Jacuzzi Hangjai #9 és a Pokol bugyrai #1

Végre ez a szezon is méltó kezdetét veszi azzal, hogy megrendezik a besztlíg legfontosabb, legfajsúlyosabb, és nyilvánvalóan egyáltalán nem a legjobb meccsét, ennek örömért ültünk össze egy csendesebb last minute kocsmai verekedésre a Stretford Enddel, közülük pedig konkrétan EZS-zsel és Beyonderrel.

A hangminőség sajnos kárát látta mind a kocsmai környezetnek, mint annak, hogy valójában csak a második kocsmában sikerült értelmes hangkörnyezetet találnunk, és így már eleve nem szomjasan kezdtük el a felvételt, ezért kérem most a szokásos bocsánatomat, illetve a nagyon fura, nem szomjas nevetésemért szintén. A Jacuzzi hangját rajtam kívül még Szücsi tolmácsolja, illetve a két világ összekötésére egy mediátort/moderátort is alkalmazunk, hogy bármikor el lehessen helyezni egy Arsenal-poént a buliba. Hallgassátok ha szeretnétek, olvassátok csak a kommenteket, ha nem, mi a magunk részéről nagyon élveztük a beszélgetést, és nagyon köszönjük a Stretfordosoknak a részvételt.

De azért begyaluljuk őket hétfő este.

1 394 Replies to “Jacuzzi Hangjai #9 és a Pokol bugyrai #1”

  1. Kösz a meghívót utólag is. A sörből a kevesebb tényleg jobb lett volna, néha csak nyomoztam a szavak után én is :)

  2. én is köszi, hogy részt vehettem, bár sokszor úgy éreztem magam, mint Ganxta Zoli részegen csajozáskor: amikor belül ezt hallod magadtól: „Szépséged elhomályosítja a nap ragyogását”, de valójában ez jön ki belőled: „hhrggraokkrrr”. :D

      1. 1. egy alapos hétfő esti Pool veréssel.
        2. egy részletesebb tanulmánnyal Sir Alex Ferguson szerepéről a Premier League fejlődése vetületében neked dedikálva.
        :D

        Valójában egy remek Stanley poszttal. :)

        1. alig várom…:), remélem megemlítitek az uws, bíró befolyásolás, FA delegálás és hiszti, kamutizi és lesgól fogalmakat, legalább…, amúgy jó a podcast :)

          1. Amúgy rájöttem, hogy te tutira csak trollkodsz, amikor egyedül a Fonat ellen úgy csinálsz mintha szentségtörés lenne ez a podcast. Hát bakker itt a bizonyíték, délelőtt még te is itt jópofiztál!

  3. -Nem a futás nyeri meg a meccset, hanem a gólok
    -Ezt mondd Hendersonnak
    :D

  4. azé én kurvára meghallgattam volna McAt is ebben a podcastban :D

    1. október közepi határidők voltak mindenhol, ezért voltunk ilyen kevesen, de tetszett annyira a dolog, hogy legyen majd még ilyen :D

      1. jaja király ez így is, csak nekem a united mellé kell kicsit az anyázás is :D

      1. kellemes csevej kerekedett volna belőle. :D Főleg az avatarom fényében. :D

      2. Akkor kevés lett volna oda az egy Arsenálos moderátor. :)

    2. Szerintem a 40. perc után már csak a verekedés hangjait hallanánk. :)

  5. „Herrera egy gép.” Ez a megfelelője arrafelé a kőművesnek? :)

    1. nem annyira, ő inkább az építészmérnök :)

          1. a legújabb kocsmasport falmászás vízszintesen…:)

          2. Mi ez a safberenc baratkozas a safberencekkel?

  6. végighallgatva ezt a baráti beszélgetést, sajnos el sem hiszem, hogy Pool-mu következik. sajnos mindenki kerülte az egy ilyen derby előtti kínos kérdéseket. poénnak jó ez, de ez mégis csak a Pool-mu. a hangulatot fel kell dobni. olyan ez egy kicsit ,mint az egyik magyar politikai párt mérhetetlenül kínos cukiság kampánya, eredmény nulla, az érzelmek tobzódnak tovább, az embereket nem lehet becsapni…

    1. En sem ertem ezt az egeszet. Fasznak kell jopofizni az ellenseg szurkoloival.

      1. Szerintem meg jó ötlet volt egy ilyet összehozni, 2 „átlagos” beharang között

          1. „Nekem nem tetszik!” Ez így szól helyesen

          2. akkor kérlek te is ezt használd. „nekem tetszik…”

          3. azt is írta, hogy szerinte jó ötlet volt…

          4. A „szerintem meg jó ötlet” az ugyanezt jelenti…a kettőnk között szerintem te vagy aki általánosságban elítéli az egészet

          5. általánosságban egy szezon végén lehet sörözni és jópofáskodni, még akár Bayern ultrákkal is- de most ebben a kiélezett helyzetben, amikor szinte tapintható a feszültség és az évtizedes visszavágási esély, akkor talán nem biztos, hogy ez a világbéke hangvétel a legcélravezetőbb, ismerve ellenfelünk aljas és mindent behálózó tevékenységét. most meg kell mutatnunk, erőt, mutatva agyagba döngölni őket, persze nincs harag és jöhet világbéke…

          6. Szted tenyleg barmi mulik azon, h par magyar szurkolo beszel egymassal?!
            Most szolok, h veled kevesebb valoban kozos dolog van, mint barmely atlagos mu-szurkoloval. Egesz eletemben ruhelltem es megvetettem azokat, akik pusztan hovatartozasuk, szarmazasuk vagy szimpatiajuk alapjan kategorizalja az embereket.

          7. Én is két dolgot utálok, ha valaki a számrazása alapján gyűlöl valakit, meg a bzi belgákat.

          8. kivéve persze Minyont meg Oridzsájt, de őket is csak akkor, amikor nem f*szkodnak

          9. De milyen visszavágásra gondolsz? Szerintem az elmúlt 3 évben összességében mi voltunk a jobb csapat, ami többek között egy 0-3-as idegenbeli győzelmet és egy EL kiütést is hozott, nem tudom mi az amit meg kellene bosszulnunk, egész korszakokért (saf) nem hinném hogy 1-1 meccsel vissza lehet vágni, márha egyáltalán vissza kell…De amúgy se érdemes elbízni magunkat szerintem „évtizedes visszavágási esély” néven. Pár éve ezt egy Fradi-Ute előtt emlegették, amikor mi szárnyaltunk, ők meg mélyponton voltak, (és mérföldekkel nagyobb volt a különbség köztük mint most a Pool meg a MU között) hogy itt az esély visszavágni a 6-0-ért meg hasonlók…aztán ha jól emlékszem nyertünk is de vért izzadva és a legkevésbé sem kiütéssel….azóta úgy vagyok vele, hogy nem érdemes egy rangadón előre kiütést várni, még akkor sem ha ég és föld a különbség a két csapat között (ilyenről szvsz most szó sincs), annak jó eséllyel csalódás lesz a vége.
            Szerintem ez egy kifejezetten fontos összecsapás rangadókhoz képest is, mi vagyunk az esélyesek, és győzelmet is remélek, de nem hiszem hogy sokkal több mindent rá kellene aggatni erre a meccsre előzetesen

        1. Neked lehet, mert te jofej vagy. En nem vagyok jopofa, kedves tipus. Emiatt most komolyan csalodtam bennetek, moderallatok.

        1. Hova menjek? Nincs kedvem kettetorni az egodat es a testedet, de ha ragaszkodsz hozza..

    2. szerintem könnyebb ezt mondani, mint megvalósítani. Semmiféle konkrét szándék nem volt arra hogy jóban legyünk velük, egyszerűen csak leültünk, beszélgettünk, és ezek jófej emberek. Nehéz valakit a véleménye (szurkolói orientáció) miatt utálni, ha egyébként tökéletesen normális, értelmes emberek.

      Mondjuk a jelenlegi magyar politikai helyzetet tekintve nyilván arra is van példa, hogy valakit pusztán a véleménye miatt inzultálnak vagy vernek meg, de tőlem speciel nagyon idegen ez a hozzáállás.

      De amúgy azt fejtsd már ki légy oly jó, hogy milyen kínos kérdéseket kellett volna feltennünk? A lakájmédiásat? Az szerinted komoly lett volna? És amúgy milyen „eredményt” vártál?

      Egyszerűen szerintem amúgy arról van szó, hogy nincs bennem, bennünk elemi gyűlölet. Utáljuk egymás csapatát, mint a szart, de egymást ezért nem tudtuk, pedig életünkben először beszéltünk egyáltalán. És hogy akkor még jobban belegázoljak a témába, Shankly ellen is megyek, a foci nagyon messze van az élethalál kérdéstől.

      1. nos azzal, hogy jól érezted magad néhány mu drukerrel semmi probléma. lelked rajta. de kérlek ne várd a Fonat értő közönségétől , hogy ebben osztozzon veled, egy a jövőnket minden szempontból alapvetően befolyásoló derby előtt. a múltat nem lehet meg nem történtté tenni, pusztán néhány korsó sör és mérsékelten habzó szájú mu szimpi miatt.
        Gerrard kiállítás, Berbatov kamautizi, Suerez eltiltatás, sorolhatnám saf gyalázatos „életművét”, de minek?

        1. nem gondolod, hogy kicsit túldramatizálod? Miért befolyásolná alapvetően a jövőnket a meccs egyáltalán?

          Egyébként ha Berbatov kamutizijét felhozzuk, akkor jön mellé Studge-é is, a piroslapoknál a Shelvey-Jones(?) esetet már inkább raktam volna be akkor, de ők meg jogosan reklamálnák Carra le nem küldését Evra vádlijának felszántásáért.
          A Suárez-ügy amúgy nyilván pikánsabb, de ha megnézed az FA tevékenységét azóta, akkor azért látsz komoly működési hibákat ott, amik kihozhatnak ilyen hülyeségeket is, és akkor már inkább Terry miatt szólnék be a Chelsea-seknek. Ha felsoroljuk a végtelen szálka-listát, annak lett volna eredménye?

          Egyébként meg lehet fiatal is vagyok ahhoz, hogy zsigeri gyűlöletből éljek.

          1. nem élek zsigeri gyűlöletből, cserébe nem is jópofizok musokkal, fenti eseményeket éppen ezért Pool szemszögből figyelem és engedtessék meg a klub iránti feltétlen loyalitás…

          2. Az nem nani vót?

            Szerk: nyilvánvalóan a labdavót, de amúgy asszem nani volt a közelben

          3. egyébként, most hogy így mondod az az eset valóban nani volt, nem tudom mi volt az de ő volt

          4. Egykutya, safbérenc mind a kettő. egyébként Nani. És a fel is pattant utána reklamálni, csak akkor kezdett neki nagyon fájni, amikor látta, hogy a bíró nem állítja ki Jamie-t.

          5. osztán lefeküdt a földre és harapott egy 10 centis nyílt sebet a sípcsontjára. Ahogy Hofi mondta, a gyalogsági ásóval vigyázni kell, azzal lőtek fejbe a múlt héten 8 embert

          6. utolsó szavai az öngyilkosság előtt: „ne lőjetek elvtársak”

          7. összeteheti a kezét, hogy nem olyat kapott mint P’n’R.

          8. mondjuk ebben az a kifejezetten szép, hogy fallszojani télleg akkora paraszt úgy általában, meg azon a meccsen is hogy abszolút megérdemelte.

          9. oszt’ az a durva, hogy ez nem is könyökös volt, szimplán összefejeltek
            ha könyökös lett volna, akkor Fallosz feje lecsavarodik

          10. Gecijó, ezt nézni is fájt, de nyilvánvalóan megérdemelte. :D

        2. pont hogy ezek nem hiányoztak. Ezerszer lefutott körök a 12 éves hülyegyerekek közt pár színvonalataln facebook oldal kommentjei közt. Pár finom oltás, meg jó érzékkel bedobott de nem sértő beszólás sztem is befért volna, ezért is lett vna sztem még jobb ha McA is ottvan, ahogy a túloldalról sem baj ha érkezik ilyen. De pont amiket te említesz olyan dolgok amik szerintem kvára nem érdekelnek senkit egy ilyen podcastban. Meg máshol sem.

          1. Ettől szép a foci, kinek a pap, kinek a papné, kinek a sekrestyés…

        3. Nezd meg: neked 0 upvote, bokornak 9, edit: 15-0

          1. lehet, de egy érvénytelen szavazásnál mindegy az arány…mint tudjuk, szerinted amúgy így kell hangolni egy mu meccsre, amin végre győzelmi eséllyel lépünk pályára??? tudom, hogy zsigerből ellenem, de akkor is ez így ok?

          2. mi az hogy „végre”???, hát safbérenc vagy? Őszintén nem emlékszek olyan Pool-mura amire azt mondtam volna, hogy na itt nem nyerhetünk. Ez tipikusan az a meccs ahol az aktuális formát úgy lehet kibaszni a kukába, hogy koppan, akkor is ha szar az edzőnk vagy a keretünk, meg most is.

          3. 11/12-ben az OT-n ritka szar liverpoolt vertünk meg azt hiszem 3-1-re.
            de lehet nem 3-1 volt, már nem nézek utána (lehet csak 2-1)

          4. volt olyan is hogy jó Pool kapott ki meg olyan is hogy jó united kapott ki. Amire gondoltam, hogy itt a forma és a keret ált kevesebbet számit mint egy tucatmeccsen, ahol nincsenek így felspanolva a csapatok.

          5. Bag, szerintem senki nincs zsigerből ellened, sőt, talán ellened sem, csak annyi történt, hogy sokan nem értenek veled egyet. Nagy a különbség.

          6. Igen, en ebben semmi kivetnivalot nem talalok. Sztem a vilag jobb hely lenne, es az emberek is boldogabbak lennenek, ha tobb megertessel fordulnanak egymas fele, es kepesek lennenek meghallgatni a masikat.
            Es nem zsigerbol vagyok ellened, hanem pont a te zsigeri es primitiv utalatod az, ami megrontja tobbek kozt ezt a blogot is

          7. nincs benne semmi utálat, egyszerűen nem értem azt a hangulatot, hogy miért jó az nekünk, hogy a derby előtt haverkodunk azokkal , akikkel az év másik 363 napján egyébként ki nem állhatjuk egymást, kölcsönösen amúgy.

          8. kölcsönösen biztos nem, nekem az év 365 napján az egyik legjobb barátom egy poolos srác

          9. te idejársz hazudni? Neked nincsnek is barátaid!

          10. igaz, mostanában nem sok szociális életem maradt a tanulás mellett, de clyde béka mindig ott lesz nekem

          11. „nincs benne semmi utálat” „az év másik 363 napján egyébként ki nem állhatjuk egymást” döntsd már el, mert kurva unalmas vagy

          12. 3 éve kb minden Mu elleni meccsen esélyesként lépünk pályára, nem szoktál még hozzá?

          13. – Ti mind safbérencek vagytok!
            – Mi mind safbérencek vagyunk!
            – Én nem.

          14. bag: de kérlek ne várd a Fonat értő közönségétől , hogy ebben osztozzon veled, egy a jövőnket minden szempontból alapvetően befolyásoló derby előtt.
            erre csattanós érv az upvote-ok számának alakulása

          15. ezt nem értem. szembesítettem bagot azzal, h nem úgy tűnik, h a fonat értő közönsége vele értene egyet, amit ő vizionált

          16. mi? az, hogy érvekkel és tényekkel cáfolod valaki véleményét? meglepsz

          17. és aki nem szavazott? ne már… egyszerűen szar téma az upvote-ok méregetése

        4. Egy újabb durva coming-out következik. Az általam szeretett emberek között sok mu-drukker van. Az unkatesóim pl. Vagy közeli barátaim. Aztán mégsem tudok irántuk egy mákszemnyi negatív érzést sem táplálni. Pedig Isten látja a lelkem, a csapatukat semennyire nem szeretem, és a Liverpool iránt is a végsőkig lojális vagyok. Nem szeretem saf-ot, Rooney-t, utálom Keane-t, Giggs iránt egy minimális tiszteletet érzek, de még ő is mínuszban van. De mégsem tudok senkit utálni azért, mert mu-drukker, még olyanokat sem, akikkel előtte soha nem is találkoztam, és nem látom akadályát, hogy kultutráltan fociról beszélgessünk. Azt értem, hogy ha valakinek az a véleménye, hogy „Fasznak kell jopofizni az ellenseg szurkoloival”, legitim vélemény, lehet nekem is jobban teteszett volna egy önálló „megbaszunk mindenkit” beharang. De hogy egy kulturált közös podcastot ellenérve a véleményes bírói ténykedés és saf volna, azt nem értem, és nem tudok vele egyetérteni. Pedig az identitásom alapvető és megkerülhetetlen része a Liverpool.
          Akkor ez most hogy jön össze?

        5. Te batyu, én amióta ténykedsz a fonaton, az van, hogy valahogy elkezdtem megkedvelni ezt a MU nevű csapatot

          1. ezt úgy hívják, hogy Helsinki szindróma, semmi gond, holnap nyerünk…

          2. Te figyi és amikor vadászat közben véletlenül fejberúg egy ló és elképsztően ostoba leszel, annak mi a neve? hátha a kartonodra felírták azt is, csak azért kérdezem.

          3. Erre a harom szora gondolkodas nelkul b@szok egy upvotet

          4. Stockholm/Helsinki ugyanaz. Lecsekkoltam a Googlen es a Wikin (a masodik baratnom :)). Pedig en akartam lenni az elso aki megmondja :(

          5. De nem, sokan rosszul hasznaljak, de a helyes a Stockholm.

          6. A Stockholm az elterjedtebb. De neked adok igazat, mert faradt vagyok a vitatkozashoz :)

          7. hát nehéz lenne a helsinki mellett érvelni, tekintve, h a jelenség az 1973-as stockholmi túszdrámáról kapta a nevét :)

          8. Legszennyezes Szaruman altal. Itt fog folytatodni a Gyuruk ura :D

          9. én. Hideg van, nem terem meg az öszi a kajszi, és ugy iagzábol a legtöbb rendes gyümölcs, hát azt hogy lehet tulélni? :D Nincs egy rendes 40 fok nyáron!

