin67

   aláfeküdt a kamukaze, azért nem fért hozzá

   • comebackXabi

    Ha jon a kapus, akkor ott ove legyen kell a labda, annyira nem volt akadalyozva, a labdat siman elerte volna, de melle utott

    • Mityka

     igaz előtte okazaki kicsit fogta a kezét, de sebaj

    • kevin67

     mellé ütött,de miért? csak ennyi

  • balint0806

   Tisztán látszott, hogy Minyont akadályozta Okazaki. “gagyik vagyunk” – gondolom nem nézed a meccset…

   • comebackXabi

    De nezem! Pusztan a szogletbol valahogy mindig beszopott golokra mondom h gagyik vagyunk. Maga a jatek az teljesen rendben. De mindig ugyanaz a balfaszkodas…..ennyi hihetetlen kabaregolt csak mi tudunk beszopni

    • balint0806

     Értem, akkor ha szabálytalan gólt kapunk szögletből akkor “gagyik vagyunk”… Köszi, már értem…

 • Konig74

  Annyira nem változik itt semmi. :D
  Fölény, kihagyott ziccerek, egyéni hibák, szabálytalan kapott gól.
  Viszont legalább megvan az előny.

  • Sladin

   mitől volt szabálytalan?

   • Gábor

    les volt.

   • Random

    Okazaki akadályozta elég rendesen Mignont.

    • Gábor

     és így lesen is volt, mert a kapus mögött már nem volt 2 pool játékos

     • Random

      Pláne

     • Sladin

      nem a labda mögött volt, amikor a “fejes” volt?

     • pontosan. ezért nem les.

     • Sladin

      talán az, hogy Gomezt átkaroló kézről pattan Okazaki felé a labda. De ezt nem láttam jól.

     • balint0806

      nem, de szerintem az Gomeztől pattant vissza

     • Mar(tin)ci

      Szerinted ezt a zászlós csávó látta? Simán tudatlan volt abban a szituban.

    • el kellett volna tapossa mikor a labdáért indult,

     • balint0806

      nehéz amikor oldalról csimpaszkodnak beléd…

     • liverpudlian93

      Már lejjebb RQ17 meg Clay is hangot adott ennek. Minyon egyszerűen súlytalan az 5ösön belüli tömegben. Oké, hogy vannak +20kg-mal rendelkező izomemberek körülötte, de lendületből bármelyiket le lehet tarolni. De ő nem is akar tarolni, csak a labdát akarja elütni. Pedig bármit megtehetne ilyen helyzetekben, akár felmászni egy másik játékosra. Max lefújják, hogy befeküdt alá a támadó és szabad kifelé.

     • Kriccs

      álló helyzetből nehezen tarolod le szabályosan, főleg, ha közvetlenül melletted áll

     • liverpudlian93

      De érted, egy Okazaki képes “lerántani”. Ezen rugózunk most itt többen, simán el kellett volna nyomni, elég ha kicsit rámászik a hátára.

     • Kriccs

      Ha egy picit visszahúznak, akkor már nem ugrassz akkorát. Egy ötéves is húz rajtad olyat, hogy ne érd el a labdát.

     • liverpudlian93

      hát szerintem én képes lennék rá, de úgy látszik Minyon sajnos nem

     • Kriccs

      akkor kérj meg egy gyereket, hogy fogja meg a kis kezecskédet, aztán próbálj meg felugrani

     • balint0806

      Tök mindegy. Szabálytalan volt és kész. Attól függetlenül a bíró megadta. Persze, ha Minyon nem tarolja le a csatárt akkor “súlytalan”, de ha Mané odarúg a labdáért akkor “idióta”… Kicsit próbáljatok azért következetesek lenni, lécci… Köszi…

   • balint0806

    Ha nem láttad, akkor hiába is mondanánk neked…

    • Sladin

     ez ám az érvelés. :D

     • balint0806

      Basszus, mit érveljek ezen? Tisztán látszott, hogy a bal kezére csimpaszkodott és nem engedte, hogy kijőjjön a labdára. Nem nézed a meccset?

  • Miért volt szabálytalan?

   • balint0806

    “Jah, szerinted az szabályos, hogy a csatár a kapusra csimpaszkodik az ötösön belül?”

    • ugyan már, elvileg profi kapus. Angliában vagyunk, könyökkel oldalba és mikor ugrasz a labdáért térd fel a hátába. többször nem fogdosna

    • p_berger

     És az szabályos ha a kapus ezt csak úgy hagyja? :)

     Én nem emlékszem hogy valaha is bárki rácsimpaszkodott volna mondjuk Kahnra… Ott halt volna meg.

     • :) Der Löwe

     • Kriccs

      Sok víz lefolyt azóta, akkor nem is volt 10 könyöklés egy meccsen, meg az öreg nem is a PL-ben védett, langyibb kupákban volt egy agresszív állat

     • balint0806

      Nem igazán értem, hogy ezzel mit akarsz mondani.

     • p_berger

      Azt hogy elég baj hogy Minyon csak úgy hagyja hogy rá csimpaszkodjon egy ilyen kis faszkalap.

      Az ötösön belül ő az úr. Az ilyen helyzeteket tudja lekezelni erőből, vagy fifikásan.

      Nem volt ez akkora csimpaszkodás hogy szabadrúgást reklamáljunk kifelé.

  • p_berger

   Ez a gól miért volt szabálytalan???

   Mert Minyon lerántotta Okazakit?

   • balint0806

    Jah, szerinted az szabályos, hogy a csatár a kapusra csimpaszkodik az ötösön belül?

   • Mityka

    Nem, azért mert előtte okazaki fogta minyon bal kezét.

 • Hahahahaha, kibaszott védelem, újra behozza a szöglet fél gól mondását.
  Firminonak pedig esküszöm fizetnék ha megpróbálna sprintelni véletlenül félidőnként kétszer.

 • bakfi

  addig nem gond, amíg többet lövünk

 • Mosolyur

  firminoval amúgy mi a helyzet? tavaly mintha hatékonyabb lett volna

  • Angelous

   Ma Counak kell villogni, és gólt lőni, hogy a szurkolók elfelejtsék a klub hátbaszúrását..

