Brøndby IF kommentfogó

1924__4965__brondby-di_517X31063 hosszú nap után láthatjuk ismét a pályán a kedvenceinket ma 18 órától. A meccs a Shamrock meccshez hasonlóan utánérzete lesz csak az igazi meccseknek, de már ez is valami a sok-sok válogatott meccs után. Magam részéről a végre-végre öröm állapotban leledzek. Várom a sörmeccset. Agger lehet az, aki már nagyon várja a találkozót. A tovább után még néhány gondolat a találkozóról és a sörmeccsekről.

Sokszor elmondtam már, de ettől nem lesz kevésbé igaz. A mai és az ehhez hasonló sörmeccseknek egyetlen igazi szerepe van felmérni és megalapozni az egész szezonra a keret fitnesszét. Minden más sokadlagos szempont. Ezért is örömteli, hogy ezeken a sörmeccseken lehet hordani a „kütyüt”. Emlékeztek még rá, nem?dailymail.co.uk3

Ma is és altalában kiemelten fontos a marketing szempont. Most éppen minden Liverpool szurkoló kedvenc söre a dán Carlsberg örülhet, hogy megdolgozunk a pénzéért.

Fontos, hogy a fiatalok megmutathassák, mit tudnak. Mára azzal számolok, hogy mind két félidőre másik csapat fog kifutni és senki sem lesz 45 percnél többet a pályán. Szurkolok Ibe, Suso, Wisdom, Smith, Robinson, Illori stb jó szerepléséért.

Jó lenne, hogy stílusos szép focit játszunk.

Az eredmény és az ellenfél ereje a lista legvégén szerepel.