          10. Plusz en csak most tudtam vodkat(!) venni itt egyedul (!), mert be kell tolteni a 21-t hogy vehess basszus bort, vodkat vagy pezsgot

          11. és még drága is. anyamborogass. nem magyarnak való hely. :DD

          12. Olcson rugok be itt, otthon viszont dragan rugok be :D Simple as fuck :D

          13. atya-úr-isten! te ennyire fiatal vagy?! :O hát a fiam lehetnél, bakter

          14. Annyiszor hallottam ezt. Mindenki a fianak akar betudni engem? :/

          15. Inkabb a sajat korommal valo szembesulest jelenti

          16. Akkor en a harmadik norvég fovarosban elek? Hell knows

          17. norvégia a világ egyik leggazdagabb országa, telik háromra is nekik

          18. Telne negyre is, de nem akarnak ennyire nagy arcok lenni

          19. Van olyan hogy „három a norveg igazság!” Osloban. Ezek az eszakiak is lopnak :(

          20. Te is Szoboszlói vagy? (én nem csak azért kérdem)

          21. nemtom, bag bepróbálkozott vmi intellektuális ízzel, oszt ez jött ki neki :)

          22. előbb olvastam ezt, mint a fővárosos diskurzust :D

          23. tehát akkor nem előre megfontolt szándék, hanem gondatlanságból elkövetett. :D
            Amúgy ez fáj, mert kb egy kontinens térképét ismerem úgy igazából, az pedig Amerika, főleg a latin nyelveket beszélő fele. Már a fenti komment is fájt egy kicsit:(

          24. mentem a helyzetem, kevesebb lesz a bünti :)

          25. „Középkorú Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. Felveszi a zöld-fehér csíkos gatyáját, a zöld-fehér csíkos zokniját, a zöld-fehér csíkos trikóját. Nézi ezt szomorúan a felesége és megszólal:
            – Hát apukám, ahogy én így téged elnézlek, te már jobban szereted nálam a Fradit.
            Mire a férj halkan:
            – Hát anyukám, ahogy én meg így téged elnézlek, lassan már az Újpestet is”

        6. Batyam MU drukker, es masik 4 baratom is MU drukker, es mind normalisak es tok joban vagyunk. Ellentetek vonzak egymast, ennyi! :)

          1. Nekem a fonokom fonoke berletes az old traffordba idosebb nalam 20al es utal elso naptol h meglatta a poolos bogremet. Es enis utalom es remelem megbasszuk a mut, latni akarom az arcat kedd reggel

          2. de aztán csak annyira örömködjél, hogy ne kapjál egy DCT-t :)

          3. Szégyen, hogy a testvéredet még nem tagadtátok ki a családból. Hát milyen ember az ilyen?

          4. Amúgy (hogy a másik odalról is jöjjön vélemény), nekem is szinte csak Poolos és Arsenalos barátaim vannak, szerintem ez így egészséges. Meg így viccesebb együtt meccsetnézni / FIfazni, vagy alapvetően csak beszélgetni. Ha mindenki egy csapatnak szurkol a baráti körben az halálunalmas.

      2. Frankó ötlet volt, ha hamarabb szóltok, én is szívesen mentem volna, szóval legközelebb szóljatok hamarabb. :)

        1. Szerinted véletlenül nem szóltak?:DDDDDDDDDDDD
          Persze csak poén

          1. Majd akkor csináljuk a mi felületünkre, hazai pályán leszünk. :D

      3. „Mondjuk a jelenlegi magyar politikai helyzetet tekintve nyilván arra is van példa, hogy valakit pusztán a véleménye miatt inzultálnak vagy vernek meg, de tőlem speciel nagyon idegen ez a hozzáállás.”

        Koszonom, rajtam kivul mas is igy gondolja. Ja, ez politika, f@szom :(

    3. Ellentétben veled mi nem az észak-angliai utcákon szívtuk magunkba gyerekként a szomszédváros és mindenegyes lakójának gyűlöletét. Lehet emiatt nem vettük elő a késeinket.

      1. én vittem volna a boxeremet, csak a gyerek eljátszotta valahová és nem találtam. :(

        1. csak így olaszosan voltál podcastolni? :D

          1. ha találsz egy többjelentésű szót a kommentedben, és elképzelsz magad elé egy igazi suttyó nápolyi digót a strandon sztem beugrik, hogy ez mire vonatkozik :D

          2. bocs, nem értem, de csak egy hülye MU-s vagyok, ráadásul fáradt, foci után. :)

          3. lehet akkor ez csak vmi szükebb körben hasznalt szleng, v nemtom, mi arra mondjuk ha az ember boxer/alsogatya nélkül hordja a nadrágot, bár őszintén szólva nemtom ennek mennyi valóságalapja van. De simán kinézem belőlük. :D

          4. ó bakker, nem tudtam mit akarsz a kutyával! :D

          5. meg azért az ember a kocsmába nem kocsival jár, főleg nem egy kishaszonnal.

          6. nem csak szűkebb körben, ezt szokták használni mások is :D

          7. Nem szűkebb körben használják, ez nemzetközileg elfogadott szakkifejezés. #megerősítve

    4. Te mar hirnevet szereztel a Stretford Enden :D

      1. „I think it will be difficult for him to have a good performance at anfield (due to pressure)”

        1. ezt kb saját magára is érthette volna :D

          1. egyik anfieldi meccsén… de ez megint messzire vezet, hitvitákhoz.

  7. Nekem tetszett a podcast, azt meg döntse el mindenki maga, vérmérsékletének megfelelően, hogy jó ötlet-e vagy sem.
    Amúgy meg gyalázni fogunk, 3:1-re, azt az egyet is a 88′-ban rúgják, amikor már mindegy :)
    Itt egy kis kedvcsináló, vigyázat mu-sok is szerepelnek benne!

    1. kibaszott jó ez az aláfestő zene, főleg Studge gólörömeihez

  8. állítólag Mané már egy hete ezt nézi.

        1. az durva akkor 6 golt rugunk? csakme Studge is triplázni fog.

          1. ráadásul olyanból amit nekik fujtak be.

    1. mindig is a kedvenc gólom volt. Van der Saar a mai napig sem tudja, hogy mit is reklamált.. :D

      1. mikor fateromékkal focizok, ott szokták mondani az öregebbek, hogy „ez így nem ér, hát nem szólt előre, hogy hova rúgja!”

        1. de legjobb az hogy „így nem lehet játszani bmeg, hogy folyton beleér…”

      2. ú, az a van der Saar szemet szúrt rendesen

    2. 2 bör 10 másodpercen belül! És ezen a meccsen bőrőzte be úgy Evrát, hogy fejre állt a francia. Szerintem azóta sem tudja megemészteni ezért is vádolta meg negrózással.

  9. Szerelmes vagyok szederbokor hangjaba. Maccaval mi van? Eltunt mint a nepszabi…

        1. Figyi, ezt nagyon surgosen hagyd abba, vagy kulonben kitiltalak innen a verbe. Es ezt nagyon komolyan mondom, utolso utani figyelmeztetes, mert rendkivul unfair es gusztustalan, amit csinalsz

          1. Semmi rosszat nem mondtam de akkor bocs es skip

  10. Két dolog volt kurva jó ebben a podcastban.
    1. Az Arsenalos „moderátor”, akit inkább műsorvezetőnek mondanék, kellett, hogy legyen némi tartása a beszélgetésnek.
    2. Hogy nem mcderet hivtatok, mert a hátamon a szőr feláll attól az embertől. Viszont ez a két mu -s srác egész szimpatikus volt, kár hogy fogyatékosságal születtek és rossz csapatnak szurkolnak, mert tényleg normálisnak tűntek.

    1. McDeere-t azért lenne nehéz, mert az SE-re már nem ír.

        1. mcdeere finoman fogalmazva ki lett utasítva 3x is a stretfordról, szóval nem hinném, hogy bármikor is felmerülhetne a neve podcastben vagy bárhol. :D

          1. upsz, ezt nem is tudtam. szabad tudni, h miért?

          2. ?? az egy film? amimiről szól? szatyor, már megint :(

          3. Nem biztos, hogy túl jó a konfliktuskezelési stílusa, amiért tényleg nagy kár.

          4. feljebb Szücsinek leírtam részletesen azt amire én emlékszem belőle :D

          5. amúgy én szívesen mennék vele, meg stanley-vel egy kicsit fogvillantósabbat is, pool-tiziket néznénk vissza bemelegítésnek :D

          6. akkor rögtön lenne is egy hármas csokor amit egy meccsen kaptatok :D

          7. Én olyannak tűnök? Én totál egyetértek itt a 99%-os véleménnyel.
            Chelsea, Real Madrid, Arsenal, Liverpool szurkoló cimborákkal van tele a ház, akiket már 15-20 éve kedvelek. Nem utálhatjuk egymást. :)

          8. Neee azt nem hiszem el, hogy van olyan ismerősöd, aki a Chelseanak szurkol 15 éve legalább

          9. 2001 óta szurkol nekik, szóval pont 15.

          10. Ennél már csak a ‘city drukker vagyok mióta az eszemet tudom’ kategória a hihetetlenebb

          11. Olyat egyet ismerek, ő az Oasis miatt. :)

          12. az mondjuk teljesen jó indok. én is kevésbé utálom miattuk a cityt.

          13. somogyi zoltán pol.elemző is dinamó-szurker ölég régóta

          14. ja nem, csak te szoktad a leginkább számonkérni a büntetőinket.

            #Firmino tizije a Swansea ellen jogos volt!

          15. Mert nagyon utálom, ha a sporik nagyot mennek, azt viselem el a legnehezebben.

          16. én csak gerrard leküldését nézetnem meg veletek, meg a Fergie alatti bajnoki trófeaátvételeket. Meg a „We are back” molinót. :D Szerintem nektek hamarabb elforrna az agyvizetek. Amúgy EZS mondta, hogy te valahol a gárdonyi körül vagy kolis, Baross?

          17. bocsánat :( csak érdekelt a téma, de akkor már duplán utalhatnánk egymást ha bagek lennénk :D

          18. Nem, az a Martos Flóra. A Vpk a keresztutcában van. Annak az alájban van a PaliBácsi. Nem voltál BME szuperkupa után ünnepelni a karral?

          19. dehogynem, olyan hajítóversenyeket játszottunk rohadt mandarinokkal az ötödikről, hogy az St tetején kellett landolnia, csak pár az ablakkereten illetve a plafonon placcsant :D

          20. :DD
            kár hogy nem volt órám amikor ilyet játszottatok, egy két oktató fején szívesen megnéztem volna a

            rekaciót amikor egy rohadt mandarin csattan az ablakon

          21. közlekkarosok vagyunk filozofival ;) Nekem Bécsi éppen 2 szakos órát is tart :D

          22. Válaszom lentebb. Bár én nem voltam benne érintett.

          23. Legutoljára lejoógabizta Strigot (az egyik alapító bloggert), előtte meg folyamatosan kötözködött, elég parasztul állt hozzá minden beszélgetéshez. A szokásos „ki ha én nem” féle nagyképű dolog volt. Meghát csak neki lehetett igaza. Egy idő után besokalltak tőle. A harmadik kivágására már nem emlékszem sajna, de asszem az is egy veszekedés végén volt.

      1. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy sokat vesztett a közösségetek.

          1. Kinek mi számomra tényleg visszataszító, mondjuk nekem a terhes nőktől is fóbiám van

          2. Jaa szerintem is rendellenesség, de egyszerűen irritáló számomra, hogy nem természetesek.

          3. Rosszul fogalmaztam, de nem is tudom ezt kifejteni. Úgy értem nem olyanok, mint a nem terhes emberek ( Uhh mekkora filozofi vagyok) hanem olyan aránytalanok.
            Például a nagydarab emberekkel nincs bajom, mert mindenük nsgy

          4. azert ez a „mindenük nagy” baromi furán hangzott :DD
            Amugy emiatt nem vagy koraszülött is? :DD

          5. Elvileg jó időben születtem, de nem tudom miből fakadhat ez az irritáció. Sőt! A törpe embereket sem szeretem emiatt, mert ők is aránytalanok. Bár a Trónok Harca sokat segített legalább az ő elfogadásukban

          6. Pedig az állapotos nők a legdögösebbek, de te tudod. :D

          7. épp írni akartam, hogy mostanában láttam egy annyira hihetetlenül szép terhes nőt/lányt azon az esküvőn, ami miatt lemaradtam a Swansea-ról, hogy … csak aztán nem tudom/merem befejezni a mondatot :D

          8. féltem tőle, hogy a barátnőm belehallgat a podcastbe, és ez a lány ráadásul pont a gimis osztálytársa volt :D

          9. akko azt má meg se kérdezem h kitől volt terhes. :DDD

          10. meg Madass. Lehet nem véletlen bukkant fel pont ma.

          11. Nem baj, majd elolvassa itt kommentben, hogy mennyire is tetszett neked a dolog…. :D

          12. sokminden előfordult már a fonat hasábjain, de ez új. :D
            Pár ilyen kommentet össze kéne gyűjteni egyszer, mondjuk évzáráskor.

          13. Ez már egy kicsit torrentés volt, de respekt a bátor kijelentésért. :D

          14. Nekem ez is egy kicsit perverznek tűnik mondjuk :D

          15. mondjuk ennek örülök mert szépen keretbe is foglalta a fenti véleményedet

          16. Szerintem is de a stilusa „néha” okoskodó.

    2. Nem tudtad, hogy a Stretford Enden mindenki jó arc? :)

      1. Esküszöm én folyamatos olvasója vagyok annak a blognak is, leginkább, mert unalmas a munka és mert szeretek az ellenséggel is tisztában lenni, de ez valahogy még nem jött át nekem :D

        1. Én mindenféle elfogultság nélkül mondom, hogy ezek a blogok példaértékűek.

    1. A Kuyt mesterhármasból az a kedvenc mikor Suarez befűzte a fél Mu-t, majd Dirk 1m-ről bepofozta.

      1. Egyik kedvenc gólom, MU védelem azt se tudta milyen rendezvényen van…

  11. Én nekem egy valami nem tetszik a podcastokban. Az, hogy nem tudom őket meghallgatni, mert amikor volna rá időm, alszik a gyerek. Tudom, erre van megoldás, fülhallgatónak hívják, de azt momentán nem találok itthon.
    Egyébként kurvajó az egész, tetszik, hogy van ellenvélemény, hangulatos. Kár, hogy az eddigi 6-8 podcastból kb. 1-et tudtam végighallgatni. :)

  12. A bukmekerek szerint. H: 1.1 X: 2.5 V: 2.5

    1. és tényleg, skybeten is (tipszmixen éri meg, ott 2.2)….Ez azért elég brutális optimizmus, kiesőjelöltek ellen szokott ennyi lenni szerintem….

      1. Illetve nem, hülyeséget beszélek 2 fölött van ránk skyon is…szerintem elnéztél valamit Dodo

          1. Ja de ha igy van irva, akkor hozza kell adni 1-et, vagyis peldaul 23/20 az 1.15+1=2.15

          2. Jo nem vagyok nagy fogado. Viszont akkor meg a X es V is 3.5 korul alakul ami eleg meleg pogacsa.

      2. A fogadóirodák nem csak a tényleges esélyek alapján alakítják a szorzóikat, hanem a fogadók viselkedése alapján is. Ha mindenki a hazaira tesz, csökkentik a szorzót a tényleges erőviszonyokhoz képest.

        1. sot, olyan hogy „tenyleges esely” altalaban nem is befolyasolja, csak a masik faktor

          1. Közvetve befolyásolja, hiszen a fogadói viselkedésnek ez az alapja, módosítva tényezőkkel, de igen.

          2. A online fogadasok fele erkezik hazai gyozelemre. Az kb normalis, meg ugy is hogy azert MU szurkolotabora nagyobb mint a Pool-e.

          3. De az nem lenne brutal durva ha az emberek olyan biztosak lennenek a Pool gyozelemben, hogy 1.15-re essen a szorzo? :D

          4. a mai MU meccs ellen, de nagyon is
            de a) MU-ra ennyi az odds (ami persze szinten fura lenne), b) pont te fejtetted meg h ez igazabol 2.15 :D

        2. Naná, de ha tenyleg 1.15 lett volna az barhogy durvan alacsony

      3. meg is raktam egy 5000-essel a hazait :)

  13. másnak sincs ott a szokásos kis disqus-kommentszámlálós buborék ennél a posztnál (a főoldalon)?