 • Vladimir Kozlov

  na.a megnem adott leszter gól les volt,most elemezték ki.

  • macca8

   ez látható volt elsőre is. minden leszter játékos lesen volt a szabinál, aki fejelt, az is

   • Vladimir Kozlov

    vártam a szünetbeli elemzést ami megerősítette a tényeket.Mondjuk én is szabályosnak gondoltam elsőre

    • Mityka

     pedig jól látszott….. :)

     • Vladimir Kozlov

      romlik a szemem.42 évesen előfordul az ilyesmi

     • Mityka

      Bocs, az enyém 53. :)

     • Vladimir Kozlov

      diopria? az gáz :(

     • Mityka

      Mégis jobban láttam. :)

     • Vladimir Kozlov

      Az igaz :)

   • AdamJa

    BEiN sports-on nem fogtak fel, hogy nem okazaki volt lesen az elso golnal lol.

    • ilMagnificoFabio

     BT-n sem. Annak ellenére, hogy ott is megállították a képet.

     • már én is vágom miért volt akkor les, idióta voltam. most néztem meg és tényleg azért volt les, mert a fejelő volt lesen, nem okazaki

     • AdamJa

      20 percre mulva szoltak ra a fulukre, hogy MacGyver volt lesen.

     • liverpudlian93

      Mindenesetre a partjelző tuti nem a szabadot fújta le lesnek, hanem a fejest. Semmi szokatlan.

     • macca8

      de a bt-n megmondták, h jó döntés volt. a félidőben is

  • bag

   Meg a megadott is…

   • Kriccs

    Gomez fejelte tovább Maguire karja alól

 • bzsolesz

  Játékban nem vagyunk brosszak amúgy.
  A kétes ítéleteknél idén egyáltalán nem vagyunk a birok kedvencei.

 • kevin67

  nekem Can eddig a meccs embere. csúszik-mászik ugrik szerel, lő stb.

  • nordsee

   Csak passzolni nem tud.

   • Madass

    89%-kal a mezőny legpontosabbja…

    • nordsee

     De a maradékot elég életveszélyesen szórta el.

   • kiégett klasszis

    ráadásul nagyon rossz helyeken adja el a labdát könnyelműen. az ő posztján egyszerűen ilyeneket nem szabad csinálni

    • kevin67

     ma bármelyik társát (wijn, hendo) nézed, a kanyarban sincsenek hozzá

   • kevin67

    jó, hát a felsorolásba csak a sikerült skilleket raktam be, mint portfólióba való hivatkozást :)

 • Wright szerint Mignolet bizonytalan és gyámoltalan szögleteknél. Nem tudta eldönteni, hogy mihez is kezdjen Okazakival. Le kellett volna tarolni az összes játékost maga előtt, beleértve a sajátjait is ha kell, hogy elérje a labdát.

  • bakfi

   nem csak most

   • igen, egy folyamatosan fennálló problémáról beszélt.

  • macca8

   naja, csak ha okazaki ebben már az indulásnál megakadályozza, szabálytalanul, akkor nehéz

   • ott sem kellett volna, hogy legyen, rá melyik védőnk figyelt? vagy őt Minyonnak kellett fogni?

    • macca8

     Les

   • Seduxen

    1.93m, és 92 kg, azért ilyen paraméterekkel, ha egy Okazaki méretű törpemongúz tudja akadályozni, ott van baj…

    • macca8

     Hat nézted, h mit csinált? Eleve beállt elé, és nem engedte, h lendületet vegyen, végig nyomta-tolta

   • urmom

    Régebben volt egy kézilabdás – tán a Vasasban – aki gyakran a másik lábfejeről ugrott el és úgy dobott gólt. Lehetne egy kis fifikája ha már töke nincs.

 • macca8

  én most nem hibáztatnám a védelmet. baszki, a spori előbb lefúj egy semmit, sőt, sárgát ad ért, ebből csak mignon bravúrjával lesz szöglet, közben letelik a jelzett hosszbbítás, okazaki, folyamatosan, az ötösön belül akadályozza mignolet-t, majd lesgyanús ahogy okazaki belepöcköl. a jó védekezés nem jelenti azt, h az összes bírói hibát ki kell tudnod védekezni

  • Kriccs

   A tököm tele van, hogy minden meccs után bírózunk. Ha a németek meglépték a videóbírót, akkor itt is ideje lenne. Egy perccel előtte rommá aláztuk őket a tizenhatosukun belül, erre Matip sárga meg egy szabálytalan góllal fordulunk. Esélyük nem lenne, erre megint lehet izgulni.

  • Mel

   A kapus az otoson belul ur. Ha bantjak, akkor el kell esni. Nem esett el, de lemaradt a szabalytalansag miatt. Dicsereres az akaras, de rossz dontest hozott.

 • bag

  Sajna, nincs több mosatlan mit csináljak a konyhában?

  • Angelous

   Halászlevet.

  • Kriccs

   vacsorát?

  • Enzo

   szilvásbuktát, mert azt szeretem

   • Seduxen

    remélem a ‘pool játokosok – különösen 2-0-ró – nem szeretik :(

 • Gin(i)ever

  bocsi, valaki tud egy jó Acestreamet?

 • ianrush67

  nem tudom megerteni mit kedvel Klopp Wijnaldumban., elkepeszto milyen alibi jatekos…semmit nem csinal…ember nelkul setal a palyan, nem utkozik, nem szerel csak benazik…nincs mit csinalni makacs a nemet, Stu vagy Woody tobbet erne…

 • Nem tudom én sem Gininek mit kellene még csinálnia vagy nem csinálnia, hogy Milner játszon helyette

 • bag

  Ellen gegenpressing?

 • Gábor

  gomez ma se játssza végig?

  • Seduxen

   a lassítás alapján sz’tem nem volt szabálytalanabb, mint Chilwell…

 • ilMagnificoFabio

  Hendo annyira bizonytalan, hogy rossz nézni. Ha 5 méteren belül van ellenfél, akkor nincs az az isten, hogy átvegye azt a rohadt labdát, küldi egyből a legközelebbi csapattárs felé, vagy előre, aztán majd lesz valahogy. Kikúrt idegesítő.

