Sünderland kommentfogó

liverpool-sunderland-premier-league-soccer-clubs
Emberek, eljön az a nap a Moderállat életében, amikor minden próbálkozása, tervei és küzdése ellenére közbeszól az élet, így ma a meccs-cunami hullámának tetején kommentfogó rovatunk jelentkezik.

Mert bizony hiába hiszitek azt, hogy az életünk nem áll másból, mint SAF poszterrel meggyújtott szivarral a jakuzziban piros telefonba részegen üvöltözésből , porcukor hegyekbe fejelésből és alulöltözött táncoslányok egyetemi tanulmányainak finanszírozásából, könnyen kerülünk mi is (pontosítok: én) olyan időzavarba, mint Schwarzi az új exkavátor terminátor filmjében.

Mi lesz a mai meccsen? Nyerünk? Meddig érdekli BR-t csak az eredmény, még RH (sajnos) nem létező szellemének rendszeres megidézése árán is? Mennyire fog rotálni a Basel elleni meccs előtt, tartalékolni a legjobbakat (legyenek azok bárkik)? Miután kétszer kapott egy hét alatt kellemetlen olajszármazékot az arcába a csóró Süncsalád, ellenünk enerváltak, vagy minden mindegy alapon extra motiváltak lesznek? Nem tudom, mindez kiderül 16:00-tól, addig is #bocsmá