    1. valamit elgépészkedhettem, mert eredetileg a disqus sem működött… amúgy összesen annyit csináltam, hogy írtam egy kommentet a hagyományos rendszerével a dolognak – mert a mobilos nézetben jöttek ilyenek, és arra válaszoltam -, aztán a kommentelési lehetőség valahogy visszajött, de a buborék nekem is nagyon hiányzik, reméljük megjavul majd a következőre

  14. megnéztem egymás után kloppo és jose meccs előtti sajtótájékoztatóját. ég és föld. a lényege az interjúknak az, hogy mourinho egy halvérű k*csög, és utálom.

    szmájli

  15. Előre is elnézést kérek a moderátoroktól, hogy megint felhozom a témát, de nem nagyon értek ehhez a diszkoszhoz és nem akarom elvetni a sulykot (:D) azzal, hogy olyan hozzászólásra reagálok, amire amúgy nem kellene, mert nem látom át a társalgás felépítését.
    Arról szeretnék írni, hogy mennyire buta dolog ez az „utáljunk mindenkit, aki a MU-nak szurkol” dolog. Az egész engem arra emlékeztet, amikor kiskoromban igyekeztem bevágódni a bátyám társaságába 5-6 évesként, miközben ők tízen felüliek voltak…Tepertem a logikátlan dolgokkal, szerettem azt amit ők, meg hasonlók, csak, hogy majd úgy hátha én is 12 lehetek. Kicsit úgy vettem észre, hogy ez kivetíthető ide is. A magyar Liverpool drukker a kisgyerek, az meg, akinek tényleg lehet oka utálni a MU-t és annak szurkereit (Scouserekre gondolok, bár igazából akkor se látom értelmét, hogy az ízléséért miért utáljunk bárkit is, de tegyük fel) a már nem sokára gimnáziumba menő nagy gyerek. Aztán a kicsi látta, hogy a nagyok hogyan csinálják és próbálja utánozni, de igazából semmi oka nincs rá, csak „ez az amit az ‘igazi’ szurkolók csinálnak”. De mi szerintem sosem leszünk azok, akik ezt úgy csinálhatnák -főleg itt Magyarországon-, hogy ez ne tűnjön irgalmatlan nagy ostobaságnak…A szobatársam a MU-nak szurkol, de nem öljük egymást emiatt, néha ugratjuk, hecceljük a másikat a hétvégi eredményekkel, ha úgy alakul. Európa Ligás kiejtés után 2 hétig széles vigyorral járkáltam a szobában, de nem vette zokon, mert miért vette volna…Fordított esetben én se vettem volna, az, hogy nem ugyanannak a csapatnak szurkolunk egy eléggé természetes dolog és egyáltalán nem olyan, ami miatt én utálni fogok valakit. Persze, ha az adott illető sík hülye, akkor válthat ki ellenszenvet, de ez focicsapattól független. Például van Liverpool szurkoló ismerősöm, akit nem tudok bírni egyáltalán, mert olyan sík, mint egy lcd tv…De még mindig; a személyisége miatt nem kedvelem, nem az ízlése miatt.
    Na mindegy, egy szó, mint száz, nem irigylem azok életfelfogását, akiknek valaki csak azért nem lesz szimpatikus, mert más csapatnak drukkol, közbe meg lehet, hogy minden más területen meglenne a közös hang és jókat sörözhetnének meg miegymás.
    -mic drop-

    1. A csapatukat utáljuk, főleg mióta Ogre ott van mint főgyökér.Aztán van ez a scouser.cockney ellentét.én a 99-es bL döntőben nekik drukkőltam.Akkor halt meg egy jó cimborám aki mu függöny volt. Na az ő tiszteletére verjétek le a Bayernt mondtam magamnak.Akiket akkor még amúgy is jobban utáltam,mint a trágyásokat.

      1. Tudom, nekem sem szívem csücske a MU, de a szurkolókkal nincs bajom. Lejjebb van egy beszélgetés erről, arról volt véleményem. :)

    2. Nyomtass ki valami szép képet Suarezről, szépen vágd körbe és rejtsd el a cuccai között. Pénztárca, tanulnivaló, stb. Csak ne ijedj meg nagyon, ha safos képet találsz te is nem várt helyen.
      (én is laktam együtt MU szurkolóval)
      Edit: De hát pont én adjak tanácsot a Mindenesnek szívatásból? Hova gondolok…

      1. Köszi a tanácsot, de inkább nem kockáztatok, ha safot találnék valahol, akkor a Hortobágyig futnék…Van egy határ. :D Inkább bezárom egy víztoronyba vagy megpróbálom átverni azzal, hogy van egy ikertesóm. :D

    3. Nem kell részt venned abban ami nem tetszik.
      Vannak amik viszont nem változnak, na ilyen a Pool-MU ellentét, aminek mértéke egyénenként változik. Így van ez rendjén.

      1. Nem mondtam én, hogy ne, mindenkinek szíve joga, csak leírtam a véleményem erről a jelenségről. Lehet tévedek, kitudja. :D

    4. Ilyen névvel keményebb hozzáállást várnék.

  16. James Pearce ‏@JamesPearceEcho 33m33 minutes ago

    Klopp on Karius’ form as German keeper set to keep his place for United clash

  17. Összevetettem az elmúlt évek statisztikáit, a két csapat jelenlegi formáját, az edzők és játékosok életkorának, stílusának, vehemenciájának és a brexit gazdaságra gyakorolt közép-és hosszútávú hatásainak metszetét, az idegenben és otthon alkalmazott formációk eredményességi görbéit, valamint az egyéni teljesítmények terhelésmutatóit a bajnokságban és a nemzetközi porondon. Alaposan elolvastam és tanulmányoztam minden létező szakmai anyagot, fórum kommentet, tárcát és kolumnát, disszertációt, tweetet, posztot, gifet, beme-et, hírlevelet és coubot és beharangozót és deepweb szemetet a találkozóról. Mindezek alapján tudományosan megállapítottam a mai meccs két lehetséges végkimenetelét:

    3-2-re nyerünk egy 94. percben szerzett Joe Allen cameo fejes góllal.

    VAGY

    8-1 re nyerünk (félidőben 5-0) és Mourinho-t holnap menesztik.

      1. Nem tudom, én így számoltam, aztán az is lehet, hogy csak simán gyökér vagyok.

          1. De ne már, tegnap emiatt olvastam végig az összes kommentet. :(
            Hát, ha valamikor el kell vesztenem Emmával, akkor nincs megfelelőbb alkalom rá, mint egy pool-mu meccs napja.

          2. az előző posztban, #falonpok kommentjénél ki lett tárgyalva :)

          3. Ha Fonatozni akarsz tanuld meg, hogy CSAK az előző napi összes komment átnézése nem elég, különben kapod az emmát :P

          4. Ezt most úgy írtad, mintha nem lennék itt évek óta. :D

    1. 19 ponttal sem lehet bajnokságot nyerni, inkább a tehénbaszás lenne a lényege.

  18. Nos kedves szurkolótársaim, estére nagyon jó mérkőzést és egyben Pool győzelmet kivánok mindenkinek! Sajnos most én erről lemaradok, irány a munka. :(
    Ja majd elfelejtettem, hol is tudom majd a meccset később megnézni? :D :D

  19. Nagyon csokizok a ma meccstől. A lesztert szögletekből verték meg, és ha szögletre kerül a sor, a mi kapunk mintha szívná a labdát.
    Egyébként nem tudom mikor volt ilyen utoljára, hogy egy meccs ennyire hatalmába kerítette az egész napomat, mint a mai. Az EL-döntő napján biztosan nem.

    1. Napomat?!? Kéthetemet! Azt hittem úgy vagyok vele, mint anyám, aki vár, hogy jöjjenek bekötni neki a netet, mondta: ha 65 évet kibírt net nélkül, két hétig még el lesz egy darabig.
      NOT!

      Ahogy Szücsi(?) mondta a PCban, akkor szophatjuk meg, ha előnybe kerülnek. Mégse a Swans, akármilyen kutyaütők. Annyit tennék hozzá, hogy akkor is gáz, ha nem az elején, de mi szopjuk be az elsőt. Nekik kell menni, mint borjú az anyjának.

      1. Na jó, nekem is a „kéthetemet” volna a megfelelő szakkifejezés, de ma már tényleg az is kihívás, hogy a mikrót megtaláljam fölösleges bolyongás nélkül.

    1. a 4. képen az a hrutka jani akivel táncol?

  20. Megnéztem az elmúlt 3 év xG mutatóinak görgőátlagát heti átlagos fizu/ játékosra vetítve mostani jelenértéken és az jött ki, hogy most kéne jól megbaszni a mancokat, de úgy istenesen.

        1. – Mit kapsz, ha megszorzod a hatot kilenccel?
          – Hatszor kilenc. Negyvenkettő.
          – Ennyi. Ennyi az egész.
          – Mindig is tudtam, hogy valami alapvető gond van a világban.

    1. Nekem minden szezonban pontosan ez az eredmény szokott kijönni. Sőt, még akkor is, amikor nem is játszunk velük.

  21. Emma:
    Paul Scholes, a Premier League-ben szereplő Manchester United legendája meglepő választ adott, amikor az újságírók a hétfő esti Pool–MU rangadóról kérdezték.

    „Ha fogadnál, akkor a Liverpoolra kéne inkább – mondta Paul Scholes, aki úgy érzi, José Mourinho egyelőre nem találta meg a legerősebb kezdőcsapatát a Manchester Unitednek. – Némi zavarodottságot érzek még afelől, kiknek kellene játszaniuk.”

    „Azt láttam Mourinhótól a chelsea-s időszakában, hogy 13-14 futballistát játszatott folyton, alig pihentette a kezdőket, teljesen mindegy, hogy kupameccset vagy épp bajnokit kellett játszania a csapatnak. Az MU-val egyelőre még egy kezdetleges állapotban van, most szokik össze a keret, ami egy kis időt igénybe vesz, aztán meglátjuk, mire képes valójában ez a gárda. Egyelőre viszont szerintem még nincs meg a csapat stílusa, identitása.”

    „Ami a Liverpoolt illeti, jól látszik, hogy Jürgen Klopp már kitaposta az irányt a csapatának. Határozottan jó úton halad az együttes. Tudod, mit várhatsz a játékosoktól: gyors, agresszív támadófutballt, folytonos, gólra törő felfogást. Aggódtam, mi lesz a Pool védelmével, ám már jó néhány erős ellenfélen van túl, és helytállt.”

    Remélem most az egyszer igaza lesz… Mindenesetre ez az aggódtam a Pool védelméért kicsit furcsán hangzik az ő szájából…

    1. Én a fejesektől aggódom. Ki lesz a kapus?

        1. Az hagyjan de moreno lesz a balhatved, es milner megy kozeppalyara. Kivancsi leszek, moreno utolso lehetosege a csapatnal, remelem, elni fog vele.

          1. Nincs. De egy rekesz sör hogy így lesz. Amugy netes pletyka de megbizhato helyrol, gondolom van vmi pearce fele alapja de nem keresem ki.

          2. Klopp nem balfasz. Nem létezik, hogy Moreno kezdjen. Ha mégis, a szilveszteri meccsnézésen választhatsz :D

          3. Megjegyzem ;) ja meg Can is kezd, ezt kihagytam.

          4. Ha Lallana és Wijnaldum se lesz akkor pedig esélyes :(

    1. James szerintem inkább a meccs utáni, forró bögre teát várja :)

  22. Azért amennyire mellettunk szól sokminden a mai meccset megelőzően annyira kemeny is lesz.. Nagyon zavar a neten olvasható túlzott magabiztosság.. de ne legyen igazam!??


    1. én egy kevésbé kemény amolyan művészi performancet akarok

    2. Ez is jó lenne, de én egy sima Seek and destroy-jal is beérem.

      1. Klopp meg az album címével küldi ki a srácokat: Kill ’em all!

    3. A régi csaj se volt gyenge.. de az új még jobb (minden tekintetben)
      Itt is fellelhető, más tónusú hanggal :)

    4. Sose gondoltam, hogy tetszenek a kék hajú asszonykák. Egészen Alissáig.

      1. Nem kell. Tegnap már kitárgyaltuk, hova kell még egy tripla?

    1. Baszki. En ezt elore megereztem. Valamiert az eszemben volt ma es gondoltam, milyen jo lenne ha o is ott lenne az Anfield-en.

    2. Szerintem a lelátóról is elviszi azért 2 védő figyelmét :D

  23. SOS!!!

    Tud valaki Érden egy kocsmát ami rendelkezik spílerrel és hajlandósággal hogy az esti meccset leadja?
    Előre is köszönöm a segítsétek (Tényleg életmenő lenne.)

    Cserébe én is adok valamit:
    21.00 Liverpool-Manchester United

    Spíler TV
    http://freestreamtv.us/sportll.php

    Eurosport 1 ro
    http://www.tv-sport-hd.com/EuroSport-1-Online.html

    NBC Sports
    sop://broker.sopcast.com:3912/262499
    http://rivonet.info/ch21.html
    http://rivonet.info/ch11.html
    http://rivonet.info/ch27.html
    http://rivonet.info/ch24.html
    http://rivonet.info/ch28.html
    http://vipracing.info/channel/opcion-4
    http://wizhdsports.to/watch/Engli…United/live-tennis-streaming.html
    http://vipracing.info/channel/nbcsn
    http://cricfree.sx/nbcsn-live-streaming
    http://skyembed.com/nbcsn.php
    http://www.stream2watch.co/live-now/live-tv/us/nbc-sports-live-stream
    acestream://0ee4c6fa674e3ab523768252533f50ca20dc907a
    acestream://23324c9ae44525e6611ac166fa83177eab97e3f1

    MATCH! / MATCH! Futbol
    http://www.sport365.live/en/home/ -> russian
    http://tv.jampo.tv/play/channel/ntvfootball/
    http://sport-media.org/match-futbol-1
    http://livetv.ninja/loader.php?qr=matchfutbol1
    http://livetv.ninja/loader.php?qr=matchsport
    https://chas.tv/channel/match-tv
    http://www.moskvatv.org/page/russia2-tv-online.php
    http://0n-line.tv/matchtv-online/
    https://allfon.tv/?id=84#11 Acestream
    https://allfon.tv/?id=19#11 Acestream

    Sky Sports 1 uk
    http://www.sport365.live/en/home/ -> english
    http://www.streamhd.eu/football/l…hester-united-live-stream-256.php
    http://wizhdsports.to/watch/Engli…ited/live-football-streaming.html
    http://live.robinwidget.com/strea…ive-stream-live-stream-29041.html
    http://cricfree.sx/sky-sports-1-live-stream-ss-1
    http://mamahd.com/live/watch-sky-sports-1-live-streaming-free-1.html
    http://tuchkatv.ru/294-sky-sports-1.html Acestream
    acestream://bde5055f91e00a2de707c3d4c1304a2d4232b2e5

    SNWL Sportsnet World
    http://cricfree.sx/sportsnet-world-live-streaming

    TSN2
    http://wizhdsports.to/watch/Engli…-United/live-rugby-streaming.html

    Futbol 1 ua
    http://www.sport365.live/en/home/ -> ukrainian
    http://streamking.co/football1ua
    http://livetv.ninja/loader.php?qr=football1ua
    http://only-tv.org/football-1.html
    http://tuchkatv.ru/353-futbol-1-ukraina.html Acestream

    Sportklub1
    http://www.sport365.live/en/home/ -> croatian hr
    http://www.sportstvstream.me/sport-klub-1-live-stream/ sr
    http://www.jagledam.com/Sport-Klub-1-uzivo-stream sr
    http://streamking.co/sportklub sr

    Canal+ Sport 2 pl
    http://www.sport365.live/en/home/ -> polish

    Viasat Sport Baltic
    http://streamking.co/sportbaltic
    http://telikas.biz/online/viasat-sport-baltic/ Acestream

    Idman TV
    http://www.canlitv.io/izle/idman-tv
    http://singidunum.us/idmantv.html
    http://mediabay.tv/channels/liveTv/92-IdmanAzerbaycanAZ
    http://www.myvideo.az/?act=dvr&chan=idman
    http://www.ecanlitvizle.com/idman-tv-izle/
    http://torrent-tv.ru/torrent-online.php?translation=14475 Acestream

    Ariana National
    http://arianatelevision.com/live/ariana-tv/

    3 Sport
    http://afghaniptv.tulix.tv/ndvr/?gid=366

    Maiwand TV
    http://www.maiwandtv.com/en/live.php
    http://www.giniko.com/watch.php?id=648

    by banok

      1. Az van, kocsma viszont még nincs.
        (2 hete költöztünk le érdre és eddig hiába vártam a drága DigiTv-s címfelmérőt.)

        1. Erden bekotottek a kabeles Digit meg tavaly novemberben. Aki szereti a PL-t (meg az NHLt) az most beszopta :/

          1. Nem már! Hogy rohadna meg a tapló télapó!

          2. Ha én Norvégiában élnék biztos szarnék ezekre a kis magyar hülyeségekre (remélem)

          3. Faszt. A sport tv dobta ki az NHL-t, mert nem kellett neki. A spíler csak begyűjtötte

          4. Kivancsi lennek hogy Magyarorszagon melyiket nezik tobben: az NFL-t vagy az NHL-t?

          5. Egyértelműen az előbbit. Népszerűbb is, és a közvetítési időpontok is barátságosabbak

          6. Magyarorszagon ennyire nepszeru az amerikai foci? Fura

          7. Rendes labdajátékok népszerűségéhez egyik sem mérhető.

          8. Nem tudom miről beszélsz, mert hogy szerintem csak az „európai” foci népszerűbb nála, mármint maga a sportág. Kézit és Vízit az emberek többsége szerintem csak magyar érdekeltségkor követ, és azt is csak ha nemzetközi meccs

          9. Én pl jégkorongot is csak akkor (és nem látom a korongot!!! :D ), de kéziben a klubcsapatainkat is magasan jegyzik (sőt!), a vízilabdának (főleg férfi válogatott) pedig sajátos kultusza van, történelmi hagyományai, sikerei. Tojásfoci meccset életemben nem láttam, szóval azt nem tudom megítélni, kb annyira értem mint a bézbolt.

          10. igen de ezek hazai bajnokikon egyáltalán nem érződnek, se élőben és szerintem TV-ben sem, alig vannak közvetítések is, ezzel szemben az NFL-el, amit hétről-hétre követnek az emberek, úgy hogy megéri a sport tv-nek heti minimum 4 meccset közvetítenie (amiből ráadásul 3 éjszakába nyúl), élő magyar kommentárral is

          11. hát a vízilabdában a nézőnek halvány segédfogalma sincs, hogy mit miért ítélnek, kinek a javára, itthon sem érdekel már annyi nézőt mint azelőtt, sajnos a botrányos olimpiai számolgatós bundázás sem tette népszerűbbé, jó-jó néha nyerünk ezt azt de lényegében pesti rétegsport marad

          12. Én csak azt nem értem, hogy miért foci? Amikor legtöbbször kézzel érnek a labdához!

          13. miért, a foci magyarul jelent bármit is? :D
            Egyébként az elnevezés még abból az időkből ered, amikor a rugby és a soccer nem vált szét, és football volt a közös neve.

          14. de az amcsik akkor vették át a szót amikor nem volt külön rugby és soccer, hanem egyben a kettő :D Amikor 1890-es évek elején Magyarországra először hoztak focilabdát, kézzel kezdték el játszani, aztán amikor lett szabálykönyv 1-2 év múlva, akkor jöttek rá, hogy hoppá.

          15. és az amcsiknak ez a hoppá stádium kiesett?