  • bag

   #mezbitorlo

  • nem a nyugalom szobra, csodálkozunk ha lovren bizonytalankodik meg mindenki. a kapitány…ahh

  • ianrush67

   de Gini meg rosszabb, igazat adok TheAlbert-nek: Gini Milner csere nagyon jo lenne…

   • ilMagnificoFabio

    Az ilyen hektikus fázisaiban a meccsnek kellene Hendónak lenyugtatni a tempót, ehelyett három percenként eladja a félpálya magasságában. Most is baszdmeg rúg egy szájbabaszott gyertyát ahelyett, hogy levenné és kitenné a szélre. Gini csak simán súlytalan.

  • nordsee

   Grujic in.

  • macca8

   Sztem nincs igazad, elég jól osztogat

  • macca8

   Sőt, kifejezetten jó most

   • nordsee

    Kb pont mióta kiment a komment.

 • macca8

  Itt is mit fújt le??!!

 • bakfi

  még 2-őt rúgni kéne gyorsan, mert kapunk még

  • Mityka

   ma megint kikapunk…..

   • bag

    Btw mivezetünk

    • Mityka

     volt már ilyen.

   • bakfi

    csak nem

 • RQ17

  a Benny Hill zene azért néha elfér a védekezésünk alá

 • bzsolesz

  Can ismét eladott labda veszélyes helyzetben.

 • liverpudlian93

  rohadt hajtós meccs, kíváncsi vagyok bírja-e végig a leszter

 • Enzo

  ez amúgy elég tizigyanús volt

  • Mityka

   nem gyanús, az volt.

 • urmom

  Lovren sárga és látszik az ideg a fején. Gyorsan hozom a popcornt.

 • lovren feljavul ha ideges :D zsír

 • Can miért fejeli állandóan az égbe az összes labdát? :D Meccsek óta ez van

  • liverpudlian93

   taft hatás

 • Wijnaldum ért már labdába ebben a félidőben? Az előbb Salah-t zavarta hátrafele az emberre ő meg senkin nem volt :D

  • Chris

   Igen, de kurvara idegesit hogy folyton lassitja a tamadast

  • King Kenny

   58 perc alatt 11 db embert találó passza volt. Az elmúlt 2 percben pedig 3 alibi passz. Túl nagy luxus minden meccsen játszatni.

 • macca8

  Firmino viszon nagyon ergya

  • liverpudlian93

   egy Sturridge se lehetne sokkal rosszabb, meg lehetne játszani a cserét

  • bag

   Kap rendesen

 • bzsolesz

  Hatalmas amúgy az iram.

 • p_berger

  Henderson az Okazaki killer

  • liverpudlian93

   na ez már a régi Hendo volt

  • bag

   Behajtáskor számolunk

   • balint0806

    Jogos. De akkor ugye Te is ehhez fogod majd tartani… :)

 • Kiváncsian várom mikor fog Hendo gólt lőni idén

  • nordsee

   Nem kellett sokáig :)

 • urmom

  7 – No @LFC player has been involved in more goals in all competitions this season than Mo Salah (6 goals, 1 assist). Bright.

 • Chris

  MI a tokomnek passzolgatnak kirugaskor a 16-osnal?

 • bakfi

  amúgy borzasztó szar meccs

  • liverpudlian93

   mintha folyamatosan a 89. percben lennénk

   • bakfi

    hát nem szerez 100 000 új szurkolót

 • Főnéger

  • liverpudlian93

   zsír

 • Chris

  Firmino OFF – Sturridge On

 • ekiyeki

  Milly is jöhetne még.

 • Mosolyur

  durva,hogy még csak a 66. perc
  olyan mintha 90+ eltelt volna már

 • bakfi

  viszont nem emléxek arra, hogy korábban, labdakihozásnál minyon ennyire ügyelt volna arra, hogy emberhez dobja/rúgja

 • balint0806

  Gyerünk Stu! :)

  • liverpudlian93

   már most többet nyújtott mint Bobby

 • Na hat nem kellett sokat varnom a hendo golra

 • Poco77

  Most jöttem haza érdemes nézni a meccset?

  • Vladimir Kozlov

   igen%

 • ekiyeki

  No, Hendo:)

 • Chris

  HENDOO

 • National Hiphop

  Hendóóóó bázzzmmm!!! :))

 • Suarez 07

  ;D elkiabáltátok.

 • Enzo

  jaaaaaaaaj de kellett
  már üvöltöttem Sturridge-nak, hogy “túlsó bazmeg!” :D

 • TT

  Itt a Hendo gól. :D

 • Chris

  Ki kerdezte hogy kerdes mikor fog Hendo golt loni?

 • YEEEAAAAH :D

 • Vladimir Kozlov

  nagyon megérdemelte!

 • liverpudlian93

  FOOK OFFFF

 • realface

  A mezbitorló… góóól!

 • Mityka

  Hendo???

  • balint0806

   Igen!!!! :)

 • Kriccs

  Na, Maguire hülyeségét sikerült kihasználnunk, Hendonak jár a taps, okosan hozta vissza

 • Mosolyur

  kicsit kiszakadt belőle :D

  • Chris

   Tolt egy Fock offot

 • bakfi

  húúúú

 • Stu gólpassz, jó csere volt

 • Miert lenne konnyebb?

 • balint0806

  Ö szerezte meg a labdát… :D

 • :DDDDD

 • macca8

  Csattanós válasz hendotol

 • Enzo

  Klopp úgy nézett ki, mint vmi számítógépes játékban amikor a karakter töri a falat egy csákánnyal és közben megy előre :D

 • realface

  Fasz Vardy….

 • bakfi

  húúúúú

 • bag

  Ez nem igaz

 • Suarez 07

  gyors volt….

 • Chris

  Most szopatok?

  • nézz le, és kiderül

  • bag

   Jol gondold át a t-ket

  • Mosolyur

   ha ezt kérdezni kell,akkor viszont szarul csinálja

 • gab1

  :D:D:D mennyire liverpool way

 • Poco77

  Na jó inkább nem nézem. Ezt a bénázást!

 • AdamJa

  Hat baszki. Nem hiszem el.

 • Suarez 07

  Gomez mi az bánatos kánya holdkóros faxát csinált?

  • Gábor

   instant emberhátrány ez a gomez

 • Mityka

  azt hittem vége, de nem, csak most kezdődik………….

 • p_berger

  Nagyon szép higgadt megoldás! Ő szerezte a labdát, ő is fejezte be.

 • Matip

 • Chris

  Nem volt ez les?

  • gábor955

   de

  • Dési Áron

   nem pöcs mindegy?

 • Mel

  Gondolodtam 3-1nel hogy jok leszunk-e a dontetlenre, de mar egyre valoszinubb hogy igen.
  Abudosuristenit

 • Enzo

  na jön Milner mindenki helyett

  • bzsolesz

   Remélem wijn helyett

 • Poco77

  Így folytatjuk nem állunk meg 70 ig kapott gólokban. Szánalom

 • bakfi

  azér ne feledjük, hogy a leszter nem rég még bajnok volt, mi meg nagyon régen

 • Kriccs

  Wijnaldum helyett jöjjön valaki

 • astonmartin

  Ezt nem hiszem el

 • 19 másodperc telt el a mi gólunk és az övék között. :(

 • bag

  Klopp stáb out

  • mindjárt te leszel out

  • TT

   Kb. 10 perce írtad, hogy akkor lesz out, ha betereltük a birkát, vagy hogy a tökömbe volt.

   • bag

    Nem, a stáb k gyenge. Klopp jobbat érdemel, csunyán megvezették

    • Guardiola vót!

    • TT

     Ő válogatta ki magának a stábot

 • Ezt a faszt .. vegyuk mar meg Vardyt

  • Welsh Xavi

   Minek? Busz ellen szart se ér és hány olyan meccsünk van ahol mi kontrázunk?

 • Poco77

 • Suarez 07

  nem hiszem el

 • Vladimir Kozlov

  vicc….

 • AdamJa

  Nem labda vot?

 • liverpudlian93

  ezt hogy?

 • dr.C

  meg kell fognia

 • realface

  Kivédi Mino

 • Kriccs

  Na Minyon bakker

  • Dési Áron

   labdát rugta először

 • bakfi

  minyon 1 barom

  • Dési Áron

   labdát rúgta először

 • Ezazzz

 • p_berger

  Hiányoltuk hogy Minyon nem elég kemény…

  Meghallgatott minket :)

 • liverpudlian93

  mondjuk inkább Minyon birtokolta a labdát, de már megint balfasz volt faszom

 • Suarez 07

  huh

 • balint0806

  Nem hiszem el…

 • AdamJa

  Ez az Migsy!

 • Enzo

  TUDTAM hogy középen kell maradnia!!!
  szerintem megnézte a kis ábrát, amit mutattak Vardy elmúlt 5 tizijéről

 • dehogy miért nem kézzel ment érte…

  @ClayMatthews52:disqus ?

  • ezt a kommentátor sem értette

  • beírtam volna h balfasz, de akkor kapnám az ekézést, h de kivédte a tizit. Balfasz.

   • Kriccs

    ne nyomd bagbe, balfasz volt, de kivédte :D

  • egyébként gondolom azért nem kézzel ment, mert ennyire bizonytalan, hogy közel van az ellen, akkor már nem meri fogni, de ahhoz meg totál analfabéta, hogy értelmesen belerúgjon a labdába.

 • Seduxen

  ez 11?

 • astonmartin

  Van itt minden, mint a toldi boltban

 • urmom

  A szponzorunkat nyugodtan lecserelhetnenk valami gyogyszercegre. Esetleg comedy central

 • balint0806

  Ez az!!! :)

 • liverpudlian93

  na akkor ha Klopp igazán troll akarna lenni, akkor most csinálna egy Karius-Minyon cserét

 • Seduxen

  rohaggyámeg vardy :)

 • Luisgarcia

  Azert saját magunk szopatasaban megint kurva jok vagyunk

 • Poco77

  Egyszerűen gyomorgörcsöm van védekezésünktől

 • Chris

  Picsaba, keresek meg tomenyt, ezt mar nem birom idegileg

 • Dniel5an

  Attól függetlenül h kivédte, ha már kapus és megvan az az előnye hogy kézzel is beleérhet akkor miért ügyetlenkedik a lábával?!

 • Suarez 07

  Gomezt le kéne hozni

  • bag

   Is

  • Poco77

   Matip kivételével mindenkit hátulról

 • dr.C

  Stu megmenti a seggünket, az utolsó 5 perc már nyugis lesz

 • Vladimir Kozlov

  Azért az vicces,hogy 3 rúgott gólnál is azon kell izgulnunk,hogy lesz-e 3 pont….

  • Chris

   Ez nem vicc, hanem Liverpool way

 • ilMagnificoFabio

  Mi volt itt? Kiesett 7-8 perc.

  • Vladimir Kozlov

   az,hogy megint idegeskedhetünk…

 • Suarez 07

  Stu!

 • Chris

  Pedig szep lett volna :(

 • Enzo

  uh, Sturridge, mekkora lett volna ilyen szóló után

 • balint0806

  De szép volt Stu…

 • bakfi

  sztem van még benne bőven…

 • p_berger

  Amúgy milyen szar tizenegyes volt… Persze bravó Minyon, de a vonalon azért ő mindig is jó volt.

  Na de középre, középmagasan?

  • Welsh Xavi

   Nem láttad Vardy lövő skáláját, 3 oda ahova ezt egy a másik irányba egy felé, nem kell a palihoz agysebésznek lenni.

   • p_berger

    És ő a legjobb tizi lövőjük…? Na mindegy, nekünk jó volt :)

 • Poco77

  Az 1. kapott gólunk is ilyen szánalmas volt?

  • urmom

   Természetesen

  • ekiyeki

   Ilyenebb.

 • liverpudlian93

  és kéz volt Cannál :DDD gyönyörű etalon ez az angol játékvezetésről

  • Kriccs

   Azért nem mondhatod, hogy eltartotta a testétől. Nem volt a háta mögött, de egyáltalán nem volt természetellenes a tartás.