          16. Azért, mert ők a szabálykönyvet sem olvasták el! Ezért lett egy 3. sportág! :)

          17. Amennyiben a kérdés nem költői: a labda 1 foot hosszúságú. :D

          18. Siman. Ha pl egyszerre lenne Green Bay es Liverpool meccs nem kerdes hogy a Green Bayt neznem. Monnyuk amilyen gyalazatosan jatszik a csapat… Van egy vedojatekos, aki olyan szinten koborol a palyan mint Moreno mester.

          19. gondolom a tegnapi 36-osra gondolsz, aki a csere cseréje… Persze ez nem mentség arra, hogy kb az összes td-t róla kaptuk :D Rodgers a középszar.

          20. De ti még elmentek így is, a Coltsnál már romok és #edzőout meg #GMout van

          21. áhh, az utóbbi két évben (a legutóbbi playoffot leszámítva, de ott is csak az underdogság miatt) szenvedés Packers meccset nézni.

          22. Akkor #McCarthyout vagy #Bilbaotaktika (csak saját játékos) out? :D

          23. igen, a McCarthyout már érik egy ideje. Variáltak, hogy ki hívja a játékokat, még rosszabb lett, úgyhogy visszaadták McCarthynak. Én talán elsősorban egy offense coordinátor cserének látnám értelmét, hátha új lendületet ad. Egyszerűen lassú, ötlettelen, ezáltal kiszámítható az offense.

          24. Igen, Gunther vagy ki. igen, 12 is szar de a fal kivetelevel az egesz offense fosch.

          25. plus tényleg jók a közvetítések, szakkommentárral, háttéranyaggal. egyre több a csapat itthon is és a játékhoz nem kell jégpálya, el lehet kezdeni bárhol.

          26. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a jégkorong is elindult előre az utóbbi években :)

          27. igen, ehhez az kellett, hogy ne kizárólag Winter Classic meccsen fagyoskodjon az a pár néző, szépen elkezdett civilizálódni a sport és közönsége is, mostanra már talán van egy kis lóvé is, de ehhez még nagyon sok jégpálya és elszánt jégpapák kellenek.

          28. Nekem az maradt meg hogy Magyarorszagon az osszes amerikai foci csapat neve egy varos es egy angol szobol all. Miskolc Renegades, Budapest Wolves, Ujpest Bulldogs stb.

          29. ki ne hagyd a méltán ismeretlen Jászberény Wolverines-t :)

          30. népszerűségben és ismertségben ez aligha lhet kérdéses, hogy az NFL viszi a pálmát, sajnos az NHL és a hoki még mindig egy kissé idegen és keveseket vonz, sokan még az alapvető szabályokat sem ismerik, ahol nincs jégpálya ott semmi hagyománya.

          31. Egyelőre minőségi a változás A Spíleres PL közvetítések lényegre törőek, szakszerűek. tényleg üdítő.

          32. Hat en maradok Bloodzeednel. Mondjuk itt nemetben elo kellene fizetnem a sky-ra ha pl-t akarnek nezni. A sky allitolag itt megegyezett a Poollal hogy a osszes pl meccsunket eloben tolja. De a tokom se akarnemetul meccset nezni.

    1. Ez engem is erdekelne hogy hol lehet Erden a karacsonyi idoszakban Pool meccset nezni..

  24. Mivel nem fűtjük a konyhát, elég zord ott az idő, remélem este fél 11-kor nem kell kiköltöznöm…:)

    1. Én egy győzelemért egy lépcsőházban alvást is vállalnék, ha a kisangyal azt mondaná, hogy ez az ára. :)

  25. off: most nézem a tipszmiksz oldalát, és látom, hogy megint kisebb lett a Pool oddsa a végső győzelemre
    4,75 most, két hete még 5,25 volt
    pedig nem is játszottunk azóta meccset
    remélem holnaptól még lejjebb megy!

    1. ManCity és a Tottenham viszont igen és az ő pontvesztésük hat a mi odds-unkra is

    1. Mégis hol gyakorolják be az Ikarus leparkolását?

  26. off: menesztették a wolfsburg edzőjét. Elég nagy szarban vannak most eredményileg. Nyáron egy esetleges top4-el ricardo rodriguez talán már mozdítható lesz. Persze csak ha millie-t kitudná szorítani… :D

  27. Idegölő ez a várakozás, már csak ténfergek a házban.

    1. Igyál fröccsöt, és gyilkolj zombikat! Nálam bevált.

      1. (Az jutott eszembe, hogy nem igazán működik a klasszikus bölcsesség parafrázisa a zombik esetében, t. i. ‘csak a halott zombi a jó zombi’, mert már halottak. Értitek… Ezen most agyalok egy kicsit…)

        1. Próbálj meg kitalálni egy új színt addig.

          1. Töltsd le, vagy írj, és küldök egyet;)
            Úgyse olvassa senki. Vagy a Tiédet még igen?

          2. ja, még csak most kezdtem a rövidgyakorlatot :) köszi egyébként, de már 90%-ban megvan, csak még kiselőadást is kell csinálnom :D

          3. Azt ne mondd, hogy most akartál elkezdeni bármit is… ilyenkor már annyira semmi értelme. Majd holnap korán kelsz.

          4. Nyilván nem, de ilyenkor elhiszed.

      2. fröccs csak hétvégén volt, bár az szerintem még kitart… és toltam pár kört a Plants vs Zomibe játékkal. jöhet a meccs! :D

    2. Szerintem verd ki, csak hogy jobban teljen az ido.

      1. Mert a rendőrszakmában ez a legrosszabb… várni hogy történjen valami

    3. én is már marha nehezen bírom, most lett vége egy előadásnak, azon is kb csak rajzolgattam :D

    4. Annyira ki vagyok már éhezve, hogy szerintem még a Spíleres felvezetőt is megnézem! :-D

      1. Nem értem, hogy jön ide a szexuális étvágyad most

  28. 16 napot vártam erre az estére. 16 kínnal, szenvedéssel teli nap. Üdítő lesz látni játszani ma este a csapatot. Remélem kíméletlenül szétkapjuk őket :) de nem szeretném elbízni magamat, csak reménykedem :) A podcast baromi jó lett nagyon élveztem. Kifejezetten tetszett az intelligens társalgás, és pont elég volt a csipkelődés :D még több ilyet ;)

  29. Tonight’s #LFC team: Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Coutinho, Firmino, Henderson, Mané, Sturridge.

    1. Akkor se Lallana, se Wijnaldum. Jól látom?

        1. Én őszintén szólva reménykedtem, hogy Lallana a kezdőbe fog kerülni, de legalább a kispadra odafért.

          1. És Suárez? És Agger? Velük mi lett?

      1. Feltolt védelem, presszing, sweeper keeper?

        1. nem rég még mindenki úgy .gondolta Minyon jobb formában van most…
          én bízok Kariusban is :D

        1. és akkor Hendo meg Wijn helyére Can meg az övére? ez is lehet, sőt örülnék is neki, de sztem sanszosabb a két DM-es játék :)

    2. durva, hogy 2 alapkezdőnk helyére bekerült 2 tavalyi alapkezdő :D

  30. De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Blind, Herrera, Pogba, Fellaini, Rashford, Ibrahimovic, Young.

    1. SUBS: Romero, Rojo, Shaw, Carrick, Rooney, Lingard, Mata.

    2. Erosen bizakodo vagyok a Young-Fella duot latva.

      1. Fella lassú, szóval szarrá kell futtatni őt

          1. Jobb szeretném, ha a bíró szedné le a pályáról…

      2. Gyanus, hogy egy alattomos játék lesz. Mou-tól nem áll távol.

        1. BLind-Fella-Young. Ők hárman összehozhatnak egy pár hibát

    3. És ha jól látom, Martial sehol.

        1. Amúgy szerintem magasítani akarta a csapatát, látja, hogy ez az egyetlen ellenszer.

          1. ez is bőven benne persze mivel felbaszkodott labdákkal fognak játszani meg a rögzített szitukra.

    4. Mourinhot ismerve 1 pontért hajtanak majd….

      1. A parkolóban edzve gyakorolták a busz-formációt.

    5. Van Fellaini, biztos egy-két játékosunknak fel fog repedni a szemöldöke. Még lehet, hogy fogak is fognak hullani.

      1. Ezek nem a földön fognak játszani hanem ívelgetni fognak, félnek a presszingtől

      2. van Can meg Lovren, szóval max f*lloszjani foga repked majd.
        kéne alkalmazni Aggert, hogy tanítsa a srácokat „szabályos” szerelésekre

  31. Ahogy egy régi futballkönyvben olvastam:
    „Két csapat van a világon, akiknek káromkodás van a nevében: a Benfica és a Kib*szott Manchester United.”
    Legyenmáötvenpercmúlva!

  32. Nekem behalt a Fonat. Csak Disquson keresztul tudok irni

        1. De a Stretford is behalt. Lehet hogy lefagyasztjuk egymas szerveret? :D

  33. hát, ennyit a Moreno teóriáról :)

    Karius Clyne Lovren Matip Milner Can Hendo Coutinho Mané Firmino Sturridge

      1. basszus. még most se látom hogy hol volt ezelőtt.

          1. közben megvan. kurva kép. szöveget néztem csak :)

          2. Ugye te se gondoltad komolyan, hogy a meccs előtt 37 perccel még senki sem tette ki a kezdőt?

          3. jó hát most mit csináljak. megtettem, emmáztam. ide lőjetek :)

            ui.: és nem bántam meg

          4. Mindenkinek kellenek célok az életben. Nekem is van kettő:
            1. Meztelen, formás női seggeket fotózni
            2. Emmázás nélkül kapni emmát.

      1. Nana, azért a kommentben volt hozzáadott érték is. :)

          1. Én már felvételről nézem. Nem árulom el a végeredményt.

  34. Mindenki kocsmazik, ezert nem kommentel nagyon senki? :D

      1. Intravénásan be kell kötni.

        1. Ha nem sikerül, rektálisan adagolva is kikerüli a májat. ;)

    1. Én nem, én csak türelmetlenül várok.

        1. Dehogynem, csak be kell fejeznem a vendég öltöző ajtajának befalazását.

    2. DinTib keresett kocsmát. Nem tudom, hogy lett-e…

        1. Van jó magyar szak Rigában. Semmi sem kizárt.

  35. Sturridge 100.pályára lépése a Poolban, ha jól látom :) Csak meg kéne ünnepelni valahoooooogy, kedves Daniel…;)

    1. Hazat feltennem ra, hogy nem lesz clean-sheet.

      1. Hinni azert lehet. A Leicester is megnyerte a bajnoksagot :D

      1. nagyon gáz, remélem még csinálnak vele valamit

        1. A kulsoje jol nez ki, belul kene festeni vagy valamit csinalni vele

    1. ó, na most már megjegyeztem, hogy a sky bassza telibe mindig reklámmal :@
      Carra szólj már rájuk…

  36. Mou eddigi taktikaja: Rugjunk fel mindenkit a picsaba!

  37. eddig nem vagyunk a helyzet magaslatán. nagyon sok a rossz passz

  38. hát eddig nem nagyon jön össze ez a pressing

  39. eddig ez amolyan „jó az X az anfield-i pokolban” játék. csak senki nem szólt a ‘pool-játékosoknak, hogy ők játszanak otthon…

  40. mondjuk ha nem pattanna vissza hozzájuk minden egyes megszerzett labda…

  41. Ha igy folytatjuk csak ido kerdese mikor szopunk be egyet

  42. Ez eddig fosch, a kozeppalyat uraljak, kozunk nincs eddig a meccshez

  43. Muringyo egy ihletett pillanataban megnezett par 2007 es Pool dvd t es feltolta Benitez taktikajat

  44. Can messze van a jótól, Studge ékben pedig borzasztó kolonc.

    1. Studge-hoz el sem jut a labda, sőt a támadó harmadba sem. Inkább Can a kolonc

      1. azért mert elölragad, Firmino pl. ma is mintaszerű

    2. Studge tiz perce nem ert labdaba. Engem az eladott labdak szama jobban zavar

      1. mert pont még egy visszafutó fluid ember kéne Stu helyett

        1. Ezt mindenki úgy mondja, mintha Kloppo dortmundjába nem 1 lewa lett volna a csatár..

          1. És nem lehetseges hogy ő hasznosabb volt általában, mint ma Sturridge?

          2. Aki tízszer annyit melózott, mint a Főnéger

  45. Rühellem a hétfői meccseket mindig szarok vagyunk!

      1. Jol csinaljak. Azt teszik amit kell es nem ugyetlenul.

  46. Nem hittem hogy ezt mondom, de kell egy Lallana

    1. Nyilván mindig az a legjobb jatekos aki épp nem játszik :D

  47. ez a webb-imitátor bent hagyta a lapokat az öltözőben?

  48. Istenem, ez a bosnyák tirpák is mekkora egy ordas nagy türhő paraszt…

  49. spori otthon hagyta a lapokat… mencseszter melletti kis lakásában.

  50. Ezt a kopasz faszt. Fogadok Hendo elso komolyabb szabalytalansaganal villani fog a sarga.

  51. Karius….ma se lesz egy életbiztosítás

  52. Kariusal inkább hátra léptünk mint előre

  53. kérnék egy akadásmentes streamet. akár 120kbps is lehet

        1. ki lehet csak nem valami sokat latsz belole sajnos… anyjaba verje endivajna. dobhatom ki a digi boxomat.

  54. Ezzel a meccsel vallatni lehetne. Egyik csapat sem jó

    1. Kibaszott jol olik meg a jatekunkat. Ezert jottek.

  55. brr, ez a Mou számomra olyan, mint Travolta: amikor kedves próbál lenni, akkor a legellenszenvesebb…

    1. Mikor próbált Travolta kedves lenni hozzád?

    1. csak elhozta. azt hittem, teljesen elfelejtette.

          1. Arra gondoltam, hogy valamikor. Ez olyan népszokás…

        1. Nem, nem lett belőle piros, a 2.-at Young kapta reklamálásért.

          1. Jaaaaj, jól van már.
            Azt kérdeztem volna, hogy a meccsen lesz-e. Mert szokott.
            Bocs, hogy rosszul fogalmaztam.

  56. Ez elso felidot mou nyerte. Remelem Kloppnak lesz valasza erre, mert a masodikban be fognak egyet piszkalni ha igy megy tovabb.

    1. Ahogy mondtad Swansea félidő, csak a walesi csapat van olyan jó hogy ki is használja a hibánkat. :)

  57. tényleg nekünk fúj ez a fasz :DD enyhén befolyásolható az 50ezer szurkolóval…

    1. az új szabály szerint simán adhatott lapot, pláne, hogy Jáng folyton pattogott

      1. és a herrerák miért nem kapott már 3 sárgát? még a földön is kúrváskodik.

        1. ennyire ne utáld csak azért, mert gerrard buta volt :D

          1. Mondjuk korrekt játékvezetés mellett ő ma nem is játszhatna. :)

      2. én bailly sárgájára gondoltam leginkább. ha az sárga, akkor ti is simán kaphattatok volna 1-2-t

        1. az NBC-n azt mondták, hogy amikor volt a kétperces elbeszélgetés, akkor deklarálta a spori, hogy mostantól nem tűri ezeket, és Bailly volt az első, aki ennek a vonalhúzásnak a túloldalán találta magát

      3. Akkor a következő Coutinho reklamálásnál is jöhet a lap, ő is pattog rendesen

    2. Herrera lehozta 0 lappal. Nem szólnék semmit a helyetekben….

  58. huhh, Klopp besietett… biztos ácsolja a bitót :(

  59. Atya vilag… Reklamalasert tehenesz sarga… Ilyen alkesz idejebenelkepzelhetetlen lett volna..

    1. jah hát akkoriba young műesése büntetőt ért még az anfielden is. mondjuk az anfield súlyosbító körülmény volt.

  60. 30 percig megszeppenve jatszottunk. Utana meg csak siman szarul. Klopp-on a vilag szeme. Talaljon ki valamit.

  61. Dupla baj az első félidővel: Mou az 1 pontért jött, és ez a taktika ilyen szintű játékot hoz, illetve mi is olyan idegesek vagyunk, mintha első meccsünket játszanánk a felnőttek között.

  62. Sturridge el van veszve, Can nagyon gyenge, Manet leveszi Young :(
    Johet Lallana es Origi!

    1. 3 helyett 2? riszpekt, hogy esélyt akarsz adni a tehenészeknek :)

    2. Can amúgy Wijn helyén játszik, nem igazán látszik amikor játszik, de hasznos a rohamhollandunk ám

      1. Úgy folyik át rajta a labda mint a takony.

    3. Cou szerintem nem volt rossz, annak ellenére, hogy pontatlan volt, mint kb mindenki. Mocskosul remegtek a lábak az elején, de ha Kloppo lelket önt beléjük, akkor ez jó lesz!

  63. Azt szeretném kérdezni, hogy lehet visszanézni az első félidőt?

  64. Klopp túlhűtötte a kedélyeket, most eloldja a karabinereket és jön a hevi metál.

  65. az mennyire troll – valami orosz stream – a szünetben a régi szép időket idézik fel a Moyes vezette MU szemszögéből :D

          1. Mit kezdjünk egy jégkorong kapussal? :-D :-D :-D Ja hogy SAF?

      1. Pont azt erzem bajnak h Stu nem tud bekapcsolodni a fluid front 5 jatekba.. Ezert Firmino kene hamis 9 be Cou vissza a helyere es Lallana meg a kp ra

        1. pontosan, a kerdes csak az bir-e Lallana 1 felidot?

  66. :D pont ezt figyeltem en is amit Carra mond a szunetben… muringyo 6-3-1 ben tolja igy 2 embere is van a halfspace ben es meg a wide area-t se hagyta uresen… Nyomorek bunker foci

  67. 2 – Liverpool have managed just two shots so far, their joint-lowest total in the first half of a PL home game (since 2003-04). Subdued.

  68. majd a második félidőben ütjük őket!

    1. Jut eszembe, eros gyogyszer van valakinek, ami kitud engem teljesen az ilyen tipusu meccsekre?

  69. Ket ilyen hiba tuti nincs egy meccsen. Ezt megusztak gol nelkul. Szoval nem panikolni.

  70. ezt a csávót nem akarom egy darabig a kapuban látni.

  71. Ha ezeket a faszságokat Klopp továbbra is elnézi Kariusnak (vagy legyen szó bárkiről), akkor komoly gondok lesznek a csapatmorállal.

    1. Ez érdekes lesz pedagógiailag….Bogdánt ilyenek után el is meszelte…Karius csak abban különbözik, hogy MÉG egyelőre kevesebb gólt kapunk emiatt, de ez tisztára random faktor…..ha így folytatódik, kapunk ezekből egy pár gólt

      1. Kariusnak az az előnye megvan, hogy német.

  72. na elmegyek uborkáért, addig úgyse lövünk gólt

    1. Hat ahogy kinez, akar mehetsz Balassagyarmatra is vontattal azert az uborkaert.

  73. Hát ez a német kapus nem az, akit mi kerestünk…

    1. Kezdem azt hinni hogy nálunk kahn is úgy viselkedne mint egy nyámnyila hülye gyerek.

  74. Basszus, csak olvasom, mindegyik sztrímem akad, megáll, kvaanyját! Miket csinál a német portás?

  75. fáj ezt kell mondanom Can szar Lallana fel

  76. Help! Félidőben elment az acestreamem, és azóta hiába kattintok bármilyen acestream linkre, vagy írom be a lejátszóba, nem indul el! Mit tegyek?

          1. nekem alapvetően nem szokott semmi akadni, de ezt a spanyol karattyolást nem bírom elviselni. Viszont azt nem értem, hogy miért nem indul el semmi acestream… :(

      1. nem jo fél percel előrébb van a streamnél

  77. Karius ne menjen jatszani a weakest linkbe, hamar kiesne.

    1. Az a helyzet, hogy túlságosan ki akarjátok szóratni őt és ez nagyon látszik.

      1. De ne mondd már, hogy 4-ből 1 ne ért volna legalább egy sárgát. Vicc.

        1. De ért volna, de azt megkapta Bailly, ami meg nem volt sárga

        2. Kommentator is most azt mondja, hogy mivel nem kapott valoszinu ezt visszajatszasnal eltiltas lesz majd utolag.

  78. Ket emberrel tamadnak le es siman zavarba hoznak minket kirugasnal.

  79. Csak azert nem kaptunk golt eddig Kariusrol a mai meccsen, mert Karius tul szexi a tehenesz szemeknek is

  80. Klopp elfelejtette leüvölteni a fejüket a szünetben, vagy mi törtènt? Ugyan olyanok vagyunk mint az elsőben….

    1. Vegigsumakoltak a meccset kizart hogy faradjanak

  81. Herrera akármilyen ellenszenves is néha, azt kell mondjam marha jól tolja

  82. de édes lenne egy 89. perces kamutizivel megnyerni a meccset

      1. szerintem egész korrekt, max egy Herrera sárgát lehet számonkérni rajta

  83. Hat ugy nez ki Stu csak a kicsik ellen lesz kezdo ha a ket brazil meg az afrikai bevetheto.
    Egybol megvaltozott a jatek.

    1. A ket brazil, meg az afrikai eddig is palyan volt. Akkor kitol valtozott meg a jatek? :)

      1. Attol hogy elol jatszanak harman, nincs koztuk a statikus kozepcsatar

    1. az első félidő alapján kb az egész csapatnak nem ment

  84. haha, Can :D
    -Könyöklés nálad semmi? akkor jóvan’ :D

  85. Az a helyzet hogy imádom az eredmenyek.com közvetítését :D

  86. Betolták a buszt, furcsamód most nyílik esély. Már az ikszre mennek.

        1. Most toltam be még egy pálinkát, lehet az beszél belőlem.

  87. Úgy megnyerjük ezt mint a szél. Ha nem akkor holnap nem eszek.

  88. Ez nem a mi napunk, Can seroja is romokban…

  89. Ha x lesz megnyerjük a bajnokságot én mondom.

  90. Jön a málészájú, remélem bever kettőt.

  91. Most mar nem szabad golt kapni. Jo lesz a pont is

  92. Fellaini nem akart egy Pool elleni meccset sárga nélkül letolni azért.

    1. a bunker foci nem taktika… gyalázat a foci szemszögéből.

    2. Jó sokra megy vele. Nem hiszem, hogy ez elfogadható mostanában a MU háza táján.

        1. Ja. A 0 foci 0 gólt eredményez. Ma Mou-nak jó volt az 1 pont. Az a helyzet vizsont, hogy ez a MU sok minden másra nem is jó.

    3. Hozta a szokásos bunkerszarját. Gratulálni tudok neki.

      1. Nettó 150 millióból ennyire telik! :) 3 ponttal előttük vagyunk! Ez a lényeg!

      1. Megolte a jatekunkat. Ezert jott.. megcsinalta. Tudtuk hogy ezt fogja csinalni es megcsinalta.

        1. Sturridge ölte meg a játékunkat. Fájdalmas mennyire nem illik bele Klopp taktikába

          1. nem ölt meg semmit. nem voltunk elég frissek. beleillik ,de nem az ilyen meccseken.

        2. Még 10 perccel ezelőtt egyébként azt mondtad, hogy kikapunk.

          1. Akkor plane nyert volna. Arra voltak berendezkedve hogy Ibra bebolint egyet.

          2. Ibra annyira lassú, hogy momentuma nem volt. Úgy fordul már mint egy tankhajó

          3. Az egész MU-nak helyzeteket tekintve nem volt momentuma, kb karius hozott nekik össze pár helyzetecskét.

          4. Igen így pontosan. Kár Lallana sérüléséért. Látszik, hogy ha kezd akkor ezeket szétfocizzuk.

    4. Szerintem kicsit inkább Klopp szaladt alá. Idegenben ezeket szétszedjük.

        1. Azt, h mindig a negativumokat emeled ki es veszed eszre.
          A meccsrol meg annyit, h olni a focit mindig eggyel konnyebb, mint jatszani

          1. Ennyi! Ebből látszik, hogy nagyon nincs egyben a United és remélhetőleg nem is lesz már!

    5. tökéletes volt a taktika mára de a bajnokság nagyobb részét a westbrom,stoke,watford stb csapatok teszik ki azoknál nem biztos hogy elég az x.

  93. Can milyen kedvesen lezavarta a pályáról Youngot :DDD

  94. miért van válogatott szünet? de ha már van, mi a faszért nem cserél Jürgen hamarabb?

  95. köszi a fészbukos streamet (Poco asszem), legalább azzal nem kellett szenvedni…

  96. Műringyó ezért jött, szarjon sünt! Legyenek boldogok. Ilyen kilátástalan szart várok tőlük továbbra is. #köcsögök!

  97. Engem Karius valahogy jobban nyugtalanít amikor nála a labda mint Mignolet.

    1. és ez a szar ibra ezt sem tudta kihasználni…

      1. Úgy fordul mint egy tankhajó, mit akartok még vele?

  98. Lement Stu – lett tamadojatekunk. Lement Firmino – jott Origi, ugyanaz a higfos mint elso felidoben. A foneger elgondolgodhatna az utobbi meccsek teljesitmenyen.

        1. Klopp maratonban gondolkodik. Szerintem jó, hogy lecserélte. Fontosabb, hogy a következő meccseken friss legyen.

          1. nyilván le kellett cserélni, kidolgozta magát szerda hajnalban is a válogatottban, csak mondom, hogy ott volt vége a támadójátékunknak

          2. Az a baj, hogy nincs alternatívája. A 2 csatárunk formája a béka segge alatt van. Szóval nem lesz ez így jó…

          3. Van 2 golkepes jatekosunk. Nem kene veszni hagyni oket. Nem leheg mindig a ket brazilban bizni plusz h milner bever egy tizit. De ez klopp co. Dolga.

          4. Majd Ings! Ő egyszer visszanyeri a fittneszét nem lesz rossz

    1. Szerintem ma is odatette magát, félek hogy ez inkább stílus probléma.

    2. Kijátszotta magát szerintem, és most mertem belátni, hogy miért.

  99. Karius amúgy baromira felbasz, fejben nagyon lassú az indításoknál, és semmivel sem biztosabb Minyonnál. Minyont vissza a kapuba azonnal, ha a mainak nem lesznek következményei, akkor semminek ezen a poszton

    1. Pontosabb a kirúgásoknál, még ha tököl is.

      1. eleve nem kéne kibaszkodni a labdát, ahogy az utolsó 20 percben tette, erre vannak a belső védőink

        1. Pogba meg ibra zarta a kis passzokat. Minden kirugasnal majdnem a tizenhatosnal voltak.

      2. Lofaszt az. Random passzolja le v bassza elore celtalan. Semmi logika nincs benne

  100. 1.Lallanával kezdünk ezeket megverjük (mármint ha nem sérül)
    2. 2 pontra az első hely!
    3. top4-ben vagyunk
    4. Előfordult már máskor is, hogy egy gyengébb képességű csapat pontot rabolt az Anfieldről.

    1. Mindegy, hogy Lallana, agyonrúgják azt is. Tördelték céltalanul a játékot.

      1. nagyon is céltudatosan, ezt már megszokhattuk mou csapataitól

          1. P…a. (ezt ki szabad írni vagy instant ban?)

          2. Hát gondoltam olyan pejoratív az hogy pista. István, nem?

  101. 8 meccs utan a 17 pont az fasza. De azert faj, hogy nem tudtuk megverni ezeket. Mourinho egy gyava szar.
    Karius meg mennyen le a tarcsiba, szerezzen egy kis meccsrutint vagy valami, mert ez kurvaszar volt.

  102. Tényleg felülkerekegedett Kloppon ma. Az ellentmondás az, hogy így is úgy kelt fel minden Liverpool szurkoló a tv elől, hogy „dekurvajó, hogy nem a mi padunkon ül Mourinho.”

    1. ezen már meg sem lepődök, mármint én 10 éve igy kelek :DD

  103. A bukik nyertek ezzel a meccsel meg az arsenal basszameg.

    1. Nem most hetvegen lesz? Vagy mar megint valogatottmeccs?

      1. most hogy a magyarok kiestek különösképpen aktuális lenne, hogy a következő másfél évben az összes válogatott szünet elmarad

  104. Mindig számolgattuk, hát most 0 pontra a 4. hely :D

    1. 8 meccs ment le, még kettőt várni kell, h ránézhessünk a tabellára

  105. Na akkor harom hatalmas kerdojel van itten kerem. Kapuskerdes, Sztaridzskerdes meg Can.

    1. Can nem kérdés bele fog lendülni. A másik kettő. Kairusnak kell 1-2 év fiatal. Sturridge meg ha nem illik bele a taktikába akkor nyáron pápá. Sajnos

      1. Stu még mindig zseniális. ma pont nem, de annyira nem vagyunk még jók, hogy nélkülözni tudnánk…

          1. szerintem ez parttalan. mou busza nem olyan, mint másé.

          2. Busz ellen pont jó. Mou egyrészt ott húzta keresztül Klopp számítását, hogy eléggé feltolta a védekezését, előbbre jött a busszal, plusz még bele-bele piszkáltak a labdakihozatalainkba is. Ami jó hír, hogy ettől már nem szarjuk össze magunkat még a united ellen sem. Mondjuk kényszer is hátráltatta Kloppot Lallana és Gigi hiányában, Dzsán meg magán kívül. E cserék miatt szerintem visszafogottabb felfogásban mentek ki, na meg a united agresszív mezőnymunkája sem segítette a fluiditást.
            Szóval Mou ügyesen fogta ki a szelet a vitorlánkból, de a sérültjeink is a kezére játszottak.

          3. Btw barki barmit mond latszolag egyaltalan nem mely a keretunk

          4. Meg még az jutott eszembe, hogy ha ilyen magasságban már Henderson és Dzsán van döntési kényszerben, akkor eléggé meg tudja fogni a játékunkat.

      2. „Kairusnak kell 1-2 év fiatal.” Ez egy olyan berögződés amiről nem ártana leszoknunk

          1. Persze ne ássuk el 2 baki után, de ettől még nehogy már éveket várjunk rá…

          2. Mondom én, hogy jövőre jön Ward, az idén Karius és Mignon azért küzd, hogy ki lesz a cseréje. ☺

          3. Nekem mind1, de most már fél évtizedes a probléma, úgyhogy oldjuk mán meg

          4. a United milyen volt De Gea első 2 évében? btw azért mert volt egy csoda fejlődés, még nem hiszem hogy erre kéne alapozni

          5. Jó az első mondatom hülyeség, mert bajnoki címet is nyert :D De mindegy úgy is a második a lényeg

        1. Főleg, hogy addig is van Minyon. Bár a mai meccs az volt, amikor Origi és Moreno is megkaphatták a perceiket, de a wba ellen nem lehet így spórolni

          1. Mai meccsen akár Enrique is állhatott volna a kapuban.

        1. elég nagy hiba lenne eladni egy közvetlen riválisnak…

  106. Annyira nem volt ez azért a gázos. Persze a meccs képe egy foscunamival egyezett meg, de semlegesként kezelem ezt az 1 pontot. azért ez az utd mégis csak az utd, kikapni nem kaptunk, meg ez volt a megérdemelt. wba ellen hasonló meccsre számítok, de ott csak a 3 pont lehet a cél. akik pedig a kapusainkat intézik, szarjanak sünt.

    1. Nem emlékszen rá, hogy mezőnyben ennyire lenyomtuk őket. Az pedig, hogy ezt így kihúzták, reményt adhat nekik a pl-ben maradáshoz.

    2. Ráadásul tavaly ilyen meccsen a semmiből lőttek egy gólt! Idegenben ütjük őket! Az ellenforradalmár, nyilas, fasiszta bandát és a Unitedet ütni kell! :)

  107. Gratulálok murinnyo, ezt is tönkretetted…

  108. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen!
    Pont az ilyen meccseket veszítettük el eddig mindig, bele kell nyugodni, nem kell túleröltetni, nem ezen múlik a top4 és az 1 pont több mint a 0. Mou a cselzivel is ezt csinálta, idegenbe rangadón az x-re ment, sokkal jobb meccs lesz majd a visszavágó…. Amúgy így is megvolt a 2 helyzet, csak ez van amikor valakinek klasszis kapusa van, a lehetetlent is védeni tudja…

    1. és ezt pont egy olyan képpel illusztrálják, aminél egyébként is lest ítélt a zászlós manó? akkor beletehették volna azt, amikor Cou lövését piszkálja ki a hosszúból…

  109. Nem bírja még el a csapat, hogy nézzem a meccsét:( Elnézést, a következő 8-10 forduló meccseit megint csak később tekintem meg, ha megmondjátok, hol lehet…

    1. Én mindent megteszek idén is! (még 1 meccset se láttam időben)

  110. Pics’ba. Kis csapatok ellen még mindig nem megy.

  111. Ilyen csendes Anfieldet még nem láttam – Mou

    1. Én meg ilyen beszari United-et! :) Mondjuk valami varázsgombát ehetett ha látta a csendet! :)

  112. lelkem tört össze ma, de ki kell mondani a Lallana Studge csere vitt életet a csapatba. Emre is szépen belelendült a végére, ha tart még 10 percig talán falloszjanit is fölbassza egy sárgával, amit már az elejétől vártam. Amúgy elég langyi volt a meccs, előre tudom fröccs helyett egyből töménnyel kezdek.

    1. Szívesen olvasnék tőled egy vendégposztot Sturridge-ról.

      1. én nem :D nem lenne ihletem, ha valamit írnék eccer az életben az max vmi szarkasztikus és egy szavában sem komoly vmi volna, sok vicces képpel az edzésekről. :D

  113. Basszus, le se esett, h mou ellen játszunk. Én meg találtam Szegeden olyan helyett, ahol meccs volt, de sör nem. Hálisten az én taktikai változtatásom bejött a félidőben, és találtunk közvetítést sörrel. Fokkal elviselhetőbb volt.

        1. Az etázsban már lehet? Mert a Chelsea ellenit még nem. Ellenben a platzban és az átriumban lehet.

          1. a platzban tudunk majd közös meccsnézést szervezni, ismerem a tulajt!

          2. Én is tegnap délután érdeklődtem meg,hogy tervezik e közvetíteni és rögtön mondták,hogy persze.Elég sokan is voltunk este, a hangulat legalább egész jó volt,ha már a meccs maga annyira nem is.

          1. amúgy öltönyben volt nem kocsmában, a main stand és az anfield road stand sarkán láttam, futottak utána páran :)

  114. Serult Lallana, forman kivul Can, sznana szetrugott Milner, bepanikolo Kariusz, meg Jose foci gyilkos taktikaja enyire volt eleg. Hosszu osszefoglalo nem lsz belole.

  115. Mou nagyon felkészült belőlünk, szerintem nem neheztelhetünk azért, hogy reálisan mérte föl az erőviszonyokat. Az elején talán túl óvatosak voltunk, lehet, hogy az első hely lehetősége bénítólag hatott ránk. Canon látszott a meccshiány az elején, aztán belejött. Nekem leginkább Mané gyorsasága hiányzott, tőle többet vártam, Firmino meg túl finomkodja sokszor, a helyzeténél meg ilyen lassan futni… Szerencsére a kapusunk gyengeségét nem használta ki a MU, az egy dolog, hogy méltánytalan Minyonnal, ha nem Ő véd, a tűzzel játszik Klopp, bár eddig kétségtelenül jól sült el. A csre után látszott, hogy Lallana mennyire fontos. Nyilván mindenki csalódott egy kicsit, de erre a meccsre nagyon összekapta magát a MU. Egy fontos apróság: nagyon sportszerű meccs volt…

  116. ne szidjuk már Kariust. adjunk esélyt ennek a kölyöknek, kurva fiatal. főleg, hogy nagyjából mindenki egyetértett tavasszal, hogy minyon nem megoldás hosszú távra. sztárkapust nem fogunk igazolni jó eséllyel, úgyhogy egyenlőre marad az árja kölyök tesztelése.