   • bag

    Kompenzált a spori

   • liverpudlian93

    tehette volna a háta mögé is, na de mindegy elengedem ezt az egész meccset

 • Canci helyett Milner? Csapatmagasság így stimmölni fog?

  @macca8:disqus ?

  • Chris

   En megmondom, nem

  • liverpudlian93

   majd hoz egy létrát

  • bakfi

   nem a méret számít

  • macca8

   De Ox balanszirozta

 • Coutinho tanári módon tolja ma. Ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna vele kapcsolatban, mint korábban mikor azt mondtam és gondoltam, hogy már nem akar itt játszani.

  • bzsolesz

   Kritizáltam én is, de ma nagyon küzd

 • bakfi

  azér 1-t még kéneee…..

  • liverpudlian93

   *kettőt

 • Suarez 07

  Gomez megint…

 • Mel

  Na en is elmosogattam

  • Adamn

   Én meg átkapcsoltam a Grace Klinikára…Ott legalább csak emberek halnak meg, nem mi kapunk gólt

 • Seduxen

  jön Ox… tegyük meg tétjeinket :)

  • Poco77

   600 ájró, hogy kapunk még gólt?

   • bakfi

    úriember tutira nem fogad

   • Seduxen

    nem az a kérdés, hanem, hogy csak 1-t kapunk?

 • Enzo

  Cou helyett bazmeg… Wijn hogy maradt a pályán?

  • Chris

   Klopp knows

  • gondolom ő is tud vmit kloppról, mint ahogy lovren is tudott vmit br-ről. meg kloppról.

  • Mel

   Az oroszok ellen nem jatszik majd

  • Welsh Xavi

   Valakinek a láthatatlan munkát is csinálnia kell, de ezt csak a háziasszonyok érthetik egyes legendák szerint.

 • AdamJa

  Ido van spori!!

 • balint0806

  Remélem Klopp tudja mit csinál ezzel a Cou – Ox cserével… Ezzel kapcsolatban nincs jó érzésem… :(

  • liverpudlian93

   növeli a négerkémiát elöl

  • realface

   Ezt adom Ox a balszerencse áradása az eddigi meccseken

 • Enzo

  Slimani fel, ajjaj
  bár Albrighton lement, szóval eggyel kevesebb opció, aki a fejére ad labdát

 • bakfi

  ezt nagyon tuggya

 • liverpudlian93

  :DDDDDDDDDDDDd 5 méterre nézi és nem látja hogy kigurul a labda hát beszarok

  • Mel

   Nem volt kint

   • liverpudlian93

    na ezt majd visszanézem mert nekem nagyon úgy tűnt

  • Welsh Xavi

   Szerintem csípte a vonalat

  • Suarez 07

   azt se látta, hogy 2 kézzel rángatja a kék Ginit.

   • liverpudlian93

    Matip volt :D

    • Suarez 07

     Baj van a szememmel

   • Luisgarcia

    Mitol lett kék Gini?

 • bakfi

  a bíró is vigyorgott saját magán….

 • Enzo

  egy Wijn gól azért vicces lett volna

 • p_berger

  Wijnaldum nem akart nagyot rúgni a labdába, nehogy megsértődjön.

  Tiszta úriember.

  • TT

   Kipasszolja a publikumnak.

 • liverpudlian93

  Gininek ezek a lecsúszó lövései bazz

 • bakfi

  wijnaldumot nyáron megátkozták, ennyire nem lehet elbukni

 • Chris

  Kulisszatitkok a Spilernel :DDDD

  • Welsh Xavi

   Nem tudom hogy tudtak az érkező képről erre beváltani, de vki nagyon ügyetlen volt

 • dr.C

  7/15 büntetőarány Mignonnál, az nagyon komoly

  • bag

   Max respect, tényleg az!

   • Luisgarcia

    Theresa May?

 • Mel

  Gaz, hogy egyaltalan nem tudjuk a meccs veget lemenedzselni, nem iranyitjuk a meccset. Fasznak kell mindig izgulni a vegen. Es csalodni…

 • Suarez 07

  Le kéne fújni, időőő!

 • dr.C

  a hosszabbítás után szerintem már nem lehet gólt kapni :)

  • Mityka

   utána tényleg… :)

 • Suarez 07

  Gomez még egy tizit össze akar hozni.

 • Enzo

  5 perc…

  • liverpudlian93

   spori helyében bemondtam volna hogy döntő gól

   • kevin67

    percekig fulladoztam a röhögéstől. :D

 • Seduxen

  ez a Maguire gyerek se egy egyetemi docens…

 • realface

  5 perc? A kopasz gyökér kihozza a maximumot a meccsből…

 • 11x-es penz az x ha veletlenul ugyalakul ne legyen annyira idegesítő

 • TT

  Ezt a Vardy-t én úgy utálom. Biztos bennem van a hiba, de nála ellenszenvesebb játékost csak a mu-ban tudnék találni.

  • Suarez 07

   Majd mikor odaigazol, akkor hogy fogod szeretni😂

  • p_berger

   Ne viccelj már… Costa a patkányok patkánya

 • fantom

  Mel, 300 eurót hogy ennyi marad

  • Mel

   😀
   Csak kihuzzuk valahogy

   • balint0806

    Mennyi lett a végén az egyenleg? Maradt a 300?

 • balint0806

  öt perc hosszabítás??? :P

  • bakfi

   nálam már csak 2

   • balint0806

    Az is eltelt valahogy… :D

 • macca8

  Bírói következetesség: Vardy 2x ugyanazt megcsinálja, először semmi, másodszor sárga

  • balint0806

   Eléggé britt szintet hoz ma…

  • liverpudlian93

   mindkét csapatot sikerült alulmúlniuk, pedig az kurva nagy teljesítmény volt ma

 • Luisgarcia

  Mignolet 15/7-es tizi mutatója nagyon impressziv. Azon gondolkoztam, nem lehetne-e az ellenunk itelt szogleteket tizenegyesre cserélni?

  • Rpi

   + a távoli szabadrúgások.

 • Na még egy szabi a végére csak hogy jólegyen nekünk

 • Seduxen

  Istenem, Stu…

 • AdamJa

  Na.