    1. Klopp is adja az esélyt, nekem csak az a bajom vele,hogy még nem hozott le hatalmas hiba nélkül meccset, most is volt 2-3, rohadt nagy mázlista, mert még gólt nem kapott belőle.
      fiatal, az biztos, de úgy látszik,hogy jelenleg nincs Mignon szintjén se, sajnos nem nagyon tehetnénk meg,hogy kísérletezzünk kapusposzton amikor a top 4 a cél.
      Azt mondom,hogy vissza Mignont a kapuba, ő meg védjen a kupákba, tudom,hogy kevés, de ez van.

      1. az volt a hiba, amikor a balhátvéd úgy rúgta oda neki a labdát, hogy hogy a bosnyáksvéd már rástartolt? fene se tudja, szerintem inkább nem kéne hülye helyzetbe hozni a kapusainkat

        1. Na meg amikor megint alászaladt a beadásnak. Még szerencse, hogy Zlatan lökött…

          1. Zlatan alapból lökött. Ezt mindenki tudja.

  117. Befutott a legdrágább busz az Anfield zöld gyepére.
    SAF a helyszínen nézte és gondolom a laposüvegéből bele-bele kortyolt a whiskey-ébe, majd elégedetten nyugtázta „ez legalább még tud támadni”

  118. Jó reggelt! Nem vagyok sem boldog, sem pedig elégedetlen. Rosszul kezdtünk, amiben a rengeteg eladott, elpattant labda, no meg az erős tehenész középpálya is ludas volt. Nem játszottunk jól. Viszont idegesen. A másodikban úgy tűnt – a cserék után -, hogy begyötrünk egyet. De hát ott azért kapus állt a gólvonal előtt. Illetve vetődött.
    Studge mondjuk már a második válogatott meccsén is harmatos volt de, hogy meg kéne tőle válnunk? Nem gondolnám.
    Sztem, Klopp tudta-tudja mit akar.
    Mondjuk az is igaz, h sokat nem láttam a meccsből, mert 2-3 perc után mindig elment az aktuális sztrímem, köszönet Poconak a facsés közvetítésért.
    Ha ingázunk a top 4-ben a helyek között, de nem távolodunk el tőle, ez a csapat sokra viheti.

  119. Én tudom mit gyakorolt mou a hordájával egész héten. Minden labdát felrúgni gyertyába, ha leesik, egy kör békaügetés. Borzalom volt amit játszottak, ez egy felső tízezernek szánt WBA, semmi egyéb.
    Ami a nagyobb bajom, hogy választ kaptunk arra, hogy Sturridge és Can miért nem stabil kezdők.
    Can-ban értékelem, hogy mindenhol ott van, mindig kéri a labdát, de különösen az utolsó harmadban nagyon körülményes. Neki mindig eggyel több labdaérintésre volt szüksége, mint ami még belefért volna.
    Sturridge szemmel láthatóan alázattal próbálkozott, ami engem meglep, hatalmas előrelépés, viszont nagyon nem találja a helyét ebben az újfajta játékunkban. Az pedig van annyira jó, hogy Sturridge-nak kelljen alkalmazkodnia hozzá. Ha ez nyárig nem megy, akkor sajnos el kell engednünk a kezét. (Bocs, Matt.) Amikor lecseréltük, Lallana azonnali és erőteljes minőségi javulást hozott, és nem igazán engedhetjük meg magunknak, hogy félidőket áldozzunk Stu beidomítására. Esetleg 3-0-ás vezetéseknél második félidőket, de nem mu elleni elsőket.
    Nem történt tragédia, mással is előfordul, hogy nem jön ki a lépés egy gyengébb csapat ellen, Can és Stu nem illettek annyira a szerkezetbe, a braziljaink a végére elfogytak, De Gea pedig sajnos megint világklasszis védéssel keserített minket (most már tényleg elvihetné a Real Madrid). Ennyi hátráltató körülményt most nem bírtunk el. Előfordul, a hétvégén felhenteljük a WBA-t.

    1. pedig a WBA ugyanazt játssza, amivel tegnap nem tudtatok mit kezdeni, csak sokkal jobban

      1. Félek is tőle, mert jobb csapat is mint a tegnapi ellenfél volt! :) Mondjuk tudtunk volna mit kezdeni, csak De Gea két emberfelettit védett. Szóval Mou inkább neki köszönheti az X-et mint a taktikájának, mert ha valamelyik bemegy akkor onnantól nem lehet buszozni, és ha terület nyílik akkor le is gyilkolja az ellenfelét általában a Pool..

      2. fosok is tőlük. viszont ha lallana tud kezdeni, akkor meg lesznek a helyzeteink.

        1. Ha azt behúzzuk, és bármi lesz a Palack ellen, az álmoskönyvek szerint majdnem tuti a top4. A 2+ ppg-s első 10 meccs utáni átlag predesztinál.
          BTW meglesz.

      3. Ezt mondom én is. Csak más a két csapat marketingje.

  120. Amúgy a szívem szakadna meg ha elmenne Stu, de lehet,hogy mindenkinek ez lenne a legjobb, nagyon látható ,hogy nem illik a rendszerbe,
    Ward,hogy védett tavaly,amikor kapott pár meccset? nekem nem nagyon rémlik

    1. Volt egy hibaja, amibol gol is lett, talan a Swansea ellen. Ezt leszamitva jo volt, de legalabbis magabiztosnak tunt, ami Karius-rol egyelore nem mondhato el.

      1. hát akkor reménykedjünk,hogy Karius megtalálja a jó formáját, mert jelenleg Ward is védhetne helyette..

    2. nem kelle már hanyagolni ez a „nem illik bele a renszerbe” mantrát? nagyon elakadt a tű némelyeknek. nem értem, milyen rendszerről beszéltek? játékszituációk vannak. ott vannak rendszerek, ahol az egyéni képességek hiánya miatt nincs mivel operálni. Stu még mindig a legsokoldalúbb játékosunk.

  121. észrevételek:
    1. Mou csak azt csinálta, amit AZON a meccsen is – beparkolja a buszt, semmilyen támadásért sem adja a biztos védekezést.
    2. egyébként nem hülye edző, csak f*sz, szóval nagyon jól tudja, mit kell játszani Klopp ellen.
    3. nem tudom, hogy jókor jött-e a válogatott szünte vagy nem, előtte mondjuk nem voltunk pengék, és elvileg sérültjeink is voltak, viszont Mou össze tudta rakni a csapat taktikáját.
    4. ami miatt nem nyertük meg a meccset, az (Degenyán kívül) az első érintés, meg a passzok pontatlansága, pontosabban hogy a kettő kiegészítette egymást – amikor jó volt a passz, akkor rossz volt az átvétel, amikor meg rossz volt a passz, akkor elveszett a lendület.
    5. ami azért lett volna fontos, mert a gyors embereinknek nem volt helye felgyorsítani, sajnos ezt nagyon tudja Zsozé
    6. tök ari volt, hogy állandóan fölemeltük a labdát, és ez még jobb is lehetett volna, ha nincs szinte mindenhol magassági fölénye a tehenészeknek. de volt, úgyhogy a fejpárbajok nagy részét szemre meg is nyerték.
    7. sajnálom a West Bromot, mert így ellenük szakad ki a gólzsák.
    8. utálom Degenyát. arra a játékra emlékeztet, ami évtizedekkel ezelőtt volt C64-en, olyan játékkazettán. na kilences fokozaton a gép kapusa szinte mindent fogott, alig lehetett gólt rúgni neki, csak úgy ment be, ha a gólvonal álltál, és az első lövést védte, és hozzád pattant vissza. olyan, mint egy cheat code.

    1. ja igen.
      9. amikor a balhátvéd elcsúszott, akkor felvillant AZ a meccs, és egy pillanatra elhittem, hogy a sors igazságot szolgáltat. de hát sikerült azt a helyezetet is elcseszni.

          1. Ja, a WBA-nak meg a Stoke-nak. A kiscsapatoknak.

          2. hülyeség ilyen stigmákban gondolkodni, már csak azért is, mert feleslegessé teszi a párbeszédet.

            (a 6-3-1-et használta a juve a bayern ellen, a real a barca ellen, az atléti a real ellen, és még sorolhatnám. alapvetően posession-based csapatok ellen szokták alkalmazni, vagy akkor, ha valakit rá akarnak kényszeríteni a posession-based játékra, mint tegnap józsi kloppot)

          3. Na de ez a foci halala baszod.
            A foci egy jatek, ami ha jol jatszod, akkor szep. Ez a fasz muringyo meg pont ezt veszi el tolunk, de foleg toletek. Elvezhetetlen meccset eredmenyez ez a fajta taktika, ami ellen szinte lehetetlen mit kezdeni.

          4. ha ez igaz, akkor a foci kurva régen halott; legkésőbb Rappan ölte meg a harmincas években :)

          5. Azért a harmincas évek óta volt egy pár szép meccs…

  122. Az első félidei impotenciát egyértelműen abban látom, hogy a tehenészek 4-2-3-1 ében falloszjani és herrera felléptek pressingelni a 4-3-2-1 -re így mögöttük és a 2 CB között volt üres terület amibe Stu nem lépett vissza.. helyette szenvedett közöttük (enyhe fallikus felhang warning)
    Második félidőben Lallana beállítása után ezt a légüres teret jól játszotta be Mané-Firmino-Cou váltva (ahogy annak lennie kellett volna)
    Erre reagálva műringyó felhúzta a klasszik ikarust-t néhol feltuningolva 6-3-1 es variánsá.. (ennek az az előnye, hogy 2-2 ember is a halfspace-ben védekezik és a szélen is marad ember)

    Én örülök annak, hogy nem kaptunk gólt.. ki lehet elemezni, és ki is kell a tanulságokat.. és noha ez nem csak egy meccs a sok közül, ettől függetlenül egy állomás, egy lépcsőfok a siker (PL cím-BL győzelem) felé, amiből tanulni lehet és kell is, a tapasztalatlan és fiatal keretünknek kellenek az ilyen meccsek
    Szóval majd a traffordon pélóra húzzuk őket..

  123. Lovren meg Matip nagyon jól védekeztek, hiába alig támadott az utd.

  124. Amúgy ha így megy tovább, és a derbik élvezhetősége tart a 0-hoz, nem sokáig nézik ezt már 700 millióan, sajnos.

    1. Csak a Mou meccsek ilyenek. Chelsea, Spurs, Arsenal meccsek teljesen nézhetőek voltak.

      1. az MU-Poolra értettem, és már Van Gaal ellen is szarokat meccseltünk, az 1-3as traffordi szopás volt az utolsó jó PL derbi talán, még ha fájt is

      2. Mourinhonak a klasszikust is sikerült szétbasznia. Bár én mindig is jobban szerettem egy Liverpool-MU párosítást…

        1. És szép lassan vagy gyorsan a United-et is!

        1. Nem, ez a PL-re vonatkozik, csak a UK-re es ebben meg nem volt benne a tegnapi meccs. Kicsit korai barmilyen kovetkeztetest levonni szerintem.

  125. Lenne egy kérdésem.
    Valaki megtalálta már Matip zsebében Ibrát?

    1. MU szurkoló lennék fájdalmas volna számomra hány interception-t nyomtak ellene és mennyiszer szerelték. Nagyon lassú ő már (sose volt gyors de még azt a maradék sebességét is elvesztette) ide a PL-be.

      1. Amúgy szerintem nagyon jó játékos még mindig. Csak nem kellene ráépíteni egy egész csapatot. (de ez az ő bajuk, én örülök neki) Az biztos, hogy itt egy szezon olyan lesz neki, mint máshol 3.

        1. Szerintem csak volt, a legjobb éveit Párizzsal hátra is hagyta. Szerencsére.

          1. A világklasszisból lett egy jó játékos.

          2. És szerencsére R3ooney is ezt az utat járja be. Csak ő nem volt sohasem világklasszis! :) Jó játékosból szar lett.

  126. Carragher on Sturridge: „There’s no way Daniel is in the first XI when everyone is fit and firing.”

    1. Mindenki lathatta, hogy sajnos igy van. Semmi dinamika nem volt a tamadojatekban amig a palyan volt sajnos.
      Kicsik ellen viszont jo lesz o meg.

      1. Igen, de a kicsik ellen is inkabb csak otthon, vagy a padrol beszallva a vege fele.

        1. padról beszállva szerintem még a „nagyok” ellen is veszélyes.
          nekem inkább Origi a hatalmas kérdőjel az előző szezonhoz képest…

      2. West Ham lesz ebből nyáron, Ings meg jön a kicsik ellen

        1. PSG, oda úgyis kell mindig egy idősödő sztár.

        2. Ott azért még nem tartunk, az elképzelhető legjobb West Ham sincs annyira jó, mint amilyen szintet Sturridge képvisel. Ha elengedjük, szerintem az Arsenal és a csirkék közül valamelyik tesz vele egy próbát. PL-proven klassziscsatár, kicsit sérülékeny ugyan, de ha bejön, akkor nagyot szól.

          1. Csak épp a klubnak nem érdeke, hogy riválishoz menjen. Logikusan vagy külföld, vagy kissebb csapat játszhat, szerintem leszünk ennyire felelősek, ha… Sterlinget sem adtuk szívesen, pedig az a city nem is volt közvetlen rivális, sajnos.

        3. kár hogy nem akar mondjuk spanyolba menni, sztem ott kvanagy császár lenne még egy ideig.

    2. „A knock-on effect of Lallana and Wijnaldum’s absence was Daniel Sturridge playing at centre-forward. It would be wrong to be too critical because on Monday that was a thankless task, surrounded as he was by two central defenders and two holding midfielders. He didn’t have a shot, make a tackle, win an interception or an aerial ball or make a key pass and there’s no doubt Liverpool looked sharper once Firmino had returned to the centre-forward role. Perhaps Sturridge coming off the bench would have prospered against a tiring defence but, while he shouldn’t be written off for this performance, nor was there anything to suggest he can be effective in Klopp’s system.”

    1. Azért a Die Hard 5 szintjét lehet igy is hozná

  127. Ahogy mondani szokták „nagy taktikai csata zajlott a pályán”. Az elejét (30′) szétizgulták a fiúk – rengeteg alapvető labdakezelési hiba, pontatlanság, majd szépen lassan megérkeztünk, s a második félidő már lényegesen jobb lett.
    A meccs tényleg kicsit uncsi, kicsit „barátkozós” lett. (hihi: baráti podcast by bag), ezzel együtt szerintem rendben van ez az eredmény most. Ott vagyunk az élmezőnyben,s reális esély van arra, hogy ott is maradjunk, ha a következő, könnyebbnek tűnő de nagyon fontos meccseket hozzuk.
    Sturridge: rendszeridegen – remélhetően beletanul (láthatóan próbál) a csapatba
    Can: látszott, hogy most tér vissza – idő kell hogy visszavegye öltönyét
    Karius: Klopp azért hozta, hogy ő legyen az első számú kapus és az is lesz. Illik Klopp hosszú távú elképzelésébe, idő kell neki és egyre jobb lesz. Ahogy BR is hozta a maga Mignon-ját Reina helyett most sincs kérdés.
    Nagyon jó kis Liverpool épülget szépen, lassan a szemünk előtt!

    1. ez egy Stoke-Hull meccs volt csak drágább keretekkel.

  128. Amugy faszom. Ha ezt a Lallana-Studge dolgot forditva toljuk az lehet sokat dobott vna a jatekon.

    1. mondjuk, hogy a frissebb United játékosok ledarálják az épp sérülésből visszatérő Lallanát, hogy ki kelljen hagynia 2-3 hónapot.

      1. azt így is megtehették volna, falloszjaninak sose kellett frissesség a tahósághoz.

        1. Meg úgy alapból a Mou csapatainak. Tudtam már a felállásból, hogy itt aprítás lesz.

    2. Lallana 1 napot edzett a serulese utan, max ennyire volt hitelesitve.
      Nekem inkabb Can volt csalodas…

        1. Rengeteg hibaja volt, elpattant tole folyton a labda, rossz passzai voltak.

          1. Mert nincs meg a fitnesze és nincs formában.

          2. szerintem meg pont hogy a csapat legjobbja volt tegnap :) nem látványos a posztja de ott volt mindenhol, a passzai is ültek, helyzetbe is került.

          3. Szerintem is kritikán aluli volt. Reméltem, hogy a félidőben lecserélik.

          4. ha Wijn egészséges lett volna, akkor én se cseréltem volna most le egy felépülgető Can-ra

          5. Első 45-ben szörnyű volt. Mondjuk, sokan nem múlták felül abban a periódusban…

        2. Az, hogy nincs meccs fitnesze ennyi. Bele fog jönni nem kérdés.

        3. Can lassú a kloppi focihoz. Jól játszott tegnap, de lassította a taktikát.

          1. Te egy kicsit kevered lucasszal. Can nem lassu. Sot egyike a legtobbet labdat hordozo jatekosoknak, tobbnyire melysegbol indul. Nezd meg h fut vegig labdaval.

          2. Lassu a labdaval, lassu a reakcioideje, lassu a gondolkodasa. Ezen a meccsen nagyon kijott. sokszor elszorta a labdakat, keson dontott, addigra mar odaertek. igaz, regen jatszott, de nekem is lefele logott ki a csapatbol osszessegeben.

          3. Gyerek most jottt vissza serulesbol, ilyenkor nyilvanvalo h nem 100as foleg ha felti is a labat a favagok ellen

          4. most jött vissza sérülésből. A második félidőre már felvette a tempót.

      1. De azt lássuk be az a megállós hirtelen visszafordulós mozdulata nagyon ott volt! :) Csak kár hogy 1 kicsit sokszor mutatta be.

    1. Hülye ez a United. 1/3 áron jobbat vihettek volna oda. Csapatépítés címén vettek egy túl hype-olt játékost jó drágán aki ráadásul tök idegen poszton játszik. Drága, de legalább rossz! :)

      1. DiMaria – Falcao – Zlatan – Pogba… szép sorminta :D

          1. jujjj.. róla hogy is feledkezhettem meg :D :D

        1. Korrekt írás! Basszus, hogy Raiola miért nem Balotellit passzolta el nektek! :) Amúgy erre a transferre mondta Houllier hogy : Manchester United is ‘no longer a club – it’s a factory’,

        2. Tegnap nem volt alkalmam, de most így egymás között: ez egy MU-szurkolótól úgy hangzik, mintha a kognitív disszonancia feloldása volna.