 • bakfi

  na legalább ennyi

 • realface

  Meg van!!!!

 • dr.C

  huhhhhhh

 • bag

  Grat

 • ekiyeki

  Ezeket is agyonvertük?:)

 • Chris

  Vegre nyertunk :D

 • Mel

  Ox bammeg.

 • Enzo

  Levegő kifúj.

 • bakfi

  azért csak jár a grat. kemény volt

 • liverpudlian93

  egy teljesen átlagos Liverpool meccs

 • AdamJa

  A fejlodes megkerdojelezhetetlen :)

  Nagy ko esett….

 • Huhh, ez közel volt, de megvan. Gratula a srácoknak. Coutinho nagyot játszott ma.

 • Random

  Ma többet lőttünk.

  • bakfi

   remélem ezentúl mindig így lesz, mindegy mennyit kapunk, csak 1gyel lőjjünk többet

 • urmom

  És még mindig ott tartunk hogy kapus kérdés

  • balint0806

   Nálam nincs. Volt egy szabálytalan szöglet gól. Egy nehéz védés utáni kipattanó és egy tizi, amit kivédett, de sok játékvezető meg sem adta volna… Egyébként a végén nagyon magabiztos volt.

   • Kriccs

    Szabálytalan volt ott Minyon, igaz, hogy a labdát eltalálta. Két balfaszsága volt a meccsen, mindkettőt javította.

    • István Várszegi

     Ha eltalálta a labdát – márpedig eltalálta -, akkor hogy szabálytalan? A tova lendülő láb eltalálta Vardyt. Szabály szerint 11-es?

     • Kriccs

      Mivel Vardy utána könnyen megjátszhatta volna a labdát, szerintem igen

     • balint0806

      Be lehetett fújni, de sok bíró elengedte volna. Kétes szituáció volt.

     • Ayala

      Mignonhoz volt kozelebb a labda.

     • kevin67

      eltalálta, de leperdült a lábáról. mentés mint…

   • urmom

    Nálam a történet ott kezdődik hogy a kapus cselekedete független a bírói döntéstől. Nem a bíró miatt nem tud egy egyeneset rúgni a labdába

    • balint0806

     Nem volt könnyű dolga ma Minyonnak és amit tudott hozta. A két gólnál egyszer sem segítették a hátvédek. Ha jól belegondolok nem is emlékszem, hogy ma a védelem segítette ki.

     • urmom

      “Amit tudott hozta” ebben egyetértünk.

     • István Várszegi

      Rendkívül igazságtalan vagy vele. Tény, nem volt hibátlan, de miket védett? És hogy véd az utóbbi időben. Igaz, nincs rajta sapka…

  • nincs kérdés, ott van Karius

   • liverpudlian93

    :D

   • Kriccs

    akinek nem múlik el meccse hiba nélkül

   • Welsh Xavi

    Neked ez úgy beakadt, mint Milner Maccanak (meg McA-nak csak a másik oldalon)

    • jó, ez félig-meddig poén, természetesen van kapuskérdés, amire nem Mignolet a megoldás, az tuti

     • Welsh Xavi

      Elhiszed, hogy amíg a védelem nem kezd el működni, addig mindegy, hogy Courtuis vagy Karius áll a kapuban? (=klasszis v átlag)

     • Kurvára nem. A kapus a védelem támasza, egymást segítő szinergikus kapcsolata.

     • balint0806

      Ki is segítette jó párszor a védelmet, csak ezt nem trendi emlegetni. Pl.: amikor a hatodik percben Vardy 10 méterről lőhetett egyedül?

     • Én ezt soha nem tagadtam, ő egy jó vonalkapus, de a bizonytalanság szobra is egyben minden mozdulatában.

     • István Várszegi

      Szerintem nem, a hibája után is képes volt bravúrra, mentálisan erős…

     • balint0806

      Az utsó 8-10 percben olyan kifutásai voltak, hogy csak lestem.

     • Rpi

      Az új legjobb barim. ❤️

     • balint0806

      “This is the beginning of a beautiful friendship”… :D

  • TT

   Messze nem a legfontosabb kérdés.

 • Mel

  Na kedden mar lesz Mane is, Firmino pihenhet.
  Jo szar meccs volt de izgalmasan szar. Nem azt mondom hogy ilyen 3 pontok kellenek, csak majdnem.

  • Poco77

   Megint 2 gólt kaptunk, ez ami nagyon zavar.

   • kevin67

    jó,de most nem olyanokat. bírósakat. csak mi nem bírtuk.

   • macca8

    Mi lenne, ha egyszerűen csak orulnel? Csak ma

   • kevin67

    csirkék is…. nem baj

    • Poco77

     10 emberrel a 2. gólt

     • kevin67

      csak pusztán számszerűleg hasonlítottam. nincs két egyforma meccs :)

  • balint0806

   Ahhoz képest, hogy előtte tejszinezett itt is mindenki… Simán hoztuk… :D

 • sANYNWA

  lábon kihordtam egy agy rákot az utolsó 10 percben

  • Poco77

   Rákot szültél?

 • deter

  Gyerekek! Így 50 felett már úgy vágyom arra, hogy néha egy meccs hajráját normális pulzussal nézzem végig…

  • bakfi

   nb1-t kell nézni, vagy nb2-t

   • deter

    Oda is beneveztünk? Ha igen, akkor nézem.

   • ekiyeki

    Azokon maximum halálra röhögöd magad…

 • Kriccs

  Milnert többet szeretném látni a csapatban ilyen szitukban. Fontos volt a jelenléte, egyszerűen túl sok a csikó, ő meg nem akar csillogni, csak nyerni.

  • ktamas

   Ma mindhárom csere jól szállt be.

   • Suarez 07

    Mondjuk Ox-ot nem nagyon láttam, lehet azért mert CB volt:DD

    • István Várszegi

     Jól játszott.

  • ekiyeki

   Gyorsan húzott egy falat a kapu elé.

   • Kriccs

    Gomez azt se tudta merre áll, rengeteget terelgette, Hendoval elvoltak a pálya két oldalán

 • Suarez 07

  Nagyon örülök a győzelemnek, nagyon nehéz ellenük játszani. Gyorsak, erőszakosak, már-már az alattomosság határán. Megérte visszaváltani a régi névre, nyertünk is! :D

  • bakfi

   de miért védi ráccsal a szájszélét?