          1. időnként (az esetek 90%-ban) azért nem united-szurkoló alapállásából nyilvánulok meg, van abból elég a világban nélkülem is :D

          2. Fenntartottál 10%-ot, ez abba belefér, simán.

    2. Am ez a „leggyengébb teljesítménye a szezonban” mantrázás csak arra utal, hogy először találkoztak komoly csapattal.

      1. Amúgy pont azon gondolkodtam, hogy Zola óta volt-e valaki aki bevált a PL-ben és az Olasz bajnokságból jött.

          1. Na basszus! Tényleg! Most világosodtam meg! :)

          2. Kolarov, Lamela, Federicó Fernandez, Darmian (?), Shaqiri

        1. Ha nem is közvetlen, de Alexis volt a Barca előtt az Udineseben

    3. Augusztusban meg Paul Pogba, a zseni cimmel irtak cikket az Indexen. Ott valamire nagyon raereztek, mikor a sportrovat szerzoit osszevalogattak.

      1. Augusztus óta biztos ki is rúgták már, aki ezt írta, mert rájöttek, hogy tehetségtelen.. és helyette vették fel aki ezt írta :D

        1. Aki ezt írta általában nehéz alulmúlni, valahogy mégse rúgják ki, sőt gyanús h ugyanez az ember írta azt is.

    4. ezért valamirevaló helyeken örökre banolnának. joó gabi és az IGAZSÁG? höhöh.

      (btw, én is megkérdezném, nem kevés ez egy picit a havi fikszért, gabika?)

    5. Fonaton véletlen sem nyitunk (linkelünk) indexes linket. Nem joó.

  129. Igazából 1 dolog bosszant a tegnapi meccsel kapcsolatban: sajnos sztem, ha fordítva lett volna (pl Ibra kotorja kapura és Rooney csavarja rá) akkor simán 2-0 oda, de 1 legalább. Lehet, h. csak kishitű vagyok, de ez a kapus dolog…
    Na jó, azért az eredmény is bosszant kicsit.
    Mindenesetre a MU fanok büszkék lehetnek a csapatukra, h. sikerül kivédekezniük a meccset ;)

  130. via Soccermemes
    Three things are certain in life:
    1. Death.
    2. Taxes.
    3. De Gea saving United’s ass.

  131. Valaki leírja (ha videót tesz be róla mégjobb) mit tolt tegnap Karius ? Mert olvasom hogy bizonytalan így meg úgy, csak sajna nem láttam a meccset..

    1. Volt egy rossz passza meg egyszer aláfutott a labdának. De a tegnapi meccsen én is állhattam volna a kapuban.

      1. nana, két megpattanó bolhafingot is el kellett kapnia

        1. Ezért mondtam, hogy én is állhattam volna. :)

        1. Basszameg, most veszem észre hogy kettő hibája a meccsen nincs rajta a videon

      1. amit kb 0:58nál csinál azért bízok benne. Nem előrebassza félelmében, visszahúzza, keresi a passzopciót és látszik rajta, hogy nem zavarja a labda. Mignolet zavarja. Ha meglesz az önbizalma akkor fasza lesz.

        1. Azert ez a „Mignolet zavarja a labda” igen eros tulzas, egyelore Karius szerintem semmiben nem tunik jobbnak, sot. Lehet, hogy jobb lesz, remeljuk nem is sokara, de tegnap pl. remisztoen bizonytalan volt.

    2. Az első clean sheet a szezonban a csapatnak és Karius számára is az első a PL-ben…. a MU ellen. Kezdésnek nem rossz.

    3. eccer volt bizonytalan, akkor el is baszta, azon kívül nem votl vele semmi, még mindig sokkal kevébé fosok ha az ő lábán van a laszti mintha Migsén lenne.

  132. Egytől paráztam,hogy beáll a Mata és tönkre tesz minket.

    1. de helyette Rúni állt be, és onnantól a legalább egy pontban biztosak lehettünk

  133. A következő válogatott szünetig jó lenne hozni a két hazait + Ligakupa és Londonból egy X.

        1. A mumusunkhoz? Es Bennyvel az o csapatukban? Kezdek felni

    1. Ha a 3 PL meccset hozzuk, én egy vérszegény búcsút a ligakupától is alá tudnék írni.

    2. Ezek szerint jó az x a kristálypalotai pokolból? :)

    1. Most lattam vagy hallottam errol eloszor :D de vicces

      Reddit-en ezt irjak: the shoot out taker would start at the half way point and the goal keeper would start at the goal. When the ref blew the whistle it was a 1 on 1 contest tog et the goal into the net. The attacker had only a single shot, but the goal keeper could use his arms, etc. outside of the box for as long as the shoot out was going on.

      https://www.reddit.com/r/MLS/comments/cjnfo/penalties_during_the_90s/

    2. Azert az a csapat amelyik 4 ilyenből 1-et lő be az veszettül szégyelje magát

        1. és Joséval balbekkben a kapott gólok/meccs is -1 lenne.

    1. Nem akarok kötekedőnek, vagy ünneprontónak tűnni, de a post-ban az áll, hogy Harvey adományozott csontvelőt és a klubb a bemutatott bátorságáért gratulál neki. Ami szerintem hatalmas tett manapság, nem sokan vállalják be.
      Vagy Harvey az, aki a fiának adományozta a csontvelőt?

      1. szerintem donornak lenni sem kispálya, akárki is csinálja.

  134. Wow, Henry Manéról:

    „No disrespect to Southampton, but you can clearly see he’s at another level now with better players around him.
    „I wouldn’t like to play against him. He’s always coming back.
    „And, something that’s been gone in the game, he wants the ball at his feet, but he also wants to run in behind, every single time, and that creates fear.”

      1. ja, Thierry :D bele se gondoltam hogy Dabljú apánk is lehetne :D

  135. Nem csak a felállás számít, hanem az is, ki mivel tölti meg azt – ez OK.
    De attól még a Mou-féle 6-3-1 egy tényleg borzasztóan ocsmány (és pragmatikus) felállás.

  136. nem szép de hasznos. az esztétikai része veszik el. az valóban szubjektív. az ocsmány nem az.

    1. A Trafón megütjük őket! Ott csak nem játszik buszosat!

  137. Jó, hát ilyen alapon persze elmehetünk a szép és az ocsmány foci definíciójáig, a foci esztétikájáig, a szubjektív idealizmusig, és akár Heideggörig is.
    De fölösleges: maradjunk annyiban, hogy szerintem (és sokak számára) ocsmány.

    1. annyiban nem fölösleges, hogy érdemes helyretenni a fogalmi zavarokat. :)

        1. mondjuk én komolyan gondoltam, de látom te is :)

  138. Nem írtam, hogy undorodom Mou focijától – csupán nem tartom szépnek.
    Lehet, hogy számodra döbbenetes, de Rafa sem tartozik a kedvenc edzőim közé. A taktikája sem. A 2005-ös döntő is majdnem elment-jórészt miatta. Aztán persze a jó váltással visszajöttünk:)

    A 2007-es döntőre szerintem már sokat tanult 2005-ből (is), csak éppen nem jól alkalmazta a tanultakat…
    Mindettől függetlenül amit felrakott a pályára, az szerintem (!) távolabb volt a Mou-féle antifocitól, mint most Ibrahimovics a korosodó naplopótól;)

  139. NSO-ról egy hozzászólás. Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!

    „Ha Mourinho rendezte volna a Die Hardot, akkor Bruce Willis 90 percig bujkált volna egy raktárban, majd a végén megünnepelték volna, hogy nem kapott lövést.”

  140. Úgy tűnik, újra kell néznem azt a meccset.
    Úgy tűnik, újra kell nézned azt a meccset.

  141. Nekem nincsenek ilyen drámai emlékeim erről a találkozóról, de én akkor elfogult voltam, ugyebár…

  142. U-23 -at nézi valaki? Wilson góljával vezetünk 1:0-ra, mindjárt szünet.

  143. Nem bánom, azért a Dortmundból szívesen látnám nálunk a Pulisic, Weigl, Reus, Aubameyang négyest…

    1. Nem követem annyira Dortmundot, de kis nagyságú látottakból és Máté tavalyi elemzéséből pont az fogalmazódott meg bennem, hogy Weigl igencsak abban a szerepkörben nyomja, mint Hendo ebben a szezonban.

  144. 35% – Man Utd recorded just 35% possession against Liverpool; their lowest figure in a PL game in Opta’s records (2003-present). Passive.
    185 milla után ez aztán teljesítmény

    1. végülis megkapták amiért jöttek. az ő szemszögükből.

      1. 600 millás keretből csinálni egy West Bromot majd előadni hogy bajnok vagy akár top 4 esélyesek…Ezt sem a szurkolók sem a játékosok nem fogják elhinni. Persze jó nekik az x csak kérdés mire.

        1. Azért a 2 db helyzetetekre nem verném magam túlzottan hazai pályán. Az Ibra ziccernél el is mehetett volna a meccs :D

          1. Egyértelmű, hogy nem voltunk elég jók, és több kellett volna tőlünk, és csak Lallana bejövetele után tudtunk úgy játszani ahogy kellett volna. De azért Unitedként úgy jönni az Anfieldre, ahogy egy West Brom vagy Stoke (se) szokott szerintem a saját szurkolóik pofánbaszása is.

          2. Klopp engedett a double pivotból? Can és Henderson is egészen mélyen játszott végig. Pontosan annyira tartott Moutól, mint fordítva. Ő sem akart kikapni, csak ő volt otthon.

          3. Szóval szerinted mi a Traffordon X-re jatszanank?

          4. Alakulhat úgy, hogy siman az a cél.

            Btw nagyobb butaságot el sem lehetett volna követni annal, hogy Fella helyett egy játszós ember kerüljön pályára vagy Pogba vkp legyen. Láthatóan a labda még mindig zavarja a Poolt, hat, Mou rájátszott erre.

          5. Ja, ha épp elsők vagyunk és elég az 1 pont is, vagy ha a fél kezdő kidőlt.
            Mourinho ezzel szemben stratégia szinten nyomja azt már évek óta, hogy idegenben rangadókon 1 pontra megy. (Hogy ez jo vagy sem azt döntse el mindenki maga. Azért én örülök hogy Klopp a csapatom edzője, és nem ő. Lehet most neki volt igaza és ennyi volt a max amit egy ilyen jó csapat ellen ki tudtatok hozni ;))

            A labdakihozatal mondjuk valoban tud akadozni, de szerintem a masodik felidoben mar az is vallalhatobb volt a reszunkrol, egyaltalan nem mondhatjatok el még azt sem hogy maradektalanul megoltetek a jatekunk

          6. Szerintem Mou pontosan tudja, hogy a Pool most jobb, mint a MU, ezért is játszott így a csapata. Ugyanakkor kétségtelenül nagyon vigyáz arra, hogy az évtizedek alatt felépített nimbuszát minél kevesebb kár érje. Én nagyon tisztelem a tevékenységét, de az utóbbi pár év méltatlan hozzá. Ráadásul szerintem most nagyon jól erősíteet a MU, ebből a játékosanyagból egy bátrabb, kreatívabb játék is benne lenne. Mi viszont túlzottan tiszteltük az ellenfelet, talán a sajtó miatt, talán
            Mou miatt, talán egy-két nagy név miatt… A lélektan egy furcsa dolog…

          7. Az a baj, hogy a pool-szurkolóknak a tély_plélying_lájk_vezbrom_for_dat_mani maradt meg élményként ebből a meccsből. Jose a csapatának is azt kommunikálhatta, hogy az X itt siker. Attól tartok, hogy a két csapat játékosai közül a MU-éi élték meg ezt egy kicsit nagyobb sikerként. Nem a végeláthatatlan brillír támadásainkat élték túl valahogyan, hanem kiherélték az amúgy is tétova kísérleteinket is.

          8. Nekem ebbol a meccsbol az maradt meg, hogy ellentetben a podcastban elhangzottakkal, meg nem tartunk ott, hogy ha kiesik egy-ket ember, akkor konnyeden potoljuk oket, mert annyira kiepult a jatekrendszerunk. Lallana es Wijnaldum kiesese pont eleg volt ahhoz, hogy ne tudjuk azt jatszani, amit eddig tudtunk.
            Persze, Can ot honapja nem volt kezdo tetmeccsen, Sturridge meg nagy kerdojel, de lesznek meg serultek ezutan is, boven van meg hova fejlodnunk.

          9. Na de nem is te írod a poolos fészbúk-bejegyzéseket világszerte.
            Klopp attitűdje is a hiányzóknak volt betudható, biztos vagyok benne. Nem is nagyon érdekel ez az X, simán belefér az aktuális etapra vetítve.
            Can amúgy egész jól felfogta a második félidőre, hogy mit kellene csinálnia. Addig csak egy második, gyengébb Henderson volt.
            Firmino, meg a két CB viszont nagyon meggyőző volt.

          10. Azért azt a helyzetet berúghatta volna, a védő elég hátulról érkezett!

          11. Montipájton vagy Hethéssy jól rávilágított, hogy azért a hétközi transzkontinentális trip rányomta a bélyegét a játékukra, Couval egyetemben. Azt egy sima szombaton berúgja.

          12. Suarez (a fene essen belé, hogy itthagyott) bezzeg berúgta volna…

          13. Szerintem meg a második félidő helyenként már kifejezetten vállalható volt. Sokat számít a kontextus, hogy mikor és milyen körülmények között játsszuk a meccset, hétfőn én is úgy éreztem belefér az X

          14. Ha kicsit tökösebb lett volna, akár a Karius bizonytalanságával fűszerezett pontrúgásallergiánkra is rájátszhatott volna, de ennek a mai Mourinhónak egy szöglet kiharcolása is a Shackleton-expedícióval ér fel, nemhogy veszélyes kontrákat vezessen a csapata, mint az eddigiek, vagy ne adj’ isten nagycsapathoz méltó támadójátékot produkáljon. Érdemes megjegyezni, hogy anno képes volt Moyes Unitedja ellen is 0-0-ra játszani.

            A legnagyobb poén mégis az, hogy valahogy képes ezt úgy tálalni, hogy a szurkolókat (nem csak téged, szerintem a ‘bázis legnagyobb részét) nemhogy nem zavarja, még képesek is belelátni az edzői zsenialitása ékes bizonyítékát, mindezt Izland éves GDP-jének elköltése után.

          15. Ehhez képest a játék minden elemében inkabb ugy viselkedett, es Kloppot ez nem zavarta annyira, hogy változtasson ezen.

          16. Tedd mellé Fellainit, majdnem teljesen ugyanazt kapod, csak nálunk Herrerának még többet kellett rohangálni a pályán, mert a belga baromi lassú. Nem tűnt ez tőletek sem 4-3-3-nak, maximum a az utolsó 20 percben.

          17. Végig 433ban álltunk fel, ahogy idén minden meccsen. Az első félidő elején volt néhány eset, amikor Can és Hendo cseréltek, ha presszing után ő fentmaradt volna, de ez Wijnaldummal ugyanúgy megtörténik, plusz talán egyszer vagy kétszer valamiért tényleg Can lépett vissza labdakihozatalnál a CB-k közé, de aztán ezt abbahagyta szerencsére. Ettől független egy pillanatig nem játszott a kettő egymás mellett, nem tudom ezt mikor láttad.

            https://i.gyazo.com/cdf556c3524c25a897da1874d7a33f9b.png

          18. Can, Coutinho és Valencia épphogy tisztázása Firmino elől….Szóval elmehetett volna ez a meccs számotokra is simán Mou nagy taktikája ellenére is.
            Ezt a mostani X-et különben is majd a következő meccsek eredményei fogják igazán beárazni mindkét csapat számára.

          19. És akkor nézd meg az xg-t. Szep dolog a majdnem gól, csak ha lövés sincs, nehezen lehet helyzetről beszélni. Kar beszélni errol, mert láthatóan nem mentetek semmire a busz feltörésével.

          20. Csak arra reagáltam ha már kiemelted Ibra „ziccerét”, hogy Nálunk is megvót ilyen 3 is, amin „elmehetett volna a meccs”. Ti egy jót buszoztatok mert biztos sok pénzért ezt szeretitek. :) Mi meg igazából majd a most következő periódusban fogunk buszfeltörést gyakorolni.

          21. Coutinho lövése tenyleg begyakorolt helyzetből volt. Helyzetre egyik sem volt akkora, mint Ibráé, de teljesen mindegy. Látható ennyiből is, hogy messze volt a Pool bármilyen igazi dominenciától.

          22. Szerintem meg mindhárom helyzetünk volt akkora mint „Ibra ziccere” :) miközben a többiek a garázsban takarították a buszt. De ez már nyilván klubszimpátia kérdése is. :)
            Ki beszélt itt dominanciáról? Nagy királyok voltatok, buszozni jöttetek, mert az jó Nektek és szeretitek, mi pedig próbáltuk kinyitni, ami most nem jött össze. Remélhetően a tapasztalatokat viszont sikeresen fogjuk alkalmazni majd az olcsóbb buszok ellen.

          23. Ha becsúszva tisztaznak előled meg eleresztesz egy 25 méteres lövést, az ziccer. :D hagyjuk is, lassan bagebb vagy bagnél, pedig O a hazitroll kategóriában is erősnek számít.

          24. Nézd! Mielőtt elkezdenél a saját portámon sértegetni, előtte nézz körül! Nézd meg vajon jól értelmeztem-e a másik által írottakat, rendben volt-e a szövegértelmezésem? Azt hiszem mint egy idetévedt vendéggel, kulturáltan bántam véled. Kicsi zrikák, de alapvetően az eltérő szociokulutrális környezet ellenére is igyekeztem normálisan kommunikálni veled. Elismertem, hogy most a Ti buszotok volt a nyerő, s reményemet fejeztem ki, hogy ebből is okulva a jövőben jobbak leszünk. Nem beszéltem dominanciáról, ziccerről ellenben szóltam helyzetekről és arról, hogy bár nagy királyok voltatok, de azé mégis volt egy-két helyzetecskénk s mi legalább megpróbáltunk nyerésre játszani. Nem jött össze. Sebaj. Egy meccs volt a sok közül.
            Nektek ott van Mou meg a hiperszuper drága busz. Örüljetek neki!
            Mi megelégszünk Klopp-pal.