   • Suarez 07

    Nehogy herpeszt kapjon.

 • RQ17

  Wardot amúgy megnézném 4-5 meccsen a PL-ben, csak hogy érezze a törődést Migs meg a szépfiú.

 • Adamn

  G.R.R. Martin meg Stephen KIng nem tud ilyen hajmeresztőt írni, mint egy Liverpool meccs. A Red Wedding meg az It semmi ehhez képest, amit át kell élni 90 perc alatt.

  • liverpudlian93

   megjegyzem, az új It filmen majdnem annyit röhögtem, mint a mai meccsen

   • Adamn

    Én csak a Tv filmet láttam, a moziba nem mentem el

   • AdamJa

    En holnap megyek megnezni vegre. Imadom a konyvet.

 • bakfi

  amúgy a focinak nem lenne rossz, ha klopp és a pool sikersztori lenne

 • Mosolyur

  mignolet azért szépen megválaszolja a kérdéseket anélkül,hogy valóban elmondaná a véleményét :D
  #hárítás

  • Enzo

   kapus, mit csodálkozol a hárításon? :D

   • Mosolyur

    nem csodálkoztam,csak meglepett

    :)

  • István Várszegi

   Dehogy, nem akarta elmondani, hogy megnézi a statisztikákat. Okosan nyilatkozott, szerintem van agya…

   • balint0806

    Klopp mondta, hogy ő a leginteligensebb kapus akivel valaha találkozott.

    • Rpi

     Mondjuk a léc nincs magasan. 😀

     • balint0806

      Klavan nem is értette, hogy Norbert miről beszél… :)

     • kevin67

      sztenderd méret

     • :D

 • Cou, Hendo, Can meg a beálló Studge remekek voltak, a többit hagyjuk

  • Suarez 07

   Azért ide venném még Minyont is. Az tizi védés nagyon kellett.

   • Rynald

    Bakker, hát ő hozta össze :D

    • Welsh Xavi

     Bakker, de megfogta :D

     • Luisgarcia

      amivel nullára hozta összességében a helyzetet

     • Kriccs

      -0,1

     • balint0806

      Viszont valszeg emiatt nem fújták be Can kezezését… :) +1 ;)

     • István Várszegi

      Rossz volt a spori lelkiismerete, tetézte a botrányos szereplését. Hál istennek…

    • kiégett klasszis

     azért elég szar helyzetbe hozták a társak

     • kisdobos77

      milyen szar helyzet? siman fognia kellett volna kezzel es kesz!

  • liverpudlian93

   +Salah hozta megint a gólját és a kihagyott ziccert

  • Konig74

   Jó lenne, ha végre lenne egy meccs, ami után nem ugrik be, hogy mennyivel megnyugtatóbb lenne, ha Can szerződése alá lenne írva. És mondjuk azért, mert már alá van írva, nem azért mert levette az öltönyt.

  • Kriccs

   Nálam Salah is renben volt, meg Milner is. Matipnak meg a többiek balfaszságából kellett főznie, szóval őt is idevenném.

   • Salah hozta a szokásosat, jó volt, de nem kiemelkedő. Amúgy ha valakit még a fentiek mellett kiemelnék az Moreno.

    • balint0806

     Szerintem is nagyon jól nyomta most is. Nem véletlenül ölelgette Klopp a végén. Emlékszem amikor az első félidőben egy rögzített helyzet után jobbhátvédben mentett nagyot.

    • Kriccs

     Ő is jó volt, bár néha forgatták rendesen, meg a végén Vardy nem tudta a kreténségeivel beőrölni

    • The Pertő

     Gólt fejelt, egy csatárnak ez a dolga. Nem is akármilyen gólt. Hozzáteszem, csak az összefoglalót láttam.

   • liverpudlian93

    szegény Matipot egyre jobban magával rántja Lovren és Klavan

    • Welsh Xavi

     Nehéz egyszerre több ember feladát jól csinálni.

  • lbuda

   Gomez nagyon idegesítő volt néha

   • Kétségtelenül gyenge meccse volt

    • István Várszegi

     Remélem igazad van, lehet, hogy ennél is rosszabb a helyzet. Clyne mikor jön már?

     • balint0806

      Már edzeget, de ilyenkor még két-három hét szokott kelleni…

     • István Várszegi

      Nagyon várom, nem poénból, komolyan kérdem, Milner nem játszhatna jobbhátvédet?

     • drama

      azért az túlzás, hogy edzeget, Klopp annyit mondott, hogy párszor már volt kint futni. innen azért még bőven több, mint 2-3 hét lesz.

     • Poco77

      októberi válogatott szünet után

     • balint0806

      Jogos. Én arra emlékeztem, hogy már rendesen edz, de valóban azt mondta, hogy 3-4-szer volt kint futni. Mindenestre bíztatóan mozgott. Ezt mondta öt napja.

 • Dési Áron

  szerencsére a bt sporton a szakértő elégedett volt a sporival

  • István Várszegi

   Ritka rossz játékvezetés volt, ez egy nagyon gyenge bíró szerintem…

   • Dési Áron

    engem nem kell erről meggyőznőd

 • Fowler_

  Ez nagyon kellett! 2-0- nál kikapcsoltam mert sejtettem h mi következik:)

 • petipool

  jó meccs volt de ez a biró kritikán aluli volt

 • Welsh Xavi

  Szerintem engedjük el, végülis azt láttuk amit vártunk, gólzáport, a konstans 2-3 hibát a vedelemtől (igaz ma Migno is besegített nekik), de ma túl birtuk őket lőni, lényeg a 3 pont, érdemi változást edzésen lehet hozni az ablak hiányában, amiből meg nem volt sok az elmúlt két hétben mert 4 naponta meccs van. Csak reménykedhetünk benne hogy mindenki összekapja magát, meg Kloppék is kitalálnak valamit, mert outscorra a szezont nem lehet alapozni, még ha mai kettő nyelt nem is tipik védelmi baki volt.

 • vadkacsa

  Ahogy Gerrard mondta: 2-0 után vége kellett volna lennie a meccsnek, meg “Desperate for a cleen sheet”.
  Outscore till I die, necces volt, de megvan a 3 pont, azért néhány miniinfarktust kihordtunk lábon ma is. Van még hová fejlődni.

 • Konig74

  Arsenal hétfőn csak vesztenivalóval játszik így.

 • ktamas

  Mára valószínű utasítás volt, h ne cifrázz hátul, bazd előre! Nem tetszett és nem is igazán működött, elképesztő kabaré gólok ma is, van még feladat a védelemmel.

 • Kriccs

  Hendo majdnem egy éve nem rúgott gólt

  • Chris

  • Konig74

   Kamu, egy napja sincs.

   • Chris

    Ket oraja nincs

  • Bócz Zoli

   Komoly dugó volt!

 • Borvirag

  Akkor nyertünk?

  • fantom

   ma sikeresen túlrúgtuk gólokban az ellent, szóval igen

 • fantom

  Am miért akarunk állandóan támadni? Ennyire egydimenziós lenne a játékunk? Még a végén is folyton vagdossuk előre a labdákat és támadni akarunk, amikor csak tartani kéne a labdát és passzolgatni..és perszehogy ilyenkor szopjuk állandóan. Nagyon nem felnőtt focit az amit tolunk.
  A keret meg van hozzá, és még Lovren is elég jól passzolónak számít (kivéve az első perc eseményeit :D )

 • Mosodás

  srácok, több lelkesedést :) hatalmas ellenszélben, 40 perc agyatlanság ellenére, férfiasan elhoztuk a 3 pontot!

 • dr.C

  az előttünk álló négy csapat összesen 14 gólt kapott, mi 11-et … sok ez …

  • Poco77

   Szerintem idén simán 50 felé megyünk kapott gólokban.

  • balint0806

   Az MC lóg ki egyelőre, de nagyon.

   • Sladin

    Kérdés meddig, elvben elég vékony a keret, ha pechük lesz és beüt néhány sérülés…
    A MU ellenben széles kerettel “középszar”, semmiben sem kiemelkedően jók, de nagyon nagy gyengéjük sincs.

    • balint0806

     Á hagyjad a Cityt. Ők nem mi vagyunk… :P

     • Sladin

      Agüero gyakorlatilag minden decemberben sérült. Vannak tartalékaik, de, ahogy Máté összefoglalta, asszem csak 19 felnőtt játékost neveztek a lehetséges 25-ből.

     • Oshinoko a néma yakuza

      … viszont van egy rakás fiataljuk, akiket nem kell nevezniük.

     • Sladin

      Az mindenkinek van, kérdés, hogy milyen minőséget képvisel, elbírja-e a terhet. Nálunk TAA és Gomez nagyon jók, de azért még néha látszik, hogy nagy rájuk a kabát, kevés az önbizalmuk. Egy Leroy Sané más tészta, őrá már régóta nagy teher és figyelem hárul, na de mi van a többiekkel?

     • Oshinoko a néma yakuza

      Asszem Def.maybe írta a City elleni meccs beharangozó posztjára, hogy azért van kevés játékosuk nevezve, mert a többit nem kell nevezniük.

   • HH

    a mú nekünk tartogatja az ánuszrózsáját. csak attól tartok, hogy megint nem lesz gusztusunk kitömni.

 • balint0806

  Érdekes, hogy mindenki parázott a meccs előtt, mert tagadhatatlanul rossz formában van a csapat. Ráadásul három, normál esetben valszeg kezdő játékos nem állt rendelkezésre. Ennek ellenére nyertünk egy izgalmas, sok gólos meccsen. Nem kell hanyatt esni, de azért becsüljük meg ezt is most.

  • bakfi

   no para. bizti voltam, hogy nyerünk: 5 meccses nyeretlenségi sorozat azér’ nem nézett volna ki jól…

 • Fogyatékos illibsi

  Salah hatalmas fogás volt. S Coutinhotol is elnézést kérek. Nem gondoltam volna, hogy így odateszi magát.
  Hétközben szarrá verjük s Moszkvát.

  • István Várszegi

   Attól még nagyon messze van coutinho, hogy elévüljön a bűne. Egy darabig nagyon jól játszott, aztán elfáradt. A nagy rohanásban néha jó lenne megtartani a labdát. Egy picike győzelemnek is nagyon örülnék kedden. Kedden?

  • fantom

   jóhogy odateszi, mert profi labdarúgó. Átigazolási ablak lezár, akkor legeszegett fejjel mennek tovább, persze néhány kevés kivétel mindig van.
   Ettől függetlenül jövő nyáron jön Keita, ő meg húzhat innen amerre akar.

  • The Pertő

   Salahot adom. Cou lesz még jobb is.

 • István Várszegi

  2:0-nál Firmino belőhette volna azt a nagy helyzetet, s akkor nyugodt mederben ment volna minden…

  • Ayala

   Elfeledkeztel Taylorrol.

 • Mosodás

  a tizenegyesben benne volt minden, mint cseppben a tenger. Felesleges határozatlanság, bírói elfogultság, tiszta fej és bravúr,

 • The Pertő

  Nyertünk! Gratula!!!

 • gringow

  Szücsi kolléga instant reakciója a Coutinho gólra: “Csókold meg a címert, most!”

 • Juventino

  Ennyi “szerencse” már járt a Poolnak, de 3-1 után nem hittem el, hogy mi történik… Nincs még egy ilyen csapat, amelyik 5 percen belül ilyen szintű meltdownokat képes produkálni. Azért az tényleg abszurd, hogy 4 gól kell a nyugalomhoz, de az biztos, hogy nem unatkozik az ember a képernyő előtt.

  Henderson és Klopp reakcióiból látszott a legjobban, hogy a felszín alatt milyen feszültség rejlik a liverpooliakban, a “nyugi, jók vagyunk, megyünk tovább” mögött azért érzik ők is, hogy vannak bajok. Kérdés, hogy most jön -e megint egy nagy sorozat vagy marad a hullámvasút.

 • Bócz Zoli
 • Bócz Zoli
 • macca8