          25. jahogy!…azt nem tudtam, hogy ennyire a szívedre vetted, s most már itt lesz az új otthonod.:) Szerintem baggal jókat fogtok dumálni saf munkásságáról.
            Mellesleg a friss stertfordos bejegyzés és kommnetek alapján úgy tűnik ott sem mindenki repdes az örömtől ezután a sikeres buszos kirándulás után. De nyilván mi a faxra verjük itt magunkat a 2 kis helyzetecskénkre, miközben meg Ibra ziccere…., meg különben sem tudunk dominálni, se diót se buszt törni. Oké!

          26. Mourinho szarjait még a néhai Barcelona sem tudta mindig feltörni. Én nem pörgök ezen…. Jó az x, a többi meccset hozzuk és kész. Egyébként a mu az utóbbi 5 meccséből 5 pontot hozott. Meccsenként 1 pont. Jó is ez, ha a kiesés elkerülése a cél.

          27. Én nem emlékszem Ibra ziccerre. A fejes lenne? Vagy a les szituáció?

          28. Nem volt begyakorolt a lövés, hanem inkább egy zseniális egyéni villanás. Inkább legyen ilyenből 2-3 egy meccsen, mint a „basszuk fejbe Ibrát a labdával aztán buszozzunk és majd lesz vmi” taktikából. Hányinger, amit Mourinho futball címszó alatt megvalósít. Nem csak nálatok, kb mindenhol.

          29. Ehhez képest a csodálatos csapatjátékra volt eddig buszke az összes szerzőtök. Most akkor mi a hivatalos álláspont? Megis az egyéni villanás a cél? Megint kissé skizofrén a helyzet. Igaz, az belátható, hogy csapatszinten tenyleg nem ment.

          30. Most akkor már végképp nem értem, hogy mi az érdem az United játékában. Az lenne, hogy ennek a semmilyen csapatjátékot bemutató, amúgy gyatrán védekező, közepes egyéni képességekből álló csapatnak az otthonából el tudtátok hozni az egy pontot?

          31. Csak annyi, hogy messze nem domináltatok es a 2,5 gól per meccses csapatnak 2 helyzete volt. Hadd ne masoljam be, mekkora arccal írtak itt egyesek. Ehhez kepest eggyel tobb helyzetetek volt.

          32. Leszarom mit írnak a többiek.
            Tedd ezt te is!

          33. mondom, ezt egy West Brom elleni meccsből is kinézem. csak nekik legalább van indokuk ilyen szánalmas játékra.

    2. Mi pedig, ha rendszeresen ütjük-ütnénk a kis csapatokat, szép jövő elé nézhetünk-nézhetnénk. Mert a nagyokat azért elverjük mostanában…

      1. most egy kis-nagy emberekből álló csapatot kellett volna.

        1. Azért a sörözésről veled, nem mondtam le. Meg persze, a többi scouser, púlossal! Jó éjszakát!

    1. A világoskék pólós a jegyellenőr.

    2. Ha Ibra még rajta lenne a képen, akkor meg fel lehetne rajzolni köréjük egy zsákot, ami tele van tehénszarral. Mourinho ellopta a rangadót, nem az elvesztett 2 pontot sajnálom. Lehetett volna 2-2 vagy akár 4-4(pool-Arshavin). Az elmúlt jópár szezonban volt itt minden, piros lapok,szép gólok,bíroi bakik tömkelege, bombagólok, minden ami egy derbi promoban benne is szokott lenni. Na ennek a meccsnek egy jelenete se lesz benne a következőben. A Unitedhez leigazolták az unalmat a nyáron.,Ez nem taktika volt, ez egy nagy rakás fos volt.

    1. Majd a Bályern meg a Barszelóna ellen kell villogniuk.

  145. A hétfői meccs olyan szar volt, hogy még a blogmotort is „taccsra” vágta!

  146. Latest in the Sakho saga as it’s revealed he’s now training with the U23s, rather than at Melwood as he was prior to his Snapchat outburst last month.

    1. még két beszólás és beiratjuk vmelyik helyi szakközépbe? :D

    1. Neymar sem tud 11-est rúgni. Nem a sípszó után kell melegíteni.

      1. Viszont ha egy Pool jatekos forgatta volna ugy a vedelmet, ahogy ő a gólja előtt, arról hónapokat regélnénk itt :D

      1. erre most akkor lehet mondani hogy divat? :)

  147. Tudom, hogy elfogult vagyok, de hihetetlen milyen alázat van Ingsben. Szezon eleje óta haknizik az U23-mal, és legjobb tudomásom szerint még egy rossz szót se szólt. #tisztelet

    1. Szerintem szólt már, csak mondjuk nem ezzel kapcsolatban.
      „Hé, ez a sör vizezve van!”
      „Mi az, hogy elfogyott a kevert, faszom?”

    2. Hatalmas fegyelem lehet az U23-nál, se Shamal George, se Anthony Driscoll-Glennon, de még Jake Brimmer se panaszkodott.
      #megköllbecsűni

  148. Klopp a West Brom-meccsrol:

    „Early goals would help. Three early goals would really help. That’s not really likely.” :D

  149. hú, Kolo miket bakizott össze a Celtic-Gladbach meccsen…

    1. Szerencsétlen. Rodzsi is mekkora fasz már, hogy ráépíti a védelmet…

        1. Tudott volna igazolni fiatalabbat/stílusba jobban illőt is szerintem. Bár már azt sem tudom, hogy milyen stílust akar megvalósíttatni a csapatával.

          1. őszintén: ki akar Skóciába menni? pénz nincs, verseny nincs, persze a BL-ben jó eséllyel meg lehet mutatni magad, de általában nem a sikeresebb oldalon

  150. According to the ​Liverpool Echo: „Markovic was booed by Sporting Lisbon supporters during [Tuesday’s] Champions League defeat to Borussia Dortmund. Cries of discontent were heard around [the stadium] as Markovic departed after an unimpressive display”.

    1. Nem is mondta bag, hogy Lisszabonban volt a heten.

      1. ezek csak bag kottájából játszó megtévedt, hozzánemértő huligánok voltak…

        1. Hulye portugalok, nem ertenek semmihez. Balvanyinadok.

    2. mekkora ötlet volt már amúgy a Sportingba menni a Benfica után!

    1. Azonnal el is határolódom magamtól: szerintem Emre > Gini bármikor!

        1. Tudom kula volt az ellen, de Emre=clean sheet
          közhely szól belőlem: támadók nyerik a meccset, a védők a bajnokságot

          1. túl sok NFL-t nézel :D
            amúgy meg ezt mondd a Barcelonának :D

        2. Hát nem igazán, mert sokkal többet csinált hétfőn mint Gini! :)

        3. első félidőben. Másodikban sztem már jó volt, pár meccs és meglesz a ritmus.

        4. az a baj, h ebben a rendszerben Emre Hendo helyén tudna a legjobban játszani, viszont a kapitány most ihletett formában van, szóval marad a kispad neki egyelőre..legalábbis én így látom

          1. Simán meg kéne cserélni őket és Wijn a padon. Viszont minimum az első félidőben nagyon nagy fék volt Can lassúsága.

    1. Eddig is az volt, ez inkább azt jelenti, hogy jól viselkedik!

    2. De mi van Ojo-val? Megsérült a háta, nyáron, azóta nem épült fel.

  151. Mata mekkora műesést nyomott! Megrúgták a lábát és 5 másodperces késéssel esett!

    1. bezzeg a #köcsögpúl mindig szerencsés tizenegyesekkel tud csak nyerni

          1. a döntetlen általában kb ennek felel meg

          2. piroslapok, verekedés, eltiltások, hogy legyen mit nézni mert a játék ugyis szar lesz. Ilyenkor mindig azé szurkolok, hogy legyen bunyó, vmelyik paraszt rugja le a másikat. :D

          3. Dehogy jó! United ne nyerjen sehol soha! Kérdezd meg erről mi Bag véleménye? :)

    2. Te nézed a United EL meccseket? Kezdem azt hinni, hogy csak megjátszod ezt az utálatot :D Úgy csinálsz mint Mari néni a barátok köztel, soha nem nézi, csak mindig ráül a távirányítóra és véletlen odakapcsol

      1. Mazohista vagyok! Kíváncsi voltam mit fognak tolni a hétvége után. De hát 4-1 ellenére sem meggyőzőek . 5 kaput találó lövés 4 gól abból 2 11-esből. Maximumra csavarva a szerencse faktor. Kevés lesz ez a Dinamó legyőzéséhez.

    3. az nem a lábrúgás miatt volt, hanem mert a száznegyven kilós emberevő falember védő nekiesett.
      mondjuk a Marsziálé gázabb volt, ott kicsit megtolták, de annyi simán van a PL-ben is, viszont a saját lábába rúgott bele, akkor nem kellett volna sárgát kapnia gólhelyzetben levő játékos akasztásáért? :)

  152. Skrtel lehoz egy ilyen (idegenbeli) meccset lap nélkül? Már ő sem a régi… :(

    1. Ráadásul vérlázító, hogy a United ellen nem kap lapot, a minimum lett volna, hogy legalább 3-at megnevel közülük

    1. válasz: THX, little Negrito! :)
      /csak feltételezett/

    2. Ajjaj, az új lendületet ad a safbérenc elméleteknek. :)

    3. Jó, hogy nem úgy hívja, hogy „my old friend”.. Rohadna meg ott ahol van.. Hazug majom.

      1. a mocsok szemétláda IQ20-as hazudozó újra provokál. Soha nem feledjük, hogy saf felbujtására a gyalázatos hazugságfolyam miatt tiltották el a legjobb játékosunkat , mindenféle bizonyíték és tanúvallomás nélkül, kizárólag az ő bemondására alapozva. saf kicsinyes bosszúja volt, a 3-1 miatt.
        Mondjuk a csapat szépen kiejtette a safostól a mut , Suarez nélkül is a FA kupában…D

    4. nocsak, egy négercsók néger bók. mi ez a pálfordulás? a következő számot küldeném neki is meg mindenkinek aki szereti

    5. Ezt majdnem el is felejtettem, küldeném szeretettel a kis bokszosnak..

  153. A holnapi meccsünk kb mikortól látható a neten?

      1. Hol,hol? Hát ahol szoktuk.fullmatcesandshows.com

  154. Teljes off, csak látom nagy az inaktívitás:
    Hogy lehet az, hogy Joaquin a Betisből 50+ válogatottsággal rendelkezik, mégsem volt sosem egy igazi nagy csapatban sem? Szerettem a játékát nagyon, fiatal kori álom volt, hogy ő, Riquelme és Totti nálunk jatszon,kapuban pedig Canizares. Ők voltak számomra Gerrard mellett a legszimpatikusabb játékosok jó 10 évvel ezelőtt. Biztos mindenkinek vannak olyan kedvencei, akik nem voltak óriási világsztárok, mégis szívesen láttátok volna a csapatban.

    1. Seedorf, bár ezt fura olyasvalakiről mondani, aki 3 csapattal is BL-t nyert, de szerintem ő nem számít tipikus világsztárnak. De egyebkent Riquelme nekem is

      1. ki az a Koch Robi?

        edit: megnéztem, megvan. mondjuk nekem egy volt kaposvári röplabdázó jutott eszembe a névről :)

          1. oké állatorvos,de már ifista kora óta ismerem, nekem hadd legyen már Robi :)

        1. tönkrementek a térdszalagjai, de iszonyú nagy #spíler lehetett volna.

        2. Többszörös magyar bajnok, sokszoros válogatott feladó, sztem Németországban fejezte be. Picit peches volt, mert az ő idejében voltak itthon nála jobbak. Rendes gyerek, csapatember volt.

          1. tündér vagy, a röplabdás Koch Robit nem kell bemutatni, volt szerencsém játszani látni rengetegszer, lévén a nyolcvanas évek végétől a kilencvenes évek végéig jártam röpimeccsekre – sőt még utána is, amikor éppen otthon voltam, vagy itt Pesten játszott a csapat (LRI-Malév, Csepel ellen)

          2. Off: Bejártam a már csúcstartó bajnokcsapattal a 90-es évek elejétől a 2000-es esztendők első kb. 5 szezonjáig Magyarországot, de Albániától Luxemburgig, Pozsonytól, Rigán keresztül a spanyol Soriáig, Athéntől (Pyreus), Mariborig a fél Európát. Sok kitűnő játékos és edző, szövetségi kapitány, sőt játékvezető barátságát, ismeretségét mondhattam-mondhatom magaménak. Szép volt, örök élményekkel. A röpisek: Nagy Család! Gyönyörű sportág, megszállott emberekkel, nagy spílerekkel, magyarokkal, légiósokkal, remek arcokkal, nég a szurkolók között is. Off vége.

          3. szóval szintén 7400? no, kicsi a világ :)

    2. összeveszett a valenciában koemannal, ha jól tudom. nekem amúgy az ultimate kedvenc játékosaim (bocs, a nem óriási világsztárok kritériumnak nem fogok megfelelni) akiket imádtam volna pool mezben látni:

      buffon/cafu, puyol, nesta, zambrotta/ nedved, bergkamp, pirlo, ronaldinho/henry, ronaldo

      de a lentebb említett aimart is nagyon szerettem pl.

      így végignézve ezen a listán, ezek az emberek valahogy sokkal nagyobb karakterek (sic!) voltak mint a mai top játékosok. vagy ez csak a régen minden jobb volt hozzáállás?

      edit: csak kíváncsiságból gondoltam összerakok egy (szerintem) mai legjobb tizenegyet.

      neuer/ alves(?), thiago silva(?), bonucci, marcelo(alaba) / iniesta, busquets, modric(?) / cr, messi, suarez

      más kávéháznak érzem, messi ide vagy oda. és a régebbi csapat ráadásul csak a számomra legkedvencebb tizenegy, ilyenek mint zidane, roberto carlos, seedorf, scholes, giggs, vieira, raul, figo, del piero stb be sem kerültek.

      1. Régen ‘személyesebb’ kontextusban lehettünk a játékosokkal, a mostani sztárokat nem tudod kikerülni, arcodba tolják, hogy kit kell szeretned, ez akkor is elidegenít, ha tudod, hogy jogos a hype. Anno is volt egy közös platform a sztárok megítélésében, de azt az kovácsolta össze, hogy a futballértő szemek ugyanazt látták jónak. Most nem kell érteni a focihoz, sőt szeretni sem ahhoz hogy tudd ki a sztár benne.

    3. Redondo. Mar csak a neve miatt is :) Meg azert, mert jok voltak egyutt McManaman-nel, es a united elleni golpassza miatt :)

      1. Ez a csel számomra mai napig felejthetetlen.

      1. Ő a 20012 Championship Managerban nagy isten volt:)

    4. Nekem Joaquin es David Villa. Emlekszek mennyi pletyka volt arrol, hogy idejonnek. Per pillanat ennyi jutott eszembe, de biztos volt meg valaki.

      1. Tényleg, David Villa is. Emlékszem már Torres itt volt és rengeteg pletyka volt, hogy a spanyol trió, Xabi, Reina és Torres nagyon csalogatja David Villát és David Silvat. De szép is lett volna.

  155. Igazából lehet, hogy a beharangozóhoz jobban illene, de nem lesz időm napközben, így ezt most ide:

    Tegnap reggel iskolába sietvén (?), enyhén szállingózó esőben láttam, ahogy a lehullott faleveleket söprik a dolgozók. Rögtön beugrott az „Esik eső, szép csendesen csepereg…” kezdetű dal – talán mások is emlékeznek rá, ha máshonnan nem, hát a Rózsa Sándor c. TV-sorozatból. Aztán átgondoltam a hétvégémet (szombat délelőtt tanítok, délután egy sváb zenekari találkozót vezetek-rendezek, vasárnap okt.23-i ünnepségek, délután egyéb családi dolgok), és rájöttem, hogy esélyem nincs élőben meccset nézni, tehát jó játék, és győzelem várható!

    Ennek hatására elkapott a gépszíj (ihlet, fáradtság, akármi), és ez lett belőle, a fentebb említett nóta dallamára:

    Hullanak ősszel a sárga levelek,
    Édesanyám, a Top 4-be’ benn leszek!
    Benn leszünk mi, sejde ám a tavasszal,
    Ha mégsem, hát majd a babám vigasztal!

    Jól vigasztal engem, hiszen alapos,
    Kloppó mester germán, de nem kalapos.
    Felrakja(?) ja(!) presszinget a pályára,
    Ráadásnak tejszínt is tesz alája!

    Kifutnak a fiúk mind a pályára,
    Rárontanak sebesen a labdára,
    Nem bonyolult, nem kell hozzá kalauz,
    Gólt rúgunk és utána csak frisauf!

    (Felajánlom népgazdasági hasznosításra, bárhol jogdíj nélkül szabadon felhasználható, mint anno Pomezánsky György műsorában a csillogó szemű feltalálók a ketyeréiket és bizgentyűiket. Jelmagyarázat: a frisauf a berceli lagziban a zenészeknek szóló instrukció, és ismétlést jelent.)

    Elnézést és jó szurkolást!

    1. Jó lett! Tetszik ez az Ihlet – Fáradtság – Akármi (IFA) szentháromság. Bár a gépszíjjal együtt már kissé balesetveszélyes. :)

  156. Szoros 2:1-es győuelemre számítok. A WBA két góllal kevesebbet kapott nálunk eddig, meccsenként átlagban egyet. Az a szép az idei szezonban, hogy ezt feltehetőleg azért is tudták elérni, mert velünk még nem talàlkoztak.

    1. a főpróba megvolt az utd ellen, felkészülve várjuk Pulisékat!

  157. Azert lassan ideje lenne mar egy Spurs-veresegnek.

  158. Van uj, de ott nem jon be a diszkosz. Az en keszulekemben van a hiba?

      1. A cikk bejön, a mondanivaló is, de a diszkoszból a disz hiányzik, csak a kosz maradt.
        .

        1. Közben megjött, így nincs pechem, mint Weisz Gizának, neki ugyanis nem jött meg…

Comments are